Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

cumaya ne kaldı şurda yaa ne kadar heyecanlısındır kim bilir düşünsene cumartesi günü oğluşun kucağında olacak ALLAH IN izniyle, dualarımız seninle, eminim sen de bizim için ediyosundur... sezeryanı önerme sebebi iğnler mi merak ettim, ben daha erken diye doktoruma soramıyorum :) neyse neyse sen hele bir bebeğini al kucağına biz senden daha çoookk bilgi alıcaz, çok şey öğrencez. öpüyorum ben de....

meggiecim duayı çıkardım ama daha ayarlayamadım deriyi falan nerden alıcam bilemedim, hiç dışarıda çıkamıyorum okul ev ev okul havalarda soğuk, haa bir de eşime sölemedim daha belki tepki gösterir, eşimi az çok tanıyorum iki arada kalırım die korkuyorum açıkçası...
neyse ben bugün gittim kontrole, ikili test sonucumuz normal risk yok dedi, bebişim iyi kalp etışı hareketleri vs, ellerini falan gösterdi ve cinsiyeti için bu defa kıza benziyo dedi :) aynı doktorm :)(yanılmayacaksın sanırım) sen zaten benim o ay hamile kalıcağımı da tahmin etmiştin,6.hislerin mi kuvvetli denir bilmiyorum ama tahminlerin kuvvetli :) folibol ve progestana devam dedi, ne zmana kadar dedim ama şimdilik devam dedi ben söylerim dedi, iki hafta sonra üçlü test ve ayrıntılı ultrason olacak dedi, şimdilik bir sorun yok dedi İnşallah hiç olmaz:) haa bu arada vajinal alırken ben de peçete sarıyorum parmağıma zaten, bir de tırnağım takılmış olsa acır heralde öyle bişey olmuyo. neyse zaten artık olmuyo enfeksiyon için verdiği ilaç iyi geldi heralde, inşallah daha olmaz ister istemz stres oluyorum çünkü... Allahıma çoookkkk şükür her şey yolunda gidiyor, doktorun biri tedavin çok güzel kalp atışları duyulsun hele bi 9 ay sonra kucağında bebeğin demişti zaman zaman o aklıma geliyor mutlu oluyorum, Allah izin verirse hemen hemen aynı günlerde yapıcaz doğumumuzu, o günler bir an önce gelir inşallah :)

canım yaa bu arada sağlık ocağında d vitamini veriyolar günde 4 damla, 12 haftadan sonra kullanılıyo, bana verdi ebe ama ben başlamadım doktoruma soracaktm ama unuttum, yaa bir sürü ilaç kullanıyorumya sorayım dedim, haa bir de prospektüsünde gebelikte verilmemeli yazıyor ama sağlık ocakları veriyor o yüzden ikilemde kaldım size sorayım dedim...

ıncinazcım cok tesekkur ederım canım ınsallah bebegımı cumartesı gunu gunu kucagıma saglıcakla alırım tatlım.sezeryanın sebebı benım endıselerım aslında normal dogum ıstıyordum ama su iğneyi bırakmak benı cok strese soktu cunku bebegın ıgnesız ne kadar duracagını bılemıyorum doktara bunun stresını kaldıramayacagım normal dogumu bekleyemecegımı soyledım o yuzden sezeryana ben geciş yaptım .yuzdum yuzdum kuyruguna geldım Rabbım utandırmasın ınsallah Rabbım hepımızın kucaklarını doldurur yuzumuzu guldurur...bu arada aklınızda olsun iğneyi bır hafta once bıraktıgım ıcın bebek beslensın dıye anestezi doktorum bol sıvı tuketmemı özellıkle damarların genıslemesı ıcın portakal suyu ıcmemı onerdı.sımdılık bır sorun yok bebegım Rabbıme cok şükür kıpır kıpır her gunun sonunda Rabbıme sukredıyorum.bebegının cınsıyetınıde ogrenmıssın hayırlısı bakalım ılerıkı haftalarda daha da netlesır.cuma gunu cumartsı gunu muhtemelen hastanede olurum yazamazsam eger kızlar dualarınızı esırgemeyın hakkınızı da helal edın her zaman yanımdaydınız tesekkur ederım...

canım meggiecim ne güzel yüregin var senin Allah yolunu hep acık etsin güzel arkadasım.ettin dualar katıyla seni de bulsun.ınsallah 3 gunumuz kaldı hayırlısıyla .sımdılık hersey yolunda bebısım ıgnenın yoklugunu aramıyor kıpır kıpır oynuyor 3 gun daha sabredıp hayırlısıyla bebısımızı kucagımıza alacagız...nerdeyse 1 sene gectı sen de ben de burdaydık her anımızı paylastık cok sukur Rabbıme destegın guc verdı umut verdı her anıma ınsallah bundan sonrada ben senın her anını burda paylasıp sevınmeye devam ederım.hakkını helal et guzel arkadasım cumaya kadar gene yazmaya calısırım.öpüyorum sizleri ve yavrucuklarınızı dualarım sızınle ...

tatlım benim o güzel yürek asıl sana ait... topiğimizdeki ilk hamilemiz sendin acılar bitip sevince dönüşünce bırakıp gidebilirdin gitmedin... hep yanımda kalıp asıl sen destek verdin bana... oğlunu oğlum gibi görüyorum seni de kardeşim gibi... Allah her daim yanınızda olsun hep dua edicem bitanem... canım benim ağlıcam şimdi :) duygulandım çok...

çok şükür canım.. Rabbim sonunu iyi getirsin hepimizin inşallah... canım yaa ikili testin iyi çıktıysa üçlü teste gerek yokki. üçlü testi ikiliyi kaçıran yaptıramayanlara ya da sonucu kötü çıkanlara yapıyolar. bize gerek yok çünkü bizim temiz çıktı. bana tıp fak. doktor da kendi doktorumda gerek yok dedi. ayrıntılı ultrasona da 5.ayda sokuyolar tüm organlar 20-24 arası en iyi görünebiliyormuş. ayrıca 5.ayda tetanoz iğnesi vurulmamız gerek unutma. ahh o günleri ağustosu dört gözle bekliyorum incinazcım :) Rabbim nasip eder inşallah... ben o uğursuz haftayı geride bıraktım yaa daha rahatım şimdi yani birazcık rahatım :) hala korku var tabii. geceleri burnum tıkanıyo ve bazen burnum kanıyo ama yoğun değil peçeteye geliyo. meğer normalmiş artan kan hacminden dolayıymış. sende de var mı? bol bol çerez yememiz gerekiyormuş incinaz herkes söylüyo ama ben çerezden nefret ediyorum sevmeye sevmeye yiyorum hergün 3 bardak süt içiyorum pekmez meyve falan ama yemek çok yiyemiyorum. biliyomusun hiç kilo almamışım. 54 ile başladım 54 üm. karnım çıktı ama. doktor yemen gerek dedi aslına bakarsan bana göre yiyorum ama neden kilo almıyorum acaba normal mi? sen aldın mı? çok su içiyorum acaba ondan mı zayıf kalıyorum bilmiyorumki...

canım yaa sağlık ocağı değil de asıl kadın doğum doktorumuzun verdiklerini içelim. gerçi sağlık ocakları her hamileye veriyordur belki ama ben hiç duymadım bunu. ben de benim sağlık ocağıma kayıt için gittiğimde sadece 5.ayda tetanoz aşısı için gün verdi. ayrıca biz elevit içiyoruz onda da D vitamini var. en iyisi doktorumuza sormak. elevit prokpektüsü gebelikte kullanılır diyo. sen en iyisi doktorunu ara sor bi istersen. ben sorayım dicem benim kontrolüme daha çok var 16 sında.

ayy ne güzel en azından seninkine bir tahmin yapılmış :) benimkinin tahmini bile yok :) ama sanırım kız yaa erkek olsa hemen anlıyolar... aslında altıncı hissim çok ii değildir sadece bu konuda ii sanırım :) ben benimkinin ismini bile düşündüm :) Rabbim ismini kulağına fısıldamayı nasip ederse inşallah... Öykü Buğlem düşünüyorum :) nasıl sizce kızlar? Buğlem cenneti müjdeleyen melek miş.

melhacımm allah yar ve yardımcın olsun ....rabbim sağlıcakla kucaklarınına almayı nasip etsin bebeğini inş... Dularımız seninle allah yardımcın olsun.......

allah hepimizin yardımcısı olsun meggicim rabbim yüzlerimizi güldrüsün, evet umudumuz melihaydı hadi bakalım darısı bizlerin başına allahın izniyle.....

hoş geldin bizim uğurumuz biricik oğluşumuz sefalar getirdin... annenle babanla nice mutlu huzurlu güzel günler göresin büyüyüp koca adam olup çokkkkk iyi yerlere gelesin inşallah.... annen sana sahip olana kadar çok acılar çok sıkıntılar atlattı anneciğinin kıymetini bilesin onu hiç üzmeyesin inşallah... melekler her daim yanında olsun minik oğluşumuz tekrar hoşgeldin dünyaya :)))

melihacım hayırlı uğurlu olsun bebeğinle nice mutlu yıllara canım benim... inan gözümü açınca bugün aklıma gelen ilk sensin :) çok öpüyorum canım benim...

Merhabalar bebişlerini bekleyen güzel anneler Kadınlar Gününüz kutlu olsun
Allah bize de nasip etsin. Dualarınızı esirgemeyin..

Hayırlı olsun meliha.. Allah analı babalı büyütsün. Güzel günlerini görmek nasip olsun yavrunun..

canım yaa ben aldım 2 kilo gerçi hastanede tartıyolar ayaklarımda kocaman kar botlarıyla falan çıkıyorum tartıya :) ama ben de çevremdekilerde aldığımın farkındayız, kilo vermede alırsın canım inşallah, benim ablam 5 aya kadar kilo verdi sonra aldı ama çok almadı yinede verdiği kiloları aldı, 1 ayı var doğuma bebek küçükmüş 2 kg miş. bu arada ben ne yediğimi söleyim normal öğünlerim de az yiyorum çok yiyemiyorum ama doyuyorum, ben de çok su içiyorum, çerezlerdense bi ara ceviz,fındık, badem yiyodum ama şimdi senin de dediğin gibi zorla yiyodum, şimdi sadece badem yiyorum kavrulmamış, severk de yiyorum çok faydalıymış zaten, kuru kayısı, hac hurması falan yiyorum, benim de sütle pek aram yok her gün içtiğim söylenemez ama Allahtan her gün yoğurt yiyorum peynir de çok yediğim için süt ü çok aramıyorum ama bugün süt te içtim 2 bardak :) bana elevit vemedi daha doktorm o bahsettiğim damlayı da kullanmadım daha b vitamini, folibol içiyorum şuan sadece. ikili test iyi çıksada üçlüyü de yapıyolarmış ablama da yapmışlar, ablamda 4 aylıkken ayrıntılı ultrasona girmiş, doktordan doktora da değişiyo sanırım 2 hafta sonra gidicem bakalım, ben zaten baştan beri iki haftada bir gidiyorum arada acillere haftada bir gittiğimi saymazsak :)
öyükü ismini ben oldum olası çok sevmişimdir küçüklüğümden beri, benim de düşündüğüm isimlerden biriydi ama bi arkadaş koydu kızına, buğlem de son dönemlerde duyulan kulağa hoş gelen bir isim anlamı da güzel, kız olursa isimi hazır yani hayırlı olsun bakalım :)
biz de düşünüyoruz bu ara isim, eylül de doğacak ya eylül mü koysak diyoruz ama aileler eylül diye isim mi olurmuş diycekler eminiz, yada kurandan olsun falan derler :) tam karar vermiş değiliz ama aklımızda şimdilik hayırlısı bakalım :)
bu arada maliha dün hep aklımdaydı umarım her şey yolunda gitmiştir, inşallah şimdi oğluyla güzel vakit geçiriyodur. bi an önce gelse de anlatsa bize kuzcuğunu yaa yazarken bile çok duygulandım ağlıycam nerdeyse, Allahım o günleri bize de gösterir inşallah :)öpüyorum caınm

canım yaa bi an önce gelde bize kuzucuğunu anlat o muheteşem duyguyu anlat, neler yaptığınızı her şeyi... çok merak ediyorum. bu yazıyı ne zman okursun bilmiyorum ama cuma günü aklım hep sendeydi inşallah her şey yolunda gitmiştir ki öle olduğuna inanıyorum, çok duyguluyum şuan, kısa kesiyorum, sabırsızlıkla yazacağın günü bekliyorum :)

canım nasıl duygulandım bılemezsin cok tesekkur ederım bu yazını saklayacagım meggie:) can yoldaslarım guzel dostlarım yavrucugumu kucagıma alır almaz aklımdakı tek sey hemen size bunun haberını verebılmektı ama agrıdan sızıdan bır turlu gözümü acamadım.bugun kısmen ıyıyım hemen sıze yazmak ıstedım meggie incinaz aynur saray kedısı ve dıger kızlar cok tesekkur ederım.cok şukur Rabbım evladımı kucagıma almayı nasıp etti.darısı sizlerin basına canı gönülden dua edıyorum hepınıze ...
su an oglum karsımda besıgının içinde tatlı rüyalar içinde tebessüm edıyor ara ara ellerını havaya kaldırıp gerınıyor daracık yerden kocaman bır dunyaya gelmenın rahatlıgı ıcınde bellıki:)guzel duygular acım sızım cok ama onu kucagıma aldıgımda helekı emzırmeye basladıgımda hepsi birden kayboluyor. cok kısa zamanda Rabbımın ıznıyle sızlerde bunun tadına varacaksınız ınsallah .sımdılık musadenızı ısteyeyım bırazdan oglusum uyanacak yuzunu burusturmaya meme zamanının geldıgını hatırlatmaya basladı.. tekrar yazacagım zamana kadar Allaha ament olun sızi ve meleklerınızi cok öpüyorum güzel arkadaslarım guzel anneler...oglusumun resmını de bır ara koyacagım unutmadım .....

:) canım benım cok tesekkur ederım:)herseyı anlatacagım tum ayrıtısını:) ne ögrenmek ıstıyorsan:) agrım sızım bıtsın uzun uzun ne oldu nasıl oldu pc basından ayrılmayacagım:)öpüyom

yaaa varya inanılmaz duygulandım ve gözümden akan yaşlara engel olamıyorum,vve ne yazacağımı da bilmiyorum, ben burda yazmaya ekim ayında başladım sanırım sen 4 aylık hamileydn o zaman ve zaman ne çabuk geçti bebeğini kucağına aldın, şu an ben de 4 aylık hamileyim, ben de meggie de görürüz bu günleri inşallah, tabi diğer arkadaşlarda, heyecandan adlarını yazamadım, Allah analı babalı büyütsün mithat emreyi, adıyla yaşasın, bizim yavrularımız ve bizim için de bir umut o. yaa inan ağlamaktan yazamıyorum... çok öpüyorum ikinizi de

Öncelikle Melihacım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
Megie Aynur ve incinaz sizlerinde hamilelikler güzel gidiyor rabbim devamını getirip tamamına erdirsin inşallah
Yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor ben 3 ünüz içinde kız tahmininde bulunmuştum bakalım ne kadar tutturabilicem :)
Ara sıra girip okuyup takip ediyorum sizleri
Bende bir değişiklik yok aynı korku aynı cesaretsizlik devam
Şurayada yazmasam kendime bile bazan sesli itiraf edemiyorum bunları

Çok doğumlar oldu etrafımda sürekli bebek sitelerine girip çıkıyorum yeni doğan bebekleri ziyaret ediyorum vs ...
Ama hala bir heves bir beklenti doğmuyor içime ...Neden acaba diye bazen çok soruyorum kendime demekki diyorum rabbim henüz ruhsat vermiyor
Kürtaj olduktan sonra ki ilk aylar neysede aradan nerdeyse 9 ay geçti
mayısta 1 yıl olacak en son hamileliğime
neden bu kadar kasıyorum kendimi neden bu kadar uzak kalıyorum bu düşünceye hala çıkamadım işin içinden kızlar
Neyse kızlar işte böyle aynı tas aynı hamam yani :)) selam vereyim dedim
aklınıza gelirsem banada dua edermisiniz..

Son düzenleme:
kızlar ne kadar güzel duygudur allah bilir...rabbim hayırlısıyla sağ salim bizlere yaşatsın inş....gerçekten bize umut oldu katılıyorum meggiye....allahım rabbim budünyada anne babasına hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş...arkadaşım bizlerede çok dua et sizlerin gerçek dostların arkadaşların dualarına ihtiyacımız var....sizler en yakınımızdakilerden daha gerçeksiniz bunlar asla vazgeçilmeyen duygularımız...allahım hayırlısını versin cümlemize inş.. rabbim yarım kalan annelik babalık duygularımızı tamamına erdirsin inş.... evlatlarımızı bizlere bağışlar inş...meleklerimizin hürmetine allahım sen dualarımızı kabul eyle yarabbim....allaha emenet olun sağlıcakla kalın....melihacım ikinizide kucak dolusu öpüyorum....

evet gerçekten çok güzel duygular bunlar... arkadaşımız için bu kadar sevinmemiz sevinçten ağlamamız işte gerçek arkadaşlık bunlar... Rabbim bizlere de nasip etsin kucağımıza almayı inşallah... saaraykedisi, aynur, incinaz, angel.... inşallah arkadaşlar işallah... angel bak ne güzel örnekler var meliha gibi... düşük yapmamızda Allahın bir bildiği vardır böylesi daha hayırlıdır belkide... her şerde bir hayır her hayırda da bir şer varmış napalım ama hayat devam ediyor... her hamilelik bir değil hadi senden de bir cesaret bekliyoruz :))) artık korunma olmaz mı? tabiki dualarımız seninle... evetttt şimdi sıradaki aynur mu? :) gelsin bebeler... :) melihacım şimdi meleğine bakıyor kokluyor öpüyor negüzel Rabbim ona bağışlasın evladını... merakla bekliyoruz ayrıntıları :)

canım arkadaşım hayırlısı olsun be meggie , rabbim yardımcımız olsun cümlemizin, başka acı ağrı göstermesin inş..... Meleklerimizin hatrına inş. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlar hayırlısıyla büyütmeyi nasip eder....rabbimin gücü herşeye yeter.. Sen büyüksün allahım...sen biz melek annelerinin sesini duy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…