Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Kızlar hepinizi öper iyi tatiller dilerim özleyin beni anacım byyyyy
canim benimm, bende cikiyorum ,cok opuyorum hepinizii, kib pazartesi gorusuruzzz insallah, evden bakarsam kaptiririm kendimi diye bakmiyorum , vaktimde olmuyor dogru durust zaten.. sizi en guzele emanet ederken, hoscakalin diyorummm ...
kızlar acayip yüzüm yanıyo yaaa kıpkırmızı oldu nanaklarım :26:
biraz hava alsan koleram? SIKILMIS olmayasin ?? bikac tur at ,geri dÖn ...acilirsin:44:
gorusuruz canimmm, byeee

öpüyorum bitanemmmmmm pazartesi ya güzel haber yada kötü haber vercem dua et bana mucucmcmckkkkkkkkkk

açıktan söylüyom şekerim kıskandım diye, sen gizliden kıskanandan kork

haklisin sende tabiii,
gizliden is cevirenden korkcak insan dimeee, yani kiskanmasan bile kiskandim demek lazimki karsindaki korkmasin korkutmayalim bizde kimseyi ...bende kiskandimmmmmmda koydummm
ilahi

nikitamm bende çok öptüm seni görüşürüz...

madam bayıldım profiline benide unutmamışsın
görüşürüz canım...:80:

slm hatunlar ben bişey sormustum kimse cevap yazmamıs diyorumki yumurtlama günüm geçeli 4 gün oldu dünden beri kasıklarıma sanki bıçak saplanır gibi acı oluyor yani sancı şeklinde değil birden giriyor birden çıkıyor ahhh dememe kalmadan geçiyor birde sürekli yiyorum yiyorum doymuyorum diyorumki eğer hamile kaldıysam bu yumurtlama gününde tuttuysa bu kadar çabuk belirti olurmu fikirlerinize ihtiyacım var

hamileliği belli olan varmı?midem kazınıyo akşamda olmadı eve gidelim birazdan ikindi okuncak :126:
sabahtan beri çay içiyorum boş boş zaman geçmiyor iş yapıyorum elim boş değil ama yinede...

bence hamilelik belirtisi değildir canım çok erken bu durumlar için diye düşünüyorum yumurtlamanı ovulasyon testiyle belirlemediysen bazı insanlar yumurtlarken böyle acılar olabiliyomuş belkide geç yumurtluyo olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…