Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

incinazcım değerin çok güzel çıkmış :) çok sevindim :) evet kese için henüz erken inşallah haftaya görünür... bana progestan hapı vermedi de CRINONE (Vajinal Jel) verdi. benim ne öncekin de ne de bunda kanamam olmadığı için mi bilmiyorum bunu verdi bunun progestan dozajı daha az. tüp bebek tedavisinden sonra veriliyomuş rahime tutunabilsin diye... ne kadar devam edicez buna bilmem... o kadar çok şey soruyorum ki doktora bazıları kaçabiliyor? :) Allahtan doktorum iyi de bıkmadan cevaplıyor. :) tahmini doğumun kaç görünüyor? belki aynı gün bile olabilir :) Allah sonunu iyi getirsin inşallah... Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar ve bebişler nasip etsin kucaklarımıza :)[/QUOTE]

çok sağol canım, amiiinnn. benim de kanamam yok öncekinde de olmamıştı, şimdi de yok inşallah da olmaz, ama bana doktorum daha ilk başta demişti hamilelik olunca progestan hapı vericem diye, şu son zamanlarda neredeyse bütün hamileler kullanıyo progestanı, o kadar çok duyuyorum ki, bir de bazılarının hapın yan etkilerinden çok rahatsız olunca doktorlarının vajinal jel verdiğini duymuştum ben de... dediğin gibi canım iNŞallah ALLAH tamamına erdirir kavuşuruz bebeklerimize. ben otomatik hesplayıcıdan baktığımda 4 eylül görünyor, hayırlısı bakalım canım

çok sağol canım, amiiinnn. benim de kanamam yok öncekinde de olmamıştı, şimdi de yok inşallah da olmaz, ama bana doktorum daha ilk başta demişti hamilelik olunca progestan hapı vericem diye, şu son zamanlarda neredeyse bütün hamileler kullanıyo progestanı, o kadar çok duyuyorum ki, bir de bazılarının hapın yan etkilerinden çok rahatsız olunca doktorlarının vajinal jel verdiğini duymuştum ben de... dediğin gibi canım iNŞallah ALLAH tamamına erdirir kavuşuruz bebeklerimize. ben otomatik hesplayıcıdan baktığımda 4 eylül görünyor, hayırlısı bakalım canım[/QUOTE]

canım bu progestan takviyesi bende göğüslerde aşırı ağrı, çok az bulantı ki hiç yoktu öncekinde de olmamıştı, uyku falan yaptı. sende de yaptı mı? gerçi bunlar zaten hamilelik belirtiileri de :) yani bukadar yoğun değildi bende bunlar. yaa bir de ben bilgisayar öğretmeniyim ve bazen bilgisayarlar bozuluyo içini açıp bakınca gayri ihtiyari elimi içine sokuyorum çalışan bilgisayara hem de... unutuyorum napayım sonra aklıma geldi bir çektim elimi... sonra çok suçluluk duydum napıyorum ben diye... çevremde kimse de bilmeyince unutuyorum tamamen.. sen söyledin mi incinaz? 4 eylül hıı ? :) ama hemen hemen aynı sayılır :) inşallah alırız kucaklarımıza kızlar. hemilelik çok güzel bir duygu ama ben hep endişe ile çok da güzel olcağını sanmıyorum. meliha senin nsıl geçti zaman şu ana kadar? yani hakikaten bizim gibi acı yaşayanlar için de güzel mi hamilelik?

canım bu progestan takviyesi bende göğüslerde aşırı ağrı, çok az bulantı ki hiç yoktu öncekinde de olmamıştı, uyku falan yaptı. sende de yaptı mı? gerçi bunlar zaten hamilelik belirtiileri de :) yani bukadar yoğun değildi bende bunlar. yaa bir de ben bilgisayar öğretmeniyim ve bazen bilgisayarlar bozuluyo içini açıp bakınca gayri ihtiyari elimi içine sokuyorum çalışan bilgisayara hem de... unutuyorum napayım sonra aklıma geldi bir çektim elimi... sonra çok suçluluk duydum napıyorum ben diye... çevremde kimse de bilmeyince unutuyorum tamamen.. sen söyledin mi incinaz? 4 eylül hıı ? :) ama hemen hemen aynı sayılır :) inşallah alırız kucaklarımıza kızlar. hemilelik çok güzel bir duygu ama ben hep endişe ile çok da güzel olcağını sanmıyorum. meliha senin nsıl geçti zaman şu ana kadar? yani hakikaten bizim gibi acı yaşayanlar için de güzel mi hamilelik?[/QUOTE]

evet canım endişe yüzünden tadını çıkaramıyorum ben de ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum hele dile hiç getirmiyorum, her şey çok güzel olacak inşallahhh. ben birinc, derceden yakınlarıma söledim, annem ablalarım ve kayınvalidem, onları da tembihledim kimseye sölemeyin şimdi diye, sanırım senin bahsettiğin okul arkadaşların falan, kend,ni hiç kasma söylemk istediklerine içinden geliyorsa söyle, ben henüz okula gitmedeim ama kalp atışlarını göreym inşallah sonra sölerim heralde, etrafındaki yakın insanların bilmesi yi bazen sen unutuyosun ama yanındaki düşünüyor yapmaman gereken şey de uyarıor seni. ben daha 2 kez aldım hapı şimdilik öyle bir etki yapmadı ama, ben daha hapı almadan önce haifif bulantım başlamıştı ve 3-4 gündür uykuya doyamıyorum. senin ki jel olduğu için kana falan da geçmiyorya çok yan etkisi olmaz herlade
benim korkum da yol ben sınıf öğretmenym ve köye gidiyorum her gün 1 saat gidiş 1 saat geliş var, yollarımız çok kötü değil ama yine de korkuyorum bişey olur mu diye henüz doktoruma sölemedim ama bu konuyu söleycem bakalım ne diycek

evet canım endişe yüzünden tadını çıkaramıyorum ben de ama aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum hele dile hiç getirmiyorum, her şey çok güzel olacak inşallahhh. ben birinc, derceden yakınlarıma söledim, annem ablalarım ve kayınvalidem, onları da tembihledim kimseye sölemeyin şimdi diye, sanırım senin bahsettiğin okul arkadaşların falan, kend,ni hiç kasma söylemk istediklerine içinden geliyorsa söyle, ben henüz okula gitmedeim ama kalp atışlarını göreym inşallah sonra sölerim heralde, etrafındaki yakın insanların bilmesi yi bazen sen unutuyosun ama yanındaki düşünüyor yapmaman gereken şey de uyarıor seni. ben daha 2 kez aldım hapı şimdilik öyle bir etki yapmadı ama, ben daha hapı almadan önce haifif bulantım başlamıştı ve 3-4 gündür uykuya doyamıyorum. senin ki jel olduğu için kana falan da geçmiyorya çok yan etkisi olmaz herlade
benim korkum da yol ben sınıf öğretmenym ve köye gidiyorum her gün 1 saat gidiş 1 saat geliş var, yollarımız çok kötü değil ama yine de korkuyorum bişey olur mu diye henüz doktoruma sölemedim ama bu konuyu söleycem bakalım ne diycek[/QUOTE]

yollar çok kötü değilse bişe olmaz Allahın izniyle canım yaa.. istanbulu düşün orda zaten bi yerden bi yere gitmek1-2 saat sürüyo ankarada öle... zaten 3 haftaya okullarda kapancak. açıldığında 3 ayımıza yakın olcaz riskli dönem bitmiş olcak. eğer çok tedirginsen rapor al istersen... ama bişe olmaz yoldan yaa... inşallah hamilelik sürecmiz iyi geçer incinazcım inşallah sonuna kadar getiririz... ben de tedirginim ama yapacak bir şey yok... Allahım bize yardım etsin...

canım uzun bir süre malesef ki endişe gecmiyor her tuvalete gıttıgımde acaba kan görecek mıyım korkusunu yasadım 4-5aylık oldugunda tamam artık hersey yolunda dedıgımde de bılıyorsunuz bebegın basındakı kistler cıktı o gectı, tansiyon düşüşleri plesantada kanama cok şükür daha yenı tadını cıkarıyorum hamılelıgımın. karnımda artık kocaman olunca sagdan soldan guzel tepkıler bebek alısverişi bebegimin tekmeleri yenı yenı mutlu edıyor hersey.Emın olun sizin bebişleriniz size güzelliğini inşallah sorunsuz bir sekılde daha kısa zamanda gösterecek .ıkı cizğiyi gördüğünüz andan itibaren aslında farkına varmadıgımız bir huzur kaplıyor içimizi ama iste gel gör ki vesveseler endıseler peşimizi bırakmıyor.hersey emın olun guzel olacak öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 593588 Eki Görüntüle 593590
kızlar sizinde bebişleriniz böyle olacak inşallah

ayyy canımmmm çok güzel çok hoşşş... Allah sana ve eşine bağışlasın onu inşallah... hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah... :))
inşallah canım inşallah bizimkileri de böle görmek nasip olur... Allahtan tek duam evlatlarımızı kucağımıza almak... :)
ne iyi ettin de koydun buraya valla çok hoş oldu :)

Eki Görüntüle 593588 Eki Görüntüle 593590
kızlar sizinde bebişleriniz böyle olacak inşallah

ne kadar güzel bir duygudur yaa, bebeğin daha karnındayken onu görebiliyosun, Allahım bağışlasın, maaşallah ta diyelim :)
ALLAH IM o günleri görecek miyim ben de, gece gündüz, her an dua ediyorum, ve beni en çok rahatlatan da bu, iğnelere de alıştım, inşallah her şey yolunda gider, meggie ve benim için, tüm anne adayları için, anne olmak isteyenler için :))

amin bitanem inşallah...Allahım bize de kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah... ben de iğnelere alıştım insanoğlu işte nelere alışmıyor ki... yalnız benim eşim pek beceremiyor galiba iğneyi çıkardıktan sonra sıvı akıyo kolumdaki iğne deliğinden böle ufak damlacıklar. normal değil değil mi? eşim hala çok ürkek vuruyor iğneyi...

Son düzenleme:

canım hayırlı cumalar Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah.iğneyi iyice batırmıyordur eşin ben de dedıgın gıbı sıvı çıkışı hiç olmuyor .

hyaırlısıyla göreceksiniz canım benım hayallerımdeydi şimdi Rabbimin musadesıyle gerçeğimde ..Hepinizin duasını Rabbim kabul etsin...

Umarım beni hatırlarsınız kızlar :))Uzun zaman oldu girmeyeli ama arasıra okuyup baktım size

Öncelikle bu harika haberleri okuduğum için çok mutluyum hamile arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum
Hepsine sağlıklı sıhhatli gebelikler ve doğumlar ömür boyuda evlatlarıyla sağlıklı huzurlu günler diliyorum.

Hepinizin yeniden cesaret edebilmesi ne kadar güzel

Ben hala çok korkuyorum ve yeniden kendimi heveslendiremiyorum malesef 6 ay oldu nerdeyse

üzerimde hep aynı telaş aynı korku bir türlü kendimi toplayamıyorum sanırım vazgeçtim yeniden anne olmaktan

Hepinizi tekrar tebrik ediyorum ve Allaha emanet ediyorum

benim de eşim yapıyor, alıştı iyi yapıyor, bende de küçücük bir damla çıkıor, daha doğrusu benden mi çıkıyor, yoksa güvenlik attıktan sonra iğnenin ucundan mı damlıyor emin değilim, iğne tam girmeyince güvenlik atmıyor, biz denedik o yüzden güvenlik attığına göre iğne tam giriyodur diye düşünüyorum, o bir damla beni endişelendirmiyor, 3-5 dk yanma oluyor sonra geçiyor. umarım doğru yapıyoruzdur, iğnenin kapağını açınca da bir kaç damla boşa akıyor, zaten olabiliyomuş yazıyodu

eskılerdensın basımızdan gecenlerı sen de az cok bılıyorsun ama ben senı cesaretlendırmek adına tekrar yazıyorum 1 nisanda düşük yapmıstım 26 nisanda tekrar hamile kaldım ve gene düşük yaptım yılmadım .korkularımın vesveselerın benı esaret altına almasına ızın vermedım .ıkıncı dusukten sonra evet cok uzulmustum gunlerce aglamıstım neden gene ben sorusunu cıldırıncaya kadar sormustum kendıme...ıkı dusukten sonra genetık testlerı yapıldı nedenını ögrendım ve sadece bır ay bekledım. Rabbımın musadesyle gene hamıleydım korkularım oldu endıselerımde ama cok sukür teyzesi 30.haftamıza gırdık ustelık bu yolda kolay gecmedı meŞakatlı ılk baslarda oldugu gıbı...ama olsun o dusuklerımınde cektıgım acının göz yaslarınında bır nedenı bırseylerın kefareti oldugunu kabullendım .meleklerımın bana hayata dair öögrettıklerı var dıyorum..kaybettıgım yavrularım geldıgınde aglamıyorum dıyorum kı Rabbım cennetın kapısında benı bekleyen yavrularıma selam söyle mutlu oluyorum ıcım huzurla doluyor her anneye nasıp olmayacak bir hediyeye sahibim. bu dunyada kavusulmamıs vuslat bebeklerım ...sonsuz hayatta kokularına doyacagım yavrularım...özgür bırak guclu ol arkadasım korkularının yuregini esaret altına almasına ızın verme hıc bırsey kaybetmedın sen sanslı annelerden bır tanesısın her anneye nasip olmaz melek annesi olmak.
su an karnında bır bebegı var rahat rahat konusuyor ahkam kesıyor dıyede dusunebılırsın hıc yadırgamam hayatta karsımıza daha ne acıların cıkacagını bılemeyiz duam rabbime ait olanı bu dunyada bana kollarıma saglıklı sıhatlı bır sekılde emanet etmesi hayırlı bır evlat olması .ne yasacagımızı bılemedıgımız bu hayatta nereye kadar kacabılırzkı korkularımızdan herseye ragmen dualarınla ayakta guclu dimdik olmalısın o zaman hayat bak sana tüm güzelliğini göstermeye baslıyor hediyelerini bahsedıyor . burda yazıpta bebegıne kavusmayan kalmadı senıde aramızda görmek ıstıyoruz ama önce tabıki tevekkülünü al nedır nedendır neden meegını kaybettın bunun önlemını al bol bol dua et bızde sana dua ederız guzel arkadasım.hersey gönlünce olsun...guzel haberlerını beklıyoruz

meggie söledin mi hamileliğini kimselere, ben birinci derecen yakınlara yani kendi anne ve ablalarıma eşimin anne ve ablalarına söledim, daha öncekinde 7 haftalıkken sölemştim, o zaman kızmışlardı niye daha yeni söyledinz diye, ne olur ne olmaz diye sölememştm o zman ama öle düşünmek yanlışmış, ben bilemem sonuçta, ama etraftaki kimselere komşu akraba arkadaş onlara şmdilik sölemycem, karnım büyüynce anlasınlar, keseyi göremye ne zman gidiceksin, ben çok heyecanlıyım yaa, hayırlısıyla keseyi, kalp atışlarını, tekmelerini, doğumlarınıgösterir rabbim bize inşallah :)
meliha sen kaçıncı haftada kesyi ve kalp atışlarını gördün ?

selam arkadaşlarım...
melihacım ne güzel yazmışsın valla insana umut oluyor çok pozitifsin ne güzel...
incinazcım bugün gittik doktora eşimle :) kesemizi gördük çok şükür :) meğer doktorumun ultrasonu dandik değilmiş kırmızı damarları bile gösterebiliyor :) vee 6+2 imiş :) kalp atışlarını grafiksel görebildik sesi net değildi :) karından baktı alttan değil. meğer iyiymiş ultrasonu yahu :) biraz rahatladım kalp atışlarını görünce... ama benim ilk bebeğimde sorunsuzdu 14.haftaya kadar herşey mükemmeldi oyüzden tam %100 olamıyorum ama şimdilik yolunda herşey :) bebişi göremedik ama şuan çok erken zaten... şimdiye kadar çoktan yazardım da misafirlerim vardı bugün fırsat bulamadım... benim hesaplarımca 7 hafta olması gerekiyor ama ultrason 6+2 ölçtü tabi keseyi ölçtü doktor bebiş henüz görünmüyor... bakalım haftaya cumartesi bir daha çağırdı... hakkımıza herşeyin hayırlısı... buarada anneler ve babalar hariç biz de kimseye söylemedik bi de benim yakın 3 arkadaşım biliyor :) napayım duramadım :)
angel sen de düşün inan yeni bebiş yeni umut yeni hayaller... bizim kadınlar olarak doğamızda var güçlü olmak... duygusal anlamda erkeklerden çok güçlüyüz. eminim sen de üstesinden gelebilirsin geçmişin... ben de üzülüyorum aklıma geldikçe ilk bebeğim... onları hiç bir zaman unutmayacağız... ömürleri olamayan yavrularımızın ömürleri de kardeşlerinkine eklensin inşallah... Allah evlatlarımızı bize bağışlasın...

canım inan çok çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine, az kaldı bebişini de göreceksin :) ben de bu hafta çarşamba gidicem keseyi görmek için benim hesabma göre 6 hafta oluyo inşallah grafikte olsa ben de görürüm kalp atışlarrını :) doktorum özele geçti bakalım ordaki ultrasonlar daha iyidir muhtemelen inşallah benim de her şey yolunda gider, bir de şu korkuları atlatsam inan geleceğe daiir mutlulukla hevesle konuşamıyorum, dün kardeşim eylül de doğuyor dimi doğum iznini kullanabilcek misin diye soruyor, cevap veriyorum ama sanki o günler hayal gibi geliyor, Melihanın dediği gibi hayal ama gerçek olacak inşallah, çok kötü bir de ruya gördüm tuvalete gidiyodum kan görüyodum bşy olmuyodu ama kafaya çok takmaktan ruyalarıma giriyor artık. neyse çok konuştum , inşallah her şey yolunda gider
angel, saray kedisi inşallah sizler de bian önce hayırlısıyla hamile kalır, bizim gibi keseyi görme, kalp atışlarını görme teleşına düşersiniz, endişe var ama tatı telaşlar dualarımdasınız

canım 5+3 de keseyi gördük. 6+4 kalp atışlarını duyduk

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim vallahi özellikle açıp bakıyorum zaten ben şubat annesi olacaktım nasip değilmiş ama hala şubat anneleri topiğinede giriyorum sırf okuyup hevesleneyim diye ama malesef (

o günlerde çok güçlü durmak zorunda kaldım ağlamadım bile diyebilirim hem eşim hemde oğlum üzülmesin diye ama ...sanırım arka bellekte depo yapmış üzüntüler kimyasal gebeliklerle birlikte 3 defa hayal kırıklığı anladımki beni bayağı yıpratmış
kürtajdan çıktığım gün bile eve gelip ağlamadım bir kez bile aslında ağlamalıymışım bunu anladım tevekkül elbette ayrı birşey ama insanın acısını yaşaması gerekiyor .
Herkes aynı biliyorum eminim hergününüz her anınız endişeyle geçiyor ben acaba şansımımı zorluyorum diye düşünüyorum hep olmayınca olmuyor Rabbimin ol demesi lazım çok şükür bir evladım var Allah bir işaretmi veriyor acaba diyorum

Kürtajtan sonra tüm tahlil ve tetkiklerim yapıldı MTHFR A1298C ve MTHFR c677 t heterozigot taşıyıcı olduğum tespit edildi ogünden beri hergün ecopirin 100 mg kullanıyorum birde insilün direnci çıkmıştı onun için metformin kullandım çok şükür normal değerlere döndü doktorlar gebelik için sağlık problemimin olmadığını söylediler 10 gün filan sadece biraz tombulum :))) Ama beynen hazır değilimki işte aynı şeyleri yaşayıp hepten soğumaktan da endişe ediyorum

Rabbim ne eylerse güzel eyler hakkımda hayırlısı ama hamilelerin duası kabul olur kızlar hepinizden Allah rızası için dua bekliyorum

Canımın parçası benim küçük bebeğim… bana mucize gibi bir zamanda geldin. Gelişin bana bayram oldu.. 26 mayıs 2012 günü daha karnımda 14 haftalık olan abini kalp durması yüzünden kaybetmiştik. Çok kötü günler geçirdim.. içimdeki boşluğa bir türlü alışamadım… oysa ölesiye istiyorduk abini babanla… Kader dedik Allahım melek olarak aldı abini yanına dedik… seni göndermesi için dualar ettik.. ama o her zaman senin abin, bizimse tatlı minik ilk oğlumuz olarak kalacak…
Sonra 5 ay boyunca seni bekledik gel bize diye. Doktor teyzen aralıkta olmaz ocakta olabilir dediğinde üzülerek kabullendim. Fakat yanılmış… :) 23 Aralık günü sen geldin bize başta inanamadım test yapmaya korktum negatiftir diye sonra yaptım ve varlığını babanla gördük. :) sonra hemen acile kan değerine bakmaya gittik evet sen gelmişsin dünyamıza, hayatımıza :) o kadar çok sevindik ki babanla… Yeni yıl hediyemiz dedik senin için.. hem de Rabbimizden gelen mucizemiz hediyemiz her şeyimiz… 30 aralıkta doktor teyzene ilk gidişimizde 5 hafta+2 günlük idin ve seni göremedik çok ama çok miniktin kuzucum nasıl görelim seni :) ama bir hafta sonra 5 ocakta gittiğimizde 6 hafta+2 günlüktün ve keseciğini gördük :) içinde seni göremedik ama orda olduğunu biliyorduk. Doktor teyzen kalp grafiğini gösterdi sesi net değildi ama baban duymuş :) meleğim sen bi yerlere gitme emi sen hep bizimle kal. Küçük dünyamıza anlam kat… seni çok seviyoruz. Bugün 6 hafta+4 günlüksün… içimde büyüdüğünü bilmek bana mutluluk veriyor… çok tedirginim sana bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Yediğim her şeyin sana yararlı olmasına özen gösteriyorum. Yatış pozisyonumu bile değiştirdim. Yüzüstü yatmıyorum sen rahat et diye o minik kalbin rahat atsın diye… baban şimdiden alıştı sana kendisinden bahsedilirken baba acıktı baba uyuyacak diyor :) elini karnıma koyup annede rahat edemezsen bana gel diyor :) seviyor okşuyor seni… dün midem bulandı baban hem senin için hem benim için öyle endişelendi ki görmeliydin :) şimdiden söyleyeyim çok iyi çok tatlı bir baban var seni her zaman çok sevip kollayacak… ahh kuzucum annelik öyle güzel bir duygu ki senin içimde büyüdüğünü bilmek tüm hayallerimi süslemen… tarifi imkansız… küçücüksün ama bizim hayatımızın en büyük en önemli parçasısın… şimdiden kalbimizde kocaman bir alan kapladın :) kuzucum doktor teyzen 12 ocakta bir daha kontrole çağırdı. Ozamana kadar göremicem seni ama olsun sen içimdesin yaa… benimle kal emi miniğim… seni çok seviyorum…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…