Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

harika bir fikir bence albümde yap yani her sayfaya ultrason dahil fotolarını koy çok güzel olur yaaaaaaaaa brbirimizden öğreneceğimiz ne çok şey var

ben hediye vermeyi düşünmedim ama senin gibi yapmayı düşünüyorum canım ilk doğduğu günden başlayarak tutmak istiyorum bakalım ...
inşallah o günlerimzde gelir...

2 dakika kayboldum maşallah doğurmuş doğum günlerindeki hediyeyi bile vermişsiniz sizi gidi gidilerrr.Canlarım inşallah tüm hayallerimiz gerçek olur.Rabbim şu cuman günün güzel hatırına kimseyi bebeksiz bırakmasın

peki eğer hamiş olursan eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun varmı aklında bişeyler

gizli gizli test yapıcam ben :))) eğer pozitif çıkarsa sana bi süprizim var dicem. Gözlerini bağlicam. Sonra elini alıcam elime avcuna testi bırakıcam avcunu kapatıcam aç gözünü dicem. Sonra kendimi omuzlarda görmek istiyorum

rabia nedendir bilmiyorum ama bu yazıyı okuyunca gözlerim doldu

soğan kürü biraz riskli aslında ben çok araştırdım eğer kistin yoksa adetlerin düzenliyse bence ilk tercihin soğan küsü olmasın çünki düzeninide bozabiliyor ben incir kürü yapıyorum hem yumurta sayısını arttırıyor hemde havuç suyuyla kullandığında yumurtaların çatlamasını sağlıyor bahar yorgunluğunada iyi geliyor istersen önce bunu dene

bak bu ay tutmazsa bu dediklerini yapayım bende :)))

ne güzel ya inşallah düşündüğünü bu ay gerçekleştirirsin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…