moralim bozuldu bugün... adetim 2-3 gün var diyodum ve bugün pembemsi akıntı geldi, sanırım adet habercisi, son iki adetmde de öncesde gelmşti böle akıntı, gerçi bu ay 3. bu pembe akıntı, hadi öncekiler adetle alakasız bir zmanda olmuştu ama bu defa adetm yakınçok ümitlydm ben kendimi hamile gibi hissediyodum, ama hissetmekle olmuyomuş, çok üzgünüm
üzülme bitanem yaa belki yerleşme kanamasıdır. hemen bozma moralini rabbim doğru zamanda en hayırlı şekilde verecektir... ben dua ederken Allahım senin doğru bildiğin zamanda hayırlısı ile sağlıklı bir evlat nasip eyle dedim hep... bişeyi ille şimdi olsun hemen olsun demek Allahın gücüne gider evet üzülüyoruz biz acımızı biran önce yeni bir bebekle dindirmek istiyoruz ama aynı şeyi Allah korusun bidaha yaşamaktansa dua edip sabretmek daha iyi be bitanem. söylemesi kolay diceksin ama ben de aynı şeyleri yaşadım senin düşüncelerini hislerini çok iyi anlıyorum. her ay bende üzüldüm ama olsun napalım vardır bir hayır dedim... üzülme Allahın gücüne gider... hamile kalamayan insanlar değiliz ki bir kere hamile kaldık yine kalıcaz bak nitekim ben düşükten 7 ay sonra hamile kalabildim pardon 6... inşallah sen benim kadar beklemiceksin... dualarım seninle bitanem...
kızlarrrrrrrrr müjdeeeeeee :) 98.45 çıktı değerim... hamileyim... :))) çok ama çok mutlu oldum Allahıma şükürler olsun :) Rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah... şuan havalardayım :)
Canim uzun zamandir gelemeidgim icin simdi gordum, cooooooooook sevindim. Allah tamamina erdirsin. Bugunden sonra hep guzl seyler dusun, kotu hic bir seyin seni uzmesine izin verme. Ancak dua et, ve bu defa herseyin cok daha guzel olucagina inan. Bence olucakdir. Inan cok sevindim. Birer birer hepinizin O guzel Rabbim hediyyelerinizi yolluyor.
arkadaşlar bu sabah yine kan verdim düzgün mü ilerliyo die 185 çıktı :) geçenkini öğlen 14.30 da vermiştim bunu sabah 8.30 da tam 48 saat olmamasına rağmen iki katına ulaşmış... :) şuan daha bi rahatladım. inşallah devamı da güzel gelir... cumartesine randevu aldım doktorumdan.
biliyorum öyle de yapsam mı diye tereddüt ediyorum ilk bebeğimi hatırlatcak die.. onda sıkı sıkıya takip ederdim haftaları hep bakar dururdum o resme... şimdi o günleri hatılatır die yapasım gelmiyor size öyle mi geliyor die sordum da??? öyle olmuyor mu?
hiççç öyle düşünme tatlım yeni bir sayfa yenı umutlar güzel duygular içindesin ne yüregini yor ne de aklını...ben yenı takvimimi yaparken eskıyı düşünmemeye calıstım tabı endişelerim oldu olmasıda normal ama bunların hepsi gececek zamanla ...senı uzecekse bu durum genede zamana bırak yeni bebegın heyecanının bu üzüntüleri bastıracagı günü bekle...bız ne desek de sanırım sordugun sorunun cevabı senın yuregınde..
canım zaten yerleşme kanaması da genelde pembemsi yada kahverengi oluyomuş, ama adetin 7. günü de olabileceğini hiç duymamıştım, korkulacak bşy yoktur bence ama doktorun progestan başlayabilir, ama insan korkyo dimi ben de şimdi hamile kalsam her şeyden kıllanır, korkarım heraldeyine de bu durumdan dolayı stres yapma bence, bebiş etkilenmesin. bu arada benim de daha edet gelmedi, yazmıştımya pazartesi pembe akıntı geldi diye çoook azdı zaten, salı günü de az bşy geldi, sonra çok az kahverengi akıntı gibi bşy oldu, hah bu defa geliyo heralde dedim, erseti gün sarı akıntı oldu, bugün yine çok az kahverengi akıntı oldu, ama şimdi normal şeffaf akıntı var, benim hiç böle olmazdı, hem gecikmezdi hem de pembe ya da kahverengi akıntı geldikten 1 gün sonra kanama tamamen gelirdi, şimdi bir taraftan ümitleniyorum, bir taraftan da korkuyorum, niye adetim gecikti, niye böyle saçma sapan akıntılar oldu acaba kist falan mı var diye düşünüyorum, 1 buçuk ay önceki muayenmde bşy yoktu bu süre içinde kist olabilir mi ki, tabi gönlümden geçen bebek :) şaşkınım çok,hayrılısı olsun diyorum
ben kürtaj öncesi 26- ya da 28 günde bir regl oluyodum, kürtajdan sonra ilk reglm 30. günümde ikinci reglm 29. günümde geldi bu ay ben ya 28. ya da 29.günümde gelir diye bekliyodum ama bugün 30. günüm ve hala gelmedi,şimdiye kadar hiç adetim gecikmezdi, pazartesi gününden beri arada bir çok minicik kahverengi akıntı geliyor, çamaşırımı dikkatelice incelemesem farketmeyeceğim bile, hem de normal şeffaf akıntı da geliyor, yani anlayacağınız baya ümitlendim, test yapmaya gelince, çok niyetlendim ama günüm geçmeden yapmayacağım dedim, saray kedisinin durumu gibi olursa diye yani gecikmeli gelirse diye korktum, ama onun yazdığına göre silik çizgi de çıkmış kimyasal gebelik olabilir seninkisi ( saray kedisi) ben de hüsran yaşamayım dedim, o yüzden yapmadım yarın yapıcam idrar testi ama onun sonucuna göre kan da yaptırmayı düşünüyorum.
belirtilere gelince nerdeyse 15 gündür kasığmda batmalr var şu sıralar kasığım çok şiş ama adet sancısı gibi bşy yok, adet dönemi sivilce patlaması olurdu yüzümde ama şuan cildim çok düzeldi, dün annem bile farketti yüzün çok güzel olmuş dedi,ha bir de midem de çok şiş gaz sancısı falan var afedersiniz, öyle yani çoookkkkk heyecanlıyım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?