Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

koleracımm öleeee beklemedeyim.hiç bişiin olduu da yok.anlamadım gitti ben bu işi.şimdiye coktan olmam gerekıyordu.2 gun bekleyeceım eger hala olmazsa bu sefer kan verecegım yıne.testlere güvenım kalmadı benım ya.
sen de de tık yok dı mı .
ne olacak bizim by halimiz ya:82:

yumurtlama günümü bilmiyorum ben şöyle hesaplıyorum 28 günde 1 adet olurum 14.gün yumurtlama günü diye diyorum diyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum ....bu ay zaten mantık olarak düşünüyorum çok az çalıstık :) yinede umut kesilmez dün varya hıdırrellezdi ya kağıda test çubuğu çizdim çift çizgi çıkmıs olarak bakalım hayırlısı:)

ebrucum taklım bende seninle aynıyım bu soruyu yaklaşık 3 gündür forumda herkese soruyorum ama kimsenin net bir cevabı yok sanırım psikolojik olarak bu etki ediyor ama kasıklarım catlıyo ne bilim yaww 12 günüm var adetime tek bildiğim bu

kızlar selam hastaneden geliyorum kan testi yaptırdım. 8 gibi sonucu çıkacak. ne olacak bilmiyorum. hatırlarsanız geçen haftalarda bir enfeksiyonum vardı. dr. verdiği ilaçları da hamilelik korkusuyla almamıştım. üstelik 1 haftadır kasık ağrılarım ve mide bulantılarım başlamıştı. bugünde öğürtü raddesinde midem kalkınca apar topar gidip kan testi vermeye karar verdim. çünkü bu belirtiler ya hamilelikten ya da enfeksiyondan. eğer enfeksiyonsa tedavi olmam lazım. neyse işte öööle ne olur dua edin sonuç pozitif çıksın. bu arada hiç hamiş haberi yok mu?

Bir gebelik oluştuğunda herhangi bir testin bu gebeliği saptayabilmesi için hCG adı verilen hormonun varlığı temel şarttır. hCG yalnızca gebelikte salgılanan bir hormondur ve salgılanabilmesi için döllenmiş yumurtanın blastokist aşamasına ulaşıp rahim içine yerleşmesi gerekir. Bu genelde yumurtlamayı takiben 6-10 gün içinde meydana gelen bir olaydır. Teorik olarak hCG döllenmeyi takip eden 9. gün civarında salgılanmaya başlar. Hormonun kanda yeterli düzeye ulaşıp idrarla da atılması için ek zamana gerek vardır. Çok erken dönemlerde hormon kanda yükselmeye başlamasına rağmen idrarl atılması gecikebilir. Normalde gebe olmayan bir kadında kandaki hCG düzeyi mililitrede 10 milienternasyonel üniteden (mIU) daha düşüktür

canım benim yaa benimde azcık midem bulanıyo ama bence heyecandan. Hala tık yok bacım

yazdığıma cevap verecek birileri yokmu?

ben verdim cevap :))))

canım yaaaaaa inşallah hamişsindir hayırlı haberlerini beklios :26:

canım hadi bakalım topiğin ilk annesi olarak gel bakalımm akşama girebilirsen sonucu bekliyoruz merakta koyma bizi bacım

canım benim yaa benimde azcık midem bulanıyo ama bence heyecandan. Hala tık yok bacım

yazdığıma cevap verecek birileri yokmu?

ben verdim cevap :))))

ebru süpersin düşüncelerimiz bile aynı ne zaman bat günün adet günün yani çok hoşuma gitti keşke bende çizseydim.

Selam kızlar;

Canım sen bence hamilesin.Yinede sonucu almadan kesin demiyelim ama enfeksiyon öğürtü yapmaz.Sen zaten mide bulantılarım var deyince şüphelenmiştim ama şimdi emin oldum.Hadi bakalım saat 8 de ne olacaksa olacak.Ay inşallah hamilesindir canım ya

benimde kasıklarıma ANİDEN bıçak gibi giriyo çıkıyo bir hareket yaparken koltuktan kalkarken batıyo çıkıyo anlamadım ben ayın 17 sinde bekliyorum gelmeyesiceyi....sen ayın kaçında olcaksın günler geçmiyor bir an önce test yapmak istiyorum çok sabırsızım

tolsen inşallah açılışı sen yaparsınn sonra boncuk gibi diziliriz :)
mağdurum da mağdurum :):26:

kıslar heyecan yapmayım diyorum da az önce fazla beklememiş idrarla normal bi gebelik testi ile yaptım
cok silik t penceresi ama boş değil, akşam bi tane daha yapcam. lütfen tebrik etmeyin henuz cunku emin olamıyorum hala:26:

ebru süpersin düşüncelerimiz bile aynı ne zaman bat günün adet günün yani çok hoşuma gitti keşke bende çizseydim.

canım o senin hoşluğun bat 17 mayıs daha 11 gün var ...dün tanısmıs olsaydık sanada söylerdim sende çizerdin ben test çubuğunu çizdim çift çizgi olarak
geçen hıdırrellezde kendimi hamile çizmiştim 1 ay sonra hamile kalmıstık (düşükle sonlandı) sonra çizdiklerimin hepsi oldu şükürler olsun insallah senınde gönlünden geçenler olur

Ay ALLAH'ım bugün cuma saati hepimiz için çok dua ettim.Ay kız yoksa tek tek başlıyormu hamiş haberleri.Sabırsızlıklan bekliyoruz kuşum.

tebrik etmeden önce sabah ilk idrarla yapsaydın daha net bir cevap alırdın 2.çizgi silik olsa bile 2.çizgi olarak kabul ediliyor cnım sonucunu kesin öğrende mayıs ayının ilk hamişi sen ol hayırlısıyla bekliyoruz

morçilek
tolsen inşallah açılışı sen yaparsınn sonra boncuk gibi diziliriz :)
mağdurum da mağdurum :)

kedimeri
canım hadi bakalım topiğin ilk annesi olarak gel bakalımm akşama girebilirsen sonucu bekliyoruz merakta koyma bizi bacım

kızlar çok teşekkür ederim ... 7 gibi öğreneceğim dr okumalıymış ama sonucu. dr okutup eve geri dönmek 9 filan olur. muhakkak yazarım sonuç pozitifse.

18inde bekliyorum aynı hemen hemen günlerimiz 27sinde ilk denemeye başladık 3de bitirdik şimdi bekliyorum ama oturduğum yerden doğruluyorum resmen

canım zümrem canım arkadaşım çığlık atmak istiyorum senin adına. için rahat olsun sen hamişsin. herşeyimiz aynı gidiyor. inşallah ben de bugün aynı haberi alırım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…