Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar ben kaçıyorum. Yürüyüşe çıkacağım ordan da kocişimi karşılarım. Hepinizi öpüyorum ertisi okul günüm çok yoğun olmadığı sürece akşamları ve muhakkak öğleden sonraları üçten sonra okul dönüşü giriyorum nete. bugün ne de güzel oldu topikimiz şenlendi. Umarım hergün bööle olur. bye

iyi akşamlar canım...
öğretmensin sanırım çok güzel...
hoşçakal..:80:

bende çıkıyorum paydos saatim geldi..
tanıştığıma memnun oldum..
iyi akşamlar...:80:

.alt karında şişkinlik sık sık idrara çıkma kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
bendeki belirtiler tabii belirtiyse vee adet tarihime çoookkkkkkkkkkkk varrrrrrrrrrr bence bu ay tırt benm işim ya

Nisan ayında çalışmaları tamamladık tutarsa Mayıs'ın ilk haftası öğreneceğiz inşallah.

lunalaady................34 24 nisan

.alt karında şişkinlik sık sık idrara çıkma kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
bendeki belirtiler tabii belirtiyse vee adet tarihime çoookkkkkkkkkkkk varrrrrrrrrrr bence bu ay tırt benm işim ya

şekerüm bende ha bire wc ye gidiyorum yaa küçük 1 lira olsaydı batmıştım yani allahtan beleş tuvalet hahah :)))) şaka maka çok sık tuvalete çıkıyorum pekte su içmiyorum ama anlamadım. Umutlanmak ta istemiyorum amaaan ne bilem yaw :))))

isim ----------------- yaş------------kaçıncı gebelik -----------------------bat

lunalaady-------------34------------------------------------------------24 nisan
bernardo--------------26------------------------------------------------29 nisan
bebisimolsun-----------27------------------------------------------------3 mayıs
nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
morçilek--------------27-------------------------------------------------6 mayıs
nisanur_2007---------30-------------------------------------------------7 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
rabia1984-------------27----------------------------------------------- -8 mayıs
haticemm-------------25------------------------------------------------10 mayıs
snek18---------------28-------------------1-----------------------------12 mayıs
22012010-------------19------------------------------------------------12 mayıs
tolsan----------------31-------------------------------------------------15 mayıs
sincap08-------------27--------------------------------------------------18 mayıs
derya-ayhan---------30--------------------------------------------------19 mayıs
berree---------------23--------------------------------------------------20 mayıs
seymenk-------------25--------------------------------------------------21 mayıs

günaydın canım.Akşam kociş eve geç geldi benim bu adamı biran önce yakalamam lazım yumurtalama günlerim geçmek üzere.Oyyyyy

zaten kaç gün ki şunun şurasında...
akşama erken gel deseydin...
test kullanıyomusun canım...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…