Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

çok sağol canım yaa, benim diğerinde de sat ve ultrsaondaki farklıydı 2- 3 gün sanırım ama doktorum bşy dememişti, sağlık ocağındaki hemşire geç döllenme olabilir demişti. bugün akşam yine oldu öyle bir lekelenme çok afedersin ama hep büyük tuvalet sonrası oluyor, hani hamilelik öncesinde de olmuştu demiştimya o zman da öleydi, maktta değil vajinadan geliyo çünkü akıntıyla beraber oluyo, her neyse bugün her şeyi yolunda gördüm ya o yüzden bugünkini çok kafaya takmadım, ama senin de dediğin gibi bi an önce geçer o lekelenmeler, ben de tedirgin olmaktan kurtulurum biraz :)) burda normalde ayda bir çağırıyolar, ablam da hamile onu 4 haftada bir çağırıyodu doktor sonra kanmaıs falan olud o zman hafta da bir 2 haftada bir çağırdılar, şimdi 6ç ayın içinde. yani 2 hfta da bir normal geliyo bana. benim öncekinde ilk ay 2 hafta sonra çağırdı sonrasında 4 hafta sonra gel dedi. ama bunda dktorum çaırmasada ben 2 hftada bir giderim heralde bir süre :) yaaa kimileri fazla ultrasona girmekte bebeğe zararlıymş falan diyolaryaa amann ne bileyim, mecbur gidiyoruz biz, meleklerimiz iyi olsun da.
bu arada bulantı vb hamilelik belirtilerin ya da aşermen var mı, benim hafif bulantım, yeni yeni bazı kokulardan tiksinmem başladı, öncekinde evin perdeleri tuhaf tuhaf kokuyodu bana şimdi o koku tekrar burnumda snki, bu arada bugün canım sürekli domates istedi, kışın iyi olmuyo diye almıyorum pek eve ama yarın alıcam :)) çok konuştum ama senin kız bebek hissine gelince, ben de erkek hissediyorum yaa, ben öncekinde tatlıdan tiksinmiştim ama şimdilik tatlıyla aram iyi. hayırlısı olsun bakalım, cinsiyeti hiiiiiççç önemli değil sağlıklı olsun yeter bebişlerimiz :) aynurun ki ne acaba :)

canım benim arkadaşımında olması gereknden 1 hafta küçük gidiyomuş doktoru 1 haftaya kadar önemli değil fazlası tehlikeli demiş belki bebeğin minyon olcak demiş ona :) ve hakkatten 3 yaşında kızı var ve de minyon :) ama çok akıllı maşallah seni beni cebinden çıkarır dilli :))

yaa bende duyuyorum ultrason fazlası ii değil yok kalp atışlarını dinlemek ii değil fln filan doktoruma söledim bana cahil gözüyle baktı çok bozuldum... inanma öyle şeylere dedi tehlikeli olsa bakar mıyız dedi ilk defa duydum fln dedi neyse Allaha emanetler incinazcım... Rabbim bizlere bağışlasın evlatlarımızı inşallah...bu defa bize evlat acısı göstermesin inşallah... benim bulantılarım geçen hafta yoğundu kokuya tahammül edemşyorum hep havalandırıyorum bana da herşey kokuyo özellikle sınıf öğrenciler... bide bilg. öğretmeniyim uygulama yaptırıyorum çocuklar yanlarına çağırıyo ayy bi kötü oluyorum i bilsen... hep kapı cam açık... aşermem yok geçen salatalık istedi canım benimde :) valla çekti mi yicen yazmış kışmış bakma hiç hefsimizi köreltmeliyiz...incinaz ben 14 haftalıkken kaybettim yaa 15i görene kadar bana huzur yok gibi... hergün dese doktor hergün giderim :)

melihacımmmm yarın gidiyosun değil mi??? bizi habersiz bırakma nolur... iyi yolculuklar canım yolun açık olsun... tek bedende gittiğin yolunda çift bedende dönün :) minyatürünüzde olsun yanında :) seni çok seviyorum arkadaşım...

Son düzenleme:
incinazcım güzel haberlerini duyduk içimiz rahatladı .bebegın haftası ılk baslarda kucuk oluyor benımde bır hafta gerıden gidiyordu sonradan kendı haftasını yakladı hatta su an ıkı hafta onden gıdıyor o yuzden sakın neden kucuk dıye kafanıza takmayın:) bosuna dert edersınız kendınıze, benım oyle oldu cunku:) öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi

canım Allah razı olsun ben sen de senı cok sevıyorum. canım benım dualarım hep sizinle olacak ya dur ben gırerım ılla :) oyle bırden veda edıyormusum gıbı oldu .ama sız genede hakkınızı helal edın dogurrken bol bol sıze dua edecem:) Alah o anların musadeseni verir ınsallah:) canlarım ya hersey yolunda gıdecek artık, sakın kendınızı üzmeyin bebek için önemli yersiz strese girmek aglamak zırlamak yok .en yakın arkadasım gayet normal bır hamılelık gecırırken gereksız stres yuzunden her gun aglardı sımdı bebegı kolik oldu sureklı aglayan rahatsız bır bebek.hatta hala kızıyorum sen cocugu hamıleyken cok uzdun sımdıde o senı uzuyor hıcccc hayıflanma dıyorum.sizinde kulagınıza küpe olsun bol kahkahalar atacagınız ortamlarda, arkadaslarınızla vakıt gecırın hersey Rabbime emanet edin yüreginizi ferah tutun güzel anneler.

ayy çok duygulandım yaa canım benim Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına bebişini inşallah... darısı da bize olsun... valla girebilirsen arada çok sevinirim.... inşallah canım şu 15.haftayı bi göreyim rahatlıcam ozaman biraz daha... ne demek hayatım naptık ki varsa hakkımız eğer helal olsun tabiki sende helal et... yaa üff ne diyoz biz yaa :)) daha çok görüşücez... güle güle git güle güle gel inşallah... yolun açık olsun...

canlarımcım sabah doktorumuza gıttık ucak ıcın rapor aldık arada bizim ufaklıga baktık tosuncuk bızımkısı herhalde erken gelcek 2.100 gr boyumuz 43 cm normalde dogumumuz 19 mart görunuyor ama gelısımıne göre 2 mart diyor doktor hayırlısı .ögleden sonra ucagım var sıze antalyadan yazarım - 21 den + 20 gıdıyoruz.Agrı buzzzzzz .Allaha emanet olun cok cok öpüyorum hepinizi saglıcakla kalın:)

melihacım hayırlı yolculuklar sana da bebeişine de :) ne güzel işte bebişin seni bekletmeyecek erken elecek , sağlıklı hayırlı güzel doğumlar canım, darısı başımıza.
meggie cim gereksiz kuruntular yapıyoruz belki de bilemiyorum ama yaa inan içimden bu endişeyi bırakamıyorum, tabi bunda benim şu akıntılar da etkili, sürekli akıntım geliyo, genelde sarı, ama işte bazen kahverengi, bazende pembemsi, toplu iğne ucu kadar kan gibi bşy vardı bugün. endişeleniyorum o yüzden, ama doktorum olabilir diyor bazen sağ kasığmda hafif ağrı oluyor bir süre, sonra geçiyor. benim de sabah yüzümü yıkareken ağzımı çalkalarken midem bulanıyo çok öğürüyorum, bir de pis bir hava teneffüs ettiğimde oluyor. öyle farklı kokular gelmiyo burnuma nadiren geliyo. ama biliyo musun ben belirtiler, bulantı tiksinme olsun istiyorum, benim önceki kalp atışı durunca hiç farkedememiştim, tek farkettiğim nokta belirtilerim tamamen kaybolmuştu, ben de herkesin 4. aya kadar bebek oynayana kadar sürüyomuş, benim demek erken kesildi belirtiler diyodum, o yüzden şimdiolsun oynayana kadar belirtilerm ki bebeğimin iyi olduğunu bileyim, sonra oynayınca bilirim :)
bu arada benim ablam da 6 buçuk aylık hamile, ama sürekli kanaması oluyo. iki gün hast yattı dün çıktı. bugün yine olmuş kanam akşam tekrar yatıı hastaneye. doktor ciğerleri geliştirici iğne vermiş, erken doğum olabilir demiş, sanırım 7. hftsını tamamlatıp alıcaklar, bşy olmaz dimi 7 aylık yaşar, sağlıklı olr inşallah

iyi yolculuklar canım benim... şidiye varmışsındır... umarım rahat gitmişsindir... ohh bebişimiz erken geliyor desene :) ne güzel ne güzel... bizi habersiz abıarakma canım emi... sen de bebişinde Allaha emanet olun... birazcık ısının ne güzel :)

acanım yaşar tabi yaa benim abimde 7.5 aylık , 7 aylık doğan akrabalarım da var Rabbim nefes bahşetmişse yaşayacak yavrularımız ona şüphe yok... hatta derler yaa 7 aylık mısın sen falan diye :) hayırlısı olsun hakkımızacanım...

canlarım antalyadayım :)ve ınternetımız varrrrrrrr:) annemler kardesım evlendıkten sonra kapattırrmıstır dıyordum ama kapattırmamıslar sık sık ınternete gırerım artık guzel haberlerınızı alırım...ıkı gundur burda yagmur var ve sanırım gelırgelmez üşüttüm öksürük basladı.neyse onun harıcı hersey yolunda umarım sızde3 ıyısınızdır öpüyorum hepinizi görüşürüzzzzz

her şeyin yolunda gitmesine sevndm canım, internet olmasına da tabi :) dikkat et çabuk atlat gribini, ablam kanama yüzünden hast yatıyo demiştimya, yanında yatanların hepsi gripten yatmış, ağırmış gripleri o yüzden yatmışlar, ama dikkat et. ben bu salı değil öbür salı gidicem kontrole, şimdilik bi sıkıntım yok, lekelenmeler de bitti gibi şimdilik yok yani. meggie ne yaptı acaba dün kontrolü vardı bildiğim kadarıyla

melihacım rahat varmanıza sevindim. sorma canım yaa bende hasta oldum grip değilim de boğazım batıyo bide vücudumda kırıklık var düne göre daha iyiyima ama abaşımı kaldıramıyorum. havalar burda çok değişkendi bi sıcak bi soğuk evide havalandırayım derken ceryanda kaldım heralde inşallah gribe çevirmez dinleniyorum işte bol bol. sen de dinlen bol meyve ye tatlım...şimdi nasılsın? internetin olması da süper ayrıca :)

incinazcım lekelerin geçmesine sevindim. yok canım dün değildi muayenem salıya çağırdı doktorum. salı gidicem. sen de dikkat et kendine salgında var bide hamilelerin vücut dirençleri düşük oluyomuş hastalığa daha çabuk yakalanıyolarmış çok dikkat etmemiz gerek. bide ilk 3 ayın içindeyiz tam organların gelişim sırası. ilaç da kullanamayız...

geçmiş olsun canım dikkat et, ben de de var kırgınlık korkuyorum grip olmaktan inşallah olmayız, atlatırız, tatil olsaydı bi evde dinleniriz :) bugün gittin o zman, gördün bebişini inşallah ne güzel, ben de haftaya salı gidicem inşallah.

selam canım. evet gittim bugün bebiş kaptırmış gitmiş 8+5 göründü bugünde... biz bu çocuğun haftasını tutturamadık bi türlü... geçen 7+2 diye gittiğimde 6+4 çıkmıştı bu veriye göre bugün 8 dir diye gittim 8+5 çıktı... anlamadık gitti :) kalp atışları da iyi fakat kesenin yanında küçük bir kanama alanı var dedi rapor yazıcam dedi gerek yok okul bitti gidip geri dönüyoz artık dedim. dinlenceksin dedi muhtemelen önemsiz küçük bişey ama olsun dinlen dedi yatacakmışım. biraz endişelendim ama artık napayım incinazcım ya Allaha dua edicez bol bol. dinlenicem dikkat edicem.. melihacım sende de olmuştu sanırım kanama alanı yanlış mı hatırlıyorum? naptın ozaman? geçmişti kendiliğinden galiba...

canım benım kanama alanları kendılıgınden gecmedi ben coraspin ve clexanı bırlıkte kullanıyordum 20.haftda plesanteda kanama alanları olusunca coraspini bıraktım.coraspin benım durumumda fazla geldı sanırım.bırde aklında olsun hamılelıkte antıbıyotık kullanma cunku hamılelere verılen antıbıyoık penisilin türevli kan suladırıcı ilaçlarla kullanılmıyor kanı dahada sulandırıyor.benım sana tavsıyem unıversıte hastanesı varsa bulundugun yerde bır hemotoloji uzmanına görün cunku senın iğnenin dozajını ve kullanıyorsan coraspin bebe asprini vs...bunun dozajını en ıyı o ayarlar ...kadın dogum uzmanları standart bır tedavi uyguluyor aslında bızım durumumuzda kişisel tedavi uygulanması lazım.ben agrıda olmayınca malesef kara duzen standart tedavıde devam ettım artık duruma göre ınternetten arastırıp kendı kendıme coraspini bıraktım.Allahın ıznıyle bırsey olmaz ınsallah ama tedbiri elden genede bırakma sen. ımkanın varsa hazır onumuzde de yarıyıl tatılıne gırıyorsun hemotolojı uzmanına görün.cok tedırgın olunacak bır durum olsa doktorun bunu sana söylerdı gerci...benım bıldıgım önerım bu olabılır canım .dualarım sizinle.....

canım benim kanama alanı küçükmüş ve de kesenin yanındaymış. ben asprin falan içmiyorum sadece iğne. hematoloji uzmanı için bursaya gitmem gerek ama dinlenmem gerekmiyor mu nasıl gidicem bursaya... bide ilaç falan içmedim ben hiç içmem de... haftaya kontrol verdi. aslında bende 15 tatlde gitmeyi düşünüyodum bursa tıp fak. ama şimdi yatıp uzanmam gerekiyomuş nasıl gidicem bilmem. gerçi doktor önemsenmeyecek kadar küçük dedi. hakkımıza hayırlısı artık ne diyim

canım inşallah geçer bi an önce, çok bir bilgilm olmadığı için bi yorum yapamıyorum, bak ne güzel bebişin büümüş epey, benim de 8 hafta oldu bugün kendi hesabıma göre, ama en son kontroldekine göre hesaplarsak, 7 + 2 oluyo, bakalım benim haftaya ne olcak, çok heyecanlıyım. sen asprini iğneye başlayınca mı bıraktın? ben öncesinde bir gün tam bir gün yarım alıyodum bebe asprinini, iğneden sonra her gün yarım al dedi. bu arada benim iğne karından oluyorum, bazen çok acıyı iğne girince bazen acımıo, morarıyo falan, kas a mı denk geliyo acaba, doktorum kasa gelince tehlikeli oluyo dedi de ne oluyo nasıl bir tehlike oluyo, ya da etikisini yine de gösteriyor mu merak ediyorum. bir daha ne zamn gidiceksin kontole canım, inşllah gittiğinde geçmiş olur kanama alanı. hepimiz için de her şey çok güzel olacak inaşşallah :)
bu mübarek mevlid kandili gecesinde dualarımız kabul olur sağ salim bebeklerimzi alırız inşallah kucaklarımıza, Hayırlı kandiller bu arada

amin canım inşallah... ben hamile kalana kadar hergün bi tane alıyodum 100mg. hamile kalınca doktorum kesti iğneye başlattı. benim pıhtı sounum çok ağır değil diye sanırım. bilemiyorum ki her doktorun uygulaması farklı oluyo işte. ama melihanın dediği gibi ben 1 şubata tıp fak.den riskli gebelik doktoruna ve de hematolojiye gidicem ikisine de randevu aldım. onlara danışıcam tedavimi. melihanın dediği gibi standart tedavi uygulanıyo 0.4 clexan. ama internette kişinin boyu kilosu bunun dozajını belirlemekte etkiliymiş. bi gidelim bakalım ne dicekler. kanama alanı içinde sürekli uzanıyorum valla hiç iş yapmıyorum. inşallah geçer. benim randevum önümüzdeki salı. senin de salıydı galiba :) inşallah ikimizde güzel haberlerle döneriz :) benimde bugün 9 hafta bitti 10.haftaya girdik hayırlısı bakalım :)

kızlar bır kac gundur yazamadım herkes ıyı degil mi?BEBİŞLERİNIZ NASILLLLLLLLL????meggiiecim tıptan randevu aldıgın ıyı olmus hayırlısı bakalım ben emınım bir sorun cıkmayacak ınsallah ama en azından tedbirini aldıgın için rahat olacaksın için içini yemeyecek hayırlısıyla guzel guzel bebeğimizi buyuteceksın dualarım sizlerle kızlar...sızde bana dua edın iyice agırlastım artık yavastan yavastan dogum korkusu sarmaya basladı benı Rabbım utandırmasın saglıklı sıhatlı kolay dogum ıcın sızden dua ıstıyorum esırgemeyin...öpüyorum hepinizi haberlerınızı beklıyorum

ben de seni düşünüyodum naptı meliha iyileşti mi diye... aman be canım doğum da ne ki bizim gibi anneler için doğum vız gelir... biz ne sıkıntılar ne acılar ne dertler atlattık, tek derdimiz doğumu düşünmek olsun... hiçççç korkutma kendini vallahi 10.haftamda olabilirim ama bana vız geliyor doğum. sen normal mi düşünüyosun? karar verdin mi? Yüce Rabbimin izniyle bir solukta doğuracaksın kucağına alacaksın... sen taa hamile kaldığın zamandan beri biliyodum hissediyodum senin için herşey iyi gidecek oyüzden hiç strese sokma kendini...

kızlar valla yatmaktan sıkıldım evde bunaldım... ama hiç bir iş yapmıyorum hep yatıyorum. midem hep ayakta ama incinaz gibi seviyorum bende bulantılarımı :) bebeğimin iyi olduğunu düşünüp rahatlıyorum bulantılarım olunca :) aslında kusacakmış gibi oluyorum ama sadece hava çıkıyo sanırım ondan bulanıyo... bir de herşey kokuyor yahu tavşan gibi herşeyi koklar oldum :) kokulara hiç tahamüllüm yok... sakın şikayet ettiğimi düşünmeyin hiç şikayetçi değilim. bebişim için herşey değer...yeter ki benimle kalsın o... incinaz senin nasıl gidiyor canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…