Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

Ayyy Megie ağlattın beni ya Çok duygulandım Rabbim korktuklarından uzak eylesin seni ve miniğini sağ salim kucağına alırsın inşallah

seninde büyükmüş bebeğin 14 haftalıkmış benimkide 11 haftalıktı

Güç kuvvet versin rabbim sana inşallah

sağol tatlım. Rabbim oğlunu sana bağışlasın, kendini hazır hissettiğinde de kardeşini göndersin sağlıkla inşallah... evet 14 haftalıktı riskli zamanları geride bıraktık dedik tam... şok olduk... napalım kaderimizmiş... Allahım abisinin ömrünüde karnımdaki miniğime eklesin inşallah... sağlıklı uzun ömürleri olsun cümlemizinkinin inşallah...

yaaa meggieeee, çook duygulandım yaaa valla ağlamamak için kendimi zor tuttum, çünkü aynı ben de senin gibi artık kendimden çok bebeğimi düşünüyorum, etkilenmesin meleğim diye üzüleceğim hiç bir şeyle ilgilenmiyorum haber falan izlemiyorum... yaa vallaçok güzel yazmışsın, çok şanslı bebeğin onu çoook seven anne ve babaya sahip. tabi benimki de öle, biz de sürekli bebeğimize onu çok sevdiğimizi söylüyoruz, bizi duysun hissetsin, bırakmasın diye yaa aslında bu bırakma lafını fikrime de zikrime de getirmek istemiyorum, sen de getirme , eşim her iğneden snra bebeğimizi seviyo öpüyo, inanır mısın benim de elim sürekli karnımda. yaa her şey çok güzel olacak inşallah çoookkk :)) ben de yarın doktora gidşcem keseyi görmek için 5 + 6 oluyor yarın inşallah görürüz, çok heyecanlıyım aslında endişeliyim de ama atlatmaya çalışıyorum, sürekli elim karnımda dua ediorum, ne olur sizde dua edin, bugün okursan şayet mesajımı yarın için bana dua edin bebeğimi yani kesemizi görelim, sanırım 1 hafta kadar bşy var bebşlerimizin arasında, inşallah sağlıkla dünyaya getirirz :)
angel tez zamanda aynı duyguları tatmanı canı gönülden diliyorum canım

canım benim... inşallah sorunsuz şekilde yolumuza devam edicez... kollarımıza aldığımızda tüm bu endişelerimizin yersiz olduğunu düşünücez inşallah... sen de hiç sıkıntılanma yarın kesenizi görürsünüz kalp atışlarını duyarsınız inşallah :) dua edicem canım hepimiz için... bebeklerimiz çok şanslı dediğn gibi çünkü biz onlara kolay sahip olamadık ve onlar bizim en kıymetli hazinemiz... inşallah Rabbim onları bize bağışlar... ben içimi yazarak dökmek istiyorum evladıma... eğer kısmet olursa bir defter oluşturup hamileliğimin tüm gelişmelerini yazıp (bilg.dan çıktı alıp yapıştırarak) ve ultrason resimleriyle birleştirerek bir günlük oluşturmayı düşünüyorum. hatta doğduktan sonra bile onunla ilgili her gelişmeyi iilk agu dediğinde ilk güldüğünde ilk kelimesinde ilk adımında her şeyini kısa kısa yazmak ve resimleriyle desteklemek istiyorum defteri. bebeğime mektuplar diye... bugün geldi aklıma :) 15.yaş gününde de ona armağan ederim :) Allahım göstersin bizlere o günleri inşallah... güzel bir hediye olur değil mi:) sen de yap hoşuna gittiyse... burda da paylaşırız mektuplarımızı :)

insanın yüregi konusmaya baslayınca hersey herkes susar...Rabbim meleğini saglıklı bır sekılde sana kabustursun canım benım

Amin canım inşallah
Ben bir şey sormak istiyorum size sizde iğne kullanmaya başlamışsınız
Bu iğneye ne zaman başladınız birde sizde benim gibi kan pıhtılaşması sorunu yüzünden oluyorsunuz değilmi iğnelerinizi
Ben hemetolojiye gitmiştim sen heterizogot taşıyıcı olduğun için iğneye gerek yok sadece aspirin kullanırsın demişti
Kadın doğumcu küçük dozda olsa iğne şart dedi

Yani benim için kesn bir şey ortaya konmayadı açıkcası nedeninin bu olduğu konusunda bile kimse net bir şey söylemedi
Aslında endişem bide bu yüzden
Bir kaç doktora daha sordum iğne gerekmez dedi bu sitede okuduğum kadarıyla herkes neredeyse iğne kullanıyor pıhtılaşma için

Ne zaman başladınız ve ne kadar kullanıcaksınız kızlar siz ?

canım ben de doktor iğneyi bebeği koruma amaçlı verdi yani bana veya bebeğe hiç bi zararı yokmuş yani tedbir amaçlı. benim de iki genimde mutasyon çıktı biri homozigot biri heterezigot. ama sen bir tane bebeğini sağlıklı dünyaya getirmişsin. yani pıhtı sorunu olsa onda da iğne ya da ilaç kullanman gerekirdi. sorunsuz bir hamilelik geçirmişsin sen hiç endişe etme bu kaybettiğin bebeğinde belki sorun vardır bilemeyiz ki tatlım yaa Allahım ömrünü o kadar vermiş melek oldular onlar da... bence sen hiççç sıkıntı etme asprinsiz bile hamileliğini sürdürebilirsin bence çünkü bi tane nur topu evladın var :) Allah size bağışlasın onu. Ama tabi en iyi doktorun bilir...

benim de üç gende heterizigot çıktı ve doktorum hafif var pıhtılaşma ama yinede kan sulandırıcı başlayalım işimizi garantiye alalım dedi, çükü kanın ne kadar suluysa bebeğe o kadar kolay ve iyi gidiyomuş kan. sesnin de hafifmiş o yüzden ilk bebeğinde bir sorun olmamıştır illa da olacak değil zaten ne bileym o zman senden gelen kan yetmiştir bebeğine. ilk bebeğini dünyaya getiripte ikincide kanda pıhtılaşma yüzünden düşük yapanlar var olabiliyo yani, bence sen kadın doğumcuna güven bebeğin olduğu taktirde iğneye başla, ben hamileliğimi öğrenince gittim hemen başladık, 4 buçuk haftalıkken yani, zaten 1. haftamdayım iğne kullanalı, son haftalara kadar kulanılıyo sanırım, genelde seza-eryan oluyomuş, sezeryan tarihinden 1 hafta önce falan bırıkılıyomuş sanırım. çok ağrılı sızılı bşy değil, ilaç girince biraz anıyo ama hemen geçiyo, benim şuan tek sıkıntım morluklar, morarmalar oluyo, ben şimdilik karnımdan oluyorum, morluklar yüzünden yer bulamıyorum iğneyi nereye yapacağımızı bilemiyorum, ama çok sıkıntı etmiyorum oluyomuş böyle morluklar geçer. yeter ki bebeğim sağlıkla gelsin. hiç dert etme bebeğinin gelmesini bekle, geldikten sonra ondan da güç alarak endişelerini atlatırsın

Son düzenleme:
bu arada dün doktora gittim, kendi doktorum sanırımm izinde o yüzden devlette başka doktora gittim o da çok iyi bir doktor çok güzel şeyler söyledi, kesemizi gördük kalp atışları 10 gün sora görünür dedi, iğne kullandığımı söledim diğer kullandığım ilaçları söledim, çok iyi bir tedavi başlanmış sana devam et dedi, 15 gün sonra gel kalp etışlarını görüceksin, 9 ay sonra kucağına alacaksın çünkü tedavin çok güzel dedi,inşallah dedim, hele bi kalp atışını görelim dedi tekrardan sonrası güzel olacak dedi. çok mutlu oldum, Allahım inşallah her şey yolunda gider :))

Kızlar hepiniz umarım sağlıklı gebelikler geçirirsiniz inşallah
Bende Ağustos ayından bu yana b12 ,ecopirin ,folic acid ve d vitamini kullandım bu ay tahlillerim güzel çıktı
İnsilün direnci içinde kullandığım ilaçta işe yaradı çok şükür önümüzdeki ay son kontrolüm var endokrin uzmanı değerlerimin normale döndüğünü söyledi
Bu şekilde bir tedavi uyguladı kadın doğumcuda işte hamilelik olursa iğne yapıcaksın dedi
bakalım nasip kısmet Rabbim hayırlı vakitlerde versin inşallah
Derler ya korkunun ecele faydası yok olacağı varsa oluyor zaten ne kadar uğraşırsan çabalarsan boş
Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

Çok sevindim canım Allah inşallah tamamına erdirir
Doktor ne kadar önemli değilmi 2 kelime bile insanı motive ediyor 6.haftada görülüyor galiba kalp atışları sende görürsün inşllah

incinazcım doktorunun söyledikleri çok hoş doktor ne kadar önemli değil mi insana moral oluyo hoşuna gidiyor... ne zaman çağırdı seni bir daha gün verdi mi? ben de cumartesi gidicem bakalım nasılmış minişim :)

angel doktorunun yönlendirmesi çok iyi olmuş... sanki biraz biraz moralin gelmeye başladı angelcım yanlışmı düşünüyorum :) inşallah doğru düşünüyorumdur çünkü artık karamsar değil de umutlu olumlu yazıyorsun :) hep böyle ol canım benim...

meliha nerelerde gitti mi annesine acaba? yazabilir inşallah şimdiden özledim onu valla...

buraladayım haftaya persembe yolcuyum ınsallah canım ama annemlerde ınternete ne kadar gırebılırım bılmıyorum kızkardesımde ınternet var ondan artık gırdıkce yazarım sıze.ben de zaten sızın guzel haberlerınızı merak ederım zaten o yuzden hıc gırmeden duramam:)

evet durma canım bizi senden habersiz bırakma :) marta bişey de kalmadı :) ALLAHIM sağlıklı doğumlar nasip eylesin canım benim... darısı da bizim başımıza olsun :) ne güzel değil mi mayıstan buyana her adımımızda yanyana durmak destek olmak birbirimiz için dualar etmek... :) yolun açık olsun şimdiden canım benim...

sagol meggiecim cok tesekkur ederım güzel sözlerin için .hepimizin evladını Rabbim bizlere bağışlasın.hersey için tesekkur ederım iyiki sizler yanımdaydınız. özellikle sen meggiecim hep burdaydın , yersiz sitemler edip su an burda olmayanlara nazaran vefa örnegi gösterdin duaların her zaman bızımleydı Allah herkesden razı olsun...

Meggie desteğin için teşekkür ederim dünya umut dünyası umutsuz tabiki olmaz
Benim tek derdim sağlık başıma gelen olaylarda kimse nedenini açıklayamayınca sadece tedbir amaçlı bazı şeyleri kullanmaya başladım
Ayrıca bakılmadık bi yerimde kalmadı ama yinede birşeyler eksikse ve ben yine aynı şeyleri yaşarsam diye çok korkuyorum
O yüzdende sizden bazı bilgileri rica ettim
Mesela mthfrc677t ve Mthfr a1298c genlerimdeki heterozigot taşıyıcılık ikisi bir arada olduğu için pıhtılaşma daha ağır hale geliyomuş ama tedavisi kesin yok insilün direncim çıktı metformin kullandım normal değere geldi ama gebelikle yine yükselebiliyomuş
ve o ilaç gebelikte kullanılmıyor
Pıhtılaşma testlerinden biride homosistein bende 9,6 altı çıkmıştı gebeyken 4,5 üzerindeyse zaten o gebelikten hayır gelmezmiş
normalde düşüyor gebelikte çıkıyor vs vs işte
Ve bunlar içinde kimse kesin bir tedavi var demiyor
Neyse işte canım ya herşeyin en iyisini rabbim bilir benim bu evhamı yenmem lazım vesveseden ölüyorum yani
Hakkımızda hayırlısı

canım benim... sen de hep burdaydın yanımızdaydın ilk hamilemizsin sen bizim ama hiç terketmedin hep moral verdin sürekli. bebeğin bizim uğurumuz oldu :) kardeşleri peş peşe geldi... şimdi sırada angel var :) melihacım dostlığumuz bebişlerimiz doğduktan sonra da devam etsin bu sefer gaz problemleri uyku sorunu gibi dünyanın en tatlı sorunlarını konuşalım :) sen gene bize öğütler ver :) hiç kopmayalım inşallah...iyi ki varsın...

angelcım bence iğne senin için şart görünüyor ben böyle ayrıntılı bilmiyodum. ama şaşırdığım konu şu ki sen oğlunda nasıl sorunsuz hamileliğini sonuna kadar götürdün. yani bu sıkıntılar birden oluşmazki sonuçta o bir gen kalıtsal yani... bence sen hiç stres yapma sıkıntı yapma yine alabilceksin 2.evladını kollarına. ben inanıyorum... ne umutsuz vakaalar anne olmuş tatlım yaaa... Allah oğlunu sana bağışlasın... ve en kısa zamanda ikinci bebeği,ni göndersin :) olacak ben %100 eminim :)

sanırım 1 gün giremedim baya bişeyler yazmışsınız, çok güzel şeyler tabi okudum hoşuma gitti :)
meggie canım, dediğim gibi kendi doktoruma gitmedim, benim doktorun özel hastaneye başlama sürecine denk geldi benim ilk haftalarım devlet hast. gittiğim doktor, keseyi gördük kalp atışları için iki hafta sonra gel dedi ama ben önümüzdeki cuma özel hastaneye yani kendi doktoruma gidicem, bebeğim 7 hafta 2 günlük falan oluyo Allah nasip kısmet ederse, o zman kalp atışlarını görürüm inşalah. şimdilik böyle :)

görürsün görürsün :) dünyanın en güzel sesini duyarsın Allahın izniyle :) biz de yarın gidicez kendi doktoruma. bugünde devlet hast. gittim rapor çıkarttım clexan için. birde doktor kan testleri yazdı 6 tüp kan verdim bide idrar. gitmişken değsin bari gittiğime dedim :) ultrasonda yazdı doktor 30 ocağa aldım randevu devlet hast. ultrasonu daha büyük ve güzel.yarın inşallah herşey yolunda gider arkadaşlar nedense bu muayenelere karşı biraz tedirginim... :S malum kötü haber duymaktan korkuyorum. ama Rabbim bilir en iyisini tabiki o nefes vermişse yaşar yavrum. elimde değil ama bir ayağım gitmek istiyo öteki geri geri gidiyo ödüm kopuyo yaşamıyo dicek diye Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…