Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

akşam 8den sonra eşim geldiğinde bir daha yapıcam, sabah da ilk idrarla fortelle yapıcam
sağolun kızlar, sevinemiyorum şu an

canım zümrem canım arkadaşım çığlık atmak istiyorum senin adına. için rahat olsun sen hamişsin. herşeyimiz aynı gidiyor. inşallah ben de bugün aynı haberi alırım seninle.
tolsen daha 2.yi yapmadım ya bişi diyemiyorum, sen bugun napıcan ki canım?

18inde bekliyorum aynı hemen hemen günlerimiz 27sinde ilk denemeye başladık 3de bitirdik şimdi bekliyorum ama oturduğum yerden doğruluyorum resmen

günlerimiz aynıymıs insallah ayın 18 i olur olmam sende olmazsın hamileyizzzzzzzzzz diye bağırırız ne güzel olur ... sen ne zamandır istiyorsun canım ....bide bişey diycem biz bu ay çok çalısamadık yani yumurtlama zamanımızda 2 kere fln insallah tutmusur

canım zümrem canım arkadaşım çığlık atmak istiyorum senin adına. için rahat olsun sen hamişsin. herşeyimiz aynı gidiyor. inşallah ben de bugün aynı haberi alırım seninle.

canım ben bugün pek iyi değildim benim enfeksiyon hikayesinide biliyorsun o yüzden eğer hamile değil de enfeksiyon belirtisiyse bir an önce ilaç başlayabilmek adına apar topar kan testi verdim. üzgünüm seni beklemediğim için. ama senin de ne güzel testte çıkmış zaten. silik çizgide pozitif anlamına geliyormu. içini ferah tut bebişin seninle canım. bende test sonucunu 7 gibi alıcam işte. umarım benim bebişimde benimledir ...

canım benim inşallah hamilesindir ama çıkmazsa lutfen acele etme, çünkü benim SATım 11 nisan akşamıydı, yani senden 1 gün ilerideyim. 7 den sonra haberini bekliyor olacağım, akşam 8den sonra bi daha oncomedle sabah da fortelle yapacağım, ben de paylaşıcam ama test bozuk olabilirr onun için bişi diyemiyorum, 8den sonra daha net olacak

bende öyle 2 kere denedm 2 aydır istiyoruz geçen ay kaçırdık zamanımızı denedeik ama tutmadı bu ay zamanında yaptık bakalım nasipten öteye bişi olmuyo ebrucum ya bilsem ki kesin çözüm vercek hemen doktora gidiyim ama duyuoruz ki kesin çözüm değil erkenden öğrenmek o yüzden sabretcez bişi kalmdı senin 11 benim 12 gün

evet var gördüm gördüm bidaha dene kaç gün geçti şimdi üstünden testin markası ne idi hadi inşş.
canım yani bugun adetime 6 gün var, az önce yaptım testi
akşam bi daha yapıcam, bekliyorum belki test bozuktur diye sevinemiyorum, inşallah hepimiz hamişizdirr

canım yani bugun adetime 6 gün var, az önce yaptım testi
akşam bi daha yapıcam, bekliyorum belki test bozuktur diye sevinemiyorum, inşallah hepimiz hamişizdirr

testin markasını de bi sen bana güvenilir mi onu diyeyim prodictor yada fortel ii diğerlerine güvenme sakın birde akşam yapma sabah kalkınca ilk idrarından al %99 doğru olur o zaman

testin markasını de bi sen bana güvenilir mi onu diyeyim prodictor yada fortel ii diğerlerine güvenme sakın birde akşam yapma sabah kalkınca ilk idrarından al %99 doğru olur o zaman
oncomed bu, elimde bir fortel var, yarın sabah yapmayı dusunuyordum onla, neden guvenme dedin canım?
belirti olarak da bugun canım tuzlu limon cekti :S

bugün çok takip edemedim ama sanırım hamişler çıkıyo yavaş yavaş sabah güzel haberler alacağımız bi gün olur inşallah demiştim rabbim duy sesimi inşallah HAMİLESİNİZDİR:26::26::26:

bugün çok takip edemedim ama sanırım hamişler çıkıyo yavaş yavaş sabah güzel haberler alacağımız bi gün olur inşallah demiştim rabbim duy sesimi inşallah HAMİLESİNİZDİR:26::26::26:
insallah canım hepimiz hamileyizdir , gelecek ayı bekleyenler de gelecek ay hamiş olur insallah

oncomed bu, elimde bir fortel var, yarın sabah yapmayı dusunuyordum onla, neden guvenme dedin canım?
belirti olarak da bugun canım tuzlu limon cekti :S

ecza mümessili ve 2 tane eczacı akrabam var diğer testlerin yanılma payının yüksek olduğunu söylüyor benden demesi ucuz testlere güvenmeyin predictor ilk test markası zaten fortel bu konuda kendini aşmış bir firma sen bilirsin ama dediğim gibi o dediğin testen ecza mümessilin teyzesi yaptı gözümüzün önünde kadın 2 aylık hamile çıkarmadı

tesekkur ederim, yarın sabah ilk idrarımla forteli deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…