- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.421
günaydın zuyal. çıldırmış gördüm seni
Günaydın herkeslere diyeceğim ama zuyalcim sadece sen ve benn
Naber datlım ne var ne yok bat ne zamandı senin şimdi liste çoooook uzaklarda bi yerde bakamıcam
ne olsun cnm ya bekliyoruz bakalım benim bat 18 gibi daha var anlıycan
Günaydın millettt çok yoğun yine bugün. Böle giderse istifa edicem stres yüzünden çocuum olmucak yaa
çok moralim bozuk arkadaşlar[/QUOTE
nolmiş bebeime ya koleram vebam bozma güzel moralciğini hemen istifa edilmez öle dışardaki tırım tırım iş arayan insanları getir gözünün önüne ve şükret haline
amann bi gün hamiş olunca bol bol evde yatıcaz zaten ve arıycaz bu günlerimizi emin ol tatlımm
günaydın arkadaşlar,
bneim bat 7 mayıs 2 günüm kaldı ama karnım ağrıyo, moralim bozuk
fakaaat bu sabah çıkardım biraz acaba dedim kendi kendime, olabilir mi
wwawwwaaaawww olabilirmi elbette olabilir niçün olmasın senin hürremden neyin eksik şekerim ayyy hadi inşallah iyi haberleri alıcaz kızlar hep beraber bende tık yok ama olsun umudum var
günaydın arkadaşlar,
bneim bat 7 mayıs 2 günüm kaldı ama karnım ağrıyo, moralim bozuk
fakaaat bu sabah çıkardım biraz acaba dedim kendi kendime, olabilir mi
Günaydın millettt çok yoğun yine bugün. Böle giderse istifa edicem stres yüzünden çocuum olmucak yaa
çok moralim bozuk arkadaşlar[/QUOTE
nolmiş bebeime ya koleram vebam bozma güzel moralciğini hemen istifa edilmez öle dışardaki tırım tırım iş arayan insanları getir gözünün önüne ve şükret haline
amann bi gün hamiş olunca bol bol evde yatıcaz zaten ve arıycaz bu günlerimizi emin ol tatlımm
ÖYLE AMA BEBEĞİM GEREKLSİZ BİSSÜRÜ ELEMAN ALIYOLAR BENİ DÜŞÜNEN YOK HİÇ. HERŞEYİ BANA SORUYOLAR BURDA. 1,5 SENEDİR BU BÖLE. AZCIK SES ÇIKARAYIM MAAŞA ZAM YAPIP SUSTURUYOLAR HADİ DİYORUM DAYAN. AMA VALLA PARADA DA GÖZÜM YOK. BUNALDIM ARTIK. KAFA YORGUNLUĞU BİŞEYE BENZEMİYO. AKŞAM 9 DA SIZMIŞIM. KOCAM BEKLEMİŞ BEKLEMİŞ TIK YOK BENDESABAH KALKINCA ÖZÜR DİLEDİM KOCAMDAN.
aayyy olur tabi canım yaa inşallah bebişin seninledir
kızlar size bişey itiraf edeyimmi. dün arkadaşım çok gaz verdi test yaptım. gizli gizli aldım kocama bişey söylemedim. ve test negatif çıktı. yine de beklicem adeti. araştırdım adetten önce yapılan idrar testi doğru yanıt vermeyebiliyomuş. bide sabah yapmak gerekiyomuş.
hayatım ben test yaptım negatif çıktı. ama daha adet olmadım. lekelenmem devam ediordün çok giremedim ama takip etmeye çalıştım sende bi gelişme var mı datluummm:18::18:
çok moralim bozuk arkadaşlar
kızlar size bişey itiraf edeyimmi. dün arkadaşım çok gaz verdi test yaptım. gizli gizli aldım kocama bişey söylemedim. ve test negatif çıktı. yine de beklicem adeti. araştırdım adetten önce yapılan idrar testi doğru yanıt vermeyebiliyomuş. bide sabah yapmak gerekiyomuş.
yaa evet sabredemiyoruz ama adet gecikmesini beklemek şart. hatta adetten önce yapılan kan testine bile güvenmiyolar çünkü kanda pozitif çıksa bile adet zamanı bebek düşebiliyomuş. bu normal bi süreçmiş. kadınlar hayatları boyunca ortalama 3-4 kere bunu yaşarlarmış. onun için adetten önce test yapıp ümitlenmemek gerekirmiş.
sen de bekle bakalım canım, hele şu kırmızılardan yakayı bi kurtaralım o zaman yaparız testlerimizi. hatta inadına diil mi bidaha bi daha yapar görürüz çift çizgilerimizi
yaa evet sabredemiyoruz ama adet gecikmesini beklemek şart. Hatta adetten önce yapılan kan testine bile güvenmiyolar çünkü kanda pozitif çıksa bile adet zamanı bebek düşebiliyomuş. Bu normal bi süreçmiş. Kadınlar hayatları boyunca ortalama 3-4 kere bunu yaşarlarmış. Onun için adetten önce test yapıp ümitlenmemek gerekirmiş.
Sen de bekle bakalım canım, hele şu kırmızılardan yakayı bi kurtaralım o zaman yaparız testlerimizi. Hatta inadına diil mi bidaha bi daha yapar görürüz çift çizgilerimizi
hayatım ben test yaptım negatif çıktı. Ama daha adet olmadım. Lekelenmem devam edior
günaydın koleracım. Bozma morelini. Yumurtalarına vitamin gitmez sonra :). Hayatım adet gecikmesi olmadan negatif çıkma olasılığı çok yüksek. Bekle biraz daha. Ben dün test yaptım negatif çıktı. Yine adet olmazsam bi test daha yapıcam o da negatif çıkarsa doktora gidicem neden adet olmuyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
aslında kızlar moralim bozulmadı negatif çıkacağını biliyodum. çok erken çünkü. Adet olsamda üzülmicem. Aslında bu olay beni hazırladı. Tek çizgi gıcık birşey yanlız onu biliyorum. Daha yolun başındayım dimi. Dün bi arkadaş yazmıştı ya. Kalçaya yastık sağa yada sola yatma olayı. Bu ay adet olursam onu denicem bakalım. çok sabırsızlanıyo insan yaa. Iyiki varsınız yoksa bunları tek başıma yaşamak bana ağır gelirdi. çok duygusalım şuan yaa. Dokunsanız ağlarım. Ama neg. çıktığı için değil. Bilmiyorum sadece ağlayasım var :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?