Mayıs Ayında Bebeğini Kaybedenler burada buluşalım...

canım 1 parmak açıklığa takolma benim arkadaşım son ayonda 3cm açıkla gezdi bence çok normal. ben sezeryan istediğim içün doktorum bakmadı alttan ama eminim benimde olmuştur açıklık. ee son aydayız cnm yaa çok normal bence açıklık olmaması anormal olur ozaman normal doğum yapmak imkansızlaşıyo.. sen dert etme bence. senin herşey normal gidiyo. bendede o şuruptan var ama içmiyorum. şimdi iyisin ama demi?

iyiyim canım, bugün günüdüz yine midem falan bulandı pek de iştahım yoktu ama akşam yedim bşyler, birde mide yanması var sürekli aynı sıkıntılar işte
amaannn neyse, bugünlere geldikya çok şükür sorunsuz, az kaldı Allahım kucağımıza alacağımız günüde nasip eder inşallah, o kadar merak ediyorum ki, kime benzeyecek, nasıl bşy olacak, ağlaması, emmesi nasıl olcak... inşalllahh her şey çok güzel olucak :))

incinaz nasıl oldun cnm. melihacım sende antalyadasındır naptın götürdün mü doktora?
bizde bugün doktor kontrolümüze gittik nst öncesi uyanık olan oğlum nst sırası uyudu uyandıramadık bitürlü çikolata fln kar etmedi son 5 dk uyandı :) nst den sonra gene uyanık harekwtli modundaydı :) şans işte. neyse sancım çıkmadı ama sol kasığım inanılmaz ağrıyo bugün. hani demiştim ya incinaz ağrıyodu geçti diye işte bugün şiddetli şekilde geri geldi ağrı. felaket ağrıyo doktorum normal dedi sancı değil dedi çatı ağrısı heralde bilmiyorumki. bebişimiz de 3 kilo olmuş boyu 51.5 cm. iğneyi 4 gün önce kes dedi. zaten gün aşırı vuruluyosun dedi. sezeryandan 1 gün önce nst ye gircem son kez. hayırlısı bakalım. bugün çok ağrım var sol kasığımda inş. geçer... bayramda hiç bi yeri gezemicem doktorum fazla yürüme artık çıkma bayramdada dedi. öyle işte yüzünü gördük oyyy bi tatlıki... Rabbim bağışlasın herkesinkini de benimkini de inş...

AY canım ne kadar az kaldı 13 u degıl mı sımdı dogum masallah Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıncınazcım sen de artık son aydasın ay degıl artık gun yaa masallah kızlar vakıt ne kadar da cabuk gecti:)ınsallah dogduktan sonra daha da hızlı gececek emın olun:) bır bakmıssınız sıze gulumseyee ellerınızı tutmaya sızı tanımaya başlamıs....
bızı merak etmeyın bız ıyyız bogaz enfeksıyonumuz öksurugumuz gectı ve bır sure daha antalyadayız bu ay kılo alımımız az dı onu takıp edecek doktor 6.aydan sonrada tedavı ve gerekırse biyopsi yapılacak...öpüyoruz kucak dolusu sevgıler

29 mayısta bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.10 haftalıktı ( kanda pıhtılaşmadan dolayıymış araştırma yapıldı anti kardiyolipin diye bi tahlil var ona bakıldı protein c protein s aptt vs bikaç test daha aranızda bunlardan yaptıran varmı geçen sene içinizde hissettiğiniz bir acı vardıya hatırlatmak istemem ama şuan ben o acıyı taptaze duyuyorum kızlar ( İnşallah bebeklerinizi sağlıkla kucaklarsınız.dilerim bende (....

çok geçmiş olsun cnm. testleri yaptırman çok iyi olmuş. o testleri bizlerde yaptırdık. bende de antikardiyolipin orta derecede yüksek çıkmıştı protein S de yüksekti. iğne vuruldum hamileliğim boyunca clexan 0.4 burdaki diğer arkadaşlarım da vuruldu. inş tez zamanda sende hamile kalır süreci tamamına erdirirsin cnm. keşke hiç yaşamasaydık böyle bir acıyı ama her ne geliyorsa Rabbimizden geliyo o en iyisini bilir. hakkımıza hayırlısı herşeyin... üzülme demek boş bizde yşadık seni en iyi biz anlarız yaşamayan bilmez... Dua et bol bol canım... ben hamile kalmadan ecoprin 100 gr içtim kan sulandırıcı ilacı o bide folbiol. hmile kalıncada clexan başkadı doktorum. iğneyi hergün aynı saatte vurulmaya çalış. sağlıklı ve hayırlı bebişler diliyorum sana...

dünden beri cevap yazdınmı diye defalarca baktim ( en yakın arkadaşım 2. bebeğini kucağına aldı bugün.sevindim ama içim bir burkuldu anlatamam.benim bebeğimin de 3 ayı kalmış olacaktı ama yok işte ( kardiyolipin ıgg ve ıgm var canım benim ıgm pozitif ıgg nagatif çıkmış değerler negatif pozitif şeklinde zaten orta derecedede yüksek çıkmış demişsin orayı anlamasım buarada aynen benimde protein s yüksek çıktı ama baya bi yüksek çıktı referans 60-130 benim 308.9 çıkmış.iğneyle aspirinede devam ediyomusun.folbiolu kaçıncı aya kadar kullandın tek tek hepsini cevapla lütfen ( başka vitamin ilacı kan ilacı hangi haftalarda kullanıp bıraktın doğumun için doktorun normalmi sezeryan mı tavsiye etti...artık geceleri ağlamadan uyuyamıyorum.bugünlerde kendinizi nasıl teskin ettiniz.

Son düzenleme:

merhaba melek annesi,
kafanda bır suru soru endıseler korkular goz yasları, etrafında senı anlayamayanlar,yasadıklarına karsı hassasıyetı fazla bulanlar.....emın ol burdaki herkes bunları yasadı ve cok sukur hepımız evlatlarımızı kucagımıza aldık ya da almak uzereyız...yakın zamanda yasadıgın kayıp(aslında kayıp degıl her anneye nail olmayacak bır sey cennette senı bekleyecek bır yavrun var artık)senı derinder sarsıyor hepimizin hıkayesıne az cok bakmıssındır herhalde .yasadıgın acıyı ben de arka arkaya ıkı kez yasadım 1 nisanda düşük yaptım 26 nisanda tekrar hamıle oldugumu ogrendım ve onuda mayısda kaybettım bu duyguyla nasıl basa cıktıgıma gelınce sadece Rabbıme olan ınancımız dualarımız oyle es gecmeden. cok onemlı bu yasadıklarımız bırer sınav ve sen ne kadar bunun ustesınden gelırsen mukafatında cabucak kucagına gelıyor..sabırlı ol arkdasım dua et yuregını ferehlatır acını dındırır agla ama asla neden ben deme evladını sonsuza kadar kaybetmedın bu duygudan kurtulmak zor ama ımkansız degıl .her ıkı melegımde 6.7.haftasında düştü en son düşüğümden ıkı ay sonra tekrar hamıle kaldım ve su an yavrucugum benımle.senın her turlu sorunu burda cevaplarız sen takıl buraya kafanı dagıtırsın ...ben de protein s eksıklıgı yuzunden hamılelıgımden once coraspine basladım hamıle kalınca hergün clexan 0,4 vuruldum...20.haftama kadar coraspin 100mg kullandım vıtamın kullandım 4.aya kadar da folık asıt kullandım ha bırde hamılelık boyunca kan şurubu ...doguma 10 gün kala ıgneyı bıraktım sezeryan oldum.su an evladım 5 aylık...elhamdulıllah cok ıyı yavrucugum ...hersey gececek zaman ve dua en ıyı ılac hele sen bı hamıle kal tekrardan tedavını olmaya basla unutacaksın acını yavrucuguna sarılacaksın sımsıkı...güçlü ol arkadasım güzel Rabbim senınle olsun

Son düzenleme:

inşallah canım bende biliyorum evladımı kucağıma almadan geçmeyecek.elhamdülillah benim bir evladım var hiç sorun yaşamamıştım onda sağlıkla kucağıma aldım .ama evlad başka birşey hepsinin yeri ayrı. tek tesellim o ama ona bir kardeş vermek istiyorum tekrar anne olmak istiyorum demişsin ya etrafında senı anlayamayanlar,yasadıklarına karsı hassasıyetı fazla bulanlar diye bir evladın var diyip daha da katı oluyor yaklaşımları bak senin 5 aylık bir kızın var büyüdüğünde kardeş istesen ve kaybetsen daha mı az canın yanacak kızın sana teselli olacak elbette ama diğeride evladın insanlar nasıl bu kadar gaddar olabiliyor acını yaşamana bile izin yok güçlü olmak zorundasın ama ben güçlü falan olmak istemiyorum en sinir bozucu olan ne biliyor musun tahlillerimi yaptırdım pıhtılaşma belli oldu ve bana eşim dahi diyorki ne biliyorsun belki tedavisiz olacak? bişeyi yok farzedince yokmu oluyor aile çevre herkes bu tahlillere baktırmama karşı çıktı doktorların safhında yer aldılar eşim benimle hastaneye bile gelmedi ( kendim giitim kendim öğrendim teşhis kondu şimdide bi kabul edememe durumları var belki oğlundada vardı bak sorunsuz oldu diyolar.araştırıp buldum diye suçlu oldum bide.evet bebeği çok istiyorum ama eşimden çok soğudum.tekrar düzelecekmi içimdeki kırgınlık bilmiyorum (( ayağım sakat yatıyorum şuanda annem geldi bana bakıyor ilk 15 gün eşim baktı oruçlu hem çalıştı hem eve ve bana baktı wc ye bile o götürdü yaş ilerledikçe sanki aramızda uçurumlar oluşuyor olaylara hiç aynı pencereden bakmadık aşıktık tolere ediyoduk ama son zamanlarda kendim için yeni bir hayatı nasıl kurarım diye düşünüyorum hep. üzüntümden dolayımı yoksa artık son noktadamıyız bilmiyorum 12 ağustos 11. tanışma yıldönümümüz inanın ne bu bayram benim bayramım ne yıldönümü benim ( mutlu olanlar kutlasın her ikisinide ben mutlu değilim.sanki bebeğimle bir eşimide kaybettim...

Son düzenleme:

bu acıyı kesinlikle yaşamayan bilmez tahmin bile edemez... geçenlerde kuzenim sordu bana, çok üzülüyomu insan, hani daha doğmamış bi bebekya görmedin falan çok acı olmaz gibi geliyor bana dedi, onun da Allah bağışlasın 1 oğlu var, yani o da bir anne ama böyle bir acıyı yaşamayan tahmin bile edemiyo, kimse de yaşamasın zaten, bizi her ne kadar anlamasalarda yaşamasın kimse bu acıyı, çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun, arkadaşlarımın da söylediği gibi, dua dua dua, isyan değil hep dua...
ilk bebeğinde sorun yaşamayıp ikincide kanda pıhtılaşma yüzünden kaybedenleri duymuştum, hiç dert etme bunu eşine uygun bir dille anlat hatta kadınlar kulübünde kanda pıhtılaşma yüzünden bebeğini kaybedenler diye bir sayfa var orda görüceksin senin durumunda olanları onları okut eşine, umarım seni anlar, tekrar bebek sahibi olmak için adım atarsınız, iğneyi de unutma tabi, zor bişy değil yaşadığımız acının yanında sinek ısırığı sayılır...

öncelikle face de gördüm kurabiyeler çok güzel olmuş, az da kaldı Ediz'in gelmesine inşallah, heyecan durumun nasıl ? düşünsene yaa 6 gün sonra kucağında olacak Allahın izniyle, inşallahhh :) ben de artık bayramdan 15-20 gün sonra bekliycem ha geldi gelicek diye :))çok heyecanlıyım yaaa

eşim bidaha gebelik olursa tedavi olacağımızı biliyor tamam ne gerekiosa yapılır diyo zaten.o konuda bi sorun yok.ama lafa geldimi işte aradında buldun Allah nasip ettikten sonra bunu öğrenmesen bidaha kalsan belki olcaktı sen bilemezsin Allah bilir diyor.annem desen kadınlar eskiden düşürüyodu araştırmamı vardı bidaha doğuruyodu diyor.ya bunları söyleyen benim en yakınlarım kendimi hiç bukar yalnız hissetmemiştim
bense redaviye rağmen yine olmayabilir Tabiki Allah bilir ama derdide dermanı da veren o diyorum belki tedaviye rağmen yine düşecek o ayrı bişey yanlış mı düşünüyorum beni anlamak bu kadar zor mu ya??? ama ben 2. düşük yapsam bunu sonra öğrensem suçlamıcakmıyım kendimi ben elimden geleni yaptım her durumda tabiki takdir Allah ındır.bide dinsiz imansız bi insanmısım gibi böle diyolar deli oluyorum.grip olunca Allahtan diyip otursana evde madem yada bi yerine bişey olunca bu neden böle algılanmıyor benimkide can değil mi? iyki burda beni anlayan birileri var.tanısam sizi koşup gelicem yanınıza kalabalıktaki yalnızlık en kötüsüymüş bunu anladım

canım yaa çok dertlenmişsin. insanların kendilerince iyi niyetle söyledikleri bile bizi acıtıyor ama onlar bunu bilmiyorlar bilemezlerde seni anlamalarını bekleme bak hepimiz yaşadık bunu kimse anlamaz yaşayan anlar birtek hele erkekler hiçç anlamazlar. biz kendi ayaklarımızın üstünde durmak zorundayız hep bize düşüyor herşey. bir evladın var Allah bağışlasın onu. mesela bendede nasıl bir duygu olmuştu biliyomusun kaybettiğim ilk bebeğimdi yaa acaba ben hep düşük mü yapcam hiç evladım olmucak mı doğuramıcakmıyım ben. hepimiz kaybettiğimiz evlatlarımızın yasını tuttuk tutuyoruzda ama onlar mutlular büyüyebilmek için bizi beklicekler. her yalnız kalışımda ağladım hala aklıma geldiğinde ağlıyorum yaşadığımız kolay değil biz anne olarak yas tutuyoruz ama çevre öle düşünmüyor. Allah sabrını veriyor tatlım unutmuyoruz asla ama alışıyoruz insanoğluyuz işte...
canım ecopirini hamile kakana kadar kullandım. hamile kalınca clxan başladım hergün vuruldum 8.ayda doktorum gün aşırıya düşürdü iğneyi. sezeryan olcam Allahın izniyle doğumdan 4 gün önce kes iğneyi dedi doktorum. folbiolüde hamile kalmadan önce başladım 4.aya kadar içtim. hamile kaldıktan 3 ay sonra vitamin içtim. iyi bi doktor buldun mu senin takibini yapacak? aslında doktorun senin değerlerine göre ilaçları ayarlaması gerek. mesela benim trombosit değerlerim iyiydi. protein s ve c eksikliği yoktu fazlalığı vardı senin gibi. ama melihada düşüktü o kan sulandırıcı ilacını da hamile kaldıktan sonra içti bende doktorum onu hemen kestirdi. yani değerlerine göre doktor desin sana şöyle iç diye. antikardiyolipin testi de demekki hastaneye göre değişik sonuçlar oluyo benim testte orta seviyede yüksek yazıyo yani pozitif demekki. bide ileri derecede vardı o normaldi. bende hamile kalana kadar hep yalnız gittim araştırmalara testlere. hatta 5 ay bebil olmadı benim yumurta takibine fln gittim eşime anlatıyodum şöle oldu böle test oldum fln diye hiiiçççç oralı olmuyodu ona göre akışına bırkmak gerekiyodu. nezaman hamile kaldım heyecanı ozaman geldi eşimin. hep aynılar yani... belkide bizi daha fazla üzmemek için öyle takılıyorlar onlarda hassas davransalar üzülüp yas tutsalar belki onlar üzüldüğü için daha fazla üzülecektik. Allah sabırlar versin tatlım dua edicem senin içinde. inş içindeki mutsuzluk tez zamanda geçer. evladın için güçlü ve mutlu görünmek zorundasın onun hatrına... nezaman istersen yaz biz burdayız. güçlü bir bağ kurduk burda biz.

canım yaa heyecanı bastırmaya çalışıyorum ama tuhaf duygular içindeyim. hep dua ediyorum sağlıkla gelsin kucğıma diye yani hala kuruntular bırakmıyor peşimi. kurabiyeleri daha süslemedi onları ambalajlayıp sepete dizcek bide ozaman gör arkadaşım eğer istersen sana da yapıp gönderebileceğini söyledi. iyice koliye düzgün koyup göndeririz dedi.o göndermiş daha önce. istersen söyle canım.
isme karar verdiniz mi? seninde az kaldı ayy canım benim yaa hayırlısı inş...
bizim hastanede doğum fotoğrafçısı varmış kızlar bitek onu sokuyolarmış doğuma foto çekiyomuş öncesini o anı ve sonrasını ama 300 tl dedi kızlar yaa çok pahalı değilmi? ben eşim girsin istedim olmaz dediler kimseyi sokmuyolarmış. makineyi anestezi teknisyenine verirsiniz o çeker sizin için dediler. ne kötüler herşeyi paraya dökmüşler. sezeryan ve 2 gecelik yatış toplam 1250 tl imiş. arkadaşım geçrn kasımda 600 e yspmıştı doğumunu. %100 zamyapmışlar.
bu arada yarın bayram hepimizin bayramını kutlarım şimdiden... ben bayramda evdeyim hiç çıkmıcam doktorum çok gezme otur evde dedi :) melihacım bebişinin iyi olmasına çok sevindim. mesajında ruh halinin düzeldiği okadar belli ki canım ya kıyamam. Allah kuzucuklarımıza sağlık versin onlar hasta olunca ana yüreği işte nekadar üzülüyo ben olayım hasta o olmasın diyo değilmi?

hiç üşenmeden bana dil döküyorsunuz burda konuşamadıklarımı konuşabiliyorum sizinle dilerim Rabbimden size hiç sıkıntı göstermesin kolay doğumlar nasip etsin.evet ruhsal olarak okadar kötüyümki sağlıklı düşünemiyorum buaralar.eğer bigün bende bebeğimi kucağıma alırsam vefasızlık etmeden paylaşım yapacağım buradan.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.ben zaten çok duygusal bir insanım böyle durumlarda çok kırılgan ve zayıf oluyorum (( hakkarideyim eşimin görevi sebebiyle burda devlet hastanesi var doktorlar hergün değişiyor o yüzden tekrar deneyemem önümüzdeki ağustosta tayin var gittim yerleştim derken 1 sene geçer belki müsait bi yerde olsaydım hemen deneyebilseydim acım hafiflerdi kaptırırdım kendimi oldu olmadı doktora gittim geldim derken Allah ım nasip eder tekrar inşallah.çok umutsuzum geçen süre uzadıkça kendimi avutmam zorlaşacak çok karamsarım kızlar ya sanki hiçbişey yolunda gitmicek artık gibi hissediyorum ( doktor konusunu bende merak ediyorum doktorlarınız kim mesela sen uzmana mı profa mı özelemi araştırma hastanesine mi gidiyorsun? nasıl bir tercih yapmalıyım doktor konusunda tecrübelerinizi paylaşırmısınız benimle. bide canım orta seviyede yüksek yazanın karşısındaki tahlil hangisi senin kardiyolipin ıgg olan mı ıgm olanmı bu tahlili yaptıranlar yazmamış hep mutasyon sonuçlarını paylaşıolar verdiğin bilgiler çok değerli benim için hem protein s yüksekliği olanda bi sen varsın hep düşüklüğünden bahsediolar 2 aydır topiclerdeyim kendi sonuçlarımla benzer bi seni buldum lütfen cevapsız bırakma beni emin ol bebeğini kucağına aldığında en az senin kadar sevineceğim. trombosit değeri demişsin onu anlamadım tahlil mi oda bana bakıldı mı bilmiyorum burdan cevaplarınızı okurken okadar rahatlıyorum ki :))) çokkk teşekkür ederim

kurabiyeleri bende görmek istiyorum nerdeler :))

hiç eşinden soguma canım erkek fıtratı benımkıde oyle su evladı kucagıma alabıldıysem Rabbımın ve kendı cabalarım saysesınde .senın dedıgın gıbı aynen ben kendım ugrastım arastırdım buldum sordum sorusturdum.doktorum bıle gerek yok dedıgı halde kacak köcek gıttım genetık testslerımı yaptırdım.evladım dogdu basımızda bır cmv virüsü var tehlıkelı ama hamd olsun bebegımı cok etkılememıs daha bır kac gun once bende hayıflandım kocamdan su cocugun ne dogumu cın ne su ankı viral hastalıgı ıcın ugrasıyor bır de ne gerek var sen abartıyorsun sen cocukda hastalık arıyorsun gıbı sacma sapan lafları ısıtıyorum.neyse uzun lafın kısası erkeklerın hepsı bu yavrucukları bız kendımız ıcın doguruyoruz emın ol:)o yuzden esınden soguma hepsı aynı emın ol.bırı dıgerınden farklı degıl onların fıtratı bu...ben de cok duydum bırıncısı sorunsuz olup ıkıncısınde kan pıhtılasması yuzunden bebegını kaybeden onu ıkna edebılırsın emın ol

cnm senin içintüm testlerimi buldum çıkarttım :) Allahtan atmam ben saklarım hep. faktör 5 testi yaptırmışım normal çıkmış. EBV IGM, VİRAL KAPSİD ANTİJEN IGM, EBNA IGM, P22 IGM, EA IGM diye testler var inan nedir bilmiyorum am negatif çıkmış. HOMOSİSTEİN normal. ANTİKARDİYOLOPİN IGM 4 değeri var negatif,düşük pozitif 20 - 30 arası imiş, orta derece pozitif 30-80 arası imiş, yüksek pozitif 80 den büyükmüş. benim düşük pozitifmiş 29 çıkmış bnm. IGG değerim negatif çıkmış değer aralıkları aynı IGM ile benm 20 altı çıkmış negatif yazıyo. RUBELLA, TOXOPLAZMA, CMV IGM leri negatif. RUBELLA İLE CMV IGG leri pozitif. bunlar virüs testleri IGM lerin negatif olması iyi. geçmişte geçirmişim bağışıklık kazanmışım. ANTİTROMBİN 3 diye test normal. PROTEİN S yüksek, PROTEİN C normal. FAKTÖR 2, FAKTÖR 5 LEİDEN, MTHFR C677T mutasyon yok ama MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G testlerinde mutasyon var. bu mutasyonlu ve mutasyonsuz diye son yazdıklarım genetik testler diğerleri kan testi. PROTRONİN ZAMANI, INR, PT normal. yaptırdığım tüm testler bunlar cnm. uludağ tıp fak.de yaptırdım. hematoloji bölümünde. ama yönlendiren doktorum yalovada özel hastanede opr.dr. hep ona gittim. testler çok pahalı normalde. sen nerde yaptırdın?
geçecek bu ruh hali cnm. çalışıyo musun? çalışıyosan insanın kafası meşgul oluyo iyi geliyo. çalışmıyosanda bi mwşgale hobi bişe bulsan cnm çünkü insan öbür türlü hep kuruyo kafasında. ben biara kendimi suçlamaya başlamıştım kesin ben kendimi yordum ondan oldu yok ağır kaldırmışımdır yada uzanmışımdır yükseğe fln. baktım çıldırcam raporum biter bitmez okula geri döndüm. yazında uğraş çıkardım kendime zaman geçti gitti işte... inş tayininiz istediğiniz yere çıkar. nereyi istiyorsunuz? hakkınıza hayırlısı inş...

Son düzenleme:
kurabiyeleri bende görmek istiyorum nerdeler :))

kurabiyeleri arkadaşım facete yayınlamış hepsini birarada sepete dizince resmini koyarım buraya :)
buarada ben şeyi yazmayı unutnuşum hamile kalınca doktorum düşüğü önleyici crinone vajinal jel verdi bana hergece sıkıyodum içime ama miğdemi öyle bulandırıyoduki kokusu bide tortuları banyo esnasında düşüyodu dayanamadım iğrendim kusacak gibi oluyodum şuan bile aklıma gelince kötü oldum 3 ay zor dayandım nolur değişin bunu dedim progestan verdi sabah akşam fitil gibi yerleştiriyordum. 5 aya kadar kullandım onuda. düşük önleyici bunlar. kızlarda kullandılar incinazdan eminim de meliha sen kullanmış mıydın ? senin baya oldu yaa hamileliğin üstünden geçeli...

Son düzenleme:

canım ya üşenmedin çok saolll ben faktörlere baktırmadım diğerleri benziyor sonuçlar protein s yüksek ıgg negatif ıgm pozitif :)) inşallah Rabbim banada nasip eder senin gibi bebeğini doğuracağın gün belli mi ogün sana okumak istiyorum dua etmek istiyorum belli olunca haber et burdan olur mu? birde benim için aklına gelmez heyecandan ama gelirse doğuma girmeden dua edermisin ferhan benim adım. tayini hergün fikir değiştiriyoruz eşime annemelere yakın gitmek istediğimi söyledim ıspartalıyım ben birde gideceğimiz yerde doktor sıkıntısı olmasın istiyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah.ben memelekette süleyman demirel ünv tıp fakültesinde yaptırdım testleri orada okan hoca var çok iyi bir prof sadece mesleğinde değil insan olarakta harika bir insan okadar yumuşak güzel ilgilendi ve umutlandırdı ki anlatamam keşke memlekette olup deneseydim ve ona gidebilseydim.öyle işte eşlere gelince sanırım haklısınız :)) normalde çokk iyi biridir beni bu güne kadar üzmedi desem yeridir ama bu fikir ayrılıkları beni yoruyor.anladığım kadarıylada erkeklerin geninde var bunlarda evlendikten sonra mutasyona mı uğruyo ki kızlar ya :)) biliomusunuz uzun zaman sonra sizinle yazışırken güldüm eşimde bana bakıp noluyo dedi şaşırdı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…