- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.781
tolsen daha 2.yi yapmadım ya bişi diyemiyorum, sen bugun napıcan ki canım?canım zümrem canım arkadaşım çığlık atmak istiyorum senin adına. için rahat olsun sen hamişsin. herşeyimiz aynı gidiyor. inşallah ben de bugün aynı haberi alırım seninle.
18inde bekliyorum aynı hemen hemen günlerimiz 27sinde ilk denemeye başladık 3de bitirdik şimdi bekliyorum ama oturduğum yerden doğruluyorum resmen
tolsen daha 2.yi yapmadım ya bişi diyemiyorum, sen bugun napıcan ki canım?canım zümrem canım arkadaşım çığlık atmak istiyorum senin adına. için rahat olsun sen hamişsin. herşeyimiz aynı gidiyor. inşallah ben de bugün aynı haberi alırım seninle.
tolsen daha 2.yi yapmadım ya bişi diyemiyorum, sen bugun napıcan ki canım?
canım benim inşallah hamilesindir ama çıkmazsa lutfen acele etme, çünkü benim SATım 11 nisan akşamıydı, yani senden 1 gün ilerideyim. 7 den sonra haberini bekliyor olacağım, akşam 8den sonra bi daha oncomedle sabah da fortelle yapacağım, ben de paylaşıcam ama test bozuk olabilirr onun için bişi diyemiyorum, 8den sonra daha net olacakcanım ben bugün pek iyi değildim benim enfeksiyon hikayesinide biliyorsun o yüzden eğer hamile değil de enfeksiyon belirtisiyse bir an önce ilaç başlayabilmek adına apar topar kan testi verdim. üzgünüm seni beklemediğim için. ama senin de ne güzel testte çıkmış zaten. silik çizgide pozitif anlamına geliyormu. içini ferah tut bebişin seninle canım. bende test sonucunu 7 gibi alıcam işte. umarım benim bebişimde benimledir ...
bende öyle 2 kere denedm 2 aydır istiyoruz geçen ay kaçırdık zamanımızı denedeik ama tutmadı bu ay zamanında yaptık bakalım nasipten öteye bişi olmuyo ebrucum ya bilsem ki kesin çözüm vercek hemen doktora gidiyim ama duyuoruz ki kesin çözüm değil erkenden öğrenmek o yüzden sabretcez bişi kalmdı senin 11 benim 12 güngünlerimiz aynıymıs insallah ayın 18 i olur olmam sende olmazsın hamileyizzzzzzzzzz diye bağırırız ne güzel olur ...sen ne zamandır istiyorsun canım ....bide bişey diycem biz bu ay çok çalısamadık yani yumurtlama zamanımızda 2 kere fln insallah tutmusur
bakın bu adete 6 gün kalaki fotoğraf, silik bişi var değil mi:26:
canım yani bugun adetime 6 gün var, az önce yaptım testievet var gördüm gördüm bidaha dene kaç gün geçti şimdi üstünden testin markası ne idihadi inşş.
canım yani bugun adetime 6 gün var, az önce yaptım testi
akşam bi daha yapıcam, bekliyorum belki test bozuktur diye sevinemiyorum, inşallah hepimiz hamişizdirr
oncomed bu, elimde bir fortel var, yarın sabah yapmayı dusunuyordum onla, neden guvenme dedin canım?testin markasını de bi sen bana güvenilir mi onu diyeyim prodictor yada fortel ii diğerlerine güvenme sakın birde akşam yapma sabah kalkınca ilk idrarından al %99 doğru olur o zaman
insallah canım hepimiz hamileyizdir , gelecek ayı bekleyenler de gelecek ay hamiş olur insallahbugün çok takip edemedim ama sanırım hamişler çıkıyo yavaş yavaşsabah güzel haberler alacağımız bi gün olur inşallah demiştim rabbim duy sesimi inşallah HAMİLESİNİZDİR:26::26::26:
oncomed bu, elimde bir fortel var, yarın sabah yapmayı dusunuyordum onla, neden guvenme dedin canım?
belirti olarak da bugun canım tuzlu limon cekti :S
tesekkur ederim, yarın sabah ilk idrarımla forteli deneyeceğimecza mümessili ve 2 tane eczacı akrabam var diğer testlerin yanılma payının yüksek olduğunu söylüyor benden demesi ucuz testlere güvenmeyin predictor ilk test markası zaten fortel bu konuda kendini aşmış bir firma sen bilirsin ama dediğim gibi o dediğin testen ecza mümessilin teyzesi yaptı gözümüzün önünde kadın 2 aylık hamile çıkarmadı
tesekkur ederim, yarın sabah ilk idrarımla forteli deneyeceğim
dualarım sizinle güzeller Allahtan umudu kesmeyin inş hepimizin yüzüne gülsün rabbimben çıkıyorum kızlar ve yarını sabırsızlıkla bekliyorum allahıımmmm duy sesimizi:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?