Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

çok iyi yapmışsın canım

hiç endişelenme bence ablamda senin gibi olmuştu. bebeği çok sağlıklı şükürler olsun. hem bazı çürükler hafifse belki iğne bile vurulmaz sadece sprey ile uyuşturur

duygusal şey seni sen şimdi zırıl zırıl ağlarsında:)))ayy keşke hamiş olsakta toptan ağlasak sevinçtenn

sorma madam aynı şu smiley gibi..süzülür anında gözlerimden yaşlar..

ayy ne güzel olur sevinçten ben bir kere ağlamıştım oda koçiş evlenme teklifi ettiğinde..

ben doğma büyüme t.dağlıyım beaaaaaaaaaaa. annem kırklarelili benm. anne tarafım komple ordalar

ayyy topram benim bende diom bu kan nerden çekiyo bizi gerçi ben yedi cihanla barışıkım ama olsun heheheh gelde kırklareline gidek kakava festivallerine güzel sanatçılar varmış bu sene konserde az daha konuşsak belkide akrabinka çıkıcaz beaaa

tolsenim naber...

koleram koleram sen nerdesin...

berrecim nihayet ya bi kavuşamadık bugün ikimizin de çenesi durmadı ama birbirimizi de bulamadık. dün sana tarif yazdım sen gitmişsin. hatta 1 saat öncede tarif yazdığımı yazdım ve üzüldüğümü de sööledim seni dün akşam kaçırdığım için ama sen beni kaale almadın.

kolerada yine çok yoğun garibim heralde.

ayrıca ben deeeee yay ım

hatunlar ben yumurtlama günümden 6 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım ,dayanamadım.. Ama manyak bi yere rast geldim normalde 2 saat sonra alınır testler,bu yaptırdıgım yerde ertesi gün veriyorlar..zaten umutsuzum iyice adrenalin yaşatıyorlarr ......aaaaaaaaaaa.......

evet canım sana madam desem nasıl olur ...?

berre'de peygamber efendimizin annanesinin ismi...
çok hoşuma gidiyor eğer kızım olursa berrak yada berre koymak istiyorum...

kizlar ben artikin bu topikten korkmaya basladimsimdi berrem, bende desem inanirmisin?
yoksa birileri benim haberim olmadan bikac tane nikitacik mi klonlamish

öyle deme deme deme öyle...
vallahi görmedim tolsenim hatt şimdi sitem edicektim niye tarif vermedin diye...

görmediğim için üzgünüm..

kizlar ben artikin bu topikten korkmaya basladimsimdi berrem, bende desem inanirmisin?
yoksa birileri benim haberim olmadan bikac tane nikitacik mi klonlamish

kız valla bende bazen birşey yazınca ne cevap alacağımı tahmin edebiliyorum hee...

korkma bebeğim...
insanlar çift yaratılmış derler ya diğer eşlerimizi bulduk sanırım..

sorma madam aynı şu smiley gibi..süzülür anında gözlerimden yaşlar..

ayy ne güzel olur sevinçten ben bir kere ağlamıştım oda koçiş evlenme teklifi ettiğinde..

ayyy evlenme teklifi didinde anılarım depreşti vallaha ömrümde hiç böyle şoklanmamıştım hahahhah çok süper bi teklifti hayır demek ne mümkün bilii bu erkekler işini valla acaba kocişe desem aynı şekilde bide bebişe mi teklifte bulunsa acep gelirmi evet dermi babişkosuna

kız valla bende bazen birşey yazınca ne cevap alacağımı tahmin edebiliyorum hee...

korkma bebeğim...
insanlar çift yaratılmış derler ya diğer eşlerimizi bulduk sanırım..

heee umarim oyledir
bazi insanlar ama mahsus karsisindakini tekrarliyorlar, (burdakileri asla kastetmiyorum!)
bu nerden geliyor anlamis degilim? bunlara rahatlasinlar diye ruhikizim diye karsilik veriyorum -ki insanin ruh ikizi esi olabilir anca oylede zati )
sonra diyorsunki; acaba samimi olmada hatami ediyorum? mecburmuyum buna? ayni hayati yasayamiyacagimiz , ayni bir kisilige sahip olmadigimiz o kadar belli iken , buna nasil olurda insani aptal yerine koyma cureti gosterebilinirki? ne anlatilmaya calisiliorki??
aman bosverin , bu soruma kimse cvp vermesin....aklimdakini yaziverdim
mokalar yan etkisini iyice gosterdi

yarim saate yakin bir yasliya ne yapmasi gerektigini anlatma bunalimini yasadim zatennn
offf, bu aksam oyle bir gecer zamanki de neler olcak , tahmin eden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…