Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyy bebişlerim günaydın valla sabah bi taradım sonra biraz çalıştım sonra gene taramaya fırsat kalmadan yaınızı gördüm sizlere günaydın diim yarım kaldığım yerden taramaya devam edim de bilgisiz yoksun cahil kalmiim

bebeğim nasılsın koleram...
canını sıkma tatlım idrar testi adet geçtikten 1 hafta sonra felan belli oluyormuş..
en doğru sonuç kan testi ama onuda hemen yaptırma bekle birazcık...
günün geçsin sonra yaptırırsın...

günaydın madam
nasılsın...

Madammmmmmmm günaydın

koleram valla bende meraktan kan testi yaptıracaktım ama sizler böyle diyince vazgeçtim adetimi beklicem bende valla ama sanırsam içimdeki ses yok diyo bebiş ama ateşim hep yükseklerde geziniyo ondanda umudum var biras bidem hiç belirti yok ya ay ne talihsiz madamım ben madamlar böyle mi olur yahuuu

sende bekle bebem beni beraber yaparısssssssssssssss

tamam canım. Aslında biliyosun ya yapmayacaktım bi kaç arkadaşım var adetten 2 gün önce yapmışlar pozitif çıkmış. Bi güzel gaza geldim bende yaptım. Umudumu yitirmedim ama orkidimi aldım

taam kıs yapalım beraber inşallah kırmızılıkları görmeyiz. Ama insan tek çizgi görünce acayip mors oluyomuş yaf Bidaa idrar testi yapmak istemiyom yine tek çizgi görürsem banyodaki dolapları yere indiririm sinirden

günaydın kızlar

günaydın canımmm

yaaa kızlar benim de karnım çook ağrıyo offf yaaa

adet ağrısımı yoksa canım :44:

adet ağrısımı yoksa canım :44:[/QUOTE]

yaaa off sanırım ööle. ama annem diyo ki "ben iki hamileliğimde de 9 ay boyunca karnım ağrıdı sanki adet olacakmışım gibi" inşallah benim de ööledir. aslında sabah çıkardım yediklerimi biras umutlandım ama ne biliym şu haftasonunu kazasız belasız atlatsaydım

Selam canlarım şöyle bir göz attımda hamiş haberi hala ypk galiba yada benmi kaçırdım ne.Listede bat tarihi geçenler adet olmamışlardır inşallah.

slm kızlar nasılsınız inşallah.... hamiş haberleri varmı ? ben görmedim ... bugün troit sonuçlarımı alıcam nasipse ... belki bir problemim yoktur ama troitten dolayı gebe kalmıyorumdur... çok merak ediyorum sonuçları

tamam canım. Aslında biliyosun ya yapmayacaktım bi kaç arkadaşım var adetten 2 gün önce yapmışlar pozitif çıkmış. Bi güzel gaza geldim bende yaptım. Umudumu yitirmedim ama orkidimi aldım

herkezzin bir olmazki meleğim...
bekle sabırlı ol azıcık ...
anlaştıkmı...
bende inanki çok heycanlıyım..:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…