- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.281
BEN TAM BİR BURSA AŞIĞIYIM MEMLEKETİMİN HER YERİ GÜZEL AMA BURSA Bİ BAŞKA ARKADAŞ
GEL KIS KEKİDE BEN YAPARIM NOLCEK
ayyy akşam bi kek yapmışım topkek mikemmel oldu yaaa bide üstüne cappicinolu cremole döşedim ohhhh yemede yat yanında sanada ondan yaparım te bundan yaptım :))
http://1.bp.blogspot.com/-rV4szqRjAWw/TbbSspGb8pI/AAAAAAAAAi0/1lmP9KhnjoE/s1600/kakaolu+muffin.jpg için Google Görsel Sonuçları
kızlar ben iyice kıllanmaya başladım. 1 hafta geçikti adetim bugün idrar testi yapmayı düşünüorum
kızlar ben iyice kıllanmaya başladım. 1 hafta geçikti adetim bugün idrar testi yapmayı düşünüorum
adetin 1 hafta gecikti ??? ee bi zahmet yapiver testi gülüm aaaaaaa
kizlar Cem Yilmazla Cansu Dere bu yaz evleniyorlarmishh
hemende bebis yapcaklarmisshhh...
ama şekerim gecikme olmadan önce kan testi yaptırdımda çıkmadı ya. sonrada adet olacakmışım gibi lekelenme oldu. ama hala adet olmadım. ondan yaniii
berre bebem hoşgeldin nerelerdeydin bakim sen
çabuk çabuk koş hemen yap bekliyoruz burda....
hoşbuldum canım yemeğe gittim...
Bak benim kaşım gözüm var albüme koydum bi resim...
hoşbuldum canım yemeğe gittim...
bak benim kaşım gözüm var albüme koydum bi resim...
walla açmaya çaıştım ama birilerini davet etmeden açımıyo...ben de davet edemiyorum sizi bilmeyince...
hımmmmmm baya hoş hatunsun bebiş sana benzesin nifertiti gibi maşallahh tabi yanlış fotolara bakmıyorsam bu arada profesyonel fotoğraf çekiyorum ben modelim olabilirsin berrem
Madammm, koyarim neferin resmini gorursun heeee
Berremm cooookk guzel, cok tatli, (elbisende acmis seni,kinandanmi can??)
bilgemadam şekerim ne iş yapıyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?