Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

çok mersi berrecim insanın niki kişiliğini yansıtırmış

senin isminde gayet şık duruyor :)))

evet canım sana madam desem nasıl olur ...?

berre'de peygamber efendimizin annanesinin ismi...
çok hoşuma gidiyor eğer kızım olursa berrak yada berre koymak istiyorum...

Son düzenleme:
offffffffffff offfffffffff akşam olsa da eve gitsek yaw
çok sıkıldım çok bugün pek işi gücümde yok napıcaz kızlar sizde olmasanız valla halim arapmadam
şimdi bi bebişim olsa bende izinde olsam onunla ilgilensem gezmelere gitsek ana kız ohhh çok mu olurdu ya ne güzel olurdu heeeeeeeeee

evet canım sana madam desem nasıl olur ...?

berre'de peygamber efendimizin annanesinin ismi...
çok hoşuma gidiyor eğer kızım olursa berrak yada berre koymak istiyorum...

bana halk arasında madam derler sende diyebilirsin ben alışık madama berrecik bende çok severim berre ismini evet anlamıda çok güzel Allah o günleri göstersinde bakalım bu arada çin takvimi olayından hahberiniz varmı

madam allah söyletti hee..
ana kız dedin kızınmı olucak ne...

evet canım anlatmıştın, ama reglin geçmeden bebek kanından etkilenmediği için vermiş olabilir yani korkma 2 tane aldın diye, mesela ben de yarım saate dolgu yaptırmaya gidiyorum, hem dr hem de diş hekimi olur diyor, çünkü gebelik başladığında ilk 3 ay dolgu önerilmiyor, doktorum adet gecikmeden yaptırabilirsin dedi, umarım bir şey olmaz,inan ben de endişeliyim
bu arada ben otomatik hesaplayıcıda son 3 aylık adetimi girdiğimde yumurtlama günü 28 nisan çıktı ve tehlikeli günler de 24-28 nisan olarak belirlendi ve ben de o günlere yoğunlaştım, eğer ben de ctesi yumurtladıysam bı ay boş geçti demektir, haftasonu hastaydım çünkü

ya bi de aslında dişim tam çürük değil ara sıra ağrı yapıyor, doktor gebelik diş çürütür eğer girmezsen hep ağrıyabilir dedi, git diyor umarım bişi olmaz ya, bi arkadasım regli gectikten sonra gitmiş,şimdi nurtopu gibi kızı var ama endişelendim işte

Son düzenleme:
tolsenim naber...

koleram koleram sen nerdesin...

Son düzenleme:

sırf bu yüzden bütün dişlerimi yaptırdım valla dişçim çok tanıdıktır valla yapalım varsa çürük mürük çıksın aradan dedi bi gün hamile olurda gelirsen benim dişim ağrıyo diye kovarım seni didi korktum yap dedim ne varsa

ya hiç sorma benim de 26 ile 1i arasındaydı bizde 28i ve 29u boş geçtik gerçi nasip birazda ama ne biliyim çevremdeki bebeklerin çok büyük bir kısmı ilk deneme bebeği o yüzden umutlanıyor insan. hatta ablam 34ünde hamile kaldı geç evlendiği için onlar ağustos gibi istiyorlardı ne olur ne olmaz diye korunmayı haziranda bıraktılar bırakış o bırakış bebişimiz 3. ayını bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…