Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

canım bırsey dıyeyım mı bu ınternet olmasaydı ben bılmem kac kere daha dusuk yapmıs olacaktım bılemıyorum.herseyı burdan ogrendım doktorlara bakma herseyı onlar bılıyor bızde cahılız ya bı halt bılmıyoruz.bana sankı doktorum mu dedı gıt genetık testlerını yaptır dıye ben neden dusuk yaptım dıye arastırdım ınternetten burdan ogrendım yapmam gerekenlerı. doktoruma dedım ben genetık testlerımı yaptırmak ıstıyorum dıye.aynı senın kı gıbı kızdı bana gerek yok dedı aman ne gerek var 4.5. dusukten sonra saglıklı gebelıkler gecırenler var dedı.dinlemedım doktorumu gıttım özele yatırdım. sonucuda dun bana kızan doktora gösterdım suratının halını gormek bana yettı tokat yemıs gıbı afalladı hemen cevırdı tabı ıyı olmus yaptırdıgın şimdi nasıl bır yol ızleyecegımızı bılıyoruz dedı falan filan.eger ben doktorumu dınleseydım muhtemelen bır dusuk daha yasabılırdım cunku bu ıgnelerı kesınlıkle kullanmam gerekıyormus yanı ıkıncı bır sık yok.tabı Rabbımın işine karısılmaz bu ıgnelerı kullanırken de düşük yasayabılırım ama en azından şimdi içim rahat olacak ben elımden gelenı yaptım takdır Allahtan dıyecegım.

canım Allah razı olsun cok tesekkur ederım.Allah hepimizin bebeklerını bıze bagıslasın.sen özel hastanede calısıyordun degıl mi?dur ben sana bi sey sorayım ,sımdı bu ıgneler pahalıya.bunun ıcın rapor cıkartıp ucretsız alabılıyor muyum?emekli sandıgına baglı bızım sıgorta.bununla ılgılı bılgın var mı canım ya...

meggie canım sagol Allah razı olsun.ınan hıc uzulmuyorum zaten sonucun bu cıkacagından emındım cunku tum ip ucları bunu gosterıyordu az kaldı doktor olmama:)Rabbim beterınden saklasın ben mutlu bıle oldum cunku nedenın ne oldugundan eminim artık.bu ay korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı .tuhaftır ben gebelıklerımi hemen hıssedıyorum tutundugu yerı bıle hıssedıyorum.aranızda benım gıbı adetıne 10 gun kala ben gebeyım dıyebılen varmı? hemen hısseden.benım kalp atıslarım hızlanıyor göguslerım hemen hassaslasıyor adet gunume 10 kala ben gebeyım dıyebılıyorum.yanılmak ıstemıyorum ama ben gene bunları hıssedıyorum.

meggie canım sagol Allah razı olsun.ınan hıc uzulmuyorum zaten sonucun bu cıkacagından emındım cunku tum ip ucları bunu gosterıyordu az kaldı doktor olmama:)Rabbim beterınden saklasın ben mutlu bıle oldum cunku nedenın ne oldugundan eminim artık.bu ay korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı .tuhaftır ben gebelıklerımi hemen hıssedıyorum tutundugu yerı bıle hıssedıyorum.aranızda benım gıbı adetıne 10 gun kala ben gebeyım dıyebılen varmı? hemen hısseden.benım kalp atıslarım hızlanıyor göguslerım hemen hassaslasıyor adet gunume 10 kala ben gebeyım dıyebılıyorum.yanılmak ıstemıyorum ama ben gene bunları hıssedıyorum.

melihacım ben devlet hastanesinde çalışıyorum kanında pıhtışalma olduğunu söledikten sonra gebelik boyunca ve hhatta sonrası içinde yazıyomuş iğne kadındoğumcu ilaç raporu çıkarıyor bedava alıyorsun yaniii devletten çıkardık ama özeli bilmiyorum valla ne desem yalan olur..valla iğnelerde pahalıydı araştırırıken fiyatıda gözüme takıldı 170 mi 180 mi öle bişeydi demi?

Aynur sanadami korunma suresi verdiler?

ay canım tesekkur ederım.eevet dedıgın gıbı ıgneler cok pahalı 0.2 ml clexane kutusu 80 tl ıcınde 10 ıgne var bır ayda 3 kutu kullanıyorsun o da ayda 240tl demek.önemli degıl bebek ıcın feda olsun ama devlett bızden o kadar cok para kesıyor ki saglık sıgortası ıcın neden boşa para vereyım dıyorum.bılgılendırdıgın ıcın tesekkurler canım ya ....

RİCA EDERİM ARKADAŞIM.....NE DEMEK EVET clexane İĞNESİ İÇİN RAPOR YAZMIŞTIM DÜN :) TAM ÜSTÜNE GELDİ YANİ RAPORUNU YAZDIR BEDAVA AL ARKADAŞIM.....CEBİNDEN NİYE ÖDEYECEKSİN....O PARAYI BAŞKA ŞEYLER İÇİN HARCARSIN CANIM BENİM..

aynur sanadami korunma suresi verdiler?

arkadaşlar aslında ben daha danışmak amacıyla doktora gitmrdim ama en az 6 ay diyeceğini biliyorum..onun içn biraz zamanın yaklaşmasını bekliyorum gelecek adetimde sezaryan olalı 5,5 ay bitmiş olacak allah izin veririse... çalışmalara başlasak diyorum ama işte ne bilim ? Allahım inş. Bekletmeden tez zmanada hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarından nasip eder cümlemize içinde bizlerede inş. Allah büyük kızlar rabbim biz melek annelerini hiççççç bekletmez inş...özlemimizi en kısa zamanda gideriri allah izin verirse...

melihacım sen düşük yapalı 1 ay olmamış mıydı yanlış mı hatırlıyorum... çalışmalara başlayacak mısın... ben kararsızım bende hemen istiyorum ama abimin düğününe 7-8 haftalık olur (tabi hmen tutarsaaaa) ozamanda riskli zamanlar olur ve ben kendimi çok yorarım.. bekleyeyim 1
ay daha diyorum hem de 2 adet dönemim geçmiş olur doktorun dediği gibi... ama aslında hemen istiyorum bende yaa ((
bu arada ben de senin gibiyim anladım hamile olduğumu 10 gün öncesinden. göğüslerim ağrıdı ki benim hiç ağrımazdı adet öncesinde falan. sonra belim ağrıdı, gaz oldu falan yani ben de anladım hıı bide göğüslerimde mavi damarlar çıkmıştı...

canım ben 15 mayısta düşük yaptım 44 gün oldu .benım erken gebelıkte düştü yanı 6+2 de. kürtaj olmama gerek kalmadan kendılıgınden düştüğü için uzun süre doktor koruma vermedi.ıkı doktorada gıttım ıkısıde korunmana gerek yok bır ay yeterlı dedıgı ıcın bu ay calısmalara basladık.senın durumun nasıldı ?benımde eylulde kız kardesımın dugunu var ama valla kımse kusura bakmasın once ben gelıyorum hayatta 31 yasıma gırıyorum bu yasıma kadar sevdıklerım ıcın yeterınce fedakarlık yaptım sımdı dugundu hastalıktı suydu buydu bakkaldan ekmek almayı ertelemıyoruz yasamımızda onemlı ve özlem dolu bır bebegı ertelemıs oluyoruz.kımse ıcın bu mutlulugu ya da yasayacagım her neyse ıyı kötü ertelemek ıstemıyorum.bu kararda sana kalmıs yuregın neyı ıstıyorsa onu yap dogru olan bu bence

arkadaşlar 5+5 haftalık hamileyim. 6 gündür hafif hafif kanamam var, birde kasıklarımda ağrı. ikinci çocuğm ama ilk kez yaşıyorum bunları. düşük kaç günde oluyor. kanamam var ama sızıntı şeklinde pıhtı falan gelmiyor. daha ne kadar beklemeliyim. biraz tecübelerinizi paylaşın lütfen. beklemek çok kötü...

6 gün neyı beklıyorsun arkadasım kanaman varsa sızıntı seklınde bıle olsa doktoruna gıt progestan verır ıgne verır dusuk rıskı ıcın en kötü ıhtımalle ultrasonda bakar kesenın ne durumda oldugunu görur.kızma bana ama düşsün diyemi beklıyorsun.düşücek bır bebeksede bu durumu rahat atlata bılmen ıcın doktorun muhakkak senı yonlendırır ılac verır.

doktora kanı görür görmez gittim, 1 hafta bekleyelim dedi.cuma tekrar gidicem. o zaman kese vardı ama içinde yolk kesesini göremeyince düşebilir bekliycez dedi.
benim anlamadığım bebek düşse şimdiye düşer miydi, hiç parçamsı şeyler gelmiyor,sızıntı eklinde ve pembe renkli..yani düşük olduğunu nasıl anlıycam onu bilmiyorum, kanama böyle olsa da düşük yapmış olabilir miyim? lütfen yardım edin, yoruldum artık

Bence hemen doktorunuzla irtibata geçin melihanın dediği gibi en iyi o yönlendirir sizi.
Megie canım eğer hemen bebek istiyorsan doktoruna gidip rahim durumuna baktırmadan sakın böyle bir maceraya atılma canım yaa.2. kez üzülmeyelim bu arada ben de doktorumdan randevumu aldım çarşamba günü gidiyorum Allahtan bir şey çıkmazsa.Rabbim yüzümüze baksın korktuklarımızla karşı karşıya getirmesin bizi.Bu arada hala sınav görevlerim var yaa okulla ev arasında mekik dokuyorum(

sorma canım bende öyle ama neyseki yarın son sınavlar cumada bursaya gidicem özele. ya melihacım benim 14 haftalıktı büyüktü yani ve doktor düşük yaptırdı bana önce sonra kalan parçaları kürtaj yolu ile aldı bana 3 ay korun dedi yani 2 adet dönemi kadar benim daha 1 ayım geçti ve ben sabırsızlığımdan dolayı hemen düşünsem mi dedim ama hem korunma süreci hem de abimin düğünü diye 1 ay daha bekleyeyim diyorum 2. adetimden sonra sevda gibi ben de giderim kontrole. hıı bu arada emar sonucum iyi çıktı hamilelikte bel ağrısı siyatik olabiliyomuş yani geçici. sevdacım çarşamba günü demek iyi bişey kalmadı hadi bakalım :) buarada bugün 33 gün oldu ama hala adet olmadım

ayden bebegın dusmesı ıcın parca parca pıhtılar olması gerekıyor.kesenın dustugunude gorursun.ben dustugunu gordum elıme bıle aldım acaba kesemi yoksa pıhtı parcası mı dıye. doktorum benım kesemden umut kesınce altıgen beyaz bır hap vermıstı hem vajınadan aldım hem agız yoluyla ıctım .o benım dusuk yapmamı kolaylastırdı kurtaj olmama gerek kalmadı.rahımım kendıgılınden temızlendı.doktorun da anladıgım kadarıyla kesenden pek ümitli degil muhtemelen kendılıgınden düşmesini bekliyor.cok acımasızca ama sakın moralını bozma su an senın ıcın psıkolojı cok önemli kendını en kötü kosula göre hazırla arkadasım. Rabbım hayırlısını verırSİN İNŞALLAH BU DURUMUN GECICIDIR BEBEGIN YUZUNU GULDURUR.

melihacım kayıbın benden 15 gün sonra olmuş allah cennette kavuştursun cümlemizi inş. Bende yavrumu 1 mayısta kaybettim hayatımın anlatılmaz bigünüydü çok acı çekiyor gerçekten insan tek farkımız sen sen görüp koklayamadın ben ise 2,5 ay yüzüne baktım doyamadım amma,, neyse gene sabah sabah musluklardan akacak yaşlar allahım bu günlerimizi unutturaca başka acılar gösterme yarabbim....hayırlı bebekler nasip edersin cümlemize inş. Aynen katılıyorum sana artık yaşımız olmuş 31 allahım inş. En kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinde onlarla avunulım allah izin verirse....

Arkadaşlarrrrr çok mutluyum bugün adet oldum:) kürtajdan 34 gün sonra... ömrümde adet olduğuma bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi... hayat işte insana neler yaşatıyor... neyseki bazı soru işaretlerim de gitti hani diyolar ya rahimde bişe kalmışsa ne bileyim yapışıklık olduysa adet olmuyo çok gecikiyo diye...neyseki Allahıma şükür adet oldum da gitti o ihtimallaer... nekadar herşeyi büyütüyorum gözümde değilmi hemen nelere bağlıyorum neleri düşünüyorum... napayım psikolojim değişti işte.. inşallah yarınki muayenem istediğim gibi sonuçlanır... testleri yaparlar bana inşallah dua edin arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…