- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.741
kıskandım ben de avatar koydum
avatarına bittimmmmmmmmmmmmmmm çalabilirmiyimmmmmmmm :26:
kis insan bacilarini kiskanirimi?? Aaaa ,
mersi canımmmm sende çalll
caldim gettiii, ellerin dert gormesin ....madamimmm
kis insan bacilarini kiskanirimi?? aaaa ,
canim benimm, bende cikiyorum ,cok opuyorum hepinizii, kib pazartesi gorusuruzzz insallah, evden bakarsam kaptiririm kendimi diye bakmiyorum ,Kızlar hepinizi öper iyi tatiller dilerim özleyin beni anacım byyyyy
biraz hava alsan koleram? SIKILMIS olmayasin ?? bikac tur at ,geri dÖn ...acilirsin:44:kızlar acayip yüzüm yanıyo yaaa kıpkırmızı oldu nanaklarım :26:
canim benimm, bende cikiyorum ,cok opuyorum hepinizii, kib pazartesi gorusuruzzz insallah, evden bakarsam kaptiririm kendimi diye bakmiyorum ,vaktimde olmuyor dogru durust zaten.. sizi en guzele emanet ederken, hoscakalin diyorummm ...
biraz hava alsan koleram? SIKILMIS olmayasin ?? bikac tur at ,geri dÖn ...acilirsin:44:
gorusuruz canimmm, byeee
açıktan söylüyom şekerim kıskandım diye, sen gizliden kıskanandan kork
haklisin sende tabiii,
gizliden is cevirenden korkcak insan dimeee, yani kiskanmasan bile kiskandim demek lazimki karsindaki korkmasinkorkutmayalim bizde kimseyi ...bende kiskandimmmmmmda koydummm
ilahi
slm hatunlar ben bişey sormustum kimse cevap yazmamıs diyorumki yumurtlama günüm geçeli 4 gün oldu dünden beri kasıklarıma sanki bıçak saplanır gibi acı oluyor yani sancı şeklinde değil birden giriyor birden çıkıyor ahhh dememe kalmadan geçiyor birde sürekli yiyorum yiyorum doymuyorum diyorumki eğer hamile kaldıysam bu yumurtlama gününde tuttuysa bu kadar çabuk belirti olurmu fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?