Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

bugün akşam 6 gibi test yaptım evde, hiç beklemeden 2. çizgiyi gördüm hem de silik değil belirgin, çooooookkkk mutluyum, darısı başına saray kedisi :) meggie sana demedim mi bakarsın aynı ay hamile kalırız diye :)
yazdıklarını da heyecanla okudum haftaiçi gidicemya doktora, iğne için yazdıkların korkuttu beni sahiden çok acıyomu neyse neyse valla dert etmeyeceğim hazırım iğnelere bebeğim geldiya :) bu arada kesenin görünmesi için erken bence de hele öle bir ultrasonda, benim öncekinde doktorum adetimin gecikmesinin 10 günü çağırmıştı ve görmüştü, 5 gün öncesinde göremmemşti. görüceksin bebeğini görüceğiz bebeğimizi :)) şimdilik bu kadar, misafirim var ama hemen yazaym iki dk da dedim :)

çok sevindim..Aallah tamamına erdirsin incinaz
kucağına da almayı nasip etsin inşallah..
darısı başıma..

soğan kürü ve incir kürü denesem mi diyorum ben de..

canım nerelerdesın sen bebegın nasıl hersey yolunda mı?hersey senınde gonlunce olsun bızımde dualarımızdasın...

incinaz hayırlısı ugurlu olsun Allah utandırmasın arkadasım.ÇİZGİ NETMIS DEMEKKI SENINDE B-HCG ıyı masallah.eh artık sanada pazartesı doktor yolu göründü .igne acı verıyor ama bizdekı bu azim yasadıgımız acılar .... iğne acısının sınek ısırıgı gıbı oldugunu düşünceksiniz artık:). ığneyı vurdururken yavas vurdurun bırden vurunca gercekten cok acıyor...hadı bakalım bol bebeklı günlerdeyız darısı tum ısteyenlerın basına kızlar

Son düzenleme:

incinazcım canım benm çok sevindimmmmm :)))) inanmıyorum yaaa çok mutlu oldum.. sana demiştim sen çok beklemiceksin diye bak gördün mü :) ayy canım yaaa valla sevincime sevinç kattın. hayırlı uğurlu olsun. kimseye söleme emi çevrende. iğnelere gelince bebeğimiz için herşeye değer. bak melihacım anlatmış ayrıntılı :) hemen hemen aynı zamanlarda doğacaklar Allahım nasip ederse... yarın hemen kan ver b-hcg baktır sonra iğneler için git doktoruna canım... :) hadi bismillah inşallah sağ salim atlatırız hamilelik dönemimizi hepimiz... :) kızlar herşey yoluna giriyor Rabbimin izniyle güüzel günlerimiz olacak... :)))

çookk teşekkürederim iyi dilekleriniz için
burda olmanıza sevndim, ben yarın acilde beta hcg baktırmayı düşünüyorum devlet hastansnde bakarlar dimi * doktora da ne zman gitsem diyorum pazartei gitsem erken mi diye düşünüyodum ama iğnelere hemen başlamamız gerekirse pazartesi mi gitsem, kese görünmez belki ama iğneler işte, çok heyecanlıyım ne yapacağımı bilemedm size sorayım dedim

canım valla ben 1 hafta bekledim iğneler için. bursadaki doktorum kese görününce başlıcaz demişti ben hesaplarıma göre ii bi ultrasonla görünebilir diye bugün gittim ama malum görünmedi :) ama senin kaybın daha erken yaa sen git bence pazartesi canım. bide progesteron da versin hani koruma amaçlı tutunabilmesi için rahimde pregesteronun yüksek olması lazım.
bu arada yaptım sonunda gün gün hamileliği :) sil baştan olsun bebeğimle herşey... abisi kalbimizde olacak herzaman...

canım gıt devlet hastnesıne acılde hemen bır saate verıyorlar sonucunu .doktorunada pazartesı günü gıdersin merak etme hersey yolunda gıdecek su anın keyfını cıkar tatlım:)

anladım canım, ne yalan söleym ben de kese muhtemelen ne zman görünür diye hesaplayıp öle gitmeyi düşünüyodum, bu arada ben de öğretmenim okulu sürekli asmak istemiyorum daha ilk haftalardan, ama iğne ve progestan işi olunca erken mi gitsem diye düşünmeye başladım. bana doktorum hamilelik olduğunda gel iğne ve progestan başlycaz demişti, yarın doktoruma ulaşmaya çaılışıcam pazartesi geleyim mi diye sorarım, randevuyu aldım şimdiden internetten. bu arada benm doktorum yakında burda özle hast geçecekmş. benm ilk gebeliğimde gittiğm hastane orayı görmek bile istemiyorum ama doktorumun pşinden gidicem yine, öle işte, biz burda artık her gün olan biteni paylaşırız :))

canım nerelerdesın sen bebegın nasıl hersey yolunda mı?hersey senınde gonlunce olsun bızımde dualarımızdasın...
bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür melihacım büyüyoruz geçen hafta gitmiştim kontrole 14 ocakta tekrar gitcem hayırlısı bakalım şimdilik sorun yok gibi sen ve bebişin nasılsınız

arkadaşlar bana da bi el atın:))
bu hamilelik takvimi gereksiz geliyordu bana..
şimdi bi özenir oldum ki:))

evet tabiki herşeyimizi paylaşırız burdan tüm gelişmeleri... Allah yardımcımız olsun sağlıkla atlatalım hamilelik dönemimizi :)

bebeğim de ben de iyiyiz çok şükür melihacım büyüyoruz geçen hafta gitmiştim kontrole 14 ocakta tekrar gitcem hayırlısı bakalım şimdilik sorun yok gibi sen ve bebişin nasılsınız

masallah canım bızde ıyıyz. ıkı hafta sonra annemlerın yanına gıdecegım doguma kadar ordayım martın bası görünüyor dogum hayırlısı bakalım bol bol tekmeleşiyoruz yaramaz bır oglan olacagı sımdıden bellı hiç durmuyor:)

arkadaşlar nasılsınız? aynur sevda meliha saraykedisi uğurböceği incinaz... hepiniz iyisinizdir umarım...

melihacım bugün iğneyi eşim vurdu hiç acımadı yavaş yavaş vurdu ve enjekte etti. aklıma bişe takıldı şimdi clexan prokpektüsünde dozaj kişinin kilosuna göre tamamı enjekte edilir veya hepsi edilmez diyo. biz ne var ne yoksa enjekte ediyoz içindekini.sen nasıl yapıyosun? bide iğneyi dik vurun yazıyo sen eğik demiştin farkeder miki? biz eğik vurduk bugün. hiç acımadı hakikaten. dünkü hemşirenin vurduğu yer mosmor oldu hala dokununca acıyo ne biçim vurmuş yaaa...

incinaz sen naptın canım. acile gittin mi? b- hcg için?

gittim canım ama yapmadılar testi, çok sinir oldum idrarda bakıyolarmış, yarın poliklinikte yaptırın kan testini diyolar, sanki ben bilmiyorum. ben randevumu almştm yarına ama en erken 2 ye vardı randevu, kan sonuçları ertesi güne kalır diye endişeleniyorum, tatil zaten. yarın 11 gibi doktorumun yanına arada kaynayıp girmeyi deneyeceğim belki yapar testi, inşallah yani :) iğneni koldan mı yaptı eşin, acımamasına sevindim. ben de bi an önce iğnelerime başlamak istiyorum tamam acı var işin ucunda ama içim rahat olcak, acaba benmkini de eşim yapabilir mi, ben biraz tırsarım kendm yaparsam ama başkası yaparken daha rahat olurum, ağda yaparken öyleyim de :)

ya normalde senın kan pıhtılasma sebebıne göre kılo, yas ,yasadıgın düşüklere göre hematologun iğnenin dozajını ayarlaması gerekıyor ( bu iğnenin 0,2 0,4 0,6 0,8 ml olanları var) ama bana ağrıda ve yakın cevrede hematolog olmadığı için standart tedavı yanı clexane 0,4 uygulandı.mevcut iğnenin hepsini enjekte edin ben oyle yapıyorum ama 20.haftada coraspini bıraktım cunku ultrasonda plesanteda yer yer kanamalarım olduğu görüldü. arastırdım doktor bıle soylemedı kendım bıraktım cok sukur plesantada kanamalarımda gectı yanı bir süre sonra coraspinle iğne ikisi fazl gelebılıyor onunda takıbını sen ve doktorun cok ıyı yapması gerekıyor canım.iğneyi dik vurman cok zor ben hep eğik vuruyorum deri altına inince zaten ne kadar egıp egmeyecegını anlıyorsun zamanla. cok kasma yanı bu konuda .hemşire hızlı vurduysa kanama olmustur o morartılarda cok gec gecıyor yer yer ben de yapıyorum kendıme o yuzden telaslanma

bugün gittim doktora, b hcg 1942 çıktı ama benim de kese görünmedi, erken dedi zaten kesenin görünmesi için, o yüzden haftaya gel keseyi görelim dedi, clexsan 04 yazdı raporumuda çıkardı 3 kutu aldım ve ilk iğnemi de annem yaptı, annem kendine inisülün yaptığı için nasıl yapıldığını nereye yapıldığını da biliyor, çok acımadı biraz yandı tabi ama geçti, yarın da annem yapacak yaparken eşim bakıp öğrencek sonra eşim yapacak, progestan da başladık hap günde 3 tane, şimdilik böyle, sürekli dua ediyorum inşallah her şey yolunda gider diye, dua o kadar güzel bşy ki dua ettikçe rahatlıyorum.
herkese mutlu sağlıklı, bebekli senler çok güzel bir 2013 geçirirz inşallah :))

canım çok saol bilgilendirmen için... bu arada herkese mutlu ve bebişlerimizle nice güzel seneler... :))) melihacım benim ecoprini hemen kesti doktorum. 0.4 clexenın hepsini enjekte ediyoruz bizde. standart dediğin gibi sanırım herkes genelde 0.4 kullanıyo. abimin eşi hemşire istanbulda yaşıyolar dün annemlerdeydiler o vurdu hiçç acımadı hem de dik vurdu eli o kadar hafifti ki... eşim de öğrendi nasıl vurcağını... bu arada yalovada özel muayenehneler hep kapatılmış bulamadım öle ultrasonu iyi birini. bir de geçenki gibi çok ultrasona girmek istemiyorum. çok da iyi değilmiş ultrasona sık girmek. ben ilk hamileliğimde nerdeyse her hafta giriyodum meraktan, 2 doktora gidiyodum. bunda biraz daha rahat daha az meraklı olmaya çalışıyorum :) umarım herşey yolunda gider kızlar...

incinazcım değerin çok güzel çıkmış :) çok sevindim :) evet kese için henüz erken inşallah haftaya görünür... bana progestan hapı vermedi de CRINONE (Vajinal Jel) verdi. benim ne öncekin de ne de bunda kanamam olmadığı için mi bilmiyorum bunu verdi bunun progestan dozajı daha az. tüp bebek tedavisinden sonra veriliyomuş rahime tutunabilsin diye... ne kadar devam edicez buna bilmem... o kadar çok şey soruyorum ki doktora bazıları kaçabiliyor? :) Allahtan doktorum iyi de bıkmadan cevaplıyor. :) tahmini doğumun kaç görünüyor? belki aynı gün bile olabilir :) Allah sonunu iyi getirsin inşallah... Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar ve bebişler nasip etsin kucaklarımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…