Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

slm arkadaşlar hepinize MERHABA aranıza yeni katılıyorum 4-5 gündür sürekli takip ediyorum yorumlarınızı nasipse artık mayısta bende hamileyim demek istiyorum.Bilgilerinizi paylaşmak isterim.

slm arkadaşlar hepinize MERHABA aranıza yeni katılıyorum 4-5 gündür sürekli takip ediyorum yorumlarınızı nasipse artık mayısta bende hamileyim demek istiyorum.Bilgilerinizi paylaşmak isterim.

hoşgeldinn aramıza valla konuşup konuşup duruyoruz çenemiz işlio ama maşallah bebişte tık yok bizde umarım sen bizi sollarsın arkadaşım

merhaba canimm, hosgeldin ....insallah dilegine kavusursun Allahin izniyle

Arkadaşlar kelin ilacı olsa kendi başına sürer die bir atasözü vardır. Bildiniz mi? Bu konuda malesef size yardımcı olamıcam ama başka ne tür sorunlarınız olursa yardıma seve seve varım

hımmmmmm baya hoş hatunsun bebiş sana benzesin nifertiti gibi maşallahh tabi yanlış fotolara bakmıyorsam bu arada profesyonel fotoğraf çekiyorum ben modelim olabilirsin berrem

bana mankenlikmi teklif ediyosun madam hee...

kasi gozunun masallahi var tontishimmm
cok tatlisin tü tÜ tÜ 41x

sağol canım teşekkür ederim..

madammm, koyarim neferin resmini gorursun heeee
berremm cooookk guzel, cok tatli, (elbisende acmis seni,kinandanmi can??)

evet canım kına günümde...

berre bebem sanırım sıyırdım ben yanlış milletin fotolarına bakmışım ben seni göremedim silmişsin sanırım o yüzden yorum yapamıcam ama hayalimde çok tatlısınn sen biliyorum bunu maşallah tütütü

şekerim bende milli eğitimde psikolojik danışmanım

evlendigimde okula bir muddet devam ettim, evliligim icin (ah kocam, can kocam) bu kadar yeter dedim, ve hayalimi feda ettim...(pismanmiyim, NASLAAAA) ama bazen diyorum, tekrar basliyayim, nolurku? fakat cocuk,ev,is,koca...yok yok diyorum, vazgeciyorum... bizim fasli akedeslerinde dedigi gibi ; maktaab kardas ,maktaab. = kismet yane

kıslarr günaydın, noluyo facede grup mu kuruluyor? aman ha grubun adı aynı bu topik olmasın, cümle alem bizim çalışmada olduğumuzu anlar

öğretmenmiydin sende

Yaa burada takılmak çok keyifli değil mi. Baksanıza sabahtan beri burdayız hahahahaha birde yüzyüze görüşsek neler olur izmirde oturan yok mu aranızda

bernardo bilgemadam+ berree+ NIKITA

BİZ BİZE KALMIŞIZ
ahey aheyy aheyyyy, cogaldik bu ara, aheyyye devammm
kıslarr günaydın, noluyo facede grup mu kuruluyor? aman ha grubun adı aynı bu topik olmasın, cümle alem bizim çalışmada olduğumuzu anlar
evet ya....sadece en ama en yakin arkadaslarim korunmayi biraktigimi biliii...e bide siz . baskalarina gerek yoh hemi?
öğretmenmiydin sende

memire... vergici ....(ortmenlikte guzel olurdu, aah ah... ,kiss vergiye ihanet olmasin simdi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…