angelcım bence iğne senin için şart görünüyor ben böyle ayrıntılı bilmiyodum. ama şaşırdığım konu şu ki sen oğlunda nasıl sorunsuz hamileliğini sonuna kadar götürdün. yani bu sıkıntılar birden oluşmazki sonuçta o bir gen kalıtsal yani... bence sen hiç stres yapma sıkıntı yapma yine alabilceksin 2.evladını kollarına. ben inanıyorum... ne umutsuz vakaalar anne olmuş tatlım yaaa... Allah oğlunu sana bağışlasın... ve en kısa zamanda ikinci bebeği,ni göndersin :) olacak ben %100 eminim :)
görürsün görürsün :) dünyanın en güzel sesini duyarsın Allahın izniyle :) biz de yarın gidicez kendi doktoruma. bugünde devlet hast. gittim rapor çıkarttım clexan için. birde doktor kan testleri yazdı 6 tüp kan verdim bide idrar. gitmişken değsin bari gittiğime dedim :) ultrasonda yazdı doktor 30 ocağa aldım randevu devlet hast. ultrasonu daha büyük ve güzel.yarın inşallah herşey yolunda gider arkadaşlar nedense bu muayenelere karşı biraz tedirginim... :S malum kötü haber duymaktan korkuyorum. ama Rabbim bilir en iyisini tabiki o nefes vermişse yaşar yavrum. elimde değil ama bir ayağım gitmek istiyo öteki geri geri gidiyo ödüm kopuyo yaşamıyo dicek diyeAllah yardımcımız olsun hepimizin...
gittin doktora bugün,umarım her şey yolundadır,güzel haberler yaz bize :)
bu arada endişelerinde haklısın ben de yaşıyorum aynı endişeleri, hastaneye giderken heyecandan kalp atışlarım o kadaar hızlanıyo ki... salı günkü kan ve idrar sonuçlarımı perşembe göstermeye gittim devlet hast ki doktora bir de progestan yazdırdım, doktor hatırladı hemen beni, sen çok endişelisin dedi, yapma böyle rahat ol dedi, kaç yaşındasın dedi 25 dedmim, 25 yıllık hayatında eminim bir tek acı yaşadın ve sen hep bunu hatırlıyosun, yaşadığın onca güzel şey var onları neden hiç söylemiyosun dedi, aynı acıyı bir daha yaşayacaksın diye bir şey yok, rahat ol dedi, sağolsun çok iyi moral veriyo bu doktor, içeri bir sürü hasta doluyken muayenesinin bitmesine kısa bir süre varken benle baya bi konuştu rahatlattı, bunu sana yazmak istedim, doktorumun dediği çok doğru kendimizi şartandırmayalım kötü bşy olacak diye....
diyorum işte ama ne kadar da olsa oluyo işte endişe, Allahım bizi de meleklerimizi de korusun canım
kesemizi gördük kalp atışlarını görmek için gün sayıyoruz, bu cuma gidicem inşallah ama şu endişe evhamdan kurtulamıyorum. çok afedersiniz ama benim kabızlık sorunum var 3 gün önce yaşadım haifti ama yine de zorlandım tuvalet sonrası, peçetede pembemsi vajinal akıntı vardı çok korktum ama gün içinde sonra falan olmadı. bugün akşamüstü kahverengi akıntı vardı çamaşırımda, daha sonra yine tuvalette pembemsi akıntım oldu,sonrasında çok az damlalar oldu ama pembemsi, afedersinizde yine kabızlık sorunumdan dolayı azcık zorlanmıştım, yaa ne yapacağımı bilmiyorum. geçen hafta doktora çok fazla sarı akıntım var dediğimde, olabilir, kan olmadığı sürece sorun olmaz dedi, şimdi bu durumda doktora gitmelimiyim bilmiyorum ki, zaten günde 3 kere progestan kullanıyorumne olur dua edin bana, bu pembemsi akıntılar neyin nesi bilmiyorum ki offff ha bu arada ben kürtajdan sonra bebe asprininden sonra, adetimle alakasız dönemlerede, bir kaç kes daha yaşamıştım böyle akıntılar hatta burda yazmıştım, kimisini, yumurtlamadan olmuştur diye, kimisini yerleşme kanmasıdır diye yorumladım, ama bu ne şimdi ?
haklısın cnm işte mukayet olcaaz kendşmize... gittik cnm herşey yolunda gördük miniğimizi kalp atışını da duyduk çok şükür... daha ayrıntılı yzarım şimdi dışarı çıkıyoruz :) öptüm çok hepinizi canım arkadaşlarım...
kesemizi gördük kalp atışlarını görmek için gün sayıyoruz, bu cuma gidicem inşallah ama şu endişe evhamdan kurtulamıyorum. çok afedersiniz ama benim kabızlık sorunum var 3 gün önce yaşadım haifti ama yine de zorlandım tuvalet sonrası, peçetede pembemsi vajinal akıntı vardı çok korktum ama gün içinde sonra falan olmadı. bugün akşamüstü kahverengi akıntı vardı çamaşırımda, daha sonra yine tuvalette pembemsi akıntım oldu,sonrasında çok az damlalar oldu ama pembemsi, afedersinizde yine kabızlık sorunumdan dolayı azcık zorlanmıştım, yaa ne yapacağımı bilmiyorum. geçen hafta doktora çok fazla sarı akıntım var dediğimde, olabilir, kan olmadığı sürece sorun olmaz dedi, şimdi bu durumda doktora gitmelimiyim bilmiyorum ki, zaten günde 3 kere progestan kullanıyorumne olur dua edin bana, bu pembemsi akıntılar neyin nesi bilmiyorum ki offff ha bu arada ben kürtajdan sonra bebe asprininden sonra, adetimle alakasız dönemlerede, bir kaç kes daha yaşamıştım böyle akıntılar hatta burda yazmıştım, kimisini, yumurtlamadan olmuştur diye, kimisini yerleşme kanmasıdır diye yorumladım, ama bu ne şimdi ?
canlarım allah sonumuzu hayreyler inş. yarım kalmış duygularımızı tamamlasın rabbim inş....allahım bu evlatlarımızı bizlere bağışlasın inş. arkadaşlar..meleklerimizin hatrına dularımızı kabul etsin rabbim... allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlısı olsun herşeylerin bizde artık rabbime şükürler olsun 16. haftanın içindeyiz...belkide cinsiyetimiz bile belli oldu süpriz olsun bizlere hayırlısısından olsun hangisi hayırlısya o olsun inş... rabbim bize hangisini hayırlı kılarsa onu versin....hiç önmeli değil benim için sağlığı sıhhatı yerinde olsun gerisi boşşş... ayın 25. kontrolümüz var inş. hayırlı haberlerle döneriz....allah yardımcımız olsun cümlemizin arkadaşlar...
2005 mayıs 16. gün. İnsan ne arsız. Konu başlığını görmeseydim, bugün hatırlamıcaktım bile. Alışılıyor her acıya.
canım persembe gunu sabah doktora gıdeceğiz ögleden sonrada uçagım var .sımdılık hersey yolunda siz bana bakmayın ben sizlerden gelen haberlere bakıyorum:)gelelim benim ayrıntıma... cumartesi gittik... doktorum alttan bakcam bebeği görmem gerek dedi. mecbur kabul ettik bebeği gördük yolk kesesini de gördük... bebeğim 7+2 görünmesi gerekirken 6+4 göründüdoktor küçük görünüyo olabilir daha ilk haftalar çok ufak yani 3 aşağı 5 yukarı olabilir dedi. geçen hafta 6+2 görünmüştü dedim ama o kesenin boyutu idi dedi. bu direk bebeğin boyu... yani tam kaç haftalık tam belli değil... ona biraz canım sıkıldı ama neyse... kalp atışlarını duyduk hatta renkli ultrasonda kalbi kırmızı olarak bile tam olarak nerde olduğunu gördük... :) şimdilik yolunda sadece şu vajinal jel midemi bulandırıyo artık. tortusu banyoda tuvaletten dökülüyo görünce çok kötü oluyorum midem bulanıyo. doktora söyledim ama kullanmanı istiyorum dedi çok önemli bi ilaç dedi... hatta yenisini bile yazdı :S doktorum şeker hastalığı yüzünden amelyat olcakmış şubat ayında yok... o ay başka doktora gidicem mecburen. ayrıntılar böyle... ee meliha sende ne var ne yok :) son gelişmelerin neler. bebişimizin boyu kilosu .... :) Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin... sen şimdi buhafta gidiyosun değil mi az kaldı... inşallah haberleşiriz yine.. gitmeden yaz emi...
incinaz durumundan haberdar etmeyı unutma merakta bırakma canım bızlerıde
incinzacım naptın? çok merak ettim seni doktora gittin mi lekelen kesildi inşallah? canım haberdar et...
haa canım lekelnmelerimi yamayı unutmuşum, geçti geçti şükür. sadece bir şey dikkatimi çekti, benim bir önceki ay adetimin 16-18. günleri olmuştu böyle bşy hatta ben o zman acaba yerleşme kanması mı falan demiştim, şimdi de baktım adet olmuş olsaydım yine 16 ve 18. günümde oldu bu akıntı çok ilginç olma şekli beile aynı önce pembemsi akıntı sonra kahverngi akıntı sonra kesliyor normal şeffaf akıntı, ha bazen de sarı renkte oluyo. öyle işte, sanırım her şey yolunda inşallah yani :))
canlarım hemen haber vereyim dedim. bugün gittim doktoruma, söyledim lekelenmeleri, bebeğin yerleşme ve gelişme sırasında böyle durumlar olabilir dedi, progestan kullanıyosunya korkma dedi, diğer ilaçlarım ve iğnem için de, zaten yapılması gerken en iyi tedaviyi uyguluyoruz rahat ol dedi, ve ultrasona girdim, sat a göre 6 hafta 6 günlük olan bebeğim 6 atrı 1 günlük göründü kese ise 6 artı 3 göründü,yolk kesesini gördük, bakalım dedi kalp atışlarını göremezsek alttan bakarız dedi, sonra görüryorum dedi, küçükya çok net değil dedi,bana da gösterdi grafik olarak gördüm,alttan da bakalım mı kalp atışlarını net görürsün dedi, ben bşy diyemedim, sonra neyse dedi şimdi alttan bakınca bşy falan oldu mu diye kafana takarsın sen dedi :)15 gün sonra kontrole çağırdı, 15 günü geçme dedi erken de gelme dedi, şimdi lekelenmeden dolayı erken gelmişin ama başka bi rahatsızlığın olmazsa erken gelme dedi. yaa daha bir sürü şey konuştuk ama şuan hatırlamıyorum. doktorum önceden devletteydiya, önceden çok ilgilenip konuşamıyodum hastalarımla böyle iyi oldu dedi, ben de çok iyi oldu valla dedim :) şimdilik böyle, 15 gün sabredersem bebeğimi daha iyi görücem inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?