- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
kızlar sohbet çok güzel ama ben nöbetten çıktım biraz dinleneyim sonra yine görüşürüz
doktora 3-4 defa gittim fsh -lh hormon testi yaptı ,hormonlar gayet normal sağlıklı dedi yumurta rezervlerine baktı çok iyi dedi,hiçbir sıkıntı yok yani eşim de gitti test yaptırdı sperm hareketi az ama sorun yok demiş doktor . bu ay wondfo ovülasyon testi aldım yaptım adetimin 13.günü kırmızı çıktı sonra 14 .gün de kırmızıydı ve 15. gün de kırmızıydı ogünleri hep değerlendirdik ama 16.gün iptal :)aminnn canım rabbim seninde kucağını doldursun inşallah. Peki doktora çıktın mı hiç
sen böyle diyince aklıma ne geldi :) dün eşimin teyzesine gittik 2 çocuğu var 40 yaşında. 20 gündür adet görmüyo.korkudan test yapamıyo yaa
canım hakkaten sohpet çok güzel. Benim de önümde evraklar yığıldı resmen :))) ben kendimi alamıyorum burdan
doktora 3-4 defa gittim fsh -lh hormon testi yaptı ,hormonlar gayet normal sağlıklı dedi yumurta rezervlerine baktı çok iyi dedi,hiçbir sıkıntı yok yani eşim de gitti test yaptırdı sperm hareketi az ama sorun yok demiş doktor . Bu ay wondfo ovülasyon testi aldım yaptım adetimin 13.günü kırmızı çıktı sonra 14 .gün de kırmızıydı ve 15. Gün de kırmızıydı ogünleri hep değerlendirdik ama 16.gün iptal :)
bilmiyorum napmam lazım şimdi
ayy , garibimmm ...kis adet duzensizligi olabilir , yas ilerledikce oluyormus, bende bi iki kez oldu, 31 olmama ragmen, teyzenizde hayli hayli olur .
Ammaa olduda hamile kaldi, allah yardim eder elbet
hiç sorma canım siteden kopamıyorum bir türlü.patron yakalarsa beni iş yapmazken yandımki ne yandım.bugünde ödeme günüm ödeme yapmam lazım arada bir kopabilirim sohbetten ona göre kızlar.
geçenlerde birinden duydum kadında pko varmış ara ara regle olmuyormuş.o 2 ayda regle olmamış kadın dr bir gidiyor hamile çıkıyor.ne tuhaf dimi.sen başka bişeyden gidiyorsun dr hamilesin diyor.ay kimbilir ne kadar sevinmiştir.
Kızlar bu arada benim kiloda vermem gerekiyor.bu kilo ile hamile kalırsam 100'ü geçeceğim galiba.
evet çok stresli tipim olabilirüzülme inancını kaybetme. Demesi çok kolay biliyorum ama. Sende biliyosunki rahat insanlar hemencik hamile kalıyo. Rahat olamamak stres yapmak bizim en büyük sıkıntımız. Ben senin işini psikolojiye bağlıyorum. Benim bi arkadaşımda aynı senin durumda. 1 yılı geçti deniyolar gitmedikleri dr kalmadı hepside normal diyo. Ama çok heyecan işte.
evet çok stresli tipim olabilirçok dua edin olur mu ...
canım benim yaa ama 1 yıla kadar normal diyo doktorlar. Biz çok istiyoruz ya ondan olmuyo gibi sanki.
Umutla bekleyelim ...
hehehe bugün benimde ödeme günüm yokum ben bugün yokum sekreter arkadaşa tembihledim
Muhasebecimisin yoksa sende
bende evlendikten sonra 8 kilo aldım yani 8 ayda 64 kiloyum şuan. Allahtan boy uzunda yırtıyorum
bel fıtığı var onda ilaç kullanmaya başladı. Ondandır diyo. Ama ben sen test yap yine de dedim. çünkü ilaç alıyo nolur nolmaz dimi ama
evet çok stresli tipim olabilirçok dua edin olur mu ...
günaydın tünaydın kızlar :) naberrrrrrrrrrr bugün çok daha iyiyim kocacım gitti şehir dışına ondan mı acaba
bende muhasebe yetkilisiyiim haftaya meclis toplantısı var evrakların hazırlanması gerekiyor.ben bu steden ayrılıp evrak hazırlamıyorumVallahi bende başkana yakalanırsam yanarım Ama insanda bukadar güzel sohbetten kopup iş yapası gelmniyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?