- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
............yanlışlıkla olmuş canm benm hehe sen söylemesen fark etmicem bile pardonnn
doktora gittim zaten 1 hafta tansiyon takibi yapmamız gerek dedi. pzartesi yeniden gidicem
kızlar sabahtan beri sol kasığım acayip sancıyor.acaba bende ihtihapmı ne var böyle anlamadım gitti
benide ekleyin yaş 24 bat 13 mayıs bende bebek istiyorum Allah bütün isteyenlere verir inşallah
ekle ekle)) pek ümidim yok ama neyse... ne güzel bişey aynı duyguları yaşayan bir sürü insanla paylaşımda olabilmek:))
kızlaaaaaaaarrrrrrr az önce wc ye gittim bi baktım akıntı gelmiş hemde beyaz tortulu
rabiacım üşütmüş olmayasın kuzum
kızlaaaaaaaarrrrrrr az önce wc ye gittim bi baktım akıntı gelmiş hemde beyaz tortulu
hoşgeldiniz...
Yani...?? (tuttumu acaba diye dusunuyorsun? :26: )
bende ondan korkuyorum canım ayrıca sen galiba hamişsin heee?????
hai hayırlısı olsun canımcım....
Belkide tutmuştur..
teşkkür ederim hoşbuldum valla burası insana inanılmaz iyi geliyor herkes birbirini çok iyi anlıyor ve birlikte bekliyoruz güzel haberleri hadi hayırlısı bakalım inşallah hepimizin bebişleri olur
sağol canım Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah...ekledim fer22 aramıza hoşgeldin. İnşallah Rabbim sana da bi bebiş nasip etsin
ay inşallah kuzum yaa ama öle hemende belli olmaski ama dimi 8 nisandan bu yana deniyoruz ama ne bilem :26:
bencede öncelikle iyiki böyle bir site var ve böyle mükemmel bir topic var.ay mayıs ayı gelsede bakalım kaç kişi hamiş olacak.kendimle birlikte herkesi çok merak eder oldum.bana bakın bu arada hamiş kalanlar topicten kopmasın sakın.
bencede şuanda hiç düşünme erken düşünmek için umutlanmayalım sonrdan hayal kırıklığı kötü oluyor..
Olursa süpriz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?