Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

liste çok uzun hayırlı ile inşallah :) liste dolup taşar hamileler le .... daha günüme 2 hafta var ve ben iki kez gebelik testi yaptım . bağımlı gibi oldum olumsuz çıkacağını bile bile alıp yapıyorum bir sürüde para veriyorum . eczacı soruyo kaç gün geçti verecek cevap bile bulamıyorum ... ama söz verdim kendime daha gebelik testi yapmicam

Merak etme canim, bunu bir tek sen yapimiyorsun....benimde yaptigim oldu
ya biliyorsunda niye yapiyorsunki??dimi?? adetine 2 gun kalmis, sabret aaaaa.yok nikita bakacak illa, parayi bahcenin dibindeki tasin altinda cikardigi icin her sabah,
canin sagolsun bosver, bundan kelli bekliyeceksin!!

sağol canım...
hmm benim daha çok var batıma 17 gün..:97:
20sinde olmam lazım..:26:
hayirlisi olsun canimmm, herkesi bir bekleme aldi...
mayista hamile kalmayanlardan oldugum icin, vuslat hazirana kaldi diyenler topigi ariyorum
ben ne diyorum yahu? daha mayisin basindayiz

ya kızlar süpersiniz gittim geldim öldüm gülemkten halinize heeee şimdi öncelikle nikitacım şeker parem üzülme mayısın başındayız ama haziran topiği arıyorum dedin ya koptum burda :)) berrecik çoook geçmiş olsun iice dinlen sar kafanı yat uyu :) bernardo izmir güzellerindensin sanırım nikita nereli olduğunu merak ettim doğusu köken yani nerde acep çünkü bizim buralardada halası gelmiş derler ilk mensimde banada öyle demişleerdi bende afallamıştım ne diyo bunlar diye :)

evet sıra market alışverişim 2 tane sawaroski taşlı banyo takımı aldım birini kayınvalideme vericem inşallah sanki evde su bardağı yokmuş gibi bide 3 takım su bardağı bide çok tatlı minik kalp şeklinde reçellikler aldım oyssssss haftasonu olsada kahvaltı etsek ayollllll çalış çalış nere kaaaa dime

bende iyiyim canimm, tsk.ler...kolay gelsin , yardim edelim?
gecmis olsun, ne kadar var bat'ina senin?

olur tabi, niye olmasin?gunu gecmisse......

hahahahha aklıma ne geldi hani milli piyango çekilişini yılbaşında herkes beklerde ertsi gün şanslı insan ortadan kabolurya bizim hamişlerde kaybolmasın sakın güzel haberi alınca ortalıklardan

sensiz bir yanimiz eksik bir sekilde patlattik topigi ama, gulebildigine coooh memnumum shinci

doguluyum evet canim, ben 13 yasindayken duymustum yengemden ...köydeydik tatilde o vakitler...ne hikmetse bunu derken bide gülüyordu, sanirim yüzümdeki saskinlik ifadesi cok komik duruyordu
iyi etmissin, eferin, kaynananada alki duasini etsin kadincagiz, ne hayirli gelinim var der

ayy kız ben onu hiç ayırırmıyım şekerlik o şekerlik nikitacım demekki hala meselesi tüm yurtta mevcut sanırım ben trakyalıyım mesela bizdede diiler

hayirlisi olsun canimmm, herkesi bir bekleme aldi...
mayista hamile kalmayanlardan oldugum icin, vuslat hazirana kaldi diyenler topigi ariyorum
ben ne diyorum yahu? daha mayisin basindayiz

bu ay olmazsak eğer topiğin adını bu şekilde güncelleriz nikitam merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…