incinazcım değerin çok güzel çıkmış :) çok sevindim :) evet kese için henüz erken inşallah haftaya görünür... bana progestan hapı vermedi de CRINONE (Vajinal Jel) verdi. benim ne öncekin de ne de bunda kanamam olmadığı için mi bilmiyorum bunu verdi bunun progestan dozajı daha az. tüp bebek tedavisinden sonra veriliyomuş rahime tutunabilsin diye... ne kadar devam edicez buna bilmem... o kadar çok şey soruyorum ki doktora bazıları kaçabiliyor? :) Allahtan doktorum iyi de bıkmadan cevaplıyor. :) tahmini doğumun kaç görünüyor? belki aynı gün bile olabilir :) Allah sonunu iyi getirsin inşallah... Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar ve bebişler nasip etsin kucaklarımıza :)
çok sağol canım, amiiinnn. benim de kanamam yok öncekinde de olmamıştı, şimdi de yok inşallah da olmaz, ama bana doktorum daha ilk başta demişti hamilelik olunca progestan hapı vericem diye, şu son zamanlarda neredeyse bütün hamileler kullanıyo progestanı, o kadar çok duyuyorum ki, bir de bazılarının hapın yan etkilerinden çok rahatsız olunca doktorlarının vajinal jel verdiğini duymuştum ben de... dediğin gibi canım iNŞallah ALLAH tamamına erdirir kavuşuruz bebeklerimize. ben otomatik hesplayıcıdan baktığımda 4 eylül görünyor, hayırlısı bakalım canım
ne kadar güzel bir duygudur yaa, bebeğin daha karnındayken onu görebiliyosun, Allahım bağışlasın, maaşallah ta diyelim :)
ALLAH IM o günleri görecek miyim ben de, gece gündüz, her an dua ediyorum, ve beni en çok rahatlatan da bu, iğnelere de alıştım, inşallah her şey yolunda gider, meggie ve benim için, tüm anne adayları için, anne olmak isteyenler için :))
amin bitanem inşallah...Allahım bize de kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah... ben de iğnelere alıştım insanoğlu işte nelere alışmıyor ki... yalnız benim eşim pek beceremiyor galiba iğneyi çıkardıktan sonra sıvı akıyo kolumdaki iğne deliğinden böle ufak damlacıklar. normal değil değil mi? eşim hala çok ürkek vuruyor iğneyi...
ne kadar güzel bir duygudur yaa, bebeğin daha karnındayken onu görebiliyosun, Allahım bağışlasın, maaşallah ta diyelim :)
ALLAH IM o günleri görecek miyim ben de, gece gündüz, her an dua ediyorum, ve beni en çok rahatlatan da bu, iğnelere de alıştım, inşallah her şey yolunda gider, meggie ve benim için, tüm anne adayları için, anne olmak isteyenler için :))
amin bitanem inşallah...Allahım bize de kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah... ben de iğnelere alıştım insanoğlu işte nelere alışmıyor ki... yalnız benim eşim pek beceremiyor galiba iğneyi çıkardıktan sonra sıvı akıyo kolumdaki iğne deliğinden böle ufak damlacıklar. normal değil değil mi? eşim hala çok ürkek vuruyor iğneyi...
Umarım beni hatırlarsınız kızlar :))Uzun zaman oldu girmeyeli ama arasıra okuyup baktım size
Öncelikle bu harika haberleri okuduğum için çok mutluyum hamile arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum
Hepsine sağlıklı sıhhatli gebelikler ve doğumlar ömür boyuda evlatlarıyla sağlıklı huzurlu günler diliyorum.
Hepinizin yeniden cesaret edebilmesi ne kadar güzel
Ben hala çok korkuyorum ve yeniden kendimi heveslendiremiyorum malesef 6 ay oldu nerdeyse
üzerimde hep aynı telaş aynı korku bir türlü kendimi toplayamıyorum sanırım vazgeçtim yeniden anne olmaktan
Hepinizi tekrar tebrik ediyorum ve Allaha emanet ediyorum
selam arkadaşlarım...
melihacım ne güzel yazmışsın valla insana umut oluyor çok pozitifsin ne güzel...
incinazcım bugün gittik doktora eşimle :) kesemizi gördük çok şükür :) meğer doktorumun ultrasonu dandik değilmiş kırmızı damarları bile gösterebiliyor :) vee 6+2 imiş :) kalp atışlarını grafiksel görebildik sesi net değildi :) karından baktı alttan değil. meğer iyiymiş ultrasonu yahu :) biraz rahatladım kalp atışlarını görünce... ama benim ilk bebeğimde sorunsuzdu 14.haftaya kadar herşey mükemmeldi oyüzden tam %100 olamıyorum ama şimdilik yolunda herşey :) bebişi göremedik ama şuan çok erken zaten... şimdiye kadar çoktan yazardım da misafirlerim vardı bugün fırsat bulamadım... benim hesaplarımca 7 hafta olması gerekiyor ama ultrason 6+2 ölçtü tabi keseyi ölçtü doktor bebiş henüz görünmüyor... bakalım haftaya cumartesi bir daha çağırdı... hakkımıza herşeyin hayırlısı... buarada anneler ve babalar hariç biz de kimseye söylemedik bi de benim yakın 3 arkadaşım biliyor :) napayım duramadım :)
angel sen de düşün inan yeni bebiş yeni umut yeni hayaller... bizim kadınlar olarak doğamızda var güçlü olmak... duygusal anlamda erkeklerden çok güçlüyüz. eminim sen de üstesinden gelebilirsin geçmişin... ben de üzülüyorum aklıma geldikçe ilk bebeğim... onları hiç bir zaman unutmayacağız... ömürleri olamayan yavrularımızın ömürleri de kardeşlerinkine eklensin inşallah... Allah evlatlarımızı bize bağışlasın...
meggie söledin mi hamileliğini kimselere, ben birinci derecen yakınlara yani kendi anne ve ablalarıma eşimin anne ve ablalarına söledim, daha öncekinde 7 haftalıkken sölemştim, o zaman kızmışlardı niye daha yeni söyledinz diye, ne olur ne olmaz diye sölememştm o zman ama öle düşünmek yanlışmış, ben bilemem sonuçta, ama etraftaki kimselere komşu akraba arkadaş onlara şmdilik sölemycem, karnım büyüynce anlasınlar, keseyi göremye ne zman gidiceksin, ben çok heyecanlıyım yaa, hayırlısıyla keseyi, kalp atışlarını, tekmelerini, doğumlarınıgösterir rabbim bize inşallah :)
meliha sen kaçıncı haftada kesyi ve kalp atışlarını gördün ?
eskılerdensın basımızdan gecenlerı sen de az cok bılıyorsun ama ben senı cesaretlendırmek adına tekrar yazıyorum 1 nisanda düşük yapmıstım 26 nisanda tekrar hamile kaldım ve gene düşük yaptım yılmadım .korkularımın vesveselerın benı esaret altına almasına ızın vermedım .ıkıncı dusukten sonra evet cok uzulmustum gunlerce aglamıstım neden gene ben sorusunu cıldırıncaya kadar sormustum kendıme...ıkı dusukten sonra genetık testlerı yapıldı nedenını ögrendım ve sadece bır ay bekledım. Rabbımın musadesyle gene hamıleydım korkularım oldu endıselerımde ama cok sukür teyzesi 30.haftamıza gırdık ustelık bu yolda kolay gecmedı meŞakatlı ılk baslarda oldugu gıbı...ama olsun o dusuklerımınde cektıgım acının göz yaslarınında bır nedenı bırseylerın kefareti oldugunu kabullendım .meleklerımın bana hayata dair öögrettıklerı var dıyorum..kaybettıgım yavrularım geldıgınde aglamıyorum dıyorum kı Rabbım cennetın kapısında benı bekleyen yavrularıma selam söyle mutlu oluyorum ıcım huzurla doluyor her anneye nasıp olmayacak bir hediyeye sahibim. bu dunyada kavusulmamıs vuslat bebeklerım ...sonsuz hayatta kokularına doyacagım yavrularım...özgür bırak guclu ol arkadasım korkularının yuregini esaret altına almasına ızın verme hıc bırsey kaybetmedın sen sanslı annelerden bır tanesısın her anneye nasip olmaz melek annesi olmak.
su an karnında bır bebegı var rahat rahat konusuyor ahkam kesıyor dıyede dusunebılırsın hıc yadırgamam hayatta karsımıza daha ne acıların cıkacagını bılemeyiz duam rabbime ait olanı bu dunyada bana kollarıma saglıklı sıhatlı bır sekılde emanet etmesi hayırlı bır evlat olması .ne yasacagımızı bılemedıgımız bu hayatta nereye kadar kacabılırzkı korkularımızdan herseye ragmen dualarınla ayakta guclu dimdik olmalısın o zaman hayat bak sana tüm güzelliğini göstermeye baslıyor hediyelerini bahsedıyor . burda yazıpta bebegıne kavusmayan kalmadı senıde aramızda görmek ıstıyoruz ama önce tabıki tevekkülünü al nedır nedendır neden meegını kaybettın bunun önlemını al bol bol dua et bızde sana dua ederız guzel arkadasım.hersey gönlünce olsun...guzel haberlerını beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?