- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.521
doruk tıp merkezinde bebeğim...:82:
sanırım bunu gunum gecmeden anlayamayacagım yaaaa keske bır formul olsa...
7 gün kaldı bat a canım. telefonda tahlil lab. ındaki heşireyi bağladılar bir yerde sordum en erken ne zaman çıkar diye ilişkiden sonra 1-2 gün içinde hormon değeri yükselmeye başlar anlaşılır yani dedi. bende şimid acaba yarın gitsem mi acaba diyorum. ayyy gitmesem iyi olur ama uffffffff. senin ne zaman dı 20 sinden sonra mıydı?
bi de koleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bendende
belirtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
koleram benim ismimi de düzeltirmisin listede sana zahmet
belirti...:89:
Belirti...:120:
Belirti...:119:
Belirti...:111:
Belirti...:130:
seviyorum seni koleram belirtim....
canım senle aynı kaderi paylaşıyoruzçatlıycam meraktan napsam die deli oluyorum kan testi yapırsam daha erken doktor bile güler idrar testi zaten olmas ama kasıklarım ağrıdan patlıyor karnım şişti göbek deliğim pıt pıt atıyor bir tuhafım oturduğum yerde uyuya kalıyorum işin enterasan tarafı 12- 13 gün var daha adetime ovulasyonum biteli 2 gün oluyor ne yapsak acaba mantıklı bişi bulan var mı???
dur bebeğim hemen gitme gitme...
sonra negatif çıkar acaba erkenmi yaptırdım diye dövünürsün...
biraz daha beklemelisin...
benimde 20sinde bebişim..
kolera_vebasi
ne yapayım listede bacım ?
yaptırmıcam işte adet geçsin
haklısın tutmaya çalışıyorum kendimi zaten tam 1 hafta kaldı ya çabuk geçsin ama zaman yaaaa.....
ismim tolsan olarak yazılmış da tolsen olacak. sırf ismim böle değil diye hamile kalmazmışım
kızlar hastaneden geldim troit değilmiş sadece idrar yolunda intihabım varmış o yüzden gebe olmuyomuşum ... toz verdi bunu kullanıcam yumurtlama günümde geçti bu aydann bana hamilelik yok galiba diğer ay'ı beklicem
selam kızlar,
elimde 1 adet fortel bulunmaktaaaa
berree kaçar kızlar....
tolsenim koleram ve diğer bütün arkadaşlar hepinizi öpüyorum
yarın görüşürüz...:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?