- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
soğan kürü biraz riskli aslında ben çok araştırdım eğer kistin yoksa adetlerin düzenliyse bence ilk tercihin soğan küsü olmasın çünki düzeninide bozabiliyor ben incir kürü yapıyorum hem yumurta sayısını arttırıyor hemde havuç suyuyla kullandığında yumurtaların çatlamasını sağlıyor bahar yorgunluğunada iyi geliyor istersen önce bunu dene
özel bir günü yok istediğin zaman başlayabilirsin 21 gün yapacaksın
tamam canım :)) zaten bu durumlarda insan vücudunu çok dinliyo hemen kaptırıyos haklısın
özel bir günü yok istediğin zaman başlayabilirsin 21 gün yapacaksın
ne güzel ya inşallah düşündüğünü bu ay gerçekleştirirsin bitanem
iki yıldır sıkı sıkıya korunuyoruz çocuk yapmaya karar verdik ve 1,5 sen oldu nerdeyse ama hala o çift çizgiyi göremedimbugün normalde adet olmam gerekiyordu ama olmadım ,duramadım yine test yaptım malesef ki tek çizgi yine ama şuan hiçbir adet belirtisi yok ve ovülasyon tarihlerine çok dikkat etmiştik bu aya .test alıp ovülasyonu belirlemiştik .ya bu hamişlik bu kadar mı zor olur yaaa
Allah bu mübarek gün ve kutlu doğum haftası hürmetine tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallah
içinde de bize ...:87:
ben 5 aydır bacakları dikiyorum ama yok bi faydası:)))
bugün cuma hadi hep beraber birbirimize dua edelim ...amin canım inş.bütün duaların kabul olur.inş.bebişine en kısa sürede kavusursun...
aslında bacaklarla felan alakasıda yokta tuttumu tutuyor...
Istemeyen hemn kalkalkar lavaboya hamile kalır...
Isteyende kalamaz...
hamilelik ne tuhaf bişey değil mi istemeyen için korkulu bir rüya isteyen için de büyük bir mutluluksen böyle diyince aklıma ne geldi :) dün eşimin teyzesine gittik 2 çocuğu var 40 yaşında. 20 gündür adet görmüyo.korkudan test yapamıyo yaa
kolera_vebası canım inş.hamilesindir canım ya allahım bu hayırlı günde kucaklarımızı doldur
Vallahi koleracım bende ilişkiden sonra senin gibi dikiyorum bacakları yatıyorum.
iki yıldır sıkı sıkıya korunuyoruz çocuk yapmaya karar verdik ve 1,5 sen oldu nerdeyse ama hala o çift çizgiyi göremedimbugün normalde adet olmam gerekiyordu ama olmadım ,duramadım yine test yaptım malesef ki tek çizgi yine ama şuan hiçbir adet belirtisi yok ve ovülasyon tarihlerine çok dikkat etmiştik bu aya .test alıp ovülasyonu belirlemiştik .ya bu hamişlik bu kadar mı zor olur yaaa
Allah bu mübarek gün ve kutlu doğum haftası hürmetine tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallah
allah bu mübarek gün ve kutlu doğum haftası hürmetine tüm evlat isteyenlere nasip etsin inşallah
hamilelik ne tuhaf bişey değil mi istemeyen için korkulu bir rüya isteyen için de büyük bir mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?