Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

madamm şekerim...
çok sağolda neden kafamı sarayım anlayamadım...

ayy kız ben onu hiç ayırırmıyım şekerlik o şekerlik nikitacım demekki hala meselesi tüm yurtta mevcut sanırım ben trakyalıyım mesela bizdede diiler
trakyali madam seniiii, hehehe bilmiyodum kiz, bi bize has saniyodum
aynen canim,benim tontisimde bitanedir, (ivet seviim onu been) baskalarina pek aci gelmis ama, bana tatli kaldi hep sukur

tutar tabiside şekerim o kaa mokaaa içersen heleki bizsiz olacağı budur adım hıdır halim budur

bende açmıyım tokmı anlamıyom artık valla yaaa
walla hem yazdim size hem goturdum kahveleri , aslinda ise geldigimde kendim aldim bi tane, (zaten moka konusunda makina pek bi cimri, yarim bardak veriyor agir oldugundan tebi)
sonra kahve almaa giden akedeslerde getirdiler, iciverdim ...geri cevirmemek adina
bazen hatirli olmak ise yaramiyor ...walla basim dondu heeee

koleracım sağol :)
tolsencim az önce dayanamayıp fortel sipariş ettim, sen ne zaman yapacaksın? birlikte mi yapsak?

şu halamlar meselesi hakikaten çok komikmiş bir de deb bu sitenin forumlarında kırmızlar diye adlandırıldığını da gördüm bence o da gayet eğlenceli bir sıfat olmuş.

berreeeemmmm dün sana geç kalmışım. nasıl üzüldüm bilemezsin. gerçi yazarekn fark etmedim sonra bir baktım yoksun. ben de o arada yemek yapıyordum. gerçi belki de bildiğin bir tarifti. bu arada seni pek bi neşesiz gördüm bugün iyi misin canım?

koleracım sağol :)
tolsencim az önce dayanamayıp fortel sipariş ettim, sen ne zaman yapacaksın? birlikte mi yapsak?

itiraf ediyorum 30 dk önce yaptım. tabiki negatif çıktı. kasıklarım çok ağrıyor hatta acaba tutturamadık mı diye düşünmeden edemiyorum. neyse ben bu gazla ayın 9u gibi tekrar yaparım. hatta belki fortele vereceğim parayı gidip kan testine veririm.

anladım canım, o da bir şey mi ben cuma günü normal gebelik testi yaptım, daha adete 13 gün varken burda yakınlarda BHCGyi 10 Tlye yapıyorlarmış ama bana laborant kız ısrarla erken yaptırma dedi ben de dayanamayıp sipariş ettim aslında çok erken, kimyasal olabilir, kendime çok kızıyorum.
senin test de erken canım negatif çıkması çok doğal, üstelik sabah idrarınla da yapmamışsın. tutmuştur inşallah canım, ayın 9u gibi normal testte de çıkma ihtimali var

Son düzenleme:
temem, sana güveniyorum berremmm
eee, bitirdinmi islerini? hafifletebildinmi??
ay midem basima iyice vuruyor hee :2:

merak etme canım...
niye bulandıkı nikitam...:26:
bitmedi canım ama aklım sizde kalıyo ....

Son düzenleme:
ooooof ne yoğun bi gün yaa ancak yeni dönebildim dünyaya saat daha ikiymiş ben akşam oldu zannediyorum o kadar bunaldım
burda sohbet muhabbet almış başını gitmiş ohh ne güzel sefamız olsun bide hamişler çıksa yavaş yavaş aramızdan değmeyin keyfimize

fazla moka ictim ondandir, birde 'halamlar geldi'ya'' bu bünye kaldiramadi
ben suan son molami harciyorum

niye çok içtin canım yaa...

halanlar kaç günlüğüne geldiler tatlım ...
bunlarda her ay geliyo canım ne yüzsüz misfir...

isin akisi guzel oldugu halde suanda eve gidesimmm daha agir basmakta...o mokalari icmezz olaydimmm, kara bakisina kanmaz olaydiiimmmm, hos kokusuna dalmazz olaydiiimmm :95:

:) demek ki yanlız değilmişim içim rahatladı bak şimdi. ya dr a gittim ya ben tüm dengem bozuldu. bilmiyorum senin haberin var mı? cuma günü sabah idrarda şiddetli yanma ve ve idrarda kanla açtım gözümü. tam da yumurtlama dönemindeydim en azından ööle hesaplamıştım. tabi soluğu akşamüstü dr da aldım. rutin kontroller için gittiğim ve bana güven veren dr umun tüm randevuları doluydu ben de mecburen başkasına aldım. almaz olaydım. adama sinir oldum. üstelik gittiğim yer özel hastane hem de istanbuldaki en pahalılarından ve ünlülerinden biri. adamın beni dinleyim muayne etmesi (vaginal ulturason dahil) 10 dk sürdü. hatta kıyafetlerimi giymem daha uzun sürmüştür. neyse yumurtamı gördü henüz yumurtlamamışsın dedi. zaten benim hesabıma görede yumurta cumartesi çatlıyacaktı. yarına kadar ilişki yok dedi. tüm endişelerimi antibiyotiklerle ilgili dile getirmeme rağmen bana prespektüsünde gebelikte kesinlikle kullanılmamalıdır yazan bir antibiyotik ve yine içinde yeterli araştırma bulunmadığı için gebelikte kullanımı tavsiye edilmeyen salak bir ilaç daha verdi. ben antibiyotikten 2 tane içtim sonra eşimle korktuk bişiy olur filan diye fırlattm attım. kısacası dr tüm dengemi bozdu. adama çok kızgınım.

ayy canım berrecim sen bizi düşünme biz buralardayız aklımız sende yat sen yat belki bebiş yerleşmeye çalışıyordur demekki tombili bişi olacak ondan

ahh madam ahh...
evde olsam tüm gün ayaklar havada uyurum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…