Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

merhabalar yeniden..

doktor bana operasyon sonrası kanama bittikten sonra yasak da bitiyor,
korunmanıza da gerek yok ama günü belli olsun diye bir kez adet görsen iyi olur dedi.
yani öyle 2-3 ay gibi bir süre vermedi..

ben de adet görmeyi bekliycem ama çok sabırsızlanıyorum
herhangi bir tahlil yaptırmadım ama pıhtılaşma zamanına baktırmayı düşünüyorum..
7. haftada kaybettik. sanırım o yüzden beklemeye gerek yok dedi..

Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.

canım hayırlı sağlıklı olsunda farketmez cinsiyeti ama merak işte :) kaç saat dersin var yorma kendini çok fazla... valla biz çalışmalardayız işte :) yaa bitek sizinle böyle konuşuyorum yaa çok komiğime gidiyo çalışıyoruz falan :) normalde ayıp aslında ama neyse... :)
aynurrr sen naptın küre devam ediyo musun? ben içiyorum eşimede keçiboynuzu içiriyorum çok nazlanıyo sevmiyo tadını ama zorluyorum valla :) kızlar inşallah isteyen herkes biran önce hamile kalır yaa böyle her ay beklemek çok sıkıcı ve yorucu... hayırlısı olsun hakkımıza...

hayırlısı olsun be meggie valla sorma ben çok kötü idrar yolu enfeksiyonu oldum nasıl becerdim bilmiyom onla savaşıyom , onun dışında iyiyim bi yaramazlık yok hamdolsun , bakalım bekleme aşamasına geçtik gibi allah hakkımızda hayırlısını versin inş... Rabbim çok bekletmeden hayırlısından kollarımızı kucaklarımızı gönüllerimizi doldurur inş..çok öpüyorum arkadaşım.. Allaha emanet ol sevdacım seninde iyi olmana sevindim hadi bakalım hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip eder rabbim inş...bizleride unutmayın ....eski dostlar genede demi.....acılı ayımız allah başka acı ağrı göstermesin inş...çok özlüyorum kızlar meleğimi allahım sabrımızı arttırsın inş...yüzlerimizi güldürsün cümlemizin

aaaaah aynur cum unutamıyo özlüyo hep insan.bazen hafifliyo sanıyoruz acımızı ama işte tam o anda yeniden alevleniyo.ben pazar günü mezarına gittim eşimle kahroldum uzak bide yakın olsa hep gidicem köye götürdü eşim mezarlığın enn kenarında meyilli alt tarafı kaymış bide izler var üstünde hayvan girmiş galiba kahroldum eşime bunu çevirelim hemen parmaklıkla falan dedim.bittim alımdan çıkmıyo 4 gündür.tek yardımcımız rabbim.rabbim yardımcımız olsun.

canım yapacak hiçbirşeyimiz yok dua etömekten başka allah hepimizin yardımcısı olsun yaşadıklarımız zor ama sınavşlar zor olurmuşş rabbim hayırlısıyla bu sınavlardan çıkmayı nasip eder inş... Allah başka acı göstermesin cümlemize inş.. Bu son acılarımız olsun allahım hayırlısıyla kollarımızı doldursun inş... Rabbim tüm melek annelerini sevindirsin inş...bu bayram sevincimizi inş. Kat kat arttırır ...bu resimdeki senin meleğin miydi annesi..allah cennette kavuştursun ....hep mutlu olun inş..

amiiin cnm.yok resmdeki ilk kızım.4 yasında bi kızım var zaten rabbim onuda biraz geç verdi.o tek dayanagım bnm zaten.bnmki karnımda ölmüştü hiiç görmedimki.rabbim dediğin gibi cennette kavuşturur inşallah

selamlar arkadaşlar. ben de 2 hafta önce kaybettim bebeiğimi 12 haftalık olması gerekirken 9 haftada kalbi durmuş. aynen ilk gebeliğim olduğu için test tahlil araştırma yapmıyorlar. patoljide bişey çıkmıyo zaten. 2 regl döneminden sonra yapabilirmişim tekrar ama ben de öncesinde test tahlil falan yaptırmak istiyorum. hangi testleri yaptrdınız siz? üniversite hastanesi ya da özel ben de uğraşıcam yaptırmak için, bir de ne kadar sürüyor bu testleri yaptırmak ve sonuç olmak. biliyorum hepiniz aynı şeyleri hissetiniz ben de bir an önce tekrar hamile olmak istiyorum, tabi aklımda soru işareti olmadan sorunsuz bir hamilelik geçirmek istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

ben sizin bu yazınızı okumadan bi cevap yazmıştım. hangi testleri yaptıtırdınız diye şimdi okumuş oldum, ama benim doktorlar ilk düşükten sonra test falan yapmıyoruz diyorlar, ne yapcam bilmiyorum. siz mayısta düşük yaptınız, doktorunuz neden eylül- ekim gibi düşün bebek diyor çok geç değil mi, testler mi uzun sürüyor. ben 15 gün oldu düşük yapalı. ilk reglmden sonra doktoro gitmeyi düşünüyodum, doğru bir zamanlama mı daha önce gitmeme gerk yok değilmi.

canım 3 ay geçsin dedi doktor ama ben 2 adet döneminden sonra korunmadım ama henüz uygun değil rahim demekki olmadı. testleri özelde yaptırırsan hiç beklemezsin 10 güne çıkar ama biraz pahalı testler bunlar. doktorlar bekleme süresini psikoloji içinde söylüyor yani fizolojik ve ruhsal... rahim bir travma geçirdiği için bekle diyolar ama senin 9 haftalık olduğu için küçük benimki 14 haftalıktı bana suni sancı ile doğum yaptırdılar küçük bir doğum gibi. 10 haftadan daha küçük kayıplarda korunmasan da olur diyolar sen hazır hissedince korunma bence rahim hazırsa bebeği tutar değilse tutmaz...benim şahsi düşüncem tabi... kızlar siz ne düşünüyosunuz meliha sevda aynur? sen reglinin 3.günü git hormon testi yaptır ultrasonla rahmine baksınlar herşey normalse korunma istersen... umarım aynı acıyı 2.kez yaşamayız arkadaşım...

teşekkürederim canım. ben sivasta yaşıyorum bu testler için kayseriye özel e gitmeyi düşünüyorum. ama öncesinde devlette yaptırabileceiğim tesleri ısrarla falan yaptırıp sonrasında özele gidicem, en azından maaliyet azalır. bir de adetin3. günü gitmem hormon testleri için mi gerekli ultrason için mi. tekrar teşekkürler. sayfayı baştan sona kadar okudum, meliha, sevda gibi inşallah senin diğer aarkadaşların ve benim de hamilelik haberlerimiz burda olur.

canım benım durumumu tekrar anlatayım ben 1nisanda 6 haftalık düşük yapmıstım korunmama gerek olmadıgını söylemıstı doktor 26 nisanda tekrar hamıle kalmıstım onuda 7 haftasında düşürdüm.sadece bır ay korundum tekrar hamıle kaldım cok şukur iğnelerim sayesınde 5.ayımızı dolduduruyoruz...kurtaj olmadıgım ve kucuk haftalarda bebeklerımı kaybettıgım ıcın korunma surecım azdı...ama genede tabı doktor tavsıyesı neyse arkadasımız dıkkat ederse ıyı olur

evet canım yaptırabildiğini devlette yaptır. meliha doğruyu söylüyor kürtaj olunmadıysa korunmaya gerek yok çünkü kürtajda bir tıbbi işlem olduğu için rahim yıpranıyo ve dinlenmesi gerekiyo. senin kürtaj oldu değil mi? adet 3. günü hormon değerleri için. ultrason ne zaman istersen ozaman baktırabilirsin bana doktor kürtajdan 10 gün sonra gel bakıcam parça kalmış mı diye demişti, hani kistin var mı rahimin temiz mi onlara bakmak için. küçük haftalarda melihanınki gibi düşükte kürtaja gerek duyulmuyo ozaman rahim yıpranmıyo. tabi canım sende katıldın aramıza inşallah hepimizin tez zamanda olur bebişleri... :) burada haberleşiriz yine... meliha sen artık söylemişsindir herkese anlaşılıyodur karnın :) hani burda konuşmuştuk yaa bidaha hamile kalırsak söylemicez kimseye diye :) valla hamile kalırsam bi size söylücem kızlar :)
aynurcummmm nerelerdesin??? sevda da yok... incinaz gelişmeleri bildir bizlere tesleri falan...

ben ilaçla düşük yaptım, parça kalmıştı ama düşmek üzereymiş küçük bir kürtaj operasyonu da oldum, hem de öyle anestezi falan olmadan kısa zürdü zaten. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde karından ultrasonla baktı rahim temiz dedi. ben haftaya iyi bir kadın doğumcu var devlet hastanesinde ona gidicem belki alttan ultrasonla da bakar bir soun var mı diye, testlerden ona bahsedicem umarım yaptırır, adetimin 3. günü de gidip hormon testlerimi yaptırırım.
sevdalinka da yanlış hatırlamıyorsam 9. haftada kaybetmiş bebeğini benim durumuma çok benziyor, kalbi durmuş 2-3 hafta önce benim bebeğimnde, o ne kadar korundu acaba. yaptırdı mı bu tesleri o da, şimdi hamileya insan benzer örnekleri görüp şimdi güzel habelerini öğrenince daha da umut doluyor. darısı bizlerin başına inşallah :)

merhaba kızlar bugün dersim erken bitti bir bakayım sizlere dedim yazdıklarınızı okudum yeni katılanlar olmuş aramıza Allah güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin.Ben cuma günü kontrole gittim gelişimi falan normaldi yavrumun çok şükür cinsiyetimizde değişmezse kız:))prensesim geliyor yani
haftasonuda idrar yolu enfeksiyonu geçirdim malesef serum falan takıldı su içmekten başka çaresi yok malesef bol bol su içiyorum .
incinaz ben ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim hiçbir belirti olmadı tesadüfen kontrole gittiğimde 1 yada 2 gün önce durmuş dedi şu an gittiğim doktorum kürtajımı yaptı kürtajdan 10 gün sonra da kontrole çağırdı 3 ay korunma süresi verdi ve bizden herhangi bir test istemedi gerek görmüyorum dedi aspirine başlattı korunurken başladım içmeye hala günde 1 tane içiyorum bu haftaya kadar geldik çok şükür bakalım Allah devamınıda görmeyi nasip eder inşallah.meliha aynur meggie sizde ne var ne yok

sevdacım cok sevındım gelinim gelıyormus:) hayırlı ugurlu olsun darısı ısteyen butun guzel annelerın basına...bızde ıyıyız cok sukur dualarınız sayesınde ....hıc bır sıkıntımız yok iğnelere devam.....aynurummmmmm bıze dıyodun senın sesın solugun cıkmaz oldu:)

ben de 12 haftalıkken ikili test için kontrole gittiğmde öğrendm, bebeğimn kalbi 9 haftalıkken durmuş 3 hafta öle kalmış karnımda hiç bir belirti olmadı, sadece hamilelik belirtilerim yok olmuştu ama bulantım falan geçti demekki diye düşünmüştüm. düşük artı kürtaj falan oldum. 1 hafta sonra kontrole gittim banada 3 ay korun dedi doktorum ve test falan yapmaya gerek yok dedi, ama ben yine de yaptırmak istiyorum, korkuyorum ne bileyim. pazartesi günü başka bir doktora gidicem bundan sonra hep o doktora gitmeyi düşünüyorum, test yaptırmak istediğimi ona da söylycem bakalım bşy çıkıcak mı, korunmam biter bitmez de düşünüyorum hayırlısyla

meggie gözümden kaçmış olabilir. testsonuçlarını yazmışmıydın. çıktı mı bişey ? yapılması gerken bütün testleri yaptırdın dimi ?

sevdalinka sen şuan kaçıncı hafadasın ?

benim yarın 3hafta olyo kürteja. zaman geçmiyo sanki yaa. kafam karışık, aklımda bir sürü soru işareti, ne kadar zor bir süreç yaa yüzüm gülüyor, ama kaybettiğim bebeğim ve takrar sahip olmak istediğim bebeğim hep aklımda ALLah tez zmanda nasip eder inşallah

hayırlı olsun arkadasımıza ahhh bende normal dogum yapmış olsaydım hemen düşünürdüm. acım hafiflerdi rabbim sağ salim kucagıma almayı nasip ederdi sanki bidaha çocuğum olmayacakmış gibi geliyo

ah zaten bu his olmasa, (sanki birdaha çocuğum olmayacakmış gibi geliyor) zaman dah açabuk geçecek de, emininm bebeğini kaybeden herkeste bu his vardır. çok üzülüyorum düşündükçe

kızlar moralım cok bozuk bebegımın beynının ıkı tarafında kist cıktı .9mm'lık ıkısıde .ıkılı testım ıyi cıkmıstı ucluyu yaptırmamıstım.down sendorumundan suphelenıyor.cok kötüyüm yalnız olmak daha zor keske aıleme yakın olsaydım nefret edıyorum bu Ağrıdan .erzuruma gıtmek zorundayım bayram öncesı yer de yok eşim izin alamıyor tek basına herseyle ugrasmak cok zor gözlerımden yaslar ıstemeden dökülüyor.. buralarda uzun bır sure olmazsam merak etmeyın erzuruma gıdıp perinatolok bı uzmana gıdecegım 3 lu testımı yaptıracam ayrıntılı ultrasona gırecegım.ne olur bızım ıcın dua edın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…