- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.021
ya kızlar süpersiniz gittim geldim öldüm gülemkten halinize heeeeşimdi öncelikle nikitacım şeker parem üzülme mayısın başındayız ama haziran topiği arıyorum dedin ya koptum burda :)) berrecik çoook geçmiş olsun iice dinlen sar kafanı yat uyu :) bernardo izmir güzellerindensin sanırım nikita nereli olduğunu merak ettim doğusu köken yani nerde acep çünkü bizim buralardada halası gelmiş derler ilk mensimde banada öyle demişleerdi bende afallamıştım ne diyo bunlar diye :)
evet sıra market alışverişim 2 tane sawaroski taşlı banyo takımı aldım birini kayınvalideme vericem inşallah sanki evde su bardağı yokmuş gibi bide 3 takım su bardağı bide çok tatlı minik kalp şeklinde reçellikler aldım oyssssss haftasonu olsada kahvaltı etsek ayollllll çalış çalış nere kaaaa dime
mens = menstruation yani adet kanaması. Adet demek bana çok komik geliyorda
kızlar günaydınnn,
migi be bebeğimolsun nickli arkadaşlar hamile miiii? Haberi olan?
trakyali madam seniiii, hehehe bilmiyodum kiz, bi bize has saniyodumayy kız ben onu hiç ayırırmıyım şekerlik o şekerliknikitacım demekki hala meselesi tüm yurtta mevcut sanırım ben trakyalıyım mesela bizdede diiler
walla hem yazdim size hem goturdum kahveleri , aslinda ise geldigimde kendim aldim bi tane, (zaten moka konusunda makina pek bi cimri, yarim bardak veriyortutar tabiside şekerim o kaa mokaaa içersen heleki bizsiz olacağı budur adım hıdır halim budur
bende açmıyım tokmı anlamıyom artık valla yaaa
madamm şekerim...
çok sağolda neden kafamı sarayım anlayamadım...
koleracım sağol :)
tolsencim az önce dayanamayıp fortel sipariş ettim, sen ne zaman yapacaksın? birlikte mi yapsak?
temem, sana güveniyorum berremmmbu ay olmazsak eğer topiğin adını bu şekilde güncelleriz nikitam merak etme...
itiraf ediyorum 30 dk önce yaptım. tabiki negatif çıktı.kasıklarım çok ağrıyor hatta acaba tutturamadık mı diye düşünmeden edemiyorum. neyse ben bu gazla ayın 9u gibi tekrar yaparım. hatta belki fortele vereceğim parayı gidip kan testine veririm.
temem, sana güveniyorum berremmm
eee, bitirdinmi islerini? hafifletebildinmi??
ay midem basima iyice vuruyor hee :2:
ne bilim bebişim öyle derler genelde hani kimseyi duyma görme iice dinlen anlamında olsa gerek
merak etme canım...
niye bulandıkı nikitam...:26:
bitmedi canım ama aklım sizde kalıyo ....
fazla moka ictim ondandir, birde 'halamlar geldi'ya'' bu bünye kaldiramadimerak etme canım...
niye bulandıkı nikitam...:26:
bitmedi canım ama aklım sizde kalıyo ....
ahh keşkem madam yatabilsem...
ama çalışırken ne mümkün...:78:
bu arada isminde çok fiyakalı hee...
fazla moka ictim ondandir, birde 'halamlar geldi'ya'' bu bünye kaldiramadi
ben suan son molami harciyorum
ooooof ne yoğun bi gün yaa ancak yeni dönebildim dünyaya saat daha ikiymiş ben akşam oldu zannediyorum o kadar bunaldım
burda sohbet muhabbet almış başını gitmişohh ne güzel sefamız olsun bide hamişler çıksa yavaş yavaş aramızdan değmeyin keyfimize
anladım canım, o da bir şey mi ben cuma günü normal gebelik testi yaptım, daha adete 13 gün varkenburda yakınlarda BHCGyi 10 Tlye yapıyorlarmış ama bana laborant kız ısrarla erken yaptırma dedi ben de dayanamayıp sipariş ettim aslında çok erken, kimyasal olabilir, kendime çok kızıyorum.
senin test de erken canım negatif çıkması çok doğal, üstelik sabah idrarınla da yapmamışsın. tutmuştur inşallah canım, ayın 9u gibi normal testte de çıkma ihtimali var
ayy canım berrecim sen bizi düşünme biz buralardayız aklımız sende yat sen yat belki bebiş yerleşmeye çalışıyordur demekki tombili bişi olacak ondan
hic utanmalarida yok biliomusun? geldilermi en az 6 gün bendelerniye çok içtin canım yaa...
halanlar kaç günlüğüne geldiler tatlım ...
bunlarda her ay geliyo canım ne yüzsüz misfir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?