Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

canım benim kafaya çok şey takıyosun muhtemelen önemli bişey değildir akıntın meniyle falan karışmıştır bence kafana takma... hee sık sık olsa tamam dicem ciddi bişe olabilir de ilk defa ise boşver herşeye kafayı taksak ohooo ooo... ben de kan sulandırıcı içtiğim için adetim bittikten sonra bile uzun süre yaklaşık bir hafta falan açık pempe akıntı oluyo doktora sordum normal kanım sulandığı için önceleri olmazdı mesela... bünyelerimiz farklı farklı hayatım senin netten araştırdıkların ile illla sende de öyle olacak diye bişey yok bence zihnini boşalt takma kafana... tertemiziz biz... yahu temizliğe titizliğe hiç önem vermeyen kişiler hamile kalabiliyo Allahın takdiri başşka bişe diyemiyorum... Allah ol dediği kulu dünyaya geliyor...

haklısın canım, sağol sölediklerin içim rahatlattı. bu arada ben de de geçen ay da bu ay da adetten 5 gün sonra falan akıntıyla birlikte kan geliyo ama çizgi halinde 1 ya da 2 gün çamaşırıma bulaşmıyo, peçeteyle silince görüyorum, ben yumurtlama dönemi olabiliyomuş diye ondandır diye düşnmüştüm. demek kan sulandırıcılardanmış doğruya daha önce olmuyodu şimdi oluyo, bak bunu öğrendiğimde iyi oldu :)

incinazcım nasılsın yumurtlama dönemin geçmiştir değil mi? nasıl hissediyosun kendini iyi misin :) hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz... benim umutlar ocağa kaldı malum biliyosunuz... hayırlsı bakalım dicek bişe yok. melihacım sen nasılsın nasıl gidiyor... iyice büyümüştür karnın :) Allah bize de nasip etsin inşallah... kistler yok oldu değil mi? Allaha emanet olun canlarım benim...

bu sıralr nete çok girmyorumya yeni gördüm cnm. bu ay epey bi akıntım oldu yumurtlma dönemnde takip etmeye çalştm, bir de adetmn 12. günü akıntımda hafif hafif kırmızılıklar vardı,yumurta çatlaması sırasnda olabliyomuşya ondan mı acaba dedim. bir gün oldu sadece. birde 19. günümde yani dün pembemsi akıntı geldi yine çok az. bilmiyorum bu akıntılar neyin nesidir.her şey ayın 26 snda belli olacak muhtemel adet tarihim. ama ben dayanamayıp 22 snde test yapabilirm öncekind de 4 gün önce yapmştım, silik çizgi çıkmıştı. çok dua ediyorum, dualarmda sen de varsın canım. Allah bu güzel duyguyu herkese nasip etsn.

canım hayırlı olsun bebegın tutundugu ıcın gelıyor olabılır o pembe lekeler ki silik cizgiyi görmen bunun en buyuk emaresı.... herseyın hayırlısını dılıyorum guzel duygular bunlar Rabım utandırmasın darısı meggienın basına.biz ıyıyız bu arada hersey yolunda gıdıyor kıstlerımız kucucuk kaldı.bol bol kılo alıyoruz:)bol bol teyzelerımıeze dua edıyoruz canlarım sızlerde duanızı esırgemeyın bır ay sonra annemlerın yanına gıdıyorum burası kar buz ne dısarı cıkabılıyorum ne baska bırsey yapabılıyorum .mart bası dogum görünüyor bu meşakatli yolda hep yanımda oldunuz hepınıze tesekkurler kızlar...

az kalmış doğuma ne güzel :) inşallah o zmana kadar da ondan sonra da her şey yolunda gider, bizlere de güzel örnek ve moral olur. bu arada ben henüz test yapmadım da adetten 4 gün önce yapmayı düşünüyorum. daha önce ki hamileliğim de 4 gün önce belli olmuştu. ama diyorumya şu sıra ara ara pembemsi ya da kahverengimsi akıntılar geliyor, ben de yerlşeme kanamasıdr diye ümit ediyorum bir taraftan seviniyorum bir taraftan da ya ondan değilse kist y ada başka bşysense diye de korkuyorum. hakkımızda hayırlısı ama sanki varmış gibi hissediyorum:) umarım yanılmam, duaların için teşekkürederiz,Allah razı olsun canım

hepimiz için hayırlısı olsun canım arkadaşlarım... melihacım annenlere gidince haber alamıcak mıyız senden? internet yok mu? ama çok merak ederiz doğumun oldu mu bebek nasıl bizi haberdar et olur mu bişekilde? incinazcım canım inşallah hamilesindir 22 sine bişe kalmadı :) sende haber ver emi? Allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin. ben de adetimi bekliyorum bugün yarın adet olcam sonra clomen bakalım hayırlısı... çok öpüyorum hepnizi...

selamlar
bir önceki adet rarihim 28 kasımdı bu ay da 26- 27 arası bekliyorum dün test yaptım 5 -6 gün öncesi oluyo, negatifti. bakalım adetim gecikirse bir test faha yaparım, şimdilik böyle

canlarım benimde adet gecikmesinin 4.günü bugün. hiç böyle bişe beklemiyodum çünkü adetlerim düzenlidir. bu aydan ümidi kesmiştim biliyosunuz clomen kullanacaktım gelecek ay. bu ay da 16.günümde yumurtam 15mm olduğunu görünce doktor bu ay olmaz dedikten sonra sadece 18-19. günler ilişkimiz oldu. ben ümitli olmadığımdan adet gecikmesini ciddiye almadım bugün test yaptım çok silik gölge şeklinde 2.çizgi çıktı ama ona bile sevinmiyorum çünkü testte bi gariplik vardı control çizgisi bile geç oluştu ki hemen oluşması gerek onun... yani emin değilim kısacası... ümitlenmek istemiyorum çünkü cidden ümitli değildim bu ay. hamilelik belirtilerimde düne kadar yoktu dün kasık ağrılarım ve bel ağrısı oluştu. ama psikolojik de olabilir. melihacım hatırlarsın ağustosta da silik çizgi çıkmıştı ve adetim 5 gün gecikmeli gelmişti. oyüzden ümitlenmemliyim değil mi? hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum kızlar bana dua edin nolur... meliha incinaz sevda aynur...

Son düzenleme:
selamlar
bir önceki adet rarihim 28 kasımdı bu ay da 26- 27 arası bekliyorum dün test yaptım 5 -6 gün öncesi oluyo, negatifti. bakalım adetim gecikirse bir test faha yaparım, şimdilik böyle

bence daha erken test için. her hamileilik aynı olmuyo geçenkinde önceden belli olmuş olabilir belki o ay erken yumurtalamışsındır bunda geç olmuştur. ümidini kaybetme 1 gün gecikince de yap testi :) hakkımıza hayırlısı incinaz inşallah biz de katılırız melihaya sevdaya ve aynura :) inşallahhhh...

canım benim hakkında hayırlısı olur inş. rabbim yardımcın olsun en tez zamanda göbüşlerini doldursun allhın izniyle.....

canım benim ümit vermek amacıtla konuşmuyorum ama allhtan hiçbirzaman ümit kesilmez rabbim herkeslerden daha iyisini bilir, senin içinde en hayırlısı olsun inş. çok öpüyorum seni arkadaşım sanmaki sizi unuttum sadece eskisi gibi giremiyom sürekli yatıyom kalkamıyom halsizlik var, allah sonumuzu hayreylesin inş. bu duyguları sanada yaşatsın en tez zamanda hayırlısıyla rabbim, alla emanet olll çok dua etttt allkah hep yaınımda yalnız değiliz....

inşallah canım sürekli dua ediyorum zaten dualarımda sen de varsın, inşallah kavuşuruzz bebeklerimize. yumurtlamaya gelince kürteajdanönce 26- 28 gün arasıydı adet döngüm, ama kürtaj sonrası ilk adetim 30. günümde oldu 2.si 29. günümde olu şimdi de 28-29. günlerde yani ayın 26sı 27 si gibi olurum diye tahmin ediyorum. hayırlısı bakalım. şuan için pek belirtim yok ama 1 hafta 10 gündür kasıklarımda ara ara batmalar oluyo genelde solda ama bazen sağda da oluyo. onun dışında göğüslermde şişkinlik de yok, adetten 1 hafta önce şişerdi benim, gerçi gebelikte de şişiyo ama ben şuan yok. adetim 1 gün eçsin öle yapıcam tes, 29nda falan yapaym diyorum dayanabilirsem o zmana :)

canım yaa ben senin bu msjnı görmemştm, şimdi gördüm ve inan çok heyecanladnım, inşallah test doğrudur, inşallah adet gecikmesi bebeğin habercisidir, hemen ümitlenmek istemiyorum demişsin, onun için bşy diyemiyorum haklısın tabi çünkü sonrasında insan hüsrana uğruyor. inşallah Allah dualarımızı kabul eder, inşallah hüsrana uğramayız

kızlar çizgi biraz belirginleşti dayanamıcaz ve eşimle acile gidicez şimdi. bi arkadaşım var hastanede çalışan onu da yanımıza alıp rica edicez test için. inşallah güzel haberlerle dönerim size... aynurcum geçicek canım kucağına alınca rabbimin ziniyle unutacaksın bu sıkıntıları... incinaz hiç düşünme psikolojini rahat bırak tatlım umarım ikimizde hamileyizdir... çok heyecanlıyım ama hamile olmama şıkkı da kafamda yani bilemiyorum...öptüm

canım devlet hastanesine gitsenız acılden onlarda yaparlar 1 saatta verıyorlar sonucu üstelik.hayırlısı yanı ben ümitliyim 15 mm bıle yeterli yumurtanın döllenmesi için...agustosdaki durumunda da ben hala senın kımyasalda olsa bır gebelık gecırdıgını dusunuyorum meggie.ınsallah hayırlısıyla bu sefer betahcg de saglıklı bir sekılde gebelıgını görecegız eger betahcgde görunurse yarın ılk ısın doktoruna gıtmek olsun.sabırsızlıkla haberlernı beklıyoruz canım .incinazcım senın de oyle senın ıcın henuz bır kac gun erken ama olsun guzel haberlerınızı duymak ıstıyorum kızlar:)

kızlarrrrrrrrr müjdeeeeeee :) 98.45 çıktı değerim... hamileyim... :))) çok ama çok mutlu oldum Allahıma şükürler olsun :) Rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah... şuan havalardayım :)

kızlarrrrrrrrr müjdeeeeeee :) 98.45 çıktı değerim... hamileyim... :))) çok ama çok mutlu oldum Allahıma şükürler olsun :) Rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah... şuan havalardayım :)
ay canım masallah masallah Allah nazarlardan saklasın cok mutlu oldum bebiş geliyor bebiş üstelik gayette iyi bettahcg ay ya canım benım gözlerım doldu ınsan ne kadar mutlu oluyor o cizgiyi betahcg degerını gördugunde ...hadı bakalım yarın dogruu doktora:)

yaaa yemin ederim gözlerim doldu o kadar sevindim ki anlatamam, çok güzel bir haber bu yaaaa, inşallah en kısa zamanda ben de yazarım burda hamilelik haberimi, canım çooooook tebrik ederim. dikkat et kendine de bebişine de bana da dua et. dedimya belki aynı ay hamile kalırız, ortak noktamız bu olur diye, darısı başıma ne diyeyim. belirtilerin varmıydı yaz hemen, mesela akıntı olayı falan, benden genelde beyaz şeffaf akıntı geliyo şu sıralar arada bir beyaz oluyo

çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım saolun. hep yanımda oldunuz destek oldunuz çok saolun... iyi ki varsınız... :) incinazcım hiç belirtim olmadı canm çünkü bu aydan ümitli olmadığımdan bellirti fln armadım kendimde... sanırım herşey psikolojik. ben hamile kalcağımı bu ay sanmıyordum. ama ne akıntı ne uyku ne yorgunluk ne bulantı hiç bişe olmadı canım yaa... sadece adet gecikmemin 3. günü kasık ağrıları ile bel ağrım oldu. şuan iyiyim yarın bi daha b-hcg yaptırcam düzgün artıyor mu diye bakmak için. umarım sağlıkla ve hayırlısıyla hamileliğimi mutlu sonla bitiririm... hepimiz için inşallah...Allah mutlu sonlar nasip etsin...

canımmmmmmmmmmm

allah sonunuzu hayreylesin çok ama çok sevindim senin adına rabbim sağlıcakla kucaklarımıza alıp bir ömür birlikte yaşamayı nasip eder inş.... canım benim.....allah yar ve yardımcınız olsun inş.....gözleriniz aydın rabbim bekleyen tüm melek annelerini en tez zamanada hayırlısıyla sevindirsin incinaz senide sevindirsin arkadaşım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…