- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.041
ahh keşkem madam yatabilsem...
ama çalışırken ne mümkün...:78:
bu arada isminde çok fiyakalı hee...
bu ismi52:) cok sevdigim bir hatuna dedigimi hatirliyorum, leng madamm, oglakmisin?? yukselenin ikizlermi??
oğlakım canımm bende:))
çok mersi berrecim insanın niki kişiliğini yansıtırmış
senin isminde gayet şık duruyor :)))
evet canım sana madam desem nasıl olur ...?
berre'de peygamber efendimizin annanesinin ismi...
çok hoşuma gidiyor eğer kızım olursa berrak yada berre koymak istiyorum...
offffffffffff offfffffffff akşam olsa da eve gitsek yaw
çok sıkıldım çok bugün pek işi gücümde yok napıcaz kızlar sizde olmasanız valla halim arapmadam
şimdi bi bebişim olsa bende izinde olsam onunla ilgilensem gezmelere gitsek ana kız ohhh çok mu olurdu ya ne güzel olurdu heeeeeeeeee
:) demek ki yanlız değilmişim içim rahatladı bak şimdi. ya dr a gittim ya ben tüm dengem bozuldu. bilmiyorum senin haberin var mı? cuma günü sabah idrarda şiddetli yanma ve ve idrarda kanla açtım gözümü. tam da yumurtlama dönemindeydim en azından ööle hesaplamıştım. tabi soluğu akşamüstü dr da aldım. rutin kontroller için gittiğim ve bana güven veren dr umun tüm randevuları doluydu ben de mecburen başkasına aldım. almaz olaydım. adama sinir oldum. üstelik gittiğim yer özel hastane hem de istanbuldaki en pahalılarından ve ünlülerinden biri. adamın beni dinleyim muayne etmesi (vaginal ulturason dahil) 10 dk sürdü. hatta kıyafetlerimi giymem daha uzun sürmüştür. neyse yumurtamı gördü henüz yumurtlamamışsın dedi. zaten benim hesabıma görede yumurta cumartesi çatlıyacaktı. yarına kadar ilişki yok dedi. tüm endişelerimi antibiyotiklerle ilgili dile getirmeme rağmen bana prespektüsünde gebelikte kesinlikle kullanılmamalıdır yazan bir antibiyotik ve yine içinde yeterli araştırma bulunmadığı için gebelikte kullanımı tavsiye edilmeyen salak bir ilaç daha verdi. ben antibiyotikten 2 tane içtim sonra eşimle korktuk bişiy olur filan diye fırlattm attım. kısacası dr tüm dengemi bozdu. adama çok kızgınım.
hic utanmalarida yok biliomusun? geldilermi en az 6 gün bendeler
eee nerde kalmıştık. forum yıkılıo valla. madammmm bende trakyalıyım nerden sen
ya bi de aslında dişim tam çürük değil ara sıra ağrı yapıyor, doktor gebelik diş çürütür eğer girmezsen hep ağrıyabilir dedi, git diyor umarım bişi olmaz ya, bi arkadasım regli gectikten sonra gitmiş,şimdi nurtopu gibi kızı var ama endişelendim işteevet canım anlatmıştın, ama reglin geçmeden bebek kanından etkilenmediği için vermiş olabilir yani korkma 2 tane aldın diye, mesela ben de yarım saate dolgu yaptırmaya gidiyorum, hem dr hem de diş hekimi olur diyor, çünkü gebelik başladığında ilk 3 ay dolgu önerilmiyor, doktorum adet gecikmeden yaptırabilirsin dedi, umarım bir şey olmaz,inan ben de endişeliyim
bu arada ben otomatik hesaplayıcıda son 3 aylık adetimi girdiğimde yumurtlama günü 28 nisan çıktı ve tehlikeli günler de 24-28 nisan olarak belirlendi ve ben de o günlere yoğunlaştım, eğer ben de ctesi yumurtladıysam bı ay boş geçti demektir, haftasonu hastaydım çünkü
ayıp ayıp kovalımda 10 ay kadar bi uğramasınlar...
aman canım onlardada (adet)böyle...
, yukselenin ikizler olaydi tam olurdu....canim bende oglak'im, ama yukselenim beni rahat birakmiyor, daha cok cekiyor kendine
kırklareli canım tabi ben doğma büyüme istanbulluyum sen?
sanırım benim yükselen akrep şekerim
ya bi de aslında dişim tam çürük değil ara sıra ağrı yapıyor, doktor gebelik diş çürütür eğer girmezsen hep ağrıyabilir dedi, git diyor umarım bişi olmaz ya, bi arkadasım regli gectikten sonra gitmiş,şimdi nurtopu gibi kızı var ama endişelendim işte
evet canım anlatmıştın, ama reglin geçmeden bebek kanından etkilenmediği için vermiş olabilir yani korkma 2 tane aldın diye, mesela ben de yarım saate dolgu yaptırmaya gidiyorum, hem dr hem de diş hekimi olur diyor, çünkü gebelik başladığında ilk 3 ay dolgu önerilmiyor, doktorum adet gecikmeden yaptırabilirsin dedi, umarım bir şey olmaz,inan ben de endişeliyim
bu arada ben otomatik hesaplayıcıda son 3 aylık adetimi girdiğimde yumurtlama günü 28 nisan çıktı ve tehlikeli günler de 24-28 nisan olarak belirlendi ve ben de o günlere yoğunlaştım, eğer ben de ctesi yumurtladıysam bı ay boş geçti demektir, haftasonu hastaydım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?