- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.441
dur daha belli olmaz negatif mi değil mi? Daha adetin bile gelmedi.
ama ben orkid aldım yanıma nolur nolmaz
kızlar size bişey itiraf edeyimmi. dün arkadaşım çok gaz verdi test yaptım. gizli gizli aldım kocama bişey söylemedim. ve test negatif çıktı. yine de beklicem adeti. araştırdım adetten önce yapılan idrar testi doğru yanıt vermeyebiliyomuş. bide sabah yapmak gerekiyomuş.
ayyy bebişlerim günaydın valla sabah bi taradım sonra biraz çalıştım sonra gene taramaya fırsat kalmadan yaınızı gördüm sizlere günaydın diim yarım kaldığım yerden taramaya devam edim de bilgisiz yoksun cahil kalmiim
Madammmmmmmm günaydın
bilgemadam gelmiş şimdi forumu tarıyordur ne muhabbet var die kızzz bilgemadam günaydınnnnnnnn
günaydın berremm naber napıyosun bakalım??:81:
bebeğim nasılsın koleram...
Canını sıkma tatlım idrar testi adet geçtikten 1 hafta sonra felan belli oluyormuş..
En doğru sonuç kan testi ama onuda hemen yaptırma bekle birazcık...
Günün geçsin sonra yaptırırsın...
koleram valla bende meraktan kan testi yaptıracaktım ama sizler böyle diyince vazgeçtim adetimi beklicem bende valla ama sanırsam içimdeki ses yok diyo bebiş ama ateşim hep yükseklerde geziniyo ondanda umudum var biras bidem hiç belirti yok ya ay ne talihsiz madamım ben madamlar böyle mi olur yahuuu
Sende bekle bebem beni beraber yaparısssssssssssssss
günaydın kızlar
yaaa kızlar benim de karnım çook ağrıyo offf yaaa
tamam canım. Aslında biliyosun ya yapmayacaktım bi kaç arkadaşım var adetten 2 gün önce yapmışlar pozitif çıkmış. Bi güzel gaza geldim bende yaptım. Umudumu yitirmedim ama orkidimi aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?