Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar gördünüz mü 2012 nin ilk meleklerinin anneleri diye topik açmışlar, süper ya ne kadar erken öğrenmişler. ay darısı başımıza

belirti...:89:
belirti...:120:
belirti...:119:
belirti...:111:
belirti...:130:

seviyorum seni koleram belirtim....

sanırım bunu gunum gecmeden anlayamayacagım yaaaa keske bır formul olsa...

canım senle aynı kaderi paylaşıyoruz çatlıycam meraktan napsam die deli oluyorum kan testi yapırsam daha erken doktor bile güler idrar testi zaten olmas ama kasıklarım ağrıdan patlıyor karnım şişti göbek deliğim pıt pıt atıyor bir tuhafım oturduğum yerde uyuya kalıyorum işin enterasan tarafı 12- 13 gün var daha adetime ovulasyonum biteli 2 gün oluyor ne yapsak acaba mantıklı bişi bulan var mı???

dur bebeğim hemen gitme gitme...
sonra negatif çıkar acaba erkenmi yaptırdım diye dövünürsün...
biraz daha beklemelisin...
benimde 20sinde bebişim..

benimde 17-18 mayısta adet günüm o zamana kadarr beklemek zorundamıyız kan testi en erken ne zaman sonuç vermeye başlıyo??

adetten 1 hafta önce öğrenebilirsin ancak.ama bence bekle tam adet gününde yap

ayyy cnmm allah sana bana ve burada sabırsızlıkla bekleyen her anne adayına sabır versın benımde kasıklarım agrıyo ama onu belırtı olark saymıyorm cunku 3 aydır agrıyo kıstımden dolayı.offf of benım bel agrısından baska bı degısıklıgım yok goguslerdede bı farklılık yok benım ovulasyon gunum gecelı sanırım 5 gun gectı o yuzden daha erken senn gıbı yapcak bsy yok yaaaa

dur bebeğim hemen gitme gitme...
sonra negatif çıkar acaba erkenmi yaptırdım diye dövünürsün...
biraz daha beklemelisin...
benimde 20sinde bebişim..

haklısın tutmaya çalışıyorum kendimi zaten tam 1 hafta kaldı ya çabuk geçsin ama zaman yaaaa.....

kolera_vebasi
ne yapayım listede bacım ?

ismim tolsan olarak yazılmış da tolsen olacak. sırf ismim böle değil diye hamile kalmazmışım

hehehe

kızlar hastaneden geldim troit değilmiş sadece idrar yolunda intihabım varmış o yüzden gebe olmuyomuşum ... toz verdi bunu kullanıcam yumurtlama günümde geçti bu aydann bana hamilelik yok galiba diğer ay'ı beklicem

geçmiş olsun canım...:26:

berree kaçar kızlar....
tolsenim koleram ve diğer bütün arkadaşlar hepinizi öpüyorum
yarın görüşürüz...
:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…