Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

koleram yokmu bi belirti daha?

yok canım yaa malsef

selam canlarım şöyle bir göz attımda hamiş haberi hala ypk galiba yada benmi kaçırdım ne.listede bat tarihi geçenler adet olmamışlardır inşallah.

rabiam yok henüz gebe haberi. Tek doğuran hürrem sultan

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım

herkezzin bir olmazki meleğim...
Bekle sabırlı ol azıcık ...
Anlaştıkmı...
Bende inanki çok heycanlıyım..:18::18:

tamam bebeğim anlaştık

kızlar günü geçenler var hala bir haber yokmu ? günü geçipde hamile olduğunu nasıl anlamazlar .... şaşırıyorum

bana da cevap lütfenreglim daha gecikemişken olması gereken gün test yaptım 2 defa ikiside çift çizgi ve kanda da 196 çıktı düün... bugün yine test yapmak ve sonucun artmasını istiyorum şaşkınım ben imdi hamilemiyim...

bende allahın izniyle anne olmak istiyorum. içimde bu umut var inşallah gerçek olur.herşeyden önce sağlıklısı hayırlısı olsun. tüm anne olmak isteyen arkadaşların allah yardımcısı olsun inşallah...

mayıs ayı umarım herkese uğurlu gelir bir bebek getirir. 22 nisanda reglim oldu. bu ayı değerlendiriyoruz inş. olur. geçen ayda istemiştim. yani bu ikinci ayım, ciddi bir şekilde istediğimi anladım artık. hazırım yani bebeğimin geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum, eşim de zaten istiyordu o da dört gözle bekliyor. inşallah olur herkese bol şans....

ebrucan inşallah sonucun yükselir canım herşey yolundadır. bende yeniyim bu konuda fazla anlamıyorum kendine dikkat et

Son düzenleme:

söylediklerine göre görünen o aman çok dikkat et kendine burda neler duyuyoruz inşallah hamişsindir ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim:26::26:

ayy ne güzel maşallah canım hamilesindir tabi ne güzell :)))))

hoşgeldin canım inşallah mayıs ayı uğurlu gelsin sana da

herkese merhaba..mart ayı ,nisan ayı derken mayıs ayı geldi...inşallah hayırlı haberler alacağımız bir ay olur...
ben bu kez doktor kontrolündeydim..yumurtalarımın olgunlaşması için bir ilaç kullandım ve ardında ultrason muayensi yapıldı ve 1 tane yumurta çatlatma iğnesi kullandım.sat 14 nisandı.doktorum 16 mayısda gel dedi ozaman herşey ortaya çıkacak:))))))ama şuan karnımda sancılar var ..yumurtlama zamanıma göre 27 nisanda ilişki olsun demişti doktor.eğer tuttuysa bukadar çabuk başlarmı belirtiler????

5 olmuşuz evet :)
canım yaa ne güzel olur öyle hediye, tabii bekleyebilirsen
bugün de benim börtdey ama hediyem var mı yok mu onu bile bilmiourum

canım inşallah hamile kalırsın :))) ama belirtiler herkese göre değişir

canım yaaaaa ne mutlu oldum bak ben şimdi ayy ne heyecanlısındır kim bilir rabbim vaktinde kucağına almayıda nasip etsin dilerim....

5 olmuşuz evet :)
canım yaa ne güzel olur öyle hediye, tabii bekleyebilirsen
bugün de benim börtdey ama hediyem var mı yok mu onu bile bilmiourum

oooooooooooooooooooo süper süper süper hemen bi dilek tut bu çieçklerden benden sana hediye olsun canım benim nice seneler dilerim inşallah sana en büyük hediye bebiş olur:124::124::124:

bernardo napıysın bakim bak nasıl tanımışın beni sıkı bi takipçi olduğumu
:) iidir bebek senden naber. Bugün fazla giremedim çok toğplantı vardı. Muhabbette fazla olmamış galiba. Mübarek gün kaynatmamışsınız

evettt hamilesin tebrikler

oooooooooooooooooooo süper süper süper hemen bi dilek tut bu çieçklerden benden sana hediye olsun canım benim nice seneler dilerim inşallah sana en büyük hediye bebiş olur:124::124::124:
teşekkür ederim bilgemadam :)))
ben hıdırellez gecesi doğmuşum, o yüzden akşam burdaki herkes için iyi dileklerde bulunacağım kaç gündür aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…