Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

her şey zamanı gelince oluyor berre, demek ki zamanı değilmiş ve dediğin gibi demek ki olabiliyormuş,bunu biliyorsun

evet canım haklısın...

hayır canım benim zaten daha çok yeni unutmadım 2 ay önceydi...
zaten 10aylık evliyim...
inşallah rabbim hepimizin kucağını doldursun canım benim...

evet nikitam çok şükür...
Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor...
inşallah canım benim hepimizin..

berrecim çok üzüldüm canım ama üzülme allah daha sağlıklısını gönderecektir inşş...

slm kızlar nasılsınızzz

tedimerimmmmm hoşgeldinnnnnnnnn iyiyiz bitanem sen nasılsın

kızlar selam
ben de hala adet olamadım. Olsam da rahatlasam bari.madem bebiş yok.
Ben sizler kadar sık yazamıyorum kusara bakmayın ama listede kalayım olar mı

fıstık bende adet olmadım daha inşallah olmayıs:) sen geliyosun zaten gülüm topiğe listedesin tabikide

yettim kızlar. Ne toplantıymış geçmedi gitti yaaa

bernardommm ojgeldin beyaa

gelmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn( :90::90::90::90::90:

gelmesinnnnnnn

ee bi değişiklik var mı? Adet olan olmayan

bennnnnnnnnnnn olmadımmmm :26:

bebeğim benim yaaa inşallah o acının sonu selamet olsun. Mübarek cuma saatinin hatrına inşallah bu ay gebe olursun. Sağlıklı hayırlı bi bebişin olur aminnnnnnnnnn

kızlar selam çok fazla giremiyorum nete ben yazamıyorum kusura bakmayın girsemde sizlerden haberlere bakıp çıkıorm benim adetim 1 gün geçti ama felaket ağrım war belim karnım çok ağrıo ne olcak bilmiorm ama hiçde hamiş belirtim yok sizce neden gecikdi yada hamilemiyim inş hamileyimdir

evet , insallah kimse oyle aci aci seyler tatmasss!
işteyim canım haftanın son günü ya biraz mutluyum o yüzden...
al bendende o kadar ..

inşalllah kedimerim...
nasılsın ...?

sağlık sıhhat olarak iyiyim çok şükür benimde 7 gün bat a ama bu ay hiç umutlu değilim nedense geçen ay çok umutluydumm olmamıştı nasipp ama dua edelim bellimi olur rabbim ol derse oluverir yüce rabbim bu cuma gününde çocuk isteyen çocuk dileyen dünyanın her neresinde olursa olsun hayırlı sağlıklı evlatlarını sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin inş.

selam kızlar nasılsınız?
yaw ben karmakarışığım. BATa kaldı 1 gün ama ara ara karnım yokluyo beni, geliyorum hazır ol der gibi
fakat dün sabah olduğu gibi bugün yine çıkardım bi sürü. yarabbim üşüttüm mü bebişim mi geldi anlayamıyorum. ne yapcam bilmiyorum. erken daha diye test de yapamıyorum ama ölüyorum sabırsızlıktan. offff offfff:26::26::26:

herşeyin hayırlısı canım benim...
biz hep pozitif düşünelim olmazsa bir sonraki ay inşallah denerriz...
amin inşallah canım...

:18::18::18::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…