Canımın parçası benim küçük bebeğim… bana mucize gibi bir zamanda geldin. Gelişin bana bayram oldu.. 26 mayıs 2012 günü daha karnımda 14 haftalık olan abini kalp durması yüzünden kaybetmiştik. Çok kötü günler geçirdim.. içimdeki boşluğa bir türlü alışamadım… oysa ölesiye istiyorduk abini babanla… Kader dedik Allahım melek olarak aldı abini yanına dedik… seni göndermesi için dualar ettik.. ama o her zaman senin abin, bizimse tatlı minik ilk oğlumuz olarak kalacak…
Sonra 5 ay boyunca seni bekledik gel bize diye. Doktor teyzen aralıkta olmaz ocakta olabilir dediğinde üzülerek kabullendim. Fakat yanılmış… :) 23 Aralık günü sen geldin bize başta inanamadım test yapmaya korktum negatiftir diye sonra yaptım ve varlığını babanla gördük. :) sonra hemen acile kan değerine bakmaya gittik evet sen gelmişsin dünyamıza, hayatımıza :) o kadar çok sevindik ki babanla… Yeni yıl hediyemiz dedik senin için.. hem de Rabbimizden gelen mucizemiz hediyemiz her şeyimiz… 30 aralıkta doktor teyzene ilk gidişimizde 5 hafta+2 günlük idin ve seni göremedik çok ama çok miniktin kuzucum nasıl görelim seni :) ama bir hafta sonra 5 ocakta gittiğimizde 6 hafta+2 günlüktün ve keseciğini gördük :) içinde seni göremedik ama orda olduğunu biliyorduk. Doktor teyzen kalp grafiğini gösterdi sesi net değildi ama baban duymuş :) meleğim sen bi yerlere gitme emi sen hep bizimle kal. Küçük dünyamıza anlam kat… seni çok seviyoruz. Bugün 6 hafta+4 günlüksün… içimde büyüdüğünü bilmek bana mutluluk veriyor… çok tedirginim sana bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Yediğim her şeyin sana yararlı olmasına özen gösteriyorum. Yatış pozisyonumu bile değiştirdim. Yüzüstü yatmıyorum sen rahat et diye o minik kalbin rahat atsın diye… baban şimdiden alıştı sana kendisinden bahsedilirken baba acıktı baba uyuyacak diyor :) elini karnıma koyup annede rahat edemezsen bana gel diyor :) seviyor okşuyor seni… dün midem bulandı baban hem senin için hem benim için öyle endişelendi ki görmeliydin :) şimdiden söyleyeyim çok iyi çok tatlı bir baban var seni her zaman çok sevip kollayacak… ahh kuzucum annelik öyle güzel bir duygu ki senin içimde büyüdüğünü bilmek tüm hayallerimi süslemen… tarifi imkansız… küçücüksün ama bizim hayatımızın en büyük en önemli parçasısın… şimdiden kalbimizde kocaman bir alan kapladın :) kuzucum doktor teyzen 12 ocakta bir daha kontrole çağırdı. Ozamana kadar göremicem seni ama olsun sen içimdesin yaa… benimle kal emi miniğim… seni çok seviyorum…
Ayyy Megie ağlattın beni yaÇok duygulandım Rabbim korktuklarından uzak eylesin seni ve miniğini sağ salim kucağına alırsın inşallah
seninde büyükmüş bebeğin 14 haftalıkmışbenimkide 11 haftalıktı
Güç kuvvet versin rabbim sana inşallah
Canımın parçası benim küçük bebeğim… bana mucize gibi bir zamanda geldin. Gelişin bana bayram oldu.. 26 mayıs 2012 günü daha karnımda 14 haftalık olan abini kalp durması yüzünden kaybetmiştik. Çok kötü günler geçirdim.. içimdeki boşluğa bir türlü alışamadım… oysa ölesiye istiyorduk abini babanla… Kader dedik Allahım melek olarak aldı abini yanına dedik… seni göndermesi için dualar ettik.. ama o her zaman senin abin, bizimse tatlı minik ilk oğlumuz olarak kalacak…
Sonra 5 ay boyunca seni bekledik gel bize diye. Doktor teyzen aralıkta olmaz ocakta olabilir dediğinde üzülerek kabullendim. Fakat yanılmış… :) 23 Aralık günü sen geldin bize başta inanamadım test yapmaya korktum negatiftir diye sonra yaptım ve varlığını babanla gördük. :) sonra hemen acile kan değerine bakmaya gittik evet sen gelmişsin dünyamıza, hayatımıza :) o kadar çok sevindik ki babanla… Yeni yıl hediyemiz dedik senin için.. hem de Rabbimizden gelen mucizemiz hediyemiz her şeyimiz… 30 aralıkta doktor teyzene ilk gidişimizde 5 hafta+2 günlük idin ve seni göremedik çok ama çok miniktin kuzucum nasıl görelim seni :) ama bir hafta sonra 5 ocakta gittiğimizde 6 hafta+2 günlüktün ve keseciğini gördük :) içinde seni göremedik ama orda olduğunu biliyorduk. Doktor teyzen kalp grafiğini gösterdi sesi net değildi ama baban duymuş :) meleğim sen bi yerlere gitme emi sen hep bizimle kal. Küçük dünyamıza anlam kat… seni çok seviyoruz. Bugün 6 hafta+4 günlüksün… içimde büyüdüğünü bilmek bana mutluluk veriyor… çok tedirginim sana bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Yediğim her şeyin sana yararlı olmasına özen gösteriyorum. Yatış pozisyonumu bile değiştirdim. Yüzüstü yatmıyorum sen rahat et diye o minik kalbin rahat atsın diye… baban şimdiden alıştı sana kendisinden bahsedilirken baba acıktı baba uyuyacak diyor :) elini karnıma koyup annede rahat edemezsen bana gel diyor :) seviyor okşuyor seni… dün midem bulandı baban hem senin için hem benim için öyle endişelendi ki görmeliydin :) şimdiden söyleyeyim çok iyi çok tatlı bir baban var seni her zaman çok sevip kollayacak… ahh kuzucum annelik öyle güzel bir duygu ki senin içimde büyüdüğünü bilmek tüm hayallerimi süslemen… tarifi imkansız… küçücüksün ama bizim hayatımızın en büyük en önemli parçasısın… şimdiden kalbimizde kocaman bir alan kapladın :) kuzucum doktor teyzen 12 ocakta bir daha kontrole çağırdı. Ozamana kadar göremicem seni ama olsun sen içimdesin yaa… benimle kal emi miniğim… seni çok seviyorum…
yaaa meggieeee, çook duygulandım yaaa valla ağlamamak için kendimi zor tuttum, çünkü aynı ben de senin gibi artık kendimden çok bebeğimi düşünüyorum, etkilenmesin meleğim diye üzüleceğim hiç bir şeyle ilgilenmiyorum haber falan izlemiyorum... yaa vallaçok güzel yazmışsın, çok şanslı bebeğin onu çoook seven anne ve babaya sahip. tabi benimki de öle, biz de sürekli bebeğimize onu çok sevdiğimizi söylüyoruz, bizi duysun hissetsin, bırakmasın diye yaa aslında bu bırakma lafını fikrime de zikrime de getirmek istemiyorum, sen de getirme , eşim her iğneden snra bebeğimizi seviyo öpüyo, inanır mısın benim de elim sürekli karnımda. yaa her şey çok güzel olacak inşallah çoookkk :)) ben de yarın doktora gidşcem keseyi görmek için 5 + 6 oluyor yarın inşallah görürüz, çok heyecanlıyım aslında endişeliyim de ama atlatmaya çalışıyorum, sürekli elim karnımda dua ediorum, ne olur sizde dua edin, bugün okursan şayet mesajımı yarın için bana dua edin bebeğimi yani kesemizi görelim, sanırım 1 hafta kadar bşy var bebşlerimizin arasında, inşallah sağlıkla dünyaya getirirz :)
angel tez zamanda aynı duyguları tatmanı canı gönülden diliyorum canım
sağol tatlım. Rabbim oğlunu sana bağışlasın, kendini hazır hissettiğinde de kardeşini göndersin sağlıkla inşallah... evet 14 haftalıktı riskli zamanları geride bıraktık dedik tam... şok olduk... napalım kaderimizmiş... Allahım abisinin ömrünüde karnımdaki miniğime eklesin inşallah... sağlıklı uzun ömürleri olsun cümlemizinkinin inşallah...
Amin canım inşallah
Ben bir şey sormak istiyorum size sizde iğne kullanmaya başlamışsınız
Bu iğneye ne zaman başladınız birde sizde benim gibi kan pıhtılaşması sorunu yüzünden oluyorsunuz değilmi iğnelerinizi
Ben hemetolojiye gitmiştim sen heterizogot taşıyıcı olduğun için iğneye gerek yok sadece aspirin kullanırsın demişti
Kadın doğumcu küçük dozda olsa iğne şart dedi
Yani benim için kesn bir şey ortaya konmayadı açıkcası nedeninin bu olduğu konusunda bile kimse net bir şey söylemedi
Aslında endişem bide bu yüzden
Bir kaç doktora daha sordum iğne gerekmez dedi bu sitede okuduğum kadarıyla herkes neredeyse iğne kullanıyor pıhtılaşma için
Ne zaman başladınız ve ne kadar kullanıcaksınız kızlar siz ?
Amin canım inşallah
Ben bir şey sormak istiyorum size sizde iğne kullanmaya başlamışsınız
Bu iğneye ne zaman başladınız birde sizde benim gibi kan pıhtılaşması sorunu yüzünden oluyorsunuz değilmi iğnelerinizi
Ben hemetolojiye gitmiştim sen heterizogot taşıyıcı olduğun için iğneye gerek yok sadece aspirin kullanırsın demişti
Kadın doğumcu küçük dozda olsa iğne şart dedi
Yani benim için kesn bir şey ortaya konmayadı açıkcası nedeninin bu olduğu konusunda bile kimse net bir şey söylemedi
Aslında endişem bide bu yüzden
Bir kaç doktora daha sordum iğne gerekmez dedi bu sitede okuduğum kadarıyla herkes neredeyse iğne kullanıyor pıhtılaşma için
Ne zaman başladınız ve ne kadar kullanıcaksınız kızlar siz ?
bu arada dün doktora gittim, kendi doktorum sanırımm izinde o yüzden devlette başka doktora gittim o da çok iyi bir doktor çok güzel şeyler söyledi, kesemizi gördük kalp atışları 10 gün sora görünür dedi, iğne kullandığımı söledim diğer kullandığım ilaçları söledim, çok iyi bir tedavi başlanmış sana devam et dedi, 15 gün sonra gel kalp etışlarını görüceksin, 9 ay sonra kucağına alacaksın çünkü tedavin çok güzel dedi,inşallah dedim, hele bi kalp atışını görelim dedi tekrardan sonrası güzel olacak dedi. çok mutlu oldum, Allahım inşallah her şey yolunda gider :))
buraladayım haftaya persembe yolcuyum ınsallah canım ama annemlerde ınternete ne kadar gırebılırım bılmıyorum kızkardesımde ınternet var ondan artık gırdıkce yazarım sıze.ben de zaten sızın guzel haberlerınızı merak ederım zaten o yuzden hıc gırmeden duramam:)
evet durma canım bizi senden habersiz bırakma :) marta bişey de kalmadı :) ALLAHIM sağlıklı doğumlar nasip eylesin canım benim... darısı da bizim başımıza olsun :) ne güzel değil mi mayıstan buyana her adımımızda yanyana durmak destek olmak birbirimiz için dualar etmek... :) yolun açık olsun şimdiden canım benim...
incinazcım doktorunun söyledikleri çok hoş doktor ne kadar önemli değil mi insana moral oluyo hoşuna gidiyor... ne zaman çağırdı seni bir daha gün verdi mi? ben de cumartesi gidicem bakalım nasılmış minişim :)
angel doktorunun yönlendirmesi çok iyi olmuş... sanki biraz biraz moralin gelmeye başladı angelcım yanlışmı düşünüyorum :) inşallah doğru düşünüyorumdur çünkü artık karamsar değil de umutlu olumlu yazıyorsun :) hep böyle ol canım benim...
meliha nerelerde gitti mi annesine acaba? yazabilir inşallah şimdiden özledim onu valla...
sagol meggiecim cok tesekkur ederım güzel sözlerin için .hepimizin evladını Rabbim bizlere bağışlasın.hersey için tesekkur ederım iyiki sizler yanımdaydınız. özellikle sen meggiecim hep burdaydın , yersiz sitemler edip su an burda olmayanlara nazaran vefa örnegi gösterdin duaların her zaman bızımleydı Allah herkesden razı olsun...
Meggie desteğin için teşekkür ederim dünya umut dünyası umutsuz tabiki olmaz
Benim tek derdim sağlık başıma gelen olaylarda kimse nedenini açıklayamayınca sadece tedbir amaçlı bazı şeyleri kullanmaya başladım
Ayrıca bakılmadık bi yerimde kalmadı ama yinede birşeyler eksikse ve ben yine aynı şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorum
O yüzdende sizden bazı bilgileri rica ettim
Mesela mthfrc677t ve Mthfr a1298c genlerimdeki heterozigot taşıyıcılık ikisi bir arada olduğu için pıhtılaşma daha ağır hale geliyomuş ama tedavisi kesin yok insilün direncim çıktı metformin kullandım normal değere geldi ama gebelikle yine yükselebiliyomuş
ve o ilaç gebelikte kullanılmıyor
Pıhtılaşma testlerinden biride homosistein bende 9,6 altı çıkmıştı gebeyken 4,5 üzerindeyse zaten o gebelikten hayır gelmezmiş
normalde düşüyor gebelikte çıkıyor vs vs işte
Ve bunlar içinde kimse kesin bir tedavi var demiyor
Neyse işte canım ya herşeyin en iyisini rabbim bilir benim bu evhamı yenmem lazım vesveseden ölüyorum yani
Hakkımızda hayırlısı
sanırım 1 gün giremedim baya bişeyler yazmışsınız, çok güzel şeyler tabi okudum hoşuma gitti :)
meggie canım, dediğim gibi kendi doktoruma gitmedim, benim doktorun özel hastaneye başlama sürecine denk geldi benim ilk haftalarımdevlet hast. gittiğim doktor, keseyi gördük kalp atışları için iki hafta sonra gel dedi ama ben önümüzdeki cuma özel hastaneye yani kendi doktoruma gidicem, bebeğim 7 hafta 2 günlük falan oluyo Allah nasip kısmet ederse, o zman kalp atışlarını görürüm inşalah. şimdilik böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?