Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

gözün aydın arkadaşım inş. Birgün adet olmamak için dua edip hayırlısı bak hamileyimde diyebilrsin allhın izniyle ...rabbim inş. Gönlüne göre verir acil şifaler versin cümlemize ve sana; aklına kötü şeyler getirme rabbim herşeyin hayırlısından versin ..o herşeyin en iyisini bilrndir...unutma onun gücü sonsuzzz testlerde iyi çıkar allah izin veririse herşey yola girer sadece sabır ve umut......bunları kaybetmeyelim hepsi olacak allh izin veririse...allah yardımcımız olsun cümlemizin

çok teşekkür ederim Aynurcum saol... inşallah Rabbim hepimize nasip edecek sağlıklı hayırlı evlatlar...inşallah bzimde yüzümüz gülecek onların varlığıyla... Allahım gönlümüze göre versin inşallah...

6-7 gündür gelen kanamanın sonunda düşük yaptım. parçalar geldi. galiba boş gebelikmiş, o nedenle acım biraz hafifedi.bu kanama ne kadar sürüyor arkadaşlar(

Merhaba arkadaşlar... Ben de 21 Nisan da 23 haftalık bebeğimi kaybettim... detay anlatmak istemiyorum şu an çünkü hatırladıkça çok kötü oluyorum ( ilk bebeğimdi çok istemiştik ve çalışmalara başladığımız ilk ay hamile kalmıştım ve sonra gitti bebeğim dünyam başıma yıkıldı hala unutmuş değilim çok özlüyorum ama hayat işte devam ediyor...
Genetik vs. bütün testler yapıldı bir şey çıkmadı çok şükür. doktorumuz 6 ay bekleme süresi verdi ama ben bi taraftan hemen isterken bir taraftan da çok korkuyorum... bebeğimi kaybettikten sonra 2 kez adet oldum 3, de olduktan sonra doktora gideceğim... Tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallak Allah bu acıları unutturacak başka acı yaşatmasın hiçbirimize...

6-7 gündür gelen kanamanın sonunda düşük yaptım. parçalar geldi. galiba boş gebelikmiş, o nedenle acım biraz hafifedi.bu kanama ne kadar sürüyor arkadaşlar(

benim her gün azalarak toplam 5 gün sürmüştü bu arada kızlar düşükten sonra bende b-hcg takibi yapıyordum 0.711 çıktı ne zaman sıfırlanır acaba? bu arada bebeği düşüreli 28 gün oldu.

aynurcum güzel dileklerin için tesekkurler Allah hepimizin gönlündekinin hayırlısını versın.kucucuk bı keseye ben bu kadar baglannıp uzulduysem senın acını tahmın bıle edemıyorum.Rabbım ne guzel herseyı sabrıyla verıyor.MEVLANANIN BIR SÖZÜ VAR YAZMAK ISTIYORUM HEPINIZIN GÖNLÜNU FERAHLATACAK;
ÇARESİZlik ALLAH'TAN GELEN EN GÜZEL İŞARETTİR...DUA VAKTİNİN GELDİĞİNİ GÖSTERİR...SÜZÜLÜYORSA GÖZLERİNDEN YAŞLAR..HÜZÜNLÜYSE GÜZEL YÜZÜN...RABBİN SENİ ÖZLEMİŞ,SESİNİ DUYMAK İSTEMİŞTİR DEMEKTİR...

MEGGİEEEEEEEE hadı hayırlı olsun arkadasım:)hersey yolunda gıdecek merak etme.hastane işini ne yaptın bak sakın aksatma

Meliha canım o ne güzel bir sözdü öyle çok teşekkür ederim paylaştığın için.
Megie çok sevindim arkadaşım adet olmana.Hayat ne garip hamileyiiimm diye çığlık attışımıza sevinirken adet oldum çığlıklarına da sevinebiliyoruz:)Ben de aklımda acabalarla yüreğimde korkularımla çarşamba gününü bekliyorum.

rica ederim canım .carsamba gunu rutın bır kontrol mu olacak hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah

rica ederim canım .carsamba gunu rutın bır kontrol mu olacak hayırlı haberlerle gelırsın ınsallah

Canım çarşamba günü kürtajın üstünden 76 gün geçmiş olacak ben de 2. adetimi görüyorum şu an doktorumu arayıp adet gördüğümü ve ramazan gelmeden gelmek istediğimi söyledim o da adet bitimine gel dedi nasipse çarşambaya aldım randevuyu.Benim kürtajımı da aynı doktorum yaptı kürtajdan sonra 10 gün sonra muayeneye gel parça falan kalmış mı diye ve rahmin durumuna bakalım dedi.o zaman gittiğimde 3 ay sonra bebek düşünebilirsiniz hamilelikten önce gelirsin dedi o yüzden gidiyorum tatlım.

canım benim rabbim en hayırlı bebeklerinden nasip etsin cümlemize inş. Demi bugün meleğim elimizden uçalı tam tamına 60 gün oldu bu çok zor bi acı 2 ay oldu ama bide bana sorun görünüşte dışım tek parça ama içim param parça anne yüreği hiç birşeye dayanamıyor allahımmm sen yardım et.....

öncelikle foruma yeni yazan bebeğini kaybetmiş annelere sesleniyorum... Allah yar ve yardımcınız olsun... hepimizin tabiki... çok zor bir şey atlattık sınandık belki bebeklerimiz melek oldu onlar hala evlatlarımız öbür dünyada kavuşucaz inşallah... Allah bu acının tekrarını yaşatmasın inşallah... kullarını evlat acısı ile sınamasın inşallah...

veee Meliha,Sevdalinka ve Aynur arkadaşlarım... bugün gittim doktorum çok tatlı bir bayandı tüm tetkiklerimi tek tek inceledi söylediklerimi not aldı ve adetli olmama rağmen vajinal ultrasona soktu. rahmim yumurtalıklarım çok iyi durumdaymış yaram falan yokmuş rahim ağzında. herşey yolundaymış yani. ve benden bazı tetkikler istedi. kimisini o hastanede yaptırdım kimisini tıp fakültesi hemotoloji bölümüne yönlendirdi orada parasız yaptırabilirmişim orda yaptırsam 750tl tutacakmış. neyse istediği tetkikleri yazıyorum.
cmv ıgm: bu şuanda cmv efeksiyonu geçiyorsam
cmv ıgg: bu geçmişte bu enfeksiyonu geçirdiysem
toxo ıgm: toxoplazma enfeksiyonu geçiriyosam
toxo ıgg: geçmişte geçirdiysem
rubella ıgm: kızamıkçık enfeksiyonu geçiriyosam
rubella ıgg: geçmişte geçirdiysem

antikardiyokpin ıgm
antikardiyokpin ıgm
protein c
protein s
fibrinojen
faktör V lerden mutasyonu
antitrombin III
antispermantikor

bunları istedi ve ben yukardaki cmv, toxo ve rubella testlerini orda yaptırdım. diğerlerini 9 temmzuda tıp fakültesi hemotolojide yaptırıcam. doktor adı da verdi yani gittiğimde yazacak bu testleri inşallah tabiiii....
ayrıca bu benim bugün yaptırdığım testler varya o enfksiyonları hamile iken geçirirsek bebeğin ölümüne sebep oluyomuş. cmv virüsü tükrük, umumi tuvaletten falan geçen bi virüsmüş. toxo ise çiğ etten,sucuk salam benzeri şeylerden geçenmiş. rubella ise kızmıkçık virüsü imiş. bunlar gebelikte tekrarlarsa sıkıntımış. böyle işte... bursa yollarını aşındırıyorum ama değer... ben yapmam gerekeni yapayım da içim rahat etsin. çok tatlı bi doktordu ve ilgilendi sağolsun. hee bide şey dedi arkadaşlar bilmem ne kadar doğru da test sonuçların ne çıkarsa çıksın eğer bi bebek anne karnında öldüyse ben diğer hamilelikte iğne öneriyorum dedi. yani 9 ay boyunca hergün iğne vurulacakmışım bunun ne anneye ne de bebeğe zararı varmış sadece diğer olabilecek ölüm riskini bu iğne azaltıyomuş. yani meliha senin iğnelerden sanırım. peki dedim bende pıhtı olayı yoksa ve ben bu iğneleri vurulursam ozaman kanım iyice sulanmaz mı dedim daha kötü olmaz mı dedim hayır dedi hiç bir zararı yokmuş sadece önlemmiş bir de 4 çeşit iğne varmış ben hamile kalınca yapılacak testler ile hangisinin vurulacağına karar veriilecekmiş. sonuçta bizler düşük yaptığımız için diğer hamileliklerimizde de düşük riski gurubundayız ve bi şekilde takip altında kalmalıyız. böyle işte arkadaşlar. herşeyi anlattım size. yol gösterebildiysem ne mutlu... bide eylül ekim gibi gebelik düşün dedi ama ben ağutosta başlıcam tutarsa tutar...

ya canım senı kıllandırmak ıstemıyorum ama bu doktorun senı neden adet bıtımıne cagırdı ki normal kosullarda senın 3.günü gıtmen gerekıyor. sana hormonlara bakması gerekıyor.neyse bu doktorların bırı bırıne uysa zaten sasırıyorum.

hadı hayırlısı bakalım canım senın de guzel haberlerını alırız ınsallah

evet benım ıgnelerden claxen .hadı hayırlısı bakalım doktorum bana folibol ve coraspinde verdi.ne guzel doktorun A dan Z ye herseyı arastırmıs senın adına sevındım para vermeyecek olmanada sevındım.ben toplam butun testlere eşimin genetık testı de dahıl 700 tl verdım.neyse bakalım elimizden gelen herseyı yapıyoruz yolumuz acık olsun kızlar:)bu arada gösgüslerım deli gibi acıyor sanırım ben de bu ay bırseyler var kızlar. pazartesı kan testı yaptırayım dıyorum.erkenden bellı olursa ıgnelere hemen baslaya bılırım.idrar testıyle falan ugrasmayacagım o gec bellı oluyor.hayırlısı olur ınsallah.öptüm tatlı uykular guzel anneler

Rabbim gönlüne ferahlık nasip etsin bol bol dua et arkadasım.insanı ferahlatan tek sey o .napardık bılmem inancımız yaradana olan sevgımız olsa bılemıyorum bu yasaıklarımızı nasıl atlatırdık.cok şükür....

walla bilmiyorum canım yaa özellikle de sordum yani adetin belli bir gününde falan gelmem gerekir mi diye hayır adet bitiminde gel dedi.Gidince anlayacağız ne olduğunu ne diyeceğini üffff yaaa başka bir doktora mı gitsem acaba ama bu doktora giden o kadar çok arkadaşım var ki hepside çok memnun ve adamın alanı riskli gebelik.bakalım kalbimi bozmadan bir gideyim dua edin bana kızlar.

meggie canım doktorundan memnun kalmana çok sevindim inşallah hep güzel haberlerini alırız.

slm kızlar bende bu sabah düşük yaptım galiba benimki cok tuhaf birşeydi 3.5 senedir ilk defa adetim gecikti 3gun dayanamadım test yaptırdım saglık ocagında 84.55 cıktı degerim düşük deger ama daha 3gunu yükselir dedi pazartesi gel yine yapalım dedi.yaptırdım 55.30 cıktı yada düşük yapıyorsun yada dışgebelik geciyorsun dedi hemen dr.git dedi dr.gittim rahim bişi gözükmüyor ufak kanpıhtısı bide rahim dışına dogru sıvı gözüküyor buda beni dışgebelik diye düşündürüyor dedi 2 gun sonra yine tahlil 68.30 cıktı yine bişi gözükmüyor yine tahlil 82.4 cıktı.yine bişi gözükmüyor rahmin cok kalınlaşmış belki pazartesi bişiler gözükebilir belkide yavaş gelişiyordur dedi.cuma gunu lekem geldi aradım pazartesi gelirsindedi tahlil yaptırcam.falan muane edecekti.bu sabah küçük parmagımdan az kısa ten renginde acık pembe gibi bişişey adet olmaya başladıgımdan beri ilk defa böle bişi gördüm uzun bişey sulu gibide herhalde bebegimdi.anlamadım o düştükten sonra hafif agrım başladı.ben anlamadım acaba dış gebeliktide kendimi düştü yeni diye bide yeni bebekler mercimek tanesi gibi olur diyorlar bu küçük pargımdan az kısa bişeydi böle yaşayanınız varmı pazartesi netleşcek bakalım.durumum.ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN TEZ ZAMANDA.

yok canım yaa ilk defa duydum senden bilmiyorum ki... belki düşmemiştir yani öyle ummak geliyor içimden ama neden pazartesi bekleyesin ki bugün de açık olan özel hastaneler var. ya da acile gidebilirsin düşük yaptıysan bile kontrol edilmen gerek 2 gün bekle denmesi çok saçma geldi bana sanki başından atmış gibi pazartesi gel demek... bence pazartesiyi bekleme git özel hastanenin aciline onlar riskli bir durum olursa çağırıyorlar doktoru haftasonu olsada.. çok geçmiş olsun...

buarada arkadaşlar dün akşam internetten labratuar sonuçlarıma bakalyım dedim. rubella ıgg pozitif rubella ıgm pozitif görünüyodu. çok şaşırdım ve de üzüldüm kızamıkçık geçiriyorum diye.değer aralıkları 5 ile 10 arasıydı. benim ıgm 17 görünüyodu. zaten benim bebeğimi kaybettiğim son hafta kuzenimin bebeği kızamıkçık çıkarıyodu ve bilmiyoduk bende ona gitmiştim bebeğimi kaybettiikten 3-4 gün sonra karnımda kırmızı küçük noktalar çıktı ve kaybaloldu 2 gün sonra. ben demiştim acaba kızamıkçık mı oldum o bebekten dolayı yada kurdeşen mi döküyorum üzüntüden demiştim. ama kızamıkçık aşım var 2.ye geçirmez ki insan... neyse doktorumu aradım yalovadaki o da olabilir belki de ondan öldü dedi tedavi ol ve normal değerine düşmeden hamile kalma dedi. dün gece bütün gün ağladım bu sabah bi giirdim internete ki değer negatif olmuş şaka gibi 17 yazan değer 8 yazıyor. dün gittiğimiz bursadaki hastaneyi aradım doktorla konştum değerlerin gayet güzel dedi söyledim durumu yok öyle görünmüyor dosyanda dedi kapadım labratuarı aradım onlara da söyledim ordaki görevli de imkansız dedi daha bu sabah onaylandı değerler dedi onaylanmadan dün akşam görmeniz imkansız dedi şok oldum aptal değilim ki gördüm hatta eşime de gösterdim sonuçları. şimdi muammada kaldım dün akşam 17 pozitif yazıyodu sabah 8 olmuş negatif yazıyor... içime kurt düştü birkere o testleri başka bir yerde daha yaptırmak istiyorum öyle yapayım değil mi? zaten 9 temmuzda gidicz fakülteye orda da söylerim isterim testleri ama pazartesi enfeksiyon bölümüne gidicem yalovadaki hastaneye. yaa bu labarotuarlar neden böyle hiç güvenesim gelmiyor özel hastanelerinkine...

canım benim allah geçmişler etsin inş. hiçbirşeyciğin yoktur rabbim en yakın zmanda hayırlı bebeklerinden nasip etsin sana ve bizlere, kafanı çok takma diyecem ama nasıl takmayalım herşey insanı tetikliyor demi.özel hastaneye güvenme derim ,nasıl olsa üniversiteye gideceksin orda aynı tahlilleri tekrarlat bence, hem başka doktor değerlendirir hemde farklı cihazda da tekrar bakılmış olur başına gelen sonuç olayınıda yazmak istersen bimere yaz derim bizim başımıza gelenler başka arkadaşımızın başına gelmesin bence bu sonuçta sağlık başka şeye benzemez lütfen biraz daha dikkat etsinler insan sağlığı söz konusu sizce kızlar? canım senin kaç ay oldu tam meleğini kaybedeli korunma sürecim 3 ay oldumu?

kızlar biliyormusunuz artık dışarıya balkona bile bakamıyorum her yerde anne ve baba çocuklarıyla el ele ..bi bakıyorum çocuk arabasına yatırılmış bebekler gezdiriliyor dayanamıyorum çok kötü hissediyorum kendimi, hemen içeri kaçıyorum allahım güç ver bizlere çok güç hemde.....sen yardımcımız ol rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…