- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
olurmu öyle şey kocişten sonra ilk söyleyeceğim sizlersiniz eeeee nede olsa birlikte sabırszılıkla bekliyoruz bebişleri değilmi
ne bilem heycanlandım öle belkim tutmuştur kıs
evet yaa süprüüüüüz olsun :18:
Bu arada eğer hamile kalırsam bi hayalim var. çocuğuma bi günlük tutmaya başicam. Büyüyene kadar. Yaptığı yaramazlıklrı çılgınlıkları ilk adımı ilk lafı hepsini yazıp belli bi yaşa geldiğinde doğum günü hediyesi olarak vermek istiyorum.
harika bir fikir bence albümde yap yani her sayfaya ultrason dahil fotolarını koy çok güzel olur yaaaaaaaaa brbirimizden öğreneceğimiz ne çok şey var
ınsallah canimmmm, insallah tutmustur...(ama sen yinede kaptirma kendini olurmu, once test sonucunu elinde sallaya sallaya yuzunde mutluluktan kramplari hisset)
ben hediye vermeyi düşünmedim ama senin gibi yapmayı düşünüyorum canım ilk doğduğu günden başlayarak tutmak istiyorum bakalım ...
Inşallah o günlerimzde gelir...
peki eğer hamiş olursan eşine nasıl söylemeyi düşünüyorsun varmı aklında bişeyler
evet berrecim bunu yapalım))
kızlar ben geçen ay soğan kürü kullandım tabi bi işe yaramadı.bu ay yine yapsammı acaba. Aranızda soğan kürü yapan varmı?
2 dakika kayboldum maşallah doğurmuş doğum günlerindeki hediyeyi bile vermişsiniz sizi gidi gidilerrr.canlarım inşallah tüm hayallerimiz gerçek olur.rabbim şu cuman günün güzel hatırına kimseyi bebeksiz bırakmasın
soğan kürü biraz riskli aslında ben çok araştırdım eğer kistin yoksa adetlerin düzenliyse bence ilk tercihin soğan küsü olmasın çünki düzeninide bozabiliyor ben incir kürü yapıyorum hem yumurta sayısını arttırıyor hemde havuç suyuyla kullandığında yumurtaların çatlamasını sağlıyor bahar yorgunluğunada iyi geliyor istersen önce bunu dene
gizli gizli test yapıcam ben :))) eğer pozitif çıkarsa sana bi süprizim var dicem. Gözlerini bağlicam. Sonra elini alıcam elime avcuna testi bırakıcam avcunu kapatıcam aç gözünü dicem. Sonra kendimi omuzlarda görmek istiyorum
valla ben kür mür yapmıyom ilişkiden sonra dikiyom bacakları havaya :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?