Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Günaydın herkeslere diyeceğim ama zuyalcim sadece sen ve benn

Naber datlım ne var ne yok bat ne zamandı senin şimdi liste çoooook uzaklarda bi yerde bakamıcam

Günaydın millettt çok yoğun yine bugün. Böle giderse istifa edicem stres yüzünden çocuum olmucak yaa

çok moralim bozuk arkadaşlar

günaydın arkadaşlar,
bneim bat 7 mayıs 2 günüm kaldı ama karnım ağrıyo, moralim bozuk
fakaaat bu sabah çıkardım biraz acaba dedim kendi kendime, olabilir mi

günaydın arkadaşlar,
bneim bat 7 mayıs 2 günüm kaldı ama karnım ağrıyo, moralim bozuk
fakaaat bu sabah çıkardım biraz acaba dedim kendi kendime, olabilir mi

wwawwwaaaawww olabilirmi elbette olabilir niçün olmasın senin hürremden neyin eksik şekerim ayyy hadi inşallah iyi haberleri alıcaz kızlar hep beraber bende tık yok ama olsun umudum var

rabbimin izniyle alalım artık hamiş haberlerini:26::26: benim bu ay pek umudum yok ama sizlerden güzel haberleri aldıkça moral olacak bana

kızlar size bişey itiraf edeyimmi. dün arkadaşım çok gaz verdi test yaptım. gizli gizli aldım kocama bişey söylemedim. ve test negatif çıktı. yine de beklicem adeti. araştırdım adetten önce yapılan idrar testi doğru yanıt vermeyebiliyomuş. bide sabah yapmak gerekiyomuş.

yaa evet sabredemiyoruz ama adet gecikmesini beklemek şart. hatta adetten önce yapılan kan testine bile güvenmiyolar çünkü kanda pozitif çıksa bile adet zamanı bebek düşebiliyomuş. bu normal bi süreçmiş. kadınlar hayatları boyunca ortalama 3-4 kere bunu yaşarlarmış. onun için adetten önce test yapıp ümitlenmemek gerekirmiş.
sen de bekle bakalım canım, hele şu kırmızılardan yakayı bi kurtaralım o zaman yaparız testlerimizi. hatta inadına diil mi bidaha bi daha yapar görürüz çift çizgilerimizi

dün çok giremedim ama takip etmeye çalıştım sende bi gelişme var mı datluummm:18::18:
hayatım ben test yaptım negatif çıktı. ama daha adet olmadım. lekelenmem devam edior
Günaydın millettt çok yoğun yine bugün. Böle giderse istifa edicem stres yüzünden çocuum olmucak yaa

çok moralim bozuk arkadaşlar

günaydın koleracım. bozma morelini. yumurtalarına vitamin gitmez sonra :). hayatım adet gecikmesi olmadan negatif çıkma olasılığı çok yüksek. bekle biraz daha. ben dün test yaptım negatif çıktı. yine adet olmazsam bi test daha yapıcam o da negatif çıkarsa doktora gidicem neden adet olmuyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

evet bende senin gibi biliyorum canım. doktor istemediği sürece ve adet gecikmesi yaşamadan test yaptırmayın dior doktorlar

aslında kızlar moralim bozulmadı negatif çıkacağını biliyodum. çok erken çünkü. Adet olsamda üzülmicem. Aslında bu olay beni hazırladı. Tek çizgi gıcık birşey yanlız onu biliyorum. Daha yolun başındayım dimi. Dün bi arkadaş yazmıştı ya. Kalçaya yastık sağa yada sola yatma olayı. Bu ay adet olursam onu denicem bakalım. çok sabırsızlanıyo insan yaa. Iyiki varsınız yoksa bunları tek başıma yaşamak bana ağır gelirdi. çok duygusalım şuan yaa. Dokunsanız ağlarım. Ama neg. çıktığı için değil. Bilmiyorum sadece ağlayasım var :26:

dur daha belli olmaz negatif mi değil mi? daha adetin bile gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…