Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

meliha canım sen iğneyi kaç aya kadar karnından yapmıştın, yaa ben hala karnımdan yapıyorum, 2-3 kere koldan yaptım çok morardı ve uzun süre geçmedi morluklar kollarımın üstüne yattıkça acıdı da,bacağımdan hiç denemedim bacakta daha çok kas varya, karnımdan daha rahat oluyo ama hani bebek büyüdükçe karından vurmak tehlikeli olur mu ki korkuyorum bebeğe gidecek kadar büyük değil tabi iğne ama insan tedirgin oluyo haa bir de magnezyum kullanmışmıydın aban ayzdı doktorum kasık ağrıların için dedi birde krap falan çok oluyomuşyaa ama ben bir kere içtim midem bulandı daha içmedim, geçen bi arkadaş iç bence dedi ben de içmedim son aylarda çok kramp girdi kötü oldum falan dedi
sana da sorayım dedi, meggie sen başladın mı magnezyuma

canım merhaba. evet ben geçen yazmıştım yaa 4.ayımda doktorum verdi bana mağnezyum ben içiyorum ama tadı kötü değil. benimkinin adı magnoform suda eritiliyo ama dediğim gibi tadı fena değil. tok iç yemekten sonra içersen miden bulanmaz. bu arada yazamadım ben kontrolden sonra. cumartesi gittik bebiş büyümüş iyicene maşallah teyzeleri :) 20.haftam bitiminde B vitamini ile calsiyum ilacı verdi decaviti bırak dedi. mthfr mutasyonu varya bende o B vitamini ve folik asit eksikliği yapıyormuş. B vitamini değerimde alt sınırda çıkmış benim zaten. mağnezyumum çok düşük değildi ama verdi gene de. bir de kan iğneleri verdi popodan vurulcam gün aşırı sağlık ocağında vurdurcam off yaa iğne iğne iğne... neyse bebişim iyi olsun da ... isyankar nankör olmayayım... clexan iğnelere gelince benim abimin eşi hemşire o da araştırmış sormuş da bacakda çok kas var diyo en iyi emilim göbekten ve koldan oluyormuş. ben hep koldan vuruluyorum kolun arka kısmı derinin ince olduğu yerden. benim acımıyor çok fazla. ama eşim vuramayacağı zamanlarda ben göbekten vuruyorum iki elinle deriyi sıkıştırınca bebeğe gitmezki hem ucu çok kısa iğnenin. bizim rahim duvarımız bile 3 cm. miş. yani bebeğe ulaşması imkansız karın yağlarından falan. sen gittin mi kontrole nasıl geçti? cinsiyet kesinleşti mi :) bizimki kesin oğlan pipisi gayet belirgin görünebiliyor :) buarada 1 kilo daha almışım toplamda 3 kilo oldu :) hareketleri artık gayet belirgin hissediyosun değil mi? çok güzel bir duyguymuş :)

kontrole cumartesi gidicem canım, ben b vitamini ve folik asiti en baştan beri kullanıyodum biliyosun devam da edicekmişim, en son kontrolümde kan tahlili falan da yapmıştı doktorum karaciğer enzimlerime falan hep bakıldı daha bis rürü şeyi telefonla öğrendm sonuçlarımın hepsi iyiymiş üçlü tes te dahil, benim magnezyum magnevital diye bişey söylycem değiştirticem içemiyorum, ha bir de ferro sanal kullanıyorum demir+b vitamini+folik asit içeriyomuş. sana kan iğnesini niye, verdi kan değerlerin çok mu düşük, evet biz bir çok anne adayına göre daha zor şartlar yaşıyoruz bebeklerimiz çok şanslı dimi, ama şunu düşün çok isteyipte evlat sahibi olamayan bir sürü insan var, onlarda eminim tek olsun da gece gündüz iğne yaparız derler... neyse ben de bu arada hareketlerini çok daha iyi hissediyorum, genelde göbek deliğimin alt taraflarında bazen sağ bazen sol tarafta hissediyorum, bazende böyle içimde bişeyler bükülüyo gibi oluyo, sanırım dönüyo o zmanlar, çok çok çok güzel bir duygu, hele dün varya o kadar hareketliydiki çok güzeldi :) bizde umarım cumartesi cinsiyetini kesin öğreniriz, gerçi eşim kızımız diye bahsediyo hep ama bakalım kız mı erkek mi :) ben de almışım 1 kilo daha sağlık ocağındaki hemşire kilo alımınız gayet iyi dedi olması gerktiği gibiymiş, zaten sadece karnım çıktı başka bir yerimden kilo almadım. ben arada bir kola geçiyorum ama karnıma göre daha çok acıyo sanki, bir süre kol sonra karına geçicem yine, bi sürü şey yazdım yine :)

bende 3 yıllık evlıyım ıkı dusuk yaptım unuversıtteye gıttım doktor kan pıhtısı oldugunu soyledı hamıllegım boyunca kan sulandırıcı ığne kulanmam gerekmıs denıldı suanda hamılelıgı dusunuyom ama korkuyorum ne yapmalıyım(

iğnenin acısından mı korkuyosun yoksa başka bişeyden mi, benim 1 kaybım vardı 9 haftalıkken kalp atışları durmuştu kendi çabalarımla bu testleri yaptırdım 3 ay içinde tekrar hamile kaldım ve öğrenir öğrenmez iğneye başladık şuanda 4 aylık hamileyim her şey yolunda çok şükür, iğneyi karnından ya da kolundan iki parmağınla etini tutarak yapıyosun kendin yapamazsan eşin ya da bi yakının yapabilir ilaç girince hafif acı duyuyosun ama geçiyo hemen, riske atma iğneye başla derim

bir daha kaybetmekten mi korkuyosun? canım onu asla bilemeyiz Rabbimize emanetler inşallah bir daha o acıyı yaşamayız... ama korkularla yaşanmaz ki.. korkunun ecele faydası yok bek 5-6 düşük yaşayıp gene de yılmayıp deneyenler biliyorum. evlat sahibi olma isteği kadınlarda çok güçlüdür sen de içindeki gücü çıkar baskılama onu.. dualar et hamile kalınca bebeğini Rabbine ve meleklerine emanet et... inşallah kollarımıza alacağız evlatlarımızı. iğne de korkulacak bir şey değil. zaten bebeğini içinde olduğunu öğrendiğinde iğne sana vız gelir annelik gerçekten çok büyük çok güçlü bir duygu. inan şuan kendimden çok onu düşünüyorum artık kendime almaktansa ona alayım diyorum ona bişey olacağına o doğsun sonra bana olsun ne olacaksa diyorum... lütfen korkma biz kadınlar yaradılış gereği içsel olarak çok güçlüyüz...

incinazcım yazamadım bi süre. kızlar biliyorum çok evhamlıyım çok pimpirikliyim ama napayım işte ben de böyleyim. 1 haftadır biraz sıkıntılarımız oldu. evsahibi bizim evden çıkmamızı istiyo daha 2 yıllık evli değiliz 2 kez taşındık hep böyle mi devam edecek dedik ev alalım dedik ama oda boyumuzu aşıyo şimdilik girişemeyiz dedik böyle alttakini al üste koy üsttekini al biyere koy derken stres yaptım 2 gün öncede biriken duygularım birden taştı ben bir ağla bir ağla... ağlamak iyidir insanın duyguları boşalır ama benim kuzucuk o ağlamadan sonra hiç kıpırdamadı. 2 gün boyunca kıpırdamadı onun öncesinde kıpır kıpır olan yavrum yürürken bile tepikleyip anne burdayım diyen yavrum da tık yok. bu sefer de buna üzüldüm. dün sabah sağlık ocağına gittim iğne vurdurmak için el dobleri ile kalp atışlarını dinleyelim dedik duyamadı kalp atışlarını dediiki bizim el dobleri eski 25- 26 ahaftalardan sonra duyuyo dedi ama beni aldı endişe tabi hastaneye nasıl gittim bilmiyorum sanki karnım küçüldü bebek hareket etmiyo gibi hissediyorum. neyse çok şükür iyiymiş kuzucum. doktor gayet iyi dedi suyu da yeterli dedi her hareketini hissedemezsin dedi mesela bak şimdi bacağını ittirip çekiyo bunu hissediyomusun dedi hayır dedim. öyle işte gelişimi de iyiydi bi sorun yokmuş. inanın öyle rahatladımki gece öyle güzel bir uyku çekmişim ki günlerin acısını çıkardım... 20.haftayı bitirmişiz bu arada :) 21.haftadayım.

incinazcım kan iğnesi değilmiş o ben yanlış anlamışım doktoru b12 vitamin iğnesiymiş. ferro dediğin ilacı da vermiş doktorum dediğin gibi üstünde 3 vitamin de yazıyo. bide kalsyum yazmış. bugün vitamini kesip bunlara başlıcam. b12 yi vurduruyorum zaten gün aşırı sağlık ocağında. hiç acımıyo yakan bi iğne değilmiş valla iğnenin ne irdiğini ne de çıktığını hissediyorum :) mağnezyuma devam edicem ama benim ilacın tadı gayet iyi istersen onu iste doktorundan. tetenoz aşımı da bu pazartesi yaptırıcam. yaa ben iğneyi karnımdan yapınca bebişim sanki korkuyo bi süre kıpırdamıyo varyaaa bu çocuk kesin bana çekti çok hassas :) annesi üzülünce kıpırdamıyo canı acıyınca kıpırdamıyo iğne vurulunca kıpırdamıyo :) yerim onun hassas yerlerini ben :)

incinazcım yazamadım bi süre. kızlar biliyorum çok evhamlıyım çok pimpirikliyim ama napayım işte ben de böyleyim. 1 haftadır biraz sıkıntılarımız oldu. evsahibi bizim evden çıkmamızı istiyo daha 2 yıllık evli değiliz 2 kez taşındık hep böyle mi devam edecek dedik ev alalım dedik ama oda boyumuzu aşıyo şimdilik girişemeyiz dedik böyle alttakini al üste koy üsttekini al biyere koy derken stres yaptım 2 gün öncede biriken duygularım birden taştı ben bir ağla bir ağla... ağlamak iyidir insanın duyguları boşalır ama benim kuzucuk o ağlamadan sonra hiç kıpırdamadı. 2 gün boyunca kıpırdamadı onun öncesinde kıpır kıpır olan yavrum yürürken bile tepikleyip anne burdayım diyen yavrum da tık yok. bu sefer de buna üzüldüm. dün sabah sağlık ocağına gittim iğne vurdurmak için el dobleri ile kalp atışlarını dinleyelim dedik duyamadı kalp atışlarını dediiki bizim el dobleri eski 25- 26 ahaftalardan sonra duyuyo dedi ama beni aldı endişe tabi hastaneye nasıl gittim bilmiyorum sanki karnım küçüldü bebek hareket etmiyo gibi hissediyorum. neyse çok şükür iyiymiş kuzucum. doktor gayet iyi dedi suyu da yeterli dedi her hareketini hissedemezsin dedi mesela bak şimdi bacağını ittirip çekiyo bunu hissediyomusun dedi hayır dedim. öyle işte gelişimi de iyiydi bi sorun yokmuş. inanın öyle rahatladımki gece öyle güzel bir uyku çekmişim ki günlerin acısını çıkardım... 20.haftayı bitirmişiz bu arada :) 21.haftadayım.

incinazcım kan iğnesi değilmiş o ben yanlış anlamışım doktoru b12 vitamin iğnesiymiş. ferro dediğin ilacı da vermiş doktorum dediğin gibi üstünde 3 vitamin de yazıyo. bide kalsyum yazmış. bugün vitamini kesip bunlara başlıcam. b12 yi vurduruyorum zaten gün aşırı sağlık ocağında. hiç acımıyo yakan bi iğne değilmiş valla iğnenin ne irdiğini ne de çıktığını hissediyorum :) mağnezyuma devam edicem ama benim ilacın tadı gayet iyi istersen onu iste doktorundan. tetenoz aşımı da bu pazartesi yaptırıcam. yaa ben iğneyi karnımdan yapınca bebişim sanki korkuyo bi süre kıpırdamıyo varyaaa bu çocuk kesin bana çekti çok hassas :) annesi üzülünce kıpırdamıyo canı acıyınca kıpırdamıyo iğne vurulunca kıpırdamıyo :) yerim onun hassas yerlerini ben :)[/QUOTE]

evet canım çok evhamlısın ama merak etme ben de öyleyim, istiyorum ki her an kıpırdasın her an hissedeyim, ben de hissedemediğim zaman kokuyorum üzülüyorum, ben de geçen öğrencilerime çok sinirlendim bağırdım hafiften kasığımda ağrıdı harekette etmeyince çok korktum ama daha sonra hahif hafif hareketlerini hissedşnce rahatladım, yaa ama bazen çok belirgin ve sık hissederken bazen çok hafif ve az hissediyoruz o yüzden sanırım bu evhamlar, bence karından iğneyi yaptığında bebeğin falan hissetmiyo o da annesinin evhamlarından biri :) ben 1 haftadır kola devam ediyorum alıştım sanki, zaten karnımda gerilmeye başladı gibi pek kolay tutulmuyo artık iki parmakla, büyüdü gübüşüm farkediliyo artık, ama seviyorum ben :) bu arada bak bebişin çok iyiymiş ne güzel, şimdi de ben de o telaş var bugün 11 de kontrolüm var ne gece uyuyabildim ne sabah erkenden kalktım heyecandan, inşallah bebeğim iyidir... senin şu b12 yi keşke doktorun hap olarak en baştan başlasaymış sen sorduğunda gerek yok demiş ama bak şimdi sınırdaymış iğne olmak zorundasın, ben hamilelikten önce başlamıştım hiçbir zararı da yokmuş, öyle senlerce kullanırsan karaiğeri etkileyebiliyomuş, neyse acıtmıyosa iğne sorun olmaz o zaman, ben ferro, b12 bir de magnezyum kullanıyorum şimdilik bakalım bugün farklı bşy vericek mi, neyse canım kendine de bebişe de iyi bak bye

meggie
canım bu arada evle ilgili sıkıntılarınıziçin de çok üzüldüm haklısın ev taşımak çok zor, biz de o yüzden ev aldık, evet zor oluyo kredi falan ama böyle kira kira gezerken eşyalar mahvolmasın kiraya vereceğimz parayı kredi taksitine veririz falan dedik, şimdi sen hamile hamile ev de taşıyamazsın, Allah yardım etsin canım, ama sen yinde üzülüp de bebeğini de etkileme, her işte bir hayr vardır de belki de yeni ev, bebek daha hayırlı ve iyi olacak sizin için :)

incinazcım nasılmış gelinim :)

incinazcım nasılmış gelinim :)

kilo boy falan her şeyine bakıldı iyi şükür bi sıkıntı yok ama, yatış pozisyonunu beğenmedi doktor hiç poz alamıyorum yan yatıyor dedi, cinsiyetini de göremedik, elini falan göstermek için epey uğraştı, yan yatıyoya o yüzden falan dedi. bir de neyseki suyun normal dedi, niye böyle dedi anlamadım ama, öyle işte ha bir de günde 15 kere oynuyomu dedi saymadım dedim, gerçi senin ilk gebelik hem daha haftası küçük hissedemzsin o kadar dedi, ben de hissediyorum ama saymadım dedim, hissediyosan iyi bişey dedi. cinsiyeti hala belirsiz biz kız diye şartlandık ama bakalım hayırlısı. pazartesi 3d ultrasona giricem, 18- 20. haftalarda gönderiyomuş 3d ye, belki cinsiyetini o zman gösterir :))

yarın çekileceksin 3d öyle mi hadi bakalım haberdar et bizi.. yarın belli olur çünkü tüm organları görünüyor ya kızsa rahmi görünür. :) benim bildiğim 28.haftadan sonra hareketler sayılır. çünkü şuanki hareketleri düzensiz benim de mesela bir gün hiç oynamıyo ertesi gün hiç durmuyo beyin dokuları henüz gelişmediği için hareketleri bilinçli değilmiş düzensizmiş. bir de ufak oldukları için her hareketlerini hissedemezmişiz en güçlülerini hissedebilirmişiz. sen içini ferah tut. bende tıp fak. ultrasona gittiğimde doktor aynı şekilde tepkiler vermişti pozisyonu kötü yan yatıyo ense kalınlığını ölçemiyorum falan demişti beni sağıma döndürerek yatırdı öle almaya çalıştı falan ozaman bende ters bişeyler var diye endişelenmiştim ama bizimki pozisyonunu değiştirmemişti :) ense ölçümünü başka doktor almıştı. bu arada sen 3lü test yaptırdın değilmi? sonucunu aldın mı? ben yaptırmadım doktorum gerek yok dedi. bende yarın gene kan tahlili vercem bakalım değerlerim ne olmuş. suyunun normal olması çok iyi yani hareketini değiştirmemiş yaa seninki doktor suyu azaldığından endişelenmiş olabilir çünkü su azalınca bebek hareketleri azalırmış ama senin suyun normal demekki bebek pozisyonunu değiştirmeyi kendisi istememiş :) yarın haberlerini bekliyorum canım...

gittim canım her şey yolunda her şeyi normalmiş bebeğimin ama ben doğru düzgün göremedim,doktor ne açıklama yaptı ne gösterdi kendi baktı baktı yazdı sonra bana raporu verdiler yani adam hiç konuşmadı, edemedim sordum cinsiyeti ne diye göremedim dedi, yaa tamam 3 boyutlu falan güzel ama kendi doktorun gibi olmuyo, ayrıca cd ya da renkli çıktı falan gibi bşy de vermediler normal usg görüntüsü, ama ekran da az da olsa gördümya yetti o bana :))

ohh ohh maşallah çok iyiymiş bebiş Allah nazarlardan saklasın... özel hast.de çekilmedin mi 3d yi? nasıl anlatmadı sana anlamadım karşında monitör yokmuydu seninde? keşke cd falan bişe verselermiş yaa... bir daha çekilcen mi 3d? bende kan tahlili vermiştim b12 vitaminim fırlamış 600 en yüksek olması gerekirken 900 lere çıkmış doktor iğneyi kes dedi zaten ferro ilacının içinde de var b12 ona devam edicem. sabah akşam içiyorum ben ferroyu. diğer değerlerim iyiydi sadece hemoglobin düşük biraz... 3d ultrasonda boyutlar daha iyi ölçülüyomuş kaç haftalık çıktı bebişin? benim bi ölçümde 1 hafta ileri çıkıyo bi ölçümde 4gün ileri çıkıyo değişiyo ölçümler.bende 3d çektirmek istiyorum biran önce :) inşallah nasip olur. pazartesi tetanoz aşısı vuruldum yakan bi iğne değil ama akşam bir ağrıdı morardıki sorma sol tarafıma dönüp uyuyamadım gece.

valla çok beklentim vardı bu 3d ile ilgili ama karşılamadı beklentilerimi, özel hastane olmasına rağmen, monitör doktorun kendi baktığı monitördü ordan baktım ben de ama yattığım için kafamı çok bükemedim, kendi doktorum monitörü yaklaştırıyo bana göreyim diye ama bu yapmadı, neyse dedim cd verirlerse bakarım cd de yok, bir daha ki kontrolümde kendi doktoruma sorucam neden cd vermiyolar diye. ben de salı gidicem tetanoz için. 19+2yazıyodu raporda, 18+6 da gitmiştim,3 gün büyük gösteriyo, cumartsei kontrolümde 2 gün küçük görünüyodu ama 1 hafatya kadar büyük yada küçük ölçüm normalmiş nette öle yazıyodu.

kızlar kusura bakmayın lutfen yazamadım ne zamandır takıp de edemedım sızlerı kocaman olmus bebişleriniz masallah ...ben Ağrıya geldım ev işi ufaklık derken baya yogun gecıyor zaman tek basına bebekle ev ısleıyle ugrasıyorum zor oluyor . Rabbım kuvvet verıyor.ben ıgnelerımı 20.haftama kadar göbekten yaptım ama sonra bacaklara gectım morarmaması ıcın ıgneyı cok yavas bacagıma sokuyorum ve cok yavas enjektörü basıyorum bır sure sonra göbekten bıle daha rahat oldugunu farkettım elınız yavas yavs alısıyor ıncınazcım soruna cevap alabılmıssındır umarım.takıp edebıldıgıme göre hamılelıklerınız de hersey yolunda gıdıyor masallah tadını cıkarın ınsan cok özluyr hamıleleıgı

hiç önemli değil melihacım şimdi sana gelen giden çok oluyordur ee bir de yalnızsın misafirler bir de bebişimiz fırsat bulamıyorsundur... çok da yorma kendini ama olur mu :)

kızlar belki erken diceksiniz ama bugün annemle oda takımları ve bebek arabalarına baktık. hatta beğendim de. Nasip olacak mı acaba inşallah olur... bu arada babamların evi vardı deprem öncesi ev ve de içi eski ama oraya taşınmaya karar verdik içini de yaptırıcaz herşeyini değiştiricem evin. bebek odası da yapcam inşallah :) evi babam bize verdi ama kiracının çıkmasını bekliyoruz... yoluna giriyor herşey çok şükür... bebişimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum çarşıda pazarda gözüm hep bebiş eşyalarında... buarada oda takımını beşik dolap şifonyer falan annemler alcak bebek arabası puset takımını da kayınvalidemler :) nasıl :)

kızlarrrr nerelerdesiniz...
ben geçen salı kontrolüme gittim. ama salı sabahı mide faciası ile uyandım. sabah bir mide ağrısı banyoya zor yetiştim 3-4 kez safra çıkardım inanılmaz kötü bir şeydi tüm vücudum sardıldı kasıldı çok fena oldum. doktora gittik zar zor zaten muayene günümdü tesadüf. kahvaltıda yapamadım doğru dürüst. doktorum muayene etti bebek kaynaklı değil dedi çok şükür bebişim de iyiymiş. safra kesesi ya da apandist gibi kötü alternatifler vardı doktorum serum takalım eğer rahatlatmazsa ozaman kötü şeyler düşünürüz dedi serumun rahatlatması lazım eğer mideyse sorun dedi. çok şükür serum rahatlattı ama tüm günü bişe yiyemeden hep uyuyarak geçirdim tüm vücudumu sarstı bu durum. aman incinaz dikkat et yediklerine bana bişe ağır geldi ama ne anlamadım. dışarda da bişe yemedim ama... okaulda yedim yemek çıkmıştı. ama kimseye bişe olmadı.

neyse bebişim gayet iyiydi 450 gr olmuş :) boyu da 25 cm. 22.haftadayım... şaka maka 5.5 aylık olduk... Allah tamamına erdirir inşallah... senden ne haber incinaz? cinsiyeti öğrenebildin mi? 3 boyutluda neden cd vermemişler sordun mu doktoruna? benim doktorum benim 25.haftamda göneriyo 3 boyutluya melihacım sen nasılsın misafirlerin bitti mi? oğluşumuz nasıl?

geçmiş olsun canım dikkat et kendine, bebişimiz iyiymiş sevindim, annesi de serumdan sonra iyi olmuş neyseki :)
canım yaa benim bebek inatçı mı desem ya da çok mu terbiyeli bilmem göstermiyo yaaa çatlıycem :) dün gittim kontrole her şey normal her şey yolunda pozisyonunu da düzeltmiş ama bacağını kapatıyo diyo, ben sana kıza benziyo demiştim dimi dedi, ben de evt ama sonrakilerde hiç göstermiyo dediniz dedim, tamam işte kıza benziyo dediysem kızdır diyo :) yaa anlycanız benim ki göstermiyo ama kızmış nasıl oluyosa :) bir daha ki kontrolümde 23 haftalık olcaz ee bari o zman gösterse :)) benim doktor ayrıntılı ultrason için bazı hastaları üniversite hast gönderiyomuş, sordu bana sen bizim burayamı göndermştm üniversiteye mi diye, burda girdim her şey normal dedi dedim tamam dedi, içimden keşke ünive gönderse belki ordaki daha ayrıntılı anlatır cd verir dedim ama sanırım gerek görmedi göndermedi, neyse yaa iyi olsun da benim en büyük mutluluğum bu... zaten kıpır kıpır maaşallah daha sık ve belirgin hissediyorum hareketlerini çok şükür, zaman da çabuk geçiyor ne güzel, bi bakıvermişiz doğuma gidiyoruz inşallah Allah o günleride gösterir bizlere :)

ben cok kötüyüm kızlar tükendim ardık peşimi kötü seyler neden bırakmıyor cok yoruldum ne yapacagımı ne hıssedecegımı ne dusunecegımı bılemıyorum artık.en nadır hastalıklar benı mı bulur hep? önce kan pıhtılasması sonra bebegın basındakı kistler sımdıde karacigeriii.....dogdu gozumun onunde oh artık rahatladım dıyecekken bu cıktı karsıma .2500 bebkte bır olurmus o da benı mı buldu? hersey hep ters gıdıyor.bebegın sarılıgı gecmedıgı ıcın karacıger enzımlerıne bakılıyordu bır kac haftadır yavrucugumdan kan alına alına sapsarı olan vucudu daha da sarardı karacıgerde sıkıntı var orası kesın. pazartesı gunu üniversite hastanesıne gıttık erzuruma .el kadar bebeyle ağrıdan erzuruma gıtmek gelmek ....oralarda telef oldu yavrucum bır suru test yaptılar konunun uzmanı cocuk gastrolojısı ama malaesef doktor bır aylıgına semınere gıtmıs.(şanssızlık peşimi bundada bırakmadı)cocuk doktoru ılgılendı bır suru testler yapıldı gözümüzü epey korkuttu karacıger biyopsisine kadar gıdecek bır durummus cok korkuyorum sureklı bu durumu dusunuyorum bu hastalıkda zaman cok önemlı dıye yazıyor ınternette ıkı aydan once teshısın konulması gerekıyor tedavının baslaması ya da cerrahi mudahelenın olması gerekıyor yoksa cok gec kalınırmıs.hıç umut verıcı bırsey okumadım duymadım .48 gunluk olduk test sonucların cogu 10 gun sonra cıkacak ne olacak sımdı bılemıyorum yavrucuguma bakıp bakıp aglıyorum.konunun uzmanı yok cocuk doktoru ne kadar anlayacak kafayı yemek uzereyım dua edın bana ne olur sızın sevıclerınız arasında kötu haberler vermek ıstemezdımkusura bakmayın ne olur arkadasınız gene düştü derde cok acıyor yuregım cok....

canım rabbime güven dua et o herşeyin en hayırlısını biledir....inş. Kıza zamnda şifa veriri minik yavruna allahın izniyle herşey yoluna girer allahım sağlığına kavuştursun canım arkadaşım, bak benden sana bi tavsiye asla yılma güçlü ol hep bundan kaybediyoruz bizler güçlü insanlarız lütfen güçlü olki bebğinde senden güç alsın annesi....allahımın izniyle iyleşir en kısa zamanda inş... çok geçmişler olsun.... Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…