- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #1.961
özelden yazmaya kalksam 100 mesajı aşması gerekirmiş . neyse benim yazdıklarımı görür herhalde
kolara bebişş adet oldun mı diye bi sorucuk sormuştum hani olmadıysan da test yaptırmadınmı daha ne bekliysın yaw ben çatlıcam vallaaa
bacim, birde bunlar öbür tarafta dahadami nazli oluyorlar bilmiyorumda, istedigindede oyle cikagelmiyorlaryaaa :26:
yok hayatım izlemedim vallah
cok bisey kaybetmis sayilmazsin zaten,,,,,
degisikti, esimede zorla baktirmistim ,hehehehe, bazi sahnelerde adamin oyle esprileri vardiki , aslinda filme renk katan adamimdi(canimmmoooww)
bende dedişimi görmek istiom rüyamdaaaaa :84::84::84::84:
HİCRAN 22 yaş 1. bebek 16 mayıs adet günüm
kolera şuan burda diilde gelince görür görmezse hep beraber söyleriz yazar senide
kızlar hani demin demiştim okudunuz mu bilmiyorum rüyamda şu hayatta en çok sevdiğim rahmetli dedemi gördüm ona yardım ediyordum bişeyde ve rüya tabirlerinin yorumuna bakarmısınız ayyy çok mutlu oldum yaaa ağlıycam valla dedemi gördüm diye zaten sabah bi posta ağladım şuna bakarmısınız ne yazıyor aynen copy paste yapıyorum yazıyı
Rüyada dedenizi görmek, beklediklerinizin gerçekleşeceğini simgelediği gibi, güzel bir bebeğede işaret eder.
bacim, birde bunlar öbür tarafta dahadami nazli oluyorlar bilmiyorumda, istedigindede oyle cikagelmiyorlar
babaannem hayatta , Allahim gunah yazmasin, ama bazen diyorumki keskem dedem olaydida babaannem onun yerine ......biip.... Allahim affet beni, anlasildigi uzre buyukbabami dahada cok seviyorumm...Rabbim mekanini cennet etsin....yattigi yerde utandirmasin
canımcım 12 mayıs benimkisi geçermi bu günler gelirmi o tarihh
ayy inşallah canımm ya artık hayırlı haberleri duymaya başlasak ne güzel olur
selamm rabişş hoşgeldinn meleğim :)selam kızlar nasılsınız bakimmm
kızlar birşey sormak istiyorum bir liste görmüştüm anne adayları adet günleri hamilelik flan yazıyordu o listeyi kim düzenliyor ?
hicrancım bilgilerini aldım listeye eklicem şimdi :)) aramıza hoşgeldinnhicran 22 yaş 1. Bebek 16 mayıs adet günüm
bacim, birde bunlar öbür tarafta dahadami nazli oluyorlar bilmiyorumda, istedigindede oyle cikagelmiyorlar
Babaannem hayatta , allahim gunah yazmasin, ama bazen diyorumki keskem dedem olaydida babaannem onun yerine ......biip.... Allahim affet beni, anlasildigi uzre buyukbabami dahada cok seviyorumm...rabbim mekanini cennet etsin....yattigi yerde utandirmasin
kızlarr habere bakın rüyamın tamamını hatırladım şimdi dedemin kirpiği çok uzamış gözünün içine batıyordu kimse bulamadı ama hangi kirpik olduğunu ben bulurum dede bakim dedim sonra o kirpiği çekmeye başladım ama kopmadı sonra dedem tamam tamam geçti dedi bana gülümseyip yüzümü sevdi şimdi bundan yola çıkarak madam ne yaptı tabikide rüya tabirine saarıldı hehehe bugünkü rüya yorumlarının hastası oldum evet yapıştırıyorum aynen kızlarr
kirpiklerin uzaması izzet, şeref ve hayırlı evlada,kendinin ya da akrabasından birinin iki kız çocuğu olmasına (ki ne kadar inanılır bilmiyorum ama çin takvimine göre bu ay hamile kalanlar için kız bebişi işaret ediyor:)))Bazen kirpik, mal, ilim ve çocuktan dolayı sevinmeye işarettir.
Allah Allah Allah savulun madam geliyoooooooooooooosanırım çıldırdım ben
amin nikitacım canım amin hepimizinkini inşallah evet yaz bazı yaşlılar Allahın gücüne gitmesinde hakkaten hiç sevimli olmuyolar napıcan işte :))) öğlen arası varmı senin acıktınmı ben sanki acıktım gel bi yemek ısmarlim sana şöyle ....
[sıze="2"]kızlarr habere bakın rüyamın tamamını hatırladım şimdi dedemin kirpiği çok uzamış gözünün içine batıyordu kimse bulamadı ama hangi kirpik olduğunu ben bulurum dede bakim dedim sonra o kirpiği çekmeye başladım ama kopmadı sonra dedem tamam tamam geçti dedi bana gülümseyip yüzümü sevdi şimdi bundan yola çıkarak madam ne yaptı tabikide rüya tabirine saarıldı hehehe bugünkü rüya yorumlarının hastası oldum evet yapıştırıyorum aynen kızlarr
Kirpiklerin uzaması izzet, şeref ve hayırlı evlada,kendinin ya da akrabasından birinin iki kız çocuğu olmasına (ki ne kadar inanılır bilmiyorum ama çin takvimine göre bu ay hamile kalanlar için kız bebişi işaret ediyor:)))bazen kirpik, mal, ilim ve çocuktan dolayı sevinmeye işarettir.
Allah allah allah savulun madam geliyoooooooooooooosanırım çıldırdım ben [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?