Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

moralim bozuldu bugün... adetim 2-3 gün var diyodum ve bugün pembemsi akıntı geldi, sanırım adet habercisi, son iki adetmde de öncesde gelmşti böle akıntı, gerçi bu ay 3. bu pembe akıntı, hadi öncekiler adetle alakasız bir zmanda olmuştu ama bu defa adetm yakın çok ümitlydm ben kendimi hamile gibi hissediyodum, ama hissetmekle olmuyomuş, çok üzgünüm

üzülme bitanem yaa belki yerleşme kanamasıdır. hemen bozma moralini rabbim doğru zamanda en hayırlı şekilde verecektir... ben dua ederken Allahım senin doğru bildiğin zamanda hayırlısı ile sağlıklı bir evlat nasip eyle dedim hep... bişeyi ille şimdi olsun hemen olsun demek Allahın gücüne gider evet üzülüyoruz biz acımızı biran önce yeni bir bebekle dindirmek istiyoruz ama aynı şeyi Allah korusun bidaha yaşamaktansa dua edip sabretmek daha iyi be bitanem. söylemesi kolay diceksin ama ben de aynı şeyleri yaşadım senin düşüncelerini hislerini çok iyi anlıyorum. her ay bende üzüldüm ama olsun napalım vardır bir hayır dedim... üzülme Allahın gücüne gider... hamile kalamayan insanlar değiliz ki bir kere hamile kaldık yine kalıcaz bak nitekim ben düşükten 7 ay sonra hamile kalabildim pardon 6... inşallah sen benim kadar beklemiceksin... dualarım seninle bitanem...

çok sağol canım, söylediklerinde çok haklısın, inan bak benim dualarımda hep öyle hayırlı bir zamanda sağlıklı bir şekilde hamileik yaşar ve bebeğimi doğururum diye, doğru olanda bu zaten, eşimdde üzülme diyo ama elde değil işte, duaların için de çok sağol, inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirir, bebeğine kavuşursun. darısı başıma, isteyen herkesle beraber :)

kızlarrrrrrrrr müjdeeeeeee :) 98.45 çıktı değerim... hamileyim... :))) çok ama çok mutlu oldum Allahıma şükürler olsun :) Rabbim sonunu hayırlı etsin inşallah... şuan havalardayım :)

Canim uzun zamandir gelemeidgim icin simdi gordum, cooooooooook sevindim. Allah tamamina erdirsin. Bugunden sonra hep guzl seyler dusun, kotu hic bir seyin seni uzmesine izin verme. Ancak dua et, ve bu defa herseyin cok daha guzel olucagina inan. Bence olucakdir. Inan cok sevindim. Birer birer hepinizin O guzel Rabbim hediyyelerinizi yolluyor.

çok teşekkür ederim uğurböceği saol :) amin canım inşallah..senin de maşallah baya büyümüş :) Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah...

yaa ben de sizin gibi yazıların altında çıkan resimli gebelik takibinden yapmak istiyorum ama ilk bebeğimde yapmıştım bana onu hatırlatıcak die yapasım gelmiyo... sizce öyle mi oluyo?

arkadaşlar bu sabah yine kan verdim düzgün mü ilerliyo die 185 çıktı :) geçenkini öğlen 14.30 da vermiştim bunu sabah 8.30 da tam 48 saat olmamasına rağmen iki katına ulaşmış... :) şuan daha bi rahatladım. inşallah devamı da güzel gelir... cumartesine randevu aldım doktorumdan.

ay canım benım cok sevındım masallah masallah cumartesıyı sabırsızlıkla bekleyecegım hadi hayırlısı.... gebelık takvimini profil sayfandan yapıyordun yanlıs hatırlamıyorsam orda son adet tarıhını yazıyorsun

biliyorum öyle de yapsam mı diye tereddüt ediyorum ilk bebeğimi hatırlatcak die.. onda sıkı sıkıya takip ederdim haftaları hep bakar dururdum o resme... şimdi o günleri hatılatır die yapasım gelmiyor size öyle mi geliyor die sordum da??? öyle olmuyor mu?

hiççç öyle düşünme tatlım yeni bir sayfa yenı umutlar güzel duygular içindesin ne yüregini yor ne de aklını...ben yenı takvimimi yaparken eskıyı düşünmemeye calıstım tabı endişelerim oldu olmasıda normal ama bunların hepsi gececek zamanla ...senı uzecekse bu durum genede zamana bırak yeni bebegın heyecanının bu üzüntüleri bastıracagı günü bekle...bız ne desek de sanırım sordugun sorunun cevabı senın yuregınde..

arkadaşlar yaa bugün adet gecikmemin 7.günü ve normalde olan sarı akıntım bugün çooookkkk açık pembemsi geldi ama çok uçuk pembe. bi sıkıntı mı vardır?arkadaşımında 7.gününde olmuş yerleşme kanaması demiş doktor. ama benim kan şeklinde değil uçuk pembe akıntı şeklinde.. bu sabah çöpü atacakken konteynırdan kedi fırladı çok korktum bi süre elim titredi durdu. sizce bi sorun var mıdır? off bu korkuylar insanı öldürüyor yawww... cumartesine randevum var umarım bi sorun yoktur...

canım zaten yerleşme kanaması da genelde pembemsi yada kahverengi oluyomuş, ama adetin 7. günü de olabileceğini hiç duymamıştım, korkulacak bşy yoktur bence ama doktorun progestan başlayabilir, ama insan korkyo dimi ben de şimdi hamile kalsam her şeyden kıllanır, korkarım heralde yine de bu durumdan dolayı stres yapma bence, bebiş etkilenmesin. bu arada benim de daha edet gelmedi, yazmıştımya pazartesi pembe akıntı geldi diye çoook azdı zaten, salı günü de az bşy geldi, sonra çok az kahverengi akıntı gibi bşy oldu, hah bu defa geliyo heralde dedim, erseti gün sarı akıntı oldu, bugün yine çok az kahverengi akıntı oldu, ama şimdi normal şeffaf akıntı var, benim hiç böle olmazdı, hem gecikmezdi hem de pembe ya da kahverengi akıntı geldikten 1 gün sonra kanama tamamen gelirdi, şimdi bir taraftan ümitleniyorum, bir taraftan da korkuyorum, niye adetim gecikti, niye böyle saçma sapan akıntılar oldu acaba kist falan mı var diye düşünüyorum, 1 buçuk ay önceki muayenmde bşy yoktu bu süre içinde kist olabilir mi ki, tabi gönlümden geçen bebek :) şaşkınım çok,hayrılısı olsun diyorum

ne kisti yahu ilahi incinaz :) bişyin yok senin kuruntu yapma... inşallah yerleşme kanamasıdır o canım yaaa :) bi test daha yapsana. ya da en iyisi kan testi yaptır.benim ilkinde adet günümde ve bi sonraki günde kahve lekelenmem olmuştu. bunda olmadı o pembemsi akıntı da 1 seferlik gelgi daha da gelmedi... leke bile değildi zaten akıntı idi. neyse hakkımıza hayırlısı çok evham yapmayalım. sen de yapma... kaç gün gecikti bu arada ? hadi bakalım belki hamişsindir :) inşallahhhh canım benim...

kızlar evham yapmayın ıncınaz taş olsa catlar valla ne sabırlı kızsın:) senın yerınde olsam on defa kan testı vermeye gıtmıstım:) meggiecim coraspinini içiyrsun degıl mi? cumartesı günü inşallah doktorun iğnenede baslattırır hayırlısıyla bebegımız buyur..ben de cok ucuk renkte pembe akıntı adet günümde gelmıstı sıkıntı yapma hayırlısıyla bugun cuma kızlar dualarımda olacaksınız öpüyorum sizleri

Arkadaşlar merhaba yeniden.. birkaç kez yazmıştım buraya..
dualarınızdan eksik etmeyin.. ben benim yaşadıklarımı yaşayan herkes için dua ediyorum..

kürtajdan sonra 28. gün adet gördüm. aslında benim evlilik öncesinde normal düzenim 30 gündü.
evlenince yasmin kullandım. bıraktım hemen hamile kaldım kürtaj vs derken düzenim nedir ne değildir açıkçası bilmiyorum.
kürtajdan sonraki adetim bitince doktora gittim hiçbir sorun yok dedi. korunmayı bırakabilirsiniz dedi.
22-23 ekim gibi bekliyordum adeti ama 28 Ekim akşamı geldi. Tabi epey ümitlendim o sıra..
gecikme de stresten olabilir diye düşünüyorum.. (gebelik testinde silik çizgi de görmüştüm)

Bugün yine beklemedeydim.. bir iki damla geldi..
ama normalde adet olacağımın sinyallerini vücudum verirdi..
belim ağrır karnım ağrır halsiz olurum..
hiçbiri yok..
ayrıca göbeğimden aşağı kahverengi çizgi çıktı.
kürtaj olduğum gebeliğimde çizgi çıkmamıştı, yerleşme kanaması gibi bir şey de olmamıştı.

eşime söylesem stres yapıyorsun diyecek, anneme söylesem akışına bırak diyecek..
düşünmiyim diyorum elimde değil..

ben kürtaj öncesi 26- ya da 28 günde bir regl oluyodum, kürtajdan sonra ilk reglm 30. günümde ikinci reglm 29. günümde geldi bu ay ben ya 28. ya da 29.günümde gelir diye bekliyodum ama bugün 30. günüm ve hala gelmedi,şimdiye kadar hiç adetim gecikmezdi, pazartesi gününden beri arada bir çok minicik kahverengi akıntı geliyor, çamaşırımı dikkatelice incelemesem farketmeyeceğim bile, hem de normal şeffaf akıntı da geliyor, yani anlayacağınız baya ümitlendim, test yapmaya gelince, çok niyetlendim ama günüm geçmeden yapmayacağım dedim, saray kedisinin durumu gibi olursa diye yani gecikmeli gelirse diye korktum, ama onun yazdığına göre silik çizgi de çıkmış kimyasal gebelik olabilir seninkisi ( saray kedisi) ben de hüsran yaşamayım dedim, o yüzden yapmadım yarın yapıcam idrar testi ama onun sonucuna göre kan da yaptırmayı düşünüyorum.
belirtilere gelince nerdeyse 15 gündür kasığmda batmalr var şu sıralar kasığım çok şiş ama adet sancısı gibi bşy yok, adet dönemi sivilce patlaması olurdu yüzümde ama şuan cildim çok düzeldi, dün annem bile farketti yüzün çok güzel olmuş dedi,ha bir de midem de çok şiş gaz sancısı falan var afedersiniz, öyle yani çoookkkkk heyecanlıyım yaaaa

hayırlısı canım benm. yarın sonucu bize bildir emi :) ben de heyecanlandım bak şimdi :)

saraykedisi kimyasal gebelik olabilir. üzülme kürtajdan sonra adet düzeni bozuluyor 3-4 adet sonra düzeliyor benim de 30 günde birdir kürtajdan sonra 34.günde sonra 27.günde sonra 35 sonra düzeldi gene 30 oldu. inşallah sağlıklı bi şekilde hamile kalıp kucağına alırsın yavrunu. Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

kızlarrrr haber havadis yokmu burda meraktan catlayanlar var yani bı yazsanız dıyorum ne yaptınız ne ettınız meggie incinaz....saray kedısı kımyasal gebelık gecırdıysen bıle bundan doktoruna bahset cunku bu da onemlı...kızlar hadı haber beklıyorum

incinaz, inşallah hayırlı haberlerini alırız.

ben baya normal adet oldum. yerleşme kanaması filan değil yani :)

ayaklarım yanıyor hamile miyim diyorum, kasığımda batma oluyor hamile miyim diyorum
(bu batma yumurtlama ile de alakalı olabilir bence)
sanırım düşük yaşamış olmasaydım bu kadar telaşlı olmazdım..
eşim de kızıyor. 2 aydır deniyoruz niye acele ediyorsun bu kadar diyor..
hapı bıraktığımda hemen hamile kalınca çok sevinmiştim. şimdi de beklenti içindeyim tabi..
Allah'ım bana da nasip eder inşallah diyorum..
Anne olma isteğiyle yanıp tutuşan herkese Allah nasip etsin..

inşallah saraykedisi... ben de her ay her belirtiyi hamileliğe yordum ama olmadı nasip değilmiş o aylarda hamile kalmak. Allahım doğru bildiği hayırlı zamanda hamile kalıp doğurmayı nasip etsin inşallah...

incinazzz senden ne haber canım?

melihaa sana çok sorularım var. bugün muayeneye gittim doktorum iyi hoş da ultrasonu çok eski ve dandik. keseyi göremedik. alttan ultrasonla bakmak istedi ben istemedim. b-hcg baktırdı 1183 olmuş. normalde kese ufacık da olsa görünmesi lazım bu değerle ama ultrason aleti fii tarihinden kalma idi...neyse bana progesteron hormonu için bi ilaç verdi vajinanın içine sıkıcakmışım akşamları böle jel şeklinde tek kullanımlık. ayrıca clexan 0.4 yazdı ilkini hastanede vuruldum koldan yaptılar çok fena yaktı. sende de acıyo mu bi müddet yandı kolum. sonra geçti ama dokundukça sızladı. bide dozaj mozaj yok bunda zaten bi kutu içinde 10 adet var ve içinde dozajı hazır direk kola vuruyosun. ucu da öle ince falan değil :) beni kandırdın meliha umduğum gibi çıkmadı acıttı :))) senin ki nasıl? bide akşam mı vuruyosun sabah mı? kolum böle sızlayınca dedim akşamları vursak yoksa sabah vurulsam gün boyu okulda falan sızlar.... folbiolü günde 2 taneye çıkardı doktorum. bide nöbet tutmamak için rapor istedim... hee rapor demişken sen iğneler için rapor mu çıkardın? bana 1 kutu yazdı içinde 10 tane var. 10 gün sonra gidip yazdırcam tekrar. ve de iğneler için katılım payı aldı eczane 10 küsür lira. sen nasıl yapıyosun? ayy çok soru sordum ama napim tüm gün sana yazabilmek için eve gelmeyi bekledim birikti kafamda hepsi :))) kusura bakma nolur... sen tecrübelisin ne biliyosan yaz nolur... öptüm hepinizi...

kızlar merhaba nasılsınız uzuuunnnnnnnn bir aradan sonra bilgisayarın başına oturdum(sınav soruları ve planlar dışında içimden gelmiyordu)geçmişi okudum neler olmuş neler meggie canım sanırım hamişsin nasıl sevindim anlatamam melihacım da bazı problemler yaşamış ama atlatmış çok şükür yeni arkadaşlar gelmiş inşallah gönlünüzce olur her şey.Ben 2012nin bitmesini bekliyorum şu günlerde.o kadar çok kaybımız oldukiiii....tabi allah aratmasın bu günlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…