sizinkilerde büyüyecek ınsan hıc buyumeyecekmıs gıbı hıssedıyor ama bır bakmıssın kocaman olmus göbecikleriniz....keske yakın olsaydık ama kısmet hıc bellı olmaz dag daga kavusmaz ınsan ınsana kavusur meggiecim bızde bu azim varken:) dagları bıle delerız şekerim he he he . seneye tayınciyiz nasıp kısmet gelırız belkı o taraflara :)hayırlısı bakalım .basıt bır patik ben de ınternetten buldum karpuz patik az bucuk örgü bılıyo olman yeterlı marifete gerek yok:) bebek sekerinide kendım yaptım onunda resmını koyarım bırazdan :)ayyy meliha bayıldım patiklere ne kadar güzeller maşallah çok hamaratsın vallahi çok tatlılar... adı ile yaşasın Mithat Emremiz :) patikleri de çok yakışacak oğlumuza :) ayy doğsun artık yaa doğsunda resimlerini gönder bize sevelim uzaktan :) keşke yakın olsaydık birbirimize kızlar... tanışırdık birbirimize gider gelirdik :) karnını sevsinler senin :) bizimkiler de öyle büyüyecekler mi :) ahh gelse o günler keşke...
bu da bebek şekerimiz:)cok kolay oluyor kızlar vaktınız varsa sızde kendınız yapın:)80 kuruşa gelıyor tanesi Eki Görüntüle 622919
bu da bebek şekerimiz:)cok kolay oluyor kızlar vaktınız varsa sızde kendınız yapın:)80 kuruşa gelıyor tanesi Eki Görüntüle 622919
çok cici yaa, çok beğendim, eee ama senin de el becerin varmış, ben yapabilr miyim acep :) nasıl yapılıyor, vaktin olduğunda malzemelerini ve yapılışını da yazabilirsen deneriz... ne güzel yaa hazırlıklar falan, ben son 2 ay kalası bişeyler alırım diye düşünüyorum, aslına bakılırsa çok hevesliyim ama bekliycem büyük ihtimalle, anlarsınız...
yaa bu arada üç gündür öksürük var bende baya öksürüyorum korkuyorum öksürdükçe kasığım hafif ağrıyo kasılıyo sonuçta, bşy olmaz dimi, ilaçta içemiyorum, limonlu ballı ılık su içiyorum sadece, doktora gitsem mi ki
kızlaaaarrr nerelerdesiniz ?
benim gribim baya ağır geçiyo yaa, hapşurmaktan yoruldum, sali günü gittim doktora sıradan bi kadın doğumcuya gittim, benical cold verdi, progestan yazar mısınz dedim kanaman m ı var dedi, yok ama ilk düşükten dolayı tedbir olsun diye verdi doktorum dedim, gerek yok dedi, boşu boşuna ilaç fazlalığı dedi, yine de yazın dedim, o gün annemlere gitmiştim hiç almadım progestanı doktorda bşy olmaz deyince rahat oldum., gece 11 gibi tuvalte gittim yatıcaktım sonra, peçeteye bir baktım 2 -3 damla kan, korkudan öldüm resmen çok kötü bir şey yaa o kanı görmek, neyse hemen acile gittik, ultrasonla baktı doktor, bebek iyi kalp atışı normal bir sorun yok dedi, durumumu anlattım tedevimi yani, progestan kullanıyo musun dedi, kullanıyodum ama bugün hiç almadım dedim, sen en az 12 hafta olana kadar al dedi, progestan keser kanamayı dedi, gripten dolayı çok öksürüyorum ondan olmuş olabilir mi dedim, olabilir dedi, ama progestan alırsan bşy olmaz dedi, inşallah bir daha görmem kan falanbir daha da kendi doktorumun dediğinden hiç çıkmayacağım
KIZLAR DOKTORUMUZA gıttık sabah hersey yolunda cok sukur nst ye gırdık haftaya cuma gunu tekrar gıdıyorum doktora kontroller sıklastı artık .bebişimiz 2700 gr doktor gununu donldurana kadar 3600 falan olacak dedı .ayrıca 65 kılo olmusum toplam 13 kılo aldım bakalım artık 3 haftamız kaldı .hadi hayırlısı megiiecim yarın senın kontrolun bakalım bebısımız ne durumda
ay evet megie ne gunlerdi hamılemıyım degil miyim hıssedıyom mu yanılıyom mu yok su yok bu ıste gecıverdı gunler sızler ıcınde aynı sekılde olacak emın olun bır bakmıssınız kocaman bır göbüş ha bugun ha yarın bebıs beklıyor olacaksınız.heyecan var bu arada ıncınazcım olmaz mı normal mı gelecek sezeryan mı bebıs kıme benzeyecek sımdılık göruntulerden babasına benzıyor dıyoruz ama tabı cıkınca durum daha cok netlesecek.hersey guzel olacak ınsallah hepımız ıcın kızlar ...öpüyorum sızlerı meggieee yaz kontrollden gelmedın mı daha?ohh ohh maşallah bebişimize de annesine de :) iyi çok kilo almamışsın 13 kilo gayet iyi doğumda 5-6 sı gider zaten... aman kilo falan da önemli değil bebişlerimiz sağlıklı olsunlardaa... evet benim de yarına hayırlısı bakalım... incinaz senin ne zaman canım? daha iyisindir umarım geçmiştir gribin? ayy meliha 3 haftacık mı kaldı inanamıyorummm... daha ilk hamilelilik haberini verdiğin zaman geçenlerde gibi :) 3 hafta ne kiii :) çok heyecanlıyım canım yaa... doğumdan sonra fırsat bulabildiğin ilk anda yaz bize nolur...
geldim canlarım geldim. öğleden sonra açık öğrt. fak sınav görevim vardı geldim uyudum azcık şimdi yazıyorum hemen. bebişimiz maşallah çok iyi topaç :) olması gereken haftasına erişmiş hamilelik takvimi ile aynı oldu 11+2 göründü. başta uyuyodu sonra uyandı hemen kıpraşmaya başladı :) ikili testimizi de yaptık. boyumuz 4.5 cm olmuş :) kanama alanımız daaaaaaa kaybolmuş :) en çok buna sevindim. ama kızlar beni görmeliydiniz hiç bişe yapmadım ne iş yapıyorum ne bi yere uzanıyorum ne bişe kaldırıyorum çarşıya pazara bile çıkmadım miskinler gibi ya yattım ya oturdum :) inşallah hep iyi ilerler inşallah gene şoka uğramayız... o doktor kapısında beklerken ne kadar geriliyorum bilemezsiniz dicem ama sizler bilirsiniz anlarsınız. hele uzanınca ultrason cihazını karnıma dokundurunca ilk sorduğum soru yaşıyo mu? nasıl bir şok yaşamışsak hala atlatamadım yahhu... multivitamin yazdı doktorum 5 gün sonra içmeye başlıcakmışım. rapor vermedi ama ben sağlık ocağından almayı düşünüyorum 1-2 hafta kızlar yaa... çünkü iilk haftalar aşırı yoğun ve yorucu geçiyor okulun. riske atmak istemiyorum.. incinazcım ben de aldım okul için beli lastikli kumaş pantolon ve günlük için tayt. senle bedenlerimiz aynı sanırım senin boyun ile kilon arası 5. benim de öyle boyum 1.60 kilom 54-55. şimdilik hamile pantolonların en küçüğü bile olmuyo :) olcağı günleri iple çekiyorum. bi kot pantolonum var 28 beden bi tek o bana oluyo şuan hep onu giyiyorum... melihacım canım benim aklım hep sende ama iyi geçecek ben hislerimde yanılmadım sen kolay doğum yapacaksın hemen çıkacaksın hastaneden veee bize yazacaksın :) çok şükür Rabbime bize bu günleri gösterdi... ALlaha emanet olun canlarım öptüm çok...
coşkun ve mutluluğun yazından o kadar belli oluyo ki canım, her şey yolunda çok sevindim, aynen canım korku ve endişeyle gidiyoruz kontrole ama her şey,n yolunda gittiğini öğrenince mutluluk doluyo içimize ben de öyleyim. test sonucu ne zaman çıkıyo, ense kalınlığına bakıldı mı. bu arada raporu niye vermedi doktor, ben bulantılarım var bir de gripten dolayı çok öksürüyorum dycem almaya çalışcam verir diye tahmin ediyorum ama bakalım. dediğin gibi ben 60 kiloyum ama en küçük beden hamile pantolunu bile düşüyo belden, ilginç zaten ben de normal pantolonlarımı giyiyorum 27 bedenler sıkıyo ama, kumaş tarzında olan 36 beden pantolonlarım var belleri geniş ama onları giyiyorum, benim göğüslerim ve kollarım irileşti sanırım ordan aldım kiloları :))
aahh ahh bizamanlar 25-26 beden kot giyiyordum ben :) benim karnım hafiften çıktığı için 36 beden pantolonlarımın beli kapanmıyor :) bende filkete takıyorumyaa benim kendi doktorum 1 aydır şubat ayı boyunca yani yok martta gelcek amelyat oldu oyüzden beni başka bir doktora yönlendirdi 2 seferdir ona gidiyorum aslında. o da çok evhamlı bir kadın değil :) yani benim doktorum kanama alanını görür görmez rapor yazcam demişti. bu doktor da iyi biri ama çok hassas değil gibi mesela progestanı kendi doktorum 14.haftaya kadar kullancaz demişti bu doktor 12 hafta olur olmaz kes dedi. ama ben kesmicem kızlar. çünkü tıp fak. riskli gebelik doktoru 20.haftaya kadar kullan ama birdahaki gelişinde yine değerlendiririz ilaçlarını dedi. riskli gebelik doktoruna randevum 1 martta ozamana kadar kullanıcam. ikili test sonucu 10 gün sonra çıkarmış. istanbulda laboratuara gönderiyorlarmış. keşke tıp fak yaptırabilseydim oranın laboaratuarına daha çok güveniyorum hem de ücretsiz olurdu ama 1 martta randevum ozaman da geç kalmış oluyorum. meliha sen bebişin ilk hareketi ne zaman hissettin? çok istiyorum yaa hissetmek :) çok mutluluk verici bir şey olsa gerek inşallah Rabbim gösterir o günleri bize... sen şimdi ne zaman gidicen bir daha incinaz?
ooo canım sen çok zayıfmışsın yaa benim bedenm kotta 27 normalde ama olmuyo şimdi, 36 olupta giyebildiğim 2 tane pantolonum var kalıpları büyük likralılar, yoksa diğer 36 beden olanlar sıkıyo olmuyo, zatan tatil süresince eşofman giydm diyebilirim, okul için alıcaz geniş geniş mecbur :) sen kendi doktorunun dediklerini uygula canım, bak ben diğer doktorun lafına uydum ne oldu? artık kendi doktorum un sözünden çıkmycam zaten yapıyorum da her dediğini, devlet hastanesine sırf bebeğimi görmek için gidiyorum diyebilirim, bugün kadın doğum acile gittim rapor için önce mırın kırın etti doktor, benle uğraşan çok biraz muhalifimdir açığımı arıyolar dedi, sonra neyse yarın sabah gel nöbetim bitmeden 5 gün vereym dedi, bugün versem 6 olur dedi, yani yarın alıcam inşllah. bebeğimi de görüm,ayrıntılı anlattı, iki kolu iki ayağı var gördün mü falan dedi, burun kemiği oluşmuş bu çok önemli dedi, kafa tası kemikleri oluşmuş falan dedi yanlış anlamadıysam, güzeldi yani :) ama ilginç ben salı günü grip için gittiğimde 10 haftalık görünüyodu 4 gün geçti üstünden 10 + 2 dedi, bu daha ayrıntılı bir ultrasondu ondan mı acaba bu fark. neyse işte haftaya salı da 2 li test için, özele yani kendi doktoruma gidicem. hissetmye gelince psikolojik olabilir ama bazen kasığımda göbek deliğimn altında minik bir kıpırtı hissediyorum çok ilginç ama öyle, psikolojik bşy olsa bile güzel, bebeğim iyi demek ki deyip mutlu oluyorum kendimce, görücez canım o günleri de inşallah tekmelerini hissedicez inşalllaaaaahhhh :)
aahh ahh bizamanlar 25-26 beden kot giyiyordum ben :) benim karnım hafiften çıktığı için 36 beden pantolonlarımın beli kapanmıyor :) bende filkete takıyorumyaa benim kendi doktorum 1 aydır şubat ayı boyunca yani yok martta gelcek amelyat oldu oyüzden beni başka bir doktora yönlendirdi 2 seferdir ona gidiyorum aslında. o da çok evhamlı bir kadın değil :) yani benim doktorum kanama alanını görür görmez rapor yazcam demişti. bu doktor da iyi biri ama çok hassas değil gibi mesela progestanı kendi doktorum 14.haftaya kadar kullancaz demişti bu doktor 12 hafta olur olmaz kes dedi. ama ben kesmicem kızlar. çünkü tıp fak. riskli gebelik doktoru 20.haftaya kadar kullan ama birdahaki gelişinde yine değerlendiririz ilaçlarını dedi. riskli gebelik doktoruna randevum 1 martta ozamana kadar kullanıcam. ikili test sonucu 10 gün sonra çıkarmış. istanbulda laboratuara gönderiyorlarmış. keşke tıp fak yaptırabilseydim oranın laboaratuarına daha çok güveniyorum hem de ücretsiz olurdu ama 1 martta randevum ozaman da geç kalmış oluyorum. meliha sen bebişin ilk hareketi ne zaman hissettin? çok istiyorum yaa hissetmek :) çok mutluluk verici bir şey olsa gerek inşallah Rabbim gösterir o günleri bize... sen şimdi ne zaman gidicen bir daha incinaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?