herkesin farklı bir derdi var, Allah daha büyük dertler vermesin tabi, benim de bugün kafaya taktığım bşy oldu da sizinle paylaşmak istedim, dediğiniz gibi nerdeyse prof olcaz o kadar çok araştıryoz i, belki bilebilecğiniz bir konudur sorayım dedim.
korunmayı bıraktık, şu sıralar muhtemel yumurtlama dönemindeym, ilişki sonrası bir süre yatıyorum 20- 25 dk en son ilişkimde yataktan kalktım lavaboya gittim, içimden kehverengmsi topak halinde bşy geldi, acaba benm akıntımmıydı o yoksa dışarı çıkan meni mi bilmiyorum. diyelim ki meni, acaba renginin ve şeklinin öyle olması bir tehlike arz eder mi, netten biraz baktım meniye kan karışmış olabilir yazıyor, farklı bir çok sebepten olabiliyomuş, bazen sebepsiz de olabiliyomuş, uzun sürer geçmezse dr gidilmeliymiş, ama çocuk olup olmamasıyla ilgili bşy yazmıyo, yani ciddi bşy gibi görünmüyo, ama ben korktumeşime de söylemedim şimdilik. inşallah önemsz bşydir
incinazcım nasılsın yumurtlama dönemin geçmiştir değil mi? nasıl hissediyosun kendini iyi misin :) hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz... benim umutlar ocağa kaldı malum biliyosunuz... hayırlsı bakalım dicek bişe yok. melihacım sen nasılsın nasıl gidiyor... iyice büyümüştür karnın :) Allah bize de nasip etsin inşallah... kistler yok oldu değil mi? Allaha emanet olun canlarım benim...
canım hayırlı olsun bebegın tutundugu ıcın gelıyor olabılır o pembe lekeler ki silik cizgiyi görmen bunun en buyuk emaresı.... herseyın hayırlısını dılıyorum guzel duygular bunlar Rabım utandırmasın darısı meggienın basına.biz ıyıyız bu arada hersey yolunda gıdıyor kıstlerımız kucucuk kaldı.bol bol kılo alıyoruz:)bol bol teyzelerımıeze dua edıyoruz canlarım sızlerde duanızı esırgemeyın bır ay sonra annemlerın yanına gıdıyorum burası kar buz ne dısarı cıkabılıyorum ne baska bırsey yapabılıyorum .mart bası dogum görünüyor bu meşakatli yolda hep yanımda oldunuz hepınıze tesekkurler kızlar...bu sıralr nete çok girmyorumya yeni gördüm cnm. bu ay epey bi akıntım oldu yumurtlma dönemnde takip etmeye çalştm, bir de adetmn 12. günü akıntımda hafif hafif kırmızılıklar vardı,yumurta çatlaması sırasnda olabliyomuşya ondan mı acaba dedim. bir gün oldu sadece. birde 19. günümde yani dün pembemsi akıntı geldi yine çok az. bilmiyorum bu akıntılar neyin nesidir.her şey ayın 26 snda belli olacak muhtemel adet tarihim. ama ben dayanamayıp 22 snde test yapabilirm öncekind de 4 gün önce yapmştım, silik çizgi çıkmıştı. çok dua ediyorum, dualarmda sen de varsın canım. Allah bu güzel duyguyu herkese nasip etsn.
canım hayırlı olsun bebegın tutundugu ıcın gelıyor olabılır o pembe lekeler ki silik cizgiyi görmen bunun en buyuk emaresı.... herseyın hayırlısını dılıyorum guzel duygular bunlar Rabım utandırmasın darısı meggienın basına.biz ıyıyız bu arada hersey yolunda gıdıyor kıstlerımız kucucuk kaldı.bol bol kılo alıyoruz:)bol bol teyzelerımıeze dua edıyoruz canlarım sızlerde duanızı esırgemeyın bır ay sonra annemlerın yanına gıdıyorum burası kar buz ne dısarı cıkabılıyorum ne baska bırsey yapabılıyorum .mart bası dogum görünüyor bu meşakatli yolda hep yanımda oldunuz hepınıze tesekkurler kızlar...
selamlar
bir önceki adet rarihim 28 kasımdı bu ay da 26- 27 arası bekliyorum dün test yaptım 5 -6 gün öncesi oluyo, negatifti. bakalım adetim gecikirse bir test faha yaparım, şimdilik böyle
hepimiz için hayırlısı olsun canım arkadaşlarım... melihacım annenlere gidince haber alamıcak mıyız senden? internet yok mu? ama çok merak ederiz doğumun oldu mu bebek nasıl bizi haberdar et olur mu bişekilde? incinazcım canım inşallah hamilesindir 22 sine bişe kalmadı :) sende haber ver emi? Allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin. ben de adetimi bekliyorum bugün yarın adet olcam sonra clomen bakalım hayırlısı... çok öpüyorum hepnizi...
canlarım benimde adet gecikmesinin 4.günü bugün. hiç böyle bişe beklemiyodum çünkü adetlerim düzenlidir. bu aydan ümidi kesmiştim biliyosunuz clomen kullanacaktım gelecek ay. bu ay da 16.günümde yumurtam 15mm olduğunu görünce doktor bu ay olmaz dedikten sonra sadece 18-19. günler ilişkimiz oldu. ben ümitli olmadığımdan adet gecikmesini ciddiye almadım bugün test yaptım çok silik gölge şeklinde 2.çizgi çıktı ama ona bile sevinmiyorum çünkü testte bi gariplik vardı control çizgisi bile geç oluştu ki hemen oluşması gerek onun... yani emin değilim kısacası... ümitlenmek istemiyorum çünkü cidden ümitli değildim bu ay. hamilelik belirtilerimde düne kadar yoktu dün kasık ağrılarım ve bel ağrısı oluştu. ama psikolojik de olabilir. melihacım hatırlarsın ağustosta da silik çizgi çıkmıştı ve adetim 5 gün gecikmeli gelmişti. oyüzden ümitlenmemliyim değil mi? hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kızlar bana dua edin nolur... meliha incinaz sevda aynur...
bence daha erken test için. her hamileilik aynı olmuyo geçenkinde önceden belli olmuş olabilir belki o ay erken yumurtalamışsındır bunda geç olmuştur. ümidini kaybetme 1 gün gecikince de yap testi :) hakkımıza hayırlısı incinaz inşallah biz de katılırız melihaya sevdaya ve aynura :) inşallahhhh...
canlarım benimde adet gecikmesinin 4.günü bugün. hiç böyle bişe beklemiyodum çünkü adetlerim düzenlidir. bu aydan ümidi kesmiştim biliyosunuz clomen kullanacaktım gelecek ay. bu ay da 16.günümde yumurtam 15mm olduğunu görünce doktor bu ay olmaz dedikten sonra sadece 18-19. günler ilişkimiz oldu. ben ümitli olmadığımdan adet gecikmesini ciddiye almadım bugün test yaptım çok silik gölge şeklinde 2.çizgi çıktı ama ona bile sevinmiyorum çünkü testte bi gariplik vardı control çizgisi bile geç oluştu ki hemen oluşması gerek onun... yani emin değilim kısacası... ümitlenmek istemiyorum çünkü cidden ümitli değildim bu ay. hamilelik belirtilerimde düne kadar yoktu dün kasık ağrılarım ve bel ağrısı oluştu. ama psikolojik de olabilir. melihacım hatırlarsın ağustosta da silik çizgi çıkmıştı ve adetim 5 gün gecikmeli gelmişti. oyüzden ümitlenmemliyim değil mi? hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kızlar bana dua edin nolur... meliha incinaz sevda aynur...
kızlar çizgi biraz belirginleşti dayanamıcaz ve eşimle acile gidicez şimdi. bi arkadaşım var hastanede çalışan onu da yanımıza alıp rica edicez test için. inşallah güzel haberlerle dönerim size... aynurcum geçicek canım kucağına alınca rabbimin ziniyle unutacaksın bu sıkıntıları... incinaz hiç düşünme psikolojini rahat bırak tatlım umarım ikimizde hamileyizdir... çok heyecanlıyım ama hamile olmama şıkkı da kafamda yani bilemiyorum...öptüm
ay canım masallah masallah Allah nazarlardan saklasın cok mutlu oldum bebiş geliyor bebişkızlarrrrrrrrr müjdeeeeeee :) 98.45 çıktı değerim... hamileyim... :))) çok ama çok mutlu oldum Allahıma şükürler olsun :) Rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah... şuan havalardayım :)
kızlarrrrrrrrr müjdeeeeeee :) 98.45 çıktı değerim... hamileyim... :))) çok ama çok mutlu oldum Allahıma şükürler olsun :) Rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah... şuan havalardayım :)
kızlarrrrrrrrr müjdeeeeeee :) 98.45 çıktı değerim... hamileyim... :))) çok ama çok mutlu oldum Allahıma şükürler olsun :) Rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah... şuan havalardayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?