Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

bitanem canım arkadaşım güzel annem benim lütfen içini ferah tut bunuda atlatacaksın inanıyorum bitanem Allah şifasını verecek çovuklar daha dayanıklıdır atlatcak bitanem. okadar üzüldüm ki kıyamam sana ama iyi olacak lütfen inan sende. dua edicem emreye. meliha ankaraya gitseniz hacettepeye. orası çok iyi bi fak. bende çok hastalıklıymışım annem hep hacettepeye götürmüş durmuş ozamanın teknolojisiyle ii olmuşum. pankreasım çalışmıyomuş. meliha hacettepeye gidin arkadaşım. sen herşeyi atlattın öükemmel bir insansın bu da geçecek emremiz iyi olacak int.te kötü şeylere bakma sen herkesin bir olmaz istanbulda da çapa çok iyi bir fak. bizde kalırsınız .

meliha tüm gün aklım sendeydi çok endişeleniyorum lütfen habersiz bırakma... faceden de yazdım...

canım yaaaa inan ne diyeceğimi bilemedim, çok üzüldüm çok zordur tahmin edebiliyorum ama ne olur güçlü ol, sen neler atlattın bunu da atlatacaksın bebeğin de atlatacak eminim, dualarım seninle, inşallah iyileşir mithat emre, inşallah her şey yoluna girer, haa bir de oğlun annesine çektiyse eminim çok güçlüdür ve atlatacaktır, ne olur üzülme ( güzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle

melihadan bi haber yok mu yaa, dünden beri aklım onda, ben zaten geç okudum dün gördüm yazısını çok üzüldüm, canım yaa mahvolmuştur, inşallah güzel gelişmeler vardır, bize hayrılı haberlerini verir bi an önce, sürekli dua ediyorum onun için

canlarım su an için hiç bir gelişme yok pazartesi erzuruma gıdınce hersey ortaya cıkacak .dualarınızı esırgemeyın bebegın fızıksel bır sıkıntısı yok ama karacıgerde ne olup ne bıttıgını bılmıyorum.cok endıselı gunler gecırıyorum elımden hıc bır sey gelmıyor.BIR KEZ DAHA Ağrıda olmaktan Agrıdan nefret ettım ne bıcım memleket ne doktor var ne hastane ne baska bırsey ...Rabbime emanet yavrum sızzı en kısa zamanda bılgılendırırım...

canım beni tanımazsın meggie vasıtasıyla seni tanıyorum yani sizleri okuyorum... Allah yardımcısı olsun meleğinin çok ama çok geçmiş olsun canım keşke hiç kötü durumlar yaşanmasa...

canım beni tanımazsın meggie vasıtasıyla seni tanıyorum yani sizleri okuyorum... Allah yardımcısı olsun meleğinin çok ama çok geçmiş olsun canım keşke hiç kötü durumlar yaşanmasa...

tessekkur ederım Allah razı olsun hopefor burası böyle guzel bır yer işte hiç tanımadıgımız ınsanlar ıcın üzülüp dua edıyoruz.cok sukur Rabbıme guzel ınsanlar var etrafımda.Allah razı olsun

melihacım allahımmm yardımcınız olsun inş... rabbim sağlıklık sıhhat versin acil şifalar versin arkadaşım hayırlısıyla tez zmanda iyleşin inş.... güçlü ol biz melek anneleri biliyorsun çok güçlü olmamız gerekiyor allahım bizlerden o gücü hiç almasın yavrularımızın hatrına peygamber efendimizin hürmetine rabbim inş. bu yavrularımıza sağlık sıhhat versin arkadaşım,,,sen güçlü olmalısın ki yavruna bakabilesin toplanmaya çalış biraz, biz onlar için ayaktayız allahın izniyle ....sağlığınıza kavuşacaksınız çok geçmiş olsun...

canım inan her zaman aklımdasın aklımda oldukçada dualarımdasın, inşallah her şey yoluna giricek...

melihacım facede de yazmışsın bana çok saol canım.. inşallah iyi sonuçlarını alıcaz pazartesi günü. emreciğimiz bizi korkuttu ama annesi o çok güçlü hele o haşin erkeksi bakışları var yaaa... yerim ben onu... her şey çok güzel olacak kardeşlerine abilik yapacak o parka götürecek... antalayada da bizi habersiz bırakma emi canım? pazartesi hemen mi gideceksiniz antalyaya peki?

aaa meliha antalyaya mı gidicekmiiş? en iyisi hem ailesinin destek ve yardımı olur hem daha büyük şehirde istediklere doktora giderler... her şey yolunda gidieck inşallah, pazartesi çookkk güzel haberlerini alırız inşallah...
bizde bugün yine kontrole gittik kızım çok iyi, eee sonunda görebildik cinsiyetini küçük hanım açtı bacağını :) meggie sen şuan ne kedar de bir gidiyosun kontrollere benim doktor 15-20 gün sonra gel diyo ben 15. gün gidiyorum hemen :) üniversite hatsanaesindeki ayrıntılı usg ye de git bir de orda baksınlar dedi, bütün hastalarını gönderiyo demiştimya bana da dedi bugün, haftaya randevu aldım bakalım :) siz de ne var ne yok ?

melihacımdan iyi haberler alıcaz yakında inşallah... bebişi de annesi de çok güçlü çünkü... incinazcım bizde bugün gittik. çok şükür herşey yolunda bebişimiz 33 cm. olmuş kilosu 690 gr. 25. haftamızdayız... haftaya ayrıntılı usg ye gün verdi ve şeker yüklemesi yapılacakmış. demek seninki kız heee :) ne güzel Allah bağışlasın... benim bu cinsiyet hislerim herkese tuttu bi kendimde yanıldım desenize :) kızın baya namuslu annesi açmadı bacaklarını epey bi süre oysa bizimkinin her daim açık :) doktor bebişin boyunun uzun olduğunu annesi gibi minik olmucağını söledi... şimdilik hrrşey böyle... pazartesi melihacımdan ii haberleri alınca çok daha mutlu olucaz.. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah...

herkese tesekkur ederım arkadaslar.pazartesi antalyaya gıdıyorum sanırım salı carsamba doktora gıdebılırz size hemen donmeye calısacagım.ama yazamazsamda merak etmeyın Allahın ıznıyle bununda ustesınden gelecegız duanızı esırgemeyın.bebişleriz kocaman olmus ne guzel Rabbime emanetsiniz öpüyorum kızlar

kızlar merhaba ,4 haftalık bebeğimi kaybettim,değerim 238 çıkmıştı doktor alttan muayene etti ve 4 haftalık dedi keseyi de gösterdi,fakat 2 gün sonra değerim 68 düştü,2 aşılama ve 2 tüp bebekten 5 ay sonra kendiliğim den hamile kalmışım,ama devamı gelmedi,doktor kimyasal diyemem dedi değerin güzel çıkmış dedi,bebeğim gelişemedi,öğrendiğimde çok hastaydım ateşim biraz yüksekti o mu etki yaptı ,çok üzgünüm ,mucizem beni bıraktı. hemen hamile kalmayı çok istiyorum

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz... dualarımız seninle ve bebeğinle canım...

evet değerin çok güzelmiş canım ama nasip şte... ateşinden olacağını sanmam canım yaa Rabbim ol derse olur bir de bebek her daim kendini korumaya alırmış annenin rahatsızlığından hemen etkilenmezmiş. ama ateşin 40 ın üstüne çıktıysa bilemicem... mucizen yine gelecektir canım bir kere geldiyse yine gelecektir... üzülme bak burda hepimiz bebişlerimizi kaybettik ama şimdi birçoğumuz hamile... sen de umarım tez zamanda kalırsın ve bebişini kucağına alırsın... çok çok geçmiş olsun canım...

meggie güzel dileklerin için sağol,benden kanda pıhtılaşma varmı diye ona bakacakmış,bir iğne varmış göbekten yapılan düşügü engelliyormuş,inşallah bu sefer sağlıklı ve hayırlı bebeğime yeniden hamile halır ve kucağıma almayı rabbim bana da nasip eder,sizler ne kadar beklediniz,hemen mi hamile kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…