- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.461
koleram yokmu bi belirti daha?
selam canlarım şöyle bir göz attımda hamiş haberi hala ypk galiba yada benmi kaçırdım ne.listede bat tarihi geçenler adet olmamışlardır inşallah.
slm kızlar nasılsınız inşallah.... Hamiş haberleri varmı ? Ben görmedim ... Bugün troit sonuçlarımı alıcam nasipse ... Belki bir problemim yoktur ama troitten dolayı gebe kalmıyorumdur... çok merak ediyorum sonuçları
herkezzin bir olmazki meleğim...
Bekle sabırlı ol azıcık ...
Anlaştıkmı...
Bende inanki çok heycanlıyım..:18::18:
bana da cevap lütfenreglim daha gecikemişken olması gereken gün test yaptım 2 defa ikiside çift çizgi ve kanda da 196 çıktı düün... bugün yine test yapmak ve sonucun artmasını istiyorum şaşkınım ben imdi hamilemiyim...
bana da cevap lütfenreglim daha gecikemişken olması gereken gün test yaptım 2 defa ikiside çift çizgi ve kanda da 196 çıktı düün... Bugün yine test yapmak ve sonucun artmasını istiyorum şaşkınım ben imdi hamilemiyim...
bende allahın izniyle anne olmak istiyorum. Içimde bu umut var inşallah gerçek olur.herşeyden önce sağlıklısı hayırlısı olsun. Tüm anne olmak isteyen arkadaşların allah yardımcısı olsun inşallah...
Mayıs ayı umarım herkese uğurlu gelir bir bebek getirir. 22 nisanda reglim oldu. Bu ayı değerlendiriyoruz inş. Olur. Geçen ayda istemiştim. Yani bu ikinci ayım, ciddi bir şekilde istediğimi anladım artık. Hazırım yani bebeğimin geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum, eşim de zaten istiyordu o da dört gözle bekliyor. Inşallah olur herkese bol şans....
5 olmuşuz evet :)ismini bilmiyorum ama vardı biri daha. ben kendimi tutyorum yapmamak için. gelecek hafta kan testi yaptırmaya karar verdim. haftaya cuma eşimin doğumgünü perşembe filan yaptırmayı düşünüyorum eğer hamişsem hediyem bu olacak çünkü
herkese merhaba..mart ayı ,nisan ayı derken mayıs ayı geldi...inşallah hayırlı haberler alacağımız bir ay olur...
Ben bu kez doktor kontrolündeydim..yumurtalarımın olgunlaşması için bir ilaç kullandım ve ardında ultrason muayensi yapıldı ve 1 tane yumurta çatlatma iğnesi kullandım.sat 14 nisandı.doktorum 16 mayısda gel dedi ozaman herşey ortaya çıkacak:))))))ama şuan karnımda sancılar var ..yumurtlama zamanıma göre 27 nisanda ilişki olsun demişti doktor.eğer tuttuysa bukadar çabuk başlarmı belirtiler????
bana da cevap lütfenreglim daha gecikemişken olması gereken gün test yaptım 2 defa ikiside çift çizgi ve kanda da 196 çıktı düün... Bugün yine test yapmak ve sonucun artmasını istiyorum şaşkınım ben imdi hamilemiyim...
5 olmuşuz evet :)
canım yaa ne güzel olur öyle hediye, tabii bekleyebilirsen
bugün de benim börtdey ama hediyem var mı yok mu onu bile bilmiourum
:) iidir bebek senden naber. Bugün fazla giremedim çok toğplantı vardı. Muhabbette fazla olmamış galiba. Mübarek gün kaynatmamışsınızbernardo napıysın bakim bak nasıl tanımışın beni sıkı bi takipçi olduğumu
böyle hamile haberleri gelince hevesleniom bende.
teşekkür ederim bilgemadam :)))oooooooooooooooooooo süper süper süper hemen bi dilek tut bu çieçklerden benden sana hediye olsun canım benim nice seneler dilerim inşallah sana en büyük hediye bebiş olur:124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?