Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aslında bacaklarla felan alakasıda yokta tuttumu tutuyor...
istemeyen hemn kalkalkar lavaboya hamile kalır...
isteyende kalamaz...

ne zaman başladın incir kürüne?

kolera_vebası canım inş.hamilesindir canım ya allahım bu hayırlı günde kucaklarımızı doldur
vallahi koleracım bende ilişkiden sonra senin gibi dikiyorum bacakları yatıyorum.

Son düzenleme:
kızlar bendede adet düzensizliği var bu sogan kürü faydalı olurmuki:18: nasıl ve nezaman kullanmalıyız bilgisi olan varmı

iki yıldır sıkı sıkıya korunuyoruz çocuk yapmaya karar verdik ve 1,5 sen oldu nerdeyse ama hala o çift çizgiyi göremedim bugün normalde adet olmam gerekiyordu ama olmadım ,duramadım yine test yaptım malesef ki tek çizgi yine ama şuan hiçbir adet belirtisi yok ve ovülasyon tarihlerine çok dikkat etmiştik bu aya .test alıp ovülasyonu belirlemiştik .ya bu hamişlik bu kadar mı zor olur yaaa
Allah bu mübarek gün ve kutlu doğum haftası hürmetine tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallah
içinde de bize ...:87:

tamam canım :)) zaten bu durumlarda insan vücudunu çok dinliyo hemen kaptırıyos haklısın

:81: evet tatlim , ister istemez heyecan basar simdi seni... okadar olacakkk tabii gulum
gunluk tutman cok iyi fikir, ben oglumda yapmistim, dogdugu senenin en gozdeleri kimlerdi falan diye,ekmek fiyati, ilk agu deyisi,kimlerden ne aldigi,dogdugu an annenin ve babanin onu ilk gorduklerinde hissettikleri, o dogar dogmaz ne yaptigi (kalkip oynayacagi yok bebegin ehhehe, ama sorulardan biri oydu kitabin ) bir zaman sonra biraktim ama...ilk heves baska oluyor ....sakliyorsun ileri icin cokkk guzelll

amin canım inş.bütün duaların kabul olur.inş.bebişine en kısa sürede kavusursun...

aslında bacaklarla felan alakasıda yokta tuttumu tutuyor...
Istemeyen hemn kalkalkar lavaboya hamile kalır...
Isteyende kalamaz...

sen böyle diyince aklıma ne geldi :) dün eşimin teyzesine gittik 2 çocuğu var 40 yaşında. 20 gündür adet görmüyo.korkudan test yapamıyo yaa

kolera_vebası canım inş.hamilesindir canım ya allahım bu hayırlı günde kucaklarımızı doldur
Vallahi koleracım bende ilişkiden sonra senin gibi dikiyorum bacakları yatıyorum.

inşallah haticem yaa belkide psikolojiktir ama olsun böle psikolojide güzel tadını çıkartmak lazım

aminn, insallah Rabbim gonlune gore verir canimmm , sabir sabirrr insallah

aminnn canım rabbim seninde kucağını doldursun inşallah. Peki doktora çıktın mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…