- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.001
Merak etme canim, bunu bir tek sen yapimiyorsun....benimde yaptigim olduliste çok uzun hayırlı ile inşallah :) liste dolup taşar hamileler le .... daha günüme 2 hafta var ve ben iki kez gebelik testi yaptım . bağımlı gibi oldum olumsuz çıkacağını bile bile alıp yapıyorum bir sürüde para veriyorum . eczacı soruyo kaç gün geçti verecek cevap bile bulamıyorum ... ama söz verdim kendime daha gebelik testi yapmicam
hoşgeldiniz kızlar...
yes bebeğim. bakın bu verdiğim linkte hamile kalanlar o ay ateş ölçümlerini yazmışlar yumurtlamayla birlikte yükselen ateş hamile kalanlarda hiç düşmemiş
asil sen hosgeldin!!!
nerdesin sen himm??
bende iyiyim canimm, tsk.ler...kolay gelsin , yardim edelim?bugün biraz yoğunum nikitam...
kasıklarımdada ağrı var...
nasılsın canım...:26:
o listeye göre 2 kişinin günü geçmiş acep hamilemi ?
bende iyiyim canimm, tsk.ler...kolay gelsin , yardim edelim?
gecmis olsun, ne kadar var bat'ina senin?
hayirlisi olsun canimmm, herkesi bir bekleme aldi...sağol canım...
hmm benim daha çok var batıma 17 gün..:97:
20sinde olmam lazım..:26:
artık 3-4-5 gün sonra anlayacağız bebeğim... mens nedir bu arada :26:
tavık seni
mens = menstruation yani adet kanaması. adet demek bana çok komik geliyorda
bende iyiyim canimm, tsk.ler...kolay gelsin , yardim edelim?
gecmis olsun, ne kadar var bat'ina senin?
olur tabi, niye olmasin?gunu gecmisse......
ya kızlar süpersiniz gittim geldim öldüm gülemkten halinize heeeeşimdi öncelikle nikitacım şeker parem üzülme mayısın başındayız ama haziran topiği arıyorum dedin ya koptum burda :)) berrecik çoook geçmiş olsun iice dinlen sar kafanı yat uyu :) bernardo izmir güzellerindensin sanırım nikita nereli olduğunu merak ettim doğusu köken yani nerde acep çünkü bizim buralardada halası gelmiş derler ilk mensimde banada öyle demişleerdi bende afallamıştım ne diyo bunlar diye :)
evet sıra market alışverişim 2 tane sawaroski taşlı banyo takımı aldım birini kayınvalideme vericem inşallah sanki evde su bardağı yokmuş gibi bide 3 takım su bardağı bide çok tatlı minik kalp şeklinde reçellikler aldım oyssssss haftasonu olsada kahvaltı etsek ayollllll çalış çalış nere kaaaa dime
sensiz bir yanimiz eksik bir sekilde patlattik topigi ama, gulebildigine coooh memnumum shinci
doguluyum evet canim, ben 13 yasindayken duymustum yengemden ...köydeydik tatilde o vakitler...ne hikmetse bunu derken bide gülüyordu, sanirim yüzümdeki saskinlik ifadesi cok komik duruyordu
iyi etmissin, eferin, kaynananada alki duasini etsin kadincagiz, ne hayirli gelinim var der
bu arada tam 5 bardak moka icmisim ,basim tuttu
hayirlisi olsun canimmm, herkesi bir bekleme aldi...
mayista hamile kalmayanlardan oldugum icin, vuslat hazirana kaldi diyenler topigi ariyorum
ben ne diyorum yahu? daha mayisin basindayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?