- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.301
bernardo şekerim kamuda denetçiyim sen
şekerim bende milli eğitimde psikolojik danışmanım
slm arkadaşlar hepinize MERHABA aranıza yeni katılıyorum 4-5 gündür sürekli takip ediyorum yorumlarınızı nasipse artık mayısta bende hamileyim demek istiyorum.Bilgilerinizi paylaşmak isterim.
slm arkadaşlar hepinize MERHABA aranıza yeni katılıyorum 4-5 gündür sürekli takip ediyorum yorumlarınızı nasipse artık mayısta bende hamileyim demek istiyorum.Bilgilerinizi paylaşmak isterim.
hımmmmmm baya hoş hatunsun bebiş sana benzesin nifertiti gibi maşallahh tabi yanlış fotolara bakmıyorsam bu arada profesyonel fotoğraf çekiyorum ben modelim olabilirsin berrem
kasi gozunun masallahi var tontishimmm
cok tatlisin tü tÜ tÜ 41x
madammm, koyarim neferin resmini gorursun heeee
berremm cooookk guzel, cok tatli, (elbisende acmis seni,kinandanmi can??)
bana mankenlikmi teklif ediyosun madam hee...
sağol canım teşekkür ederim..
evet canım kına günümde...
evet bebişim gel sen benim mankenim ol seni görmedim ama içimden bi his olur diyo olur olur :)))
evlendigimde okula bir muddet devam ettim, evliligim icin (ah kocam, can kocam) bu kadar yeter dedim, ve hayalimi feda ettim...(pismanmiyim, naslaaaa) ama bazen diyorum, tekrar basliyayim, nolurku? Fakat cocuk,ev,is,koca...yok yok diyorum, vazgeciyorum... Bizim fasli akedeslerinde dedigi gibi ; maktaab kardas ,maktaab. = kismet yane
öğretmenmiydin sende
bernardo ben de örtmenimmm
ingilizce canım, sen??süpermiş. Ne öğretmenisin
bernardo bilgemadam+ berree+ NIKITA
BİZ BİZE KALMIŞIZ
kıslarr günaydın, noluyo facede grup mu kuruluyor? aman ha grubun adı aynı bu topik olmasın, cümle alem bizim çalışmada olduğumuzu anlar
öğretmenmiydin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?