Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

............yanlışlıkla olmuş canm benm hehe sen söylemesen fark etmicem bile pardonnn

doktora gittim zaten 1 hafta tansiyon takibi yapmamız gerek dedi. pzartesi yeniden gidicem

olsun, no problem canimm

iyi etmissin, en azindan cvp almis olursun....insallah ciddi degildir (heyecandandir kimbilir )

teşkkür ederim hoşbuldum valla burası insana inanılmaz iyi geliyor herkes birbirini çok iyi anlıyor ve birlikte bekliyoruz güzel haberleri hadi hayırlısı bakalım inşallah hepimizin bebişleri olur

teşkkür ederim hoşbuldum valla burası insana inanılmaz iyi geliyor herkes birbirini çok iyi anlıyor ve birlikte bekliyoruz güzel haberleri hadi hayırlısı bakalım inşallah hepimizin bebişleri olur

inşallahhh canım :)) valla ha iyiki açmışım böle bi topik

bencede öncelikle iyiki böyle bir site var ve böyle mükemmel bir topic var.Ay mayıs ayı gelsede bakalım kaç kişi hamiş olacak.Kendimle birlikte herkesi çok merak eder oldum.Bana bakın bu arada hamiş kalanlar topicten kopmasın sakın.

ay inşallah kuzum yaa ama öle hemende belli olmaski ama dimi 8 nisandan bu yana deniyoruz ama ne bilem :26:

Bencede şuanda hiç düşünme erken düşünmek için umutlanmayalım sonrdan hayal kırıklığı kötü oluyor..
olursa süpriz olsun...

evet rabia ile aynı fikirdeyim ismini yazdıranlar kopmasın kızlaaaaaaaaarrr

bencede şuanda hiç düşünme erken düşünmek için umutlanmayalım sonrdan hayal kırıklığı kötü oluyor..
Olursa süpriz olsun...

evet yaa süprüüüüüz olsun :18:
Bu arada eğer hamile kalırsam bi hayalim var. çocuğuma bi günlük tutmaya başicam. Büyüyene kadar. Yaptığı yaramazlıklrı çılgınlıkları ilk adımı ilk lafı hepsini yazıp belli bi yaşa geldiğinde doğum günü hediyesi olarak vermek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…