Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

nikicim canım benim sen istanbula geldinmi hiç fotolarının arasında görme umudu yaşadığın yerler arasında sultanahmeti gördüm de sen gel beni seni doya doya gezdiririmmm bebişim

bu arada dikkatimi çekti ikimizinde ortak hayalleri var mesela trabzon uzungöl bu bu yaz gidiyorum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

istanbuldan sadece geciyoruz biz ,tr ye geldigimizde, muhakkak gormek istiyorum, sadece Sultan Ahmet degil, mumkunse her dibi kosesini esimde bana katiliyor , bir iki kez tesebbus ettik , nasip olmadi ama insallah ilk firsatta, ne guzel istanbulda yasiyorsun....bense buralarda

yaaa ben papatyaydım nilüfer olmuşum niden niden nidennn??
cok yazmissindir topige, sinif atladin giii ,papatya?

oleyyyyyyyyyy bi gün bende biliyodum büyüyeceğimi aslında ben çiçek böcek yazsın istemiom yaw sizin gibi yazı yazmak istiyom ama nerden olur bilmiyom nikicim şekerim parem bal böcekim benim aslında bu topikte bilmediğim bi ton şey var ama zamanla öğrenicem hepicini:)

inan bende bilmiyorum, bilmis gibi gozuktum zahar heheheh
ya madamim, yasitiz degilmi??

madamim, benimkiyle henuz asna fisna ederken, seni uzungole goturcem ,orasi cok guzel derdi ...hala goturecek inanirmisin
ama resmide konusuyor yani uzungolun, gidip soyle iyice bir dinlenir insan...(sehrin kaosunu sevdigim halde) hakikaten guzel bir yer

inan bende bilmiyorum, bilmis gibi gozuktum zahar heheheh
ya madamim, yasitiz degilmi??

yaşıtız tabikide bebişim 80ler kuşağıyız nede olsa 28 yaşında oluyorum yani şuan 83 doğumlu gözüküyorum bende yaşlanıom anlıycann bebemm ama senin oğluşun var ne güzel gencecik annesin yanarım yanarım genç anne olamadığıma evlilik için geç olmasını iyi ettim diyorum ama valla genç anne olabilmek içinde keşke 20 yaşımda evleneymişim diyorum napalım nasip kısmet böyleymiş nikicikbi hamiş kalim çift çift doğurcam yılların acısı böle çıkar sanırım

ben ergenken ettigimin duanin kabulunu yasiyorum canimmm, hersey istedigim gibi gelisti.
fakat hesap etmedigim sey suydu ; ilerde isteklerimin degisme ihtimalini dusunememem -ki bunuda bilemezdim kucuk bir kiz olarak ,
cok sukur oglumuz var evet, bende dedigin gibi pespese istiyordum, Rabbim uygun gormedi, hamdolsun.
sen insallah pespese dogurursun hayatim

yok nikitam sen doğurmadıysan bende doğuramam herhalde göbeğimiz bir kesilmiş senlen benim ama hala kızımı sana vermekle ısrarlıyım

yok nikitam sen doğurmadıysan bende doğuramam herhalde göbeğimiz bir kesilmiş senlen benim ama hala kızımı sana vermekle ısrarlıyım

aliciyim bebisim, sen vermek istersinde ben gerimi ceviririm...yalniz bizim oglan kresteyken gozdesi vardi, anaokulunda var....napsak?? muhakkak dogur ,soyle esmer kivaminda olsun, bizim oglan ne hikmetse esmerleri tercih ediyor biz valide sultan taktigiyle hallederik bebegimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…