meggie bu arada doğumla ilgili düşüncelerin ne, doktorunla konuştun mu hiç, ben daha önce bahsetmişimdir doktoruma öylesine bi sordum, sezeryan şart değil normal de olabilir demişti, bu geçenlerde gittiğim klinikteki kadın doğumcu da ben normali öneririm dedi, biz iğne kullandığımız hastalarımıza sezeryandan çok normal doğumu öneriyoruz demişti, ama benim kafam çok karışık normal olursa doğum iğneyi ne zman bırakmak gerkiyor acaba...
herkes bu aylarda ağırlaştığı için dönemdiği için uyuyamıyor, bense rüyalarımdan düşünmekten uyuyamıyorum, yaa rüyamda alışveriş yapıyorum bebeğim için, yaa bşyler araştırıyorum, ya doğmuş oluyo emzirmeye çalışıyorum, gözümün dalmasından sabah uyanana kadar hep böyle rüyalar görüyorum :) çok heycanlıyım yaaa :)
canım doktorumla konuşmadım daha ben bu konuyu. 9 temmuzda rapor için gittiğimde konuşucam artık. canım ben sezeryanistiyorum yaa normal doğumu beklemek istemiyorum biraz daha erken gelsin bana istiyorum. bide normal doğumda bazı komplikasyonlar olabiliyomuş bebek sıkışabiliyo ne bileyim çatı açılmıyo yok eşi önde geliyo falan bide bebeğin Allah korusun kakasını yeme olayı varki Rabbim kimaenin başına vermesin... ben bu riskleri almak istemiyorum varsın ben amelyat olmuş olayım ama bebeğim risksiz dünyaya gelsin.
buarada okulumlada konuştum rapor geçerli oluyo bizim ojulda yazın açık lisede aktifmiş olur olur dediler. dilekçemi yazınca sana göndercem canım. benim de tam aksine buaralar daha yorgunum erkendwn yatıyorum hep. taşınma tadilat işlerimiz varya ben bişe yapmasamda yoruluyorum xanım yaa... bende çok rüya görüyorum normalmiş ama :) az kaldı incinazcım bende çok heyecanlıyım. rabbim nasip etsin inşallah sağlıkla...
melihacım sen nasılsın bebişimiz nasıl?
ben de bu pazartesi kontrole gidicem, ama rapouru 1 hafta sonra istiycem 32 hafta olayım öyle alayım dedim, ama şu doğum konusunu ne zman konuşayım bilemedim, şimdi devletin çıkardığı yasadan dolayı doktorlar normal doğumdan yanaya hep, bizim tercihimizi dikkate alırlar mı, sonuçta bizim durumumuz farklı iğne olayı var işin içinde, bana doktorum şuan için normal doğuma engel bir durumun yok derse, ben sezeryan istiyorum demelimiyim acaba ( gerçekten de sezeryan istiyorum ama ) doktoruma nasıl diycem, günler yaklaştıkça aklım hep doğumda, Allahım sağlıcakla alyımda yavrumu kucağıma, ne çekeceğim sancıları düşünüyorum ne de amaliyat olursa sonrasındaki acıları, senin de dediğin gibi tek derdim meleğime sağ salim kavuşayım...
sen de bu arada çok yorma kendini hem fiziksel olarak hem psikolojik olarak yani evin işlerine kafa yorma hallolur :)Allah kolaylık versin yinede, dilekçeyi raporu alır almaz mı yazarsın, neyse ben seni takip edicem burdan ona göre yazarım :)
bende daha konyşmadım doğym konusunu aslına bakarsan bende çekiniyorum ya senin istemenle sezeryan olmaz derse.bende sezeryan istiyorum ama ne bileyim bnm doktorum dediğim dedik. bide bikaç kişiden suydum normal doğumu öneriyomuş ve dikişsiz normal doğum yaptırıyomuş çok memnun kalmışlar. bende 9 temmuzda konuşcam bakalım ne dicek. ooff offf... bebişlerimize sağlıkla bir kavuşsak.... şu taşınma telşımız olmasa dilekçeyi hazırlıcam da... yok cnm nekadar işin dışında kalmaya çalışsamda onlar beni uzak tutmaya çalışsalarda evin hanımı benim ben yol göstermem gerekiyo. aslında bişe yapmıyorum ama taşınma düşüncesi bile beni yoruyo. stresi yeter... dilekçeyi buhafta yazarım cnm. hemen sana yollucam. randevudan sonra bana yaz kızımız nasılmış :)
off valla aynı dert, normal ya da sezeryan sorunsuz alalım da kucağımıza Allah ın izniyle....
biz de gittik bugün doktor amcamıza, iyi çok şükür bizim kuzu, ama şu ölçümler kafamı karıştırıyor, 30+5 im ya bpd, hc, ac 30+1 çıktı 4 gün ufağız ama fl 32 çıktı baya uzun olcak dedi ben de bian hadi yaa dedim şaşkın bi şekilde doktor güldü yok öyle anormal derecede uzun değil falan dedi,aile de uzun boylu varmı diyo evet dedim eşim uzun dedim, zaten eşim hep yanımda oluyo biliyo boyunu ama kız kardeşin falan uzun mu dedi, eşimin ablası çok uzun dedim, sizin boy ortalamanıza göre uzun da o yüzden sordum ailede uzun boylu var mı diye falan dedi, sonra vitaminini her gün içi bebeğin küçük dedi, anlamadım yani kilosu 1650 lerde boyu da uzun ama kafa ve karın ölçümünden dolayımı küçük dedi acaba, 3 haftaki 4 boyutlu da ölçümlerimizin hepsi haftasıyla uygundu fl sadece 2 gün büyük çıkmıştı sanırım, bizimki boyuna veriyo demekki :)
bu arada doktorum çalışabilir raporunu da verdi, 32 yazarım haftaya boşuna gelme dedi, aldım raporu, canım sana zahmet fırsat bulursan dilekçeyi bana yollar mısın, bugün aldımya raporu bian önce vereyim diyorum sonra geç olmasın, gerçi kaç gün içersinde vermek gerkiyor bilmiyorum ama...
2 hafta sonra gidicem tekrar kontrole ben de o zman şu doğum şeklini konuşmayı düşünüyorum bugün çok yoğundu soramadım...
görümk üzere cnm kib
canım yaa boşuna dert ediyosun ben 31+0 da gittiğimde 1600 kiloydu doktorum normal dedi bende internette hafta hafta hamilrlik sitelerinde ortalama kiloları veriyo ona baktım normal yani. yaa bu ölçümler tahmini hem en doğrusu o 3-4 boyutludur bence. hem boyu uzun ne güzel işte. sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil canım. ben bugün müdür baş yrd. ile görüştüm şöyle yaz dedi. bak düzgünce yazmaya çalışayım.
doktorumun verdiği ekte belirttiğim raporuma göre 37. haftaya kadar görevime devam edebilirim. kullanmayacağım 5 haftamın doğum sonrasına aktarılması hususunda bilgilerinize arz ederim.
böyle yaz dedi tam gün tam yılı karıştırma dedi. tamam dedim. sende bu şekilde yazarsın olur mu cnm.
arkdaşlar nerelerdesiniz... salı günü kontrolümüze gittik 13 ağustosa sezeryan tarihi verdi doktorumuz. bebişimizi gördük 44.7cm boyunda 2.375 kilo ağırlığında olmuş 33+5 günlüktük ozaman. maşllah herşey yolunda şimdilik. taşındık evimize oyüzden yazamadım bi süre. yerleşiyloruz işte yavaş yavaş. bebişimizin oda takımı geldi bugün. Rabbim nasip etsin yavruma kullanmayı inş. incinazcım sen napıyosun dilekçeyi verdin mi bi aksilik yoktur inş. bende verdim. ylova mem sorun çıkarmıyomuş geçen sene bi arkadaş ağustosta doğum yapmış ona çıkarmamışlar sorun atmışlar doğum sonrasına iznini inş. bendede sorun çıkmaz... sende de incinazcım. ee vbebiş nasıl sen nasılsın. melihacım yazmaz oldun sende. emremiz iyi mi? kocaman delikanlı olmuştur şimdi
ttmm Allah iyiliğini versinçok hoşsun demek karıştı hee :) olsun hiç önemli değil hayatım istediğin yere yaz sen :)
incinazcım doktoruma dedimki ee doğumukonuşabilir miyiz dedim çok erken var daha dedi. bende ben sezeryan istiyorum dedim. neden belki normal yapabileceksin neden denemek istemiyorsun dedi. bende dedim ben stresli evhamlı bi hamilelik geçirdim zaten hep korkularla yaşadım biran önce kucağıma almak istiyorum dedim son anda yaşanabilen sıkıntıları yaşamak daha da stres yapmak istemiyorum dedim. peki üzmeyelim seni ozaman dedi 13 ağustosu verdi amelyathaneden ayırttılar bile yer. normal doğum tarihinden 9 gün önce gelmiş olcak tabi Allahın izniyle... öyle işte incinazcım. iğne olayını konuşmadık ama 2 günde bire düşürdük zaten yaklaşık 1 aydır gün aşırı vuruluyorum. 27 temmuz ve 3 ağustosa kontrol ve nts randevusu yazdı. bayram geliyo yoğun olur diye tüm randevuları şimdiden veriyorum kendi öncelikli hastalarıma dedi. hayırlısı incinazcım yaa az kaldı. sen karasızsın normal veya sezeryan konusunda değilmi cnm? hakkımıza hayırlısı inşallah. hayırlı ve sağlıklı doğumlar inşallah... salı günü haberdar et olur mu cnm?
canlarım benım cok sukur bır ayınız kalmıs sunun surasında bıtanecıklerınıze kavusmaya..Allah saglıklı sıhatlı bır sekılde yavrularınızı kucagınıza kavustursun inşallah.bız mıthat emreyle ugrasıyoruz cok sukur saglıgı yerınde ama bu karacıge enzımlerı gene dusmedı. sanırım gene antalyaya gıdecegız karacıger enzımlerı 120 idi 170 olmus artmıs.cok canım sıkılıyor burdan bır arkadas yazmıs bebegını buyuzden kaybetmıs 5 aylıkken yavrucagı karacıger yetmezlıgınden...ahhhhhhhhhhh! duyunca sabaha kadar agladım .ne olur bana ve mıthat emreye dua edın o kadar cok ıhtıyacımız var kı ?bıtmıyor sıkıntılar neyı yanlıs yapıyorum demekten kendımı alamıyorum...Rabbım guzel Rabbım sen yavrularımızı bıze bagısla...
canlarım benım cok sukur bır ayınız kalmıs sunun surasında bıtanecıklerınıze kavusmaya..Allah saglıklı sıhatlı bır sekılde yavrularınızı kucagınıza kavustursun inşallah.bız mıthat emreyle ugrasıyoruz cok sukur saglıgı yerınde ama bu karacıge enzımlerı gene dusmedı. sanırım gene antalyaya gıdecegız karacıger enzımlerı 120 idi 170 olmus artmıs.cok canım sıkılıyor burdan bır arkadas yazmıs bebegını buyuzden kaybetmıs 5 aylıkken yavrucagı karacıger yetmezlıgınden...ahhhhhhhhhhh! duyunca sabaha kadar agladım .ne olur bana ve mıthat emreye dua edın o kadar cok ıhtıyacımız var kı ?bıtmıyor sıkıntılar neyı yanlıs yapıyorum demekten kendımı alamıyorum...Rabbım guzel Rabbım sen yavrularımızı bıze bagısla...
vakit güçlü olma zamanı aslında ....Rabbım guc kuvvet sabır versin hepimize....bakmayın sız bana bu aralar yoruldu yüregim gecer tabı gececek gecmesı lazım ...sızlerı cok sevıyorum canım arkadaslarım ıyı kı varsınız...hadııı yavss! bır ay gecsın oglumun arkadaları gelsın bakalım ufaklıklar kıme benzıyecek...kuzucuklarım benımm:)
vakit güçlü olma zamanı aslında ....Rabbım guc kuvvet sabır versin hepimize....bakmayın sız bana bu aralar yoruldu yüregim gecer tabı gececek gecmesı lazım ...sızlerı cok sevıyorum canım arkadaslarım ıyı kı varsınız...hadııı yavss! bır ay gecsın oglumun arkadaları gelsın bakalım ufaklıklar kıme benzıyecek...kuzucuklarım benımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?