- 25 Temmuz 2008
- 511
- 7
- 118
- 42
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.761
bence hamilelik belirtisi değildir canım çok erken bu durumlar için diye düşünüyorum yumurtlamanı ovulasyon testiyle belirlemediysen bazı insanlar yumurtlarken böyle acılar olabiliyomuş belkide geç yumurtluyo olabilirsin
slm hatunlar ben bişey sormustum kimse cevap yazmamıs diyorumki yumurtlama günüm geçeli 4 gün oldu dünden beri kasıklarıma sanki bıçak saplanır gibi acı oluyor yani sancı şeklinde değil birden giriyor birden çıkıyor ahhh dememe kalmadan geçiyor birde sürekli yiyorum yiyorum doymuyorum diyorumki eğer hamile kaldıysam bu yumurtlama gününde tuttuysa bu kadar çabuk belirti olurmu fikirlerinize ihtiyacım var
slm hatunlar ben bişey sormustum kimse cevap yazmamıs diyorumki yumurtlama günüm geçeli 4 gün oldu dünden beri kasıklarıma sanki bıçak saplanır gibi acı oluyor yani sancı şeklinde değil birden giriyor birden çıkıyor ahhh dememe kalmadan geçiyor birde sürekli yiyorum yiyorum doymuyorum diyorumki eğer hamile kaldıysam bu yumurtlama gününde tuttuysa bu kadar çabuk belirti olurmu fikirlerinize ihtiyacım var
koleracımm öleeee beklemedeyim.hiç bişiin olduu da yok.anlamadım gitti ben bu işi.şimdiye coktan olmam gerekıyordu.2 gun bekleyeceım eger hala olmazsa bu sefer kan verecegım yıne.testlere güvenım kalmadı benım ya.
Sen de de tık yok dı mı .
Ne olacak bizim by halimiz ya:82:
yazdığıma cevap verecek birileri yokmu?
kızlar selam hastaneden geliyorum kan testi yaptırdım. 8 gibi sonucu çıkacak. Ne olacak bilmiyorum. Hatırlarsanız geçen haftalarda bir enfeksiyonum vardı. Dr. Verdiği ilaçları da hamilelik korkusuyla almamıştım. üstelik 1 haftadır kasık ağrılarım ve mide bulantılarım başlamıştı. Bugünde öğürtü raddesinde midem kalkınca apar topar gidip kan testi vermeye karar verdim. çünkü bu belirtiler ya hamilelikten ya da enfeksiyondan. Eğer enfeksiyonsa tedavi olmam lazım. Neyse işte öööle ne olur dua edin sonuç pozitif çıksın. Bu arada hiç hamiş haberi yok mu?
kızlar selam hastaneden geliyorum kan testi yaptırdım. 8 gibi sonucu çıkacak. ne olacak bilmiyorum. hatırlarsanız geçen haftalarda bir enfeksiyonum vardı. dr. verdiği ilaçları da hamilelik korkusuyla almamıştım. üstelik 1 haftadır kasık ağrılarım ve mide bulantılarım başlamıştı. bugünde öğürtü raddesinde midem kalkınca apar topar gidip kan testi vermeye karar verdim. çünkü bu belirtiler ya hamilelikten ya da enfeksiyondan. eğer enfeksiyonsa tedavi olmam lazım. neyse işte öööle ne olur dua edin sonuç pozitif çıksın. bu arada hiç hamiş haberi yok mu?
koleracımm öleeee beklemedeyim.hiç bişiin olduu da yok.anlamadım gitti ben bu işi.şimdiye coktan olmam gerekıyordu.2 gun bekleyeceım eger hala olmazsa bu sefer kan verecegım yıne.testlere güvenım kalmadı benım ya.
Sen de de tık yok dı mı .
Ne olacak bizim by halimiz ya:82:
yazdığıma cevap verecek birileri yokmu?
kızlar selam hastaneden geliyorum kan testi yaptırdım. 8 gibi sonucu çıkacak. Ne olacak bilmiyorum. Hatırlarsanız geçen haftalarda bir enfeksiyonum vardı. Dr. Verdiği ilaçları da hamilelik korkusuyla almamıştım. üstelik 1 haftadır kasık ağrılarım ve mide bulantılarım başlamıştı. Bugünde öğürtü raddesinde midem kalkınca apar topar gidip kan testi vermeye karar verdim. çünkü bu belirtiler ya hamilelikten ya da enfeksiyondan. Eğer enfeksiyonsa tedavi olmam lazım. Neyse işte öööle ne olur dua edin sonuç pozitif çıksın. Bu arada hiç hamiş haberi yok mu?
yumurtlama günümü bilmiyorum ben şöyle hesaplıyorum 28 günde 1 adet olurum 14.gün yumurtlama günü diye diyorum diyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum ....bu ay zaten mantık olarak düşünüyorum çok az çalıstık :) yinede umut kesilmez dün varya hıdırrellezdi ya kağıda test çubuğu çizdim çift çizgi çıkmıs olarak bakalım hayırlısı:)
kızlar selam hastaneden geliyorum kan testi yaptırdım. 8 gibi sonucu çıkacak. ne olacak bilmiyorum. hatırlarsanız geçen haftalarda bir enfeksiyonum vardı. dr. verdiği ilaçları da hamilelik korkusuyla almamıştım. üstelik 1 haftadır kasık ağrılarım ve mide bulantılarım başlamıştı. bugünde öğürtü raddesinde midem kalkınca apar topar gidip kan testi vermeye karar verdim. çünkü bu belirtiler ya hamilelikten ya da enfeksiyondan. eğer enfeksiyonsa tedavi olmam lazım. neyse işte öööle ne olur dua edin sonuç pozitif çıksın. bu arada hiç hamiş haberi yok mu?
ebrucum taklım bende seninle aynıyım bu soruyu yaklaşık 3 gündür forumda herkese soruyorum ama kimsenin net bir cevabı yok sanırım psikolojik olarak bu etki ediyor ama kasıklarım catlıyo ne bilim yaww 12 günüm var adetime tek bildiğim bu
ebru süpersin düşüncelerimiz bile aynı ne zaman bat günün adet günün yaniçok hoşuma gitti keşke bende çizseydim.
kıslar heyecan yapmayım diyorum da az önce fazla beklememiş idrarla normal bi gebelik testi ile yaptım
cok silik t penceresi ama boş değil, akşam bi tane daha yapcam. lütfen tebrik etmeyin henuz cunku emin olamıyorum hala:26:
kıslar heyecan yapmayım diyorum da az önce fazla beklememiş idrarla normal bi gebelik testi ile yaptım
cok silik t penceresi ama boş değil, akşam bi tane daha yapcam. lütfen tebrik etmeyin henuz cunku emin olamıyorum hala:26:
canım yaaaaaa inşallah hamişsindir hayırlı haberlerini beklios :26:
morçilek
tolsen inşallah açılışı sen yaparsınn sonra boncuk gibi diziliriz :)
mağdurum da mağdurum :)
rabia1984
Selam kızlar;
Canım sen bence hamilesin.Yinede sonucu almadan kesin demiyelim ama enfeksiyon öğürtü yapmaz.Sen zaten mide bulantılarım var deyince şüphelenmiştim ama şimdi emin oldum.Hadi bakalım saat 8 de ne olacaksa olacak.Ay inşallah hamilesindir canım ya
kedimeri
canım hadi bakalım topiğin ilk annesi olarak gel bakalımm akşama girebilirsen sonucu bekliyoruz merakta koyma bizi bacım
benimde kasıklarıma ANİDEN bıçak gibi giriyo çıkıyo bir hareket yaparken koltuktan kalkarken batıyo çıkıyo anlamadım ben ayın 17 sinde bekliyorum gelmeyesiceyi....sen ayın kaçında olcaksın günler geçmiyor bir an önce test yapmak istiyorum çok sabırsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?