Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

herkese merhabalar...
bugün kontrolümüze gittik... meliha incinaz aynur ben yanılmışım hala şaşkınlıklar içindeyim :) oğlan geliyomuş meğer... :)bizim oğlan kaptırmış gidiyo 1 hafta önden göründü. ben 16+3 sanırken 17+3 çıktı. çok şaşırdık kkocaman olmuş... 3-4 gündür böyle karnımde kelebekler uçuşuyodu sanki. ara sıra rahmimin değişik noktalarında hissetmeye başladım kelebeğin kanat çırpması gibi meğer o'ymuş... :) acaba diyodum hani erken diyodum ama meğer 18.haftadaymışım ben hissetmem normalmiş... :) hala şaşkınlık içindeyim :) 1.erkek demesi.. 2.bir hafta önden gitmesi :) tahmini doğum 21 ağustos göründü... hayırlısı... sağlıkla doğsun da başka bi isteğim yok... incinaz senden ne haber? nasıl gidiyor? ben üşüttüm 2 gündür boğazım acıyo halsizim.. bu arada doktorum mağnezyum verdi bana. çok faydalıymış.. melihacım mithat emremiz nasıl sen nasılsın? mithat emre de bir hafta önden gidiyordu değil mi? normal br şey değil mi? öptüm hepinizi...

:) :) :) oh ohh maşşallah, canım kız erkek farketmez sağlıklı olsunlarda dimi? ben de bebeğimin oynadığını hissediyorum kıpırtılar seğirmeler daha önce hissetmediğim hareketlilik, annemler ablamlara tarif ettiğimde tamam işte oynamış diyolar, onlarda erkek erken oynuyor erkek olabilir diyolar bir de eskilerin tarifleri varya erkek olunca karın top gibi sivri büyürmüş kız olunca yayvan enine olurmuş kalça büyürmüş falan, neyse işte bi görsen benim göbek çıktı ve top gibi kalçam falan da yok tutturdular erkek diye, ben de diyorum doktor kıza benziyo deynce ben kendimi kza şartladım eşim de öyle o kız istiyo zaten, neyse hayırlısı artık. benim de kaç gündür boğazım kötü ilaç kullanmak istemiyorum perşembeden beri pastil kullanıyorum ama pek de etki etmedi gibi öksürüğe çevirdi, bu hafta yine rapor alıcam heralde çarşamba zaten kontrolüm var umarım her şey yolundadır öyle işte, meliha da gelse de anlatsa oğluşunu, ayyy yine duygulandım :))

canım valla ben pekmezle kesmeye çalışıyorum öksürüğü. ama bu gece de rahat uyutmadı bol c vitamini meyve yedim pekmez içtim ama... bi ara durmuş o zaman uyumuşum işte. bu arada ben nerdeyse 4.5 aylık hamile olmuşum haberim yok :) 2 kilo almışım doktorum kızdı. niye kızıyoki 4.5 ayda 2 kilo bişe değil ki bence. ama birden alınca demekki kızdı. gerçi bu sefer hava soğuktu kar botlarımı giymiştim bende hayvan gibi ağır :) yediklerimi söyledim abartmışsın dedi. bu kadar yemene gerek yok dedi sen alırsın bebek almaz dedi. ama baksana bebek de almış :) almış başını gidiyor hatta :) artık tamamı ekrana sığmıyor başına ayrı bakabiliyoz karnına ayrı oyüzden hareketleri takip edilemedi ama karnına baktığımızda kollarını oynatıyodu gene... yaa incinaz içimde hareketlerini hissetmek müthiş bir duygu :) böyle sanırsın kelebek uçuyo :) Allahıma çok şükür hissetmeye başladık... :) benim de karnım sivri öne doğru. ama ben bunun vücut tipimizle alakalı olduğunu düşünüyorum. benim belim inceydi zayıftım yanlardan almıcağımız belli aslında önde çıkacağı aşikar öyle değil mi? gene de ben bilmem :)

diyorumya canım eskilerin bilgileri tecrübeleri böyle tahmin yürütüyolarmış, ablamın bir kızı bir oğlu var o da öle deyince inanasım geldi kızda karnı yayvan büyümüş oğlunda sivriydi hakketan :) neyse bakalım belki çarşamba daha net bşy söylerler cinsiyetiyle ilgili bana da, hala diyorum teeeeekkk derdim sağlıklı olması kız erkek hiç farketmez :) benim önceki kontrolde doktorum sordu hamile kaldığında kaç kiloydı-un şimdi kaç dedi, 2 buçuk kilo fark var ama bşy demedi zaten kullandığım ilaçlardan dolayı kendisi demişti kilo alrısın diye :) ben normal öğünlerim dışında badem bir de süt yoğurt tüketiyorum bir de kabızlık sorunumdan dolayı sabah 1 yada 2 kuru kayısı yiyorum, meyveyi de önceki düzenimdeki gibi tüketiyorum. ben bulantılarım olduğu zaman akşam yemeği yiyemiyodum çok az yiyodumya geç saatlerde 10- 11 gibi acıkıyodum tost yada ekmek arası bşyler yiyodum ama şimdi akşam yemeğini az da yesem erken de yesem geç saatlerde acıkmıyorum acıksam da süt içip yatıyorum. ben rapor alıcam bu hafta yaa bizim okulun tuvaleti falan çok kötü çok sık ihtiyacım oluyo gitsem bir türlü gitmesem bir türlü şu sıralar akıntım çoğaldı yine doktor akıntı çok olunca enfeksiyon var demişti o yüzden bir süre ara verip kendime bakayım diyorum, insan sıkıntı çekince ister istemez daha çok titriyor üstüne, her şey bebeğim için, hem bu arada boğazım da düzelir inşallah :)

incinazcım sana özelden mesaj atmıstım.okumadın mı ben mı gönderemedım acaba meggıede attım ona ulasmıstı.okuyunca gerı don bana ...öptüm

kontrole gitmeyi seviyorum yaa, bebeğimi gördüm çok mutluyum ama kuzucum bacaklarını topladı cinsiyetini göstermedi :) onun dışında her şey yolunda 16+1 gün üz sat a göre 1 gün büyük kızım :) şuan için doktorum kıza benziye dedği için ben de kısım diyorum ama bakalım hayırlısı 3 lü testimizi verdik 2 hafta sonra kontrol var o zman görürüz cinsiyetini dedi :)

utangaç terbiyeli kız bak toplamış bacaklarını :) yerim onun bacaklarını ben :) maşallah gününden de büyük maşallah... çok sevindim canım. eğer kızsa bizim oğlana alırız belki :))) off 2 hafta geçmek bilmiyor değil mi:) kıppırtılar nasıl gidiyor? bizimkinin maşallahı var durmuyor gıdıklıyor annesini habire :)

valla ben de hissediyorum kimi zaman sağ kimi zaman sol tarafımda minik minik kıpırtılar karnımın içinden biri fiske atıyo gibi ya da bişeyler geziyo gibi ama diyolarya yok ilk gebelikte 20. haftada falan anca hissediliyomuş yok kız bebek çok hareketli olmuyomuş, 5. ayda falan anca hissediliyomuş, herkes öyle deyince ben de acaba diyorum, benim hissettiklerim başka bişey mi ? ama daha önce hissetmediğim şeyler sonuçta demek ki bebeğimin hareketleri, 10- 12 hafta arasında da sağ kasığımda seğirme hissetmiştim sana da bahsetmiştimyaa ama bu öyle değil göbek deliğimin yanında hissediyorum hemen :) bayaa uzun anlattım dimi :) hele bi doğsunlarda bebişlerimiz sağlıcakla, ben kızım kimi isterse veririm valla, gerçi beşik kertmesi yapabiliriz, senin oğlanla, doğsunlar tanıştıralım :)

canım doğum yapmışsın tebrik ediyorum seni Allah analı babalı büyütsün yavrunla sağlıklı uzun ömürler diliyorum sana

canım doğum yapmışsın tebrik ediyorum seni Allah analı babalı büyütsün yavrunla sağlıklı uzun ömürler diliyorum sana
tesekkurler canım darısı senın basına yavrunu saglıklı sıhatlı bır sekılde kucagına alırsın inşallah.cok cok öpüyorum sevgıyle kal

kızlar merhaba ben geçen sene mayıs ayında bebeğimi 7 haftalıkken kalbi durdu kayebttm sizi ozamandan beri takip ediyorum ve üzerine aralıkta hamile kalıp ocakta5 haftalıkken yine kanama ile 2.düşüğü yaptım kan pıhtılaşması testikromozom testleriyaptırdım sadece mhtrf 677 heterezigot çıktı doktorum önemsiz olduğunu bunun her zaman düşük sebebiolmadığını ama önlem amaçlı clexan 0.4 kullanmamısöyledi.önüümmüzdeki mayıs ayında yine hamilelik istiyorum korunmayı bırakacağım.sorum şu siz 1 düşük yaptığınız halde neden clexan kullandınız??birde meliha sen 2 düşük yapmışsın senn sorun neydi bisebep varmıydı.Kızlar allah bebeklerinizi bağışlasın...cevap verirsenz çok sevinirim çok korkuyorum 2.düşükten sonra anne olamamaktan

canım ben kendi adıma konuşursam ben bebeğimi 14.haftada kaybettim ve çok araştırdım. araştırdığıma göre 6-7-8-9. haftalarda kromozom bozukluklarından dolayı düşükler yaşanıyormuş ama benim gibi ileri haftalardaki kayıplar genelde bebekten değil de bebeğe giden damarlarda bir pıhtının tıkaması sonucu oluyormuş çoğunlukla... hepsi değil tabiki çoğunlukla... ve bende hiç risk de yoktu düşük riski kanama gibi hiçbirşey... ve ben 2.ye birdaha aynı şeyi yaşamaktan çok korktum emiramis kaldırabileceğimi düşünmedim. çünkü 14 hafta az değil hergeçen gün alışıp bağlanıyorsun... biraz da şoka girmiştim hep ağlıuordum.oyüzden ne varsa yapmam gereken yapmak istedim 2.ye yaşarsam kahretsin neden yapmadım ilkinde demek istemedim. ve bende de 2 gende mutasyon çıktı birde antikardiyolupus değerlerim de hafif yüksekti. şimdi clexan 0.4 kullanıyorum hamile kalana kadar da ecoprin kullandım... saol canım amin Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın kollarımızı boş bırakmasın evlat acısı yaşatmasın... tabiki herşey Yaradandan oyüzden dua etmekten başka çaremiz yok...

merhabalar..
sizinle paylaşmadan olmaz..
betahcg 502 çıktı adetim geçeli 2 gün oldu. bu hesaba göre 4+2 oluyor.
haftaya aldım randevumu, bakalım keseyi görebilecek miyiz?

buruk bir sevinç var.. içimde bir telaş.. sürekli dua ediyorum..
inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder Allahım..

canım benim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah... değerin çok güzel çıkmış :) Rabbimin izniyle bu defa alırsın bebeğini kollarına inşallah... içini ferah tut bebiş etkilenmesin :) çok sevindim canım yaa hayırlı uğurlu olsun :)

amin canım çok teşekkür ederim. dua ediyorum güzel şeyler düşünüyorum
gerçi 2 hamile yakınımdan olumsuz haber aldım dün, moralim bozuldu ama her şey Allah'ın takdiri.
biz de yaşadık aynı şeyleri.
ben değerden emin olamamıştım ama doktorum tekrar ölçtürmene gerek yok gayet güzel dedi.

anneme dayanamadım söyledim ama eşim kimseye söylemek istemiyor 12-13 haftayı bir geçelim diyor:)

ccanım benım protein s eksıklıgı vardı o yuzden doktor kesınlıkle ıgne vurulacaksın dedı.hıc korkma ben de yasadım o korkuyu bak 3.gebelıgımde aldım kucagıma evladımı aklına kötü seyler getırme

Allah saglıklı sıhatlı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın hakıkaten degerın cok guzel cıkmıs:) ikiz olmasın:)hadı hayırlısı bakalım:)

saraykedisi çok sevindim, sen de sevincini yaşa bence ben de hep stresle geçirdim 12 haftaya kadar yaşadım hala da yaşıyorum stres ama kendini her şey güzel olacak diye motive et bence

esmiras ben de 1 düşük yaptım daha doğrusu kalp atışları durduğu için 9 haftalık kürtaj oldu ama ben araştırıp öyle tekrar denemk istedim pıhtılaşma testlerini yaptırdım ilk düşükte yapmıyolar pek ama şansım yaver gitti benim de hafif olduğunu söyledi doktorum ama o da tedbir amaçlı cleaxen başlayalım riske atmayalım bir kaybın var dedi, öyle başladık 4. haftadan itibaren şuan 18. haftamdayım her şey yolunda çok şükür... bir iki defa başka doktora gitmek durumunda kaldım iğne oldğumu söylediğimde 1 düşükte neden iğne verdiler sana falan filen dediler, ben de kendim istedim dedim, acıyo falan ama 5 dk da geçiyo içim rahat olsun bebeğim gelişsin de iğne yi seve seve yapıyorum. sen progestan da başla günün geçer geçmez, hakkında hayırlısı ALLAH gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…