- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.701
hoşbuldum nikitam...
iyiyim ben çok şükür sen nasılsın..?...
her şey zamanı gelince oluyor berre, demek ki zamanı değilmiş ve dediğin gibi demek ki olabiliyormuş,bunu biliyorsun
bebeim seni hatırlatarakk üzdü isem vallahi bak çokk özür dilerimay eşşek kafam bileydim sorarmıydım affet beni emi bendede işte öle geçen ay regli dönemimde parçalar halinde pıhtı gelince merak etmiştim bide okuyunca valla o yüzden sordum sen hiç üzülme rabbim sana en güzelini verecek bebişim berrem
cok cok gecmis olsun, ama yine ucuz atlatmissin berremmm....bide buyumus olaydi bebegin? bide dogurtsalardi ? herseyi olusmus olaydi? dahada uzulurdun..cok sukretmekle en dogrusunu yapiyorsun, kadinlik icgudusu iste, ÜzÜluyor insan....Allah bidaha yasatmasin, kucagini tombis tombis bir kuzucuk versin Rabbim...
benimde reglim geçmişti madamım sonra evde idrar testi yaptım çoz az silik çıktı 1 kaç gün sonra gittim kan testi yaptırmaya negatif çıktı arada 10 gün kadar geçti hala regl olmadım bu sefer randevu alıp doktora gittim ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış 3 mm birşey var kese oluşmaya başlıyor dedi hamilesin dedi bende görüyorum gösteriyo felan sonra bana hamilesin dediği anda ben başladım ağlamaya nasıl seviniyorum elim ayağım tutmuyo çıktım eşim yüzüme bakıyo sarıldım ağladım hamileyim diye..
doktor kan testide yaptır bakalım dedi değerin ne kadar kaç haftalık diye..
gittim verdim 2 saat sonra alıcaktım ben bu arada ablama arkadşlarıma felan söylüyorum...
gittik sonucu almaya negatif doktor dedi kimyasal gebelik sağlıklı olmayan gebelik dedi anlattı beni teslli etmeye çalıştı...
ben eve gittim eşime sarıldım ağla ağla eşimde beni teselli ediyo..
sonra düşündüm Rabbime şükrettim en azından olabiliyo diye herşeyde vardır bir hayır dedim ...
aradan 1 hafta geçti baktım regl oluyorum birden sancı gibi girdi hemen koştum lavaoya düştü biraz büyüktü ama inan o düşünce kendimi tutamadım çok ağladım...
suya tutunca felen renginin açıldığını bilmiyodum..
slm kızlar nasılsınızzz
fıstık bende adet olmadım daha inşallah olmayıs:) sen geliyosun zaten gülüm topiğe listedesin tabikidekızlar selam
ben de hala adet olamadım. Olsam da rahatlasam bari.madem bebiş yok.
Ben sizler kadar sık yazamıyorum kusara bakmayın ama listede kalayım olar mı
yettim kızlar. Ne toplantıymış geçmedi gitti yaaa
gelmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn( :90::90::90::90::90:
ee bi değişiklik var mı? Adet olan olmayan
benimde reglim geçmişti madamım sonra evde idrar testi yaptım çoz az silik çıktı 1 kaç gün sonra gittim kan testi yaptırmaya negatif çıktı arada 10 gün kadar geçti hala regl olmadım bu sefer randevu alıp doktora gittim ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış 3 mm birşey var kese oluşmaya başlıyor dedi hamilesin dedi bende görüyorum gösteriyo felan sonra bana hamilesin dediği anda ben başladım ağlamaya nasıl seviniyorum elim ayağım tutmuyo çıktım eşim yüzüme bakıyo sarıldım ağladım hamileyim diye..
Doktor kan testide yaptır bakalım dedi değerin ne kadar kaç haftalık diye..
Gittim verdim 2 saat sonra alıcaktım ben bu arada ablama arkadşlarıma felan söylüyorum...
Gittik sonucu almaya negatif doktor dedi kimyasal gebelik sağlıklı olmayan gebelik dedi anlattı beni teslli etmeye çalıştı...
Ben eve gittim eşime sarıldım ağla ağla eşimde beni teselli ediyo..
Sonra düşündüm rabbime şükrettim en azından olabiliyo diye herşeyde vardır bir hayır dedim ...
Aradan 1 hafta geçti baktım regl oluyorum birden sancı gibi girdi hemen koştum lavaoya düştü biraz büyüktü ama inan o düşünce kendimi tutamadım çok ağladım...
Suya tutunca felen renginin açıldığını bilmiyodum..
tedimerimmmmm hoşgeldinnnnnnnnn iyiyiz bitanem sen nasılsın
cok sukur tatlimm, iyidir calisiyorum,
ne yapiyosun? evdemisin? istemisin? iyi ol , her daim tontisimmm benimmm
bebeğim benim yaaa inşallah o acının sonu selamet olsun. Mübarek cuma saatinin hatrına inşallah bu ay gebe olursun. Sağlıklı hayırlı bi bebişin olur aminnnnnnnnnn
evet , insallah kimse oyle aci aci seyler tatmasss!evet canım haklısın...
hayır canım benim zaten daha çok yeni unutmadım 2 ay önceydi...
zaten 10aylık evliyim...
inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun canım benim...
evet nikitam çok şükür...
Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor...
inşallah canım benim hepimizin..
al bendende o kadar ..işteyim canım haftanın son günü ya biraz mutluyum o yüzden...
berrecim çok üzüldüm canım ama üzülme allah daha sağlıklısını gönderecektir inşş...
inşalllah kedimerim...
nasılsın ...?
sağlık sıhhat olarak iyiyim çok şükür benimde 7 gün bat a ama bu ay hiç umutlu değilim nedense geçen ay çok umutluydumm olmamıştı nasipp ama dua edelim bellimi olur rabbim ol derse oluverir yüce rabbim bu cuma gününde çocuk isteyen çocuk dileyen dünyanın her neresinde olursa olsun hayırlı sağlıklı evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inş.
bende mayıs 9 da 7 aylık evli oluciğimmmm şekerimmmmsonra hamiş olucam insallah
selam kızlar nasılsınız?
yaw ben karmakarışığım. BATa kaldı 1 gün ama ara ara karnım yokluyo beni, geliyorum hazır ol der gibi
fakat dün sabah olduğu gibi bugün yine çıkardım bi sürü. yarabbim üşüttüm mü bebişim mi geldi anlayamıyorum. ne yapcam bilmiyorum. erken daha diye test de yapamıyorum ama ölüyorum sabırsızlıktan. offff offfff:26::26::26:
biz bize kaldik gadin bacilarim
bugunki planiniz nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?