- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #2.801
bakın bu adete 6 gün kalaki fotoğraf, silik bişi var değil mi:26:
bende öyle 2 kere denedm 2 aydır istiyoruz geçen ay kaçırdık zamanımızı denedeik ama tutmadı bu ay zamanında yaptık bakalım nasipten öteye bişi olmuyo ebrucum ya bilsem ki kesin çözüm vercek hemen doktora gidiyim ama duyuoruz ki kesin çözüm değil erkenden öğrenmek o yüzden sabretcez bişi kalmdı senin 11 benim 12 gün
Cnm geçmiş olsun bende benzer şeyler yasadım ve iki düşük yaptım. Daha sonra doktora gittim genetik dahil olmak üzere bütün testlerim üniversite hastanesinde yapıldı. Sorun genetikmiş yani kanım pıhtılaşıyormuş. Bebeğe kan gitmediği için kahverengi akıntı daha sonra kanama ile düşük yaptım. Ama şimdi hergün kan coraspin kullanıyorum. Gebe kalınca da doktor kan sulandırıcı iğneye başlayacak. O yüzden doktora görünmeden bebek yapma. Bir daha aynı acıları yaşama.bende 7 aydır deniyorum bu 7.ayım ama ben geçen teemmuzda 1.5 aylık bebek düşürdüm onada zor kalmıstım daha heyecanımı alamadan düştü yani geçen haziranda 8 ay uğrasmayla hamile kalmıstım bahar temizliği yapmıstım bütün halıları yıkamıstım kaldırmıstım motosiklete binmiştim hatta adetime 2 gün kala motosikletle denize giderken eşim bana ebru niye öyle eğik duruyorsun demişti kasıklarım ağrıyor demiştim hiç aklıma hamile olabileceğim gelmemişti çünkü 8 ay uğrasmıstık olmamıstıya bende o ay umudu kesmiştim sonra adet günüm geldi benden çok açık kahve akıntı geldi dahası gelmedi test yaptım negatif çıktı sonra aradan 2 gün geçti adetimde gelmedi benim adetim düzenlidir diye iyice şüphelendim tekrar test aldım evde bakınca negatif gibi görünüyordu büyüteçle annemin yakın gözlüğüyle camın kenarına gidip sağa sola aşağı yukarı kaldırdığımda sanki çokkkkkk silikkkk gölge gibi bi çizgi vardı annem sen sürekli teste baktığın için göz yanılması felan demişti okadar yanive ben hala bekledim hiç aklıma kan testi yaptırmak gelmemişti tabi bu arada benim kasık ağrılarım çoğaldı ve kahverengi lekelerim günde 2 kere çamasır değiştirmeye kadar devam etti adetim geçeli 7 gün olmustu bir daha idrar testi yaptım eveettttttt hamileydim bu sefer öyle büyüteç felan değil çıplak gözle görünen 2.çizgi çıkmıstı annee ben geliyorum diyordu heyecandan evin içinde elimde testle kaç defa dönüp durduğumu bilemiyorum 2 gün sonra gece kasıklarımda çok feci ağrıyla yatakla kıvranmaya basladım git gide artan bir ağrı beni terin suyun içinde bırakmıstı 15 dakika kıvrandıktan sonra.....gitti bebşim bu konuyu neden bu kadar uzattım biliyormusunuz olur ya benim gibi düşünemeyenler olur yasayan bilir derler doktor neden idrar testiyle vakit kaybettin dedi meğerse ben 1 haftadır düşüğüm baslamıs o kahverengi akıntı düşük baslangıcıymıs ve bunun ilacı varmıs yani kan testiyle öğreniphemen doktora gitseydim daha farkılıda olabilirdi allahtan hayırlısını diliyorum ....şimdi yeniden istiyoruz rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın
canım sağol, 1 tane daha yaptım daha belirgin çıktı :)tatlım hamilesin sen benimde ilk hamileliğimde böyle silik cıkmıştı emin olmak için bidaha yap sonrada kan testi yaptır dahata emin ol
yarın hemen gideceğim canımayyyy masallah masallahhh tabiki var anneşiiiiii ....hemen kan testiyle kesinleştir doktora git zaman kaybetme çok sevindim senın adına:90:
tatlım bunu bugun yaptım, hala 6 gunum var, yarın doktora gidip hayırlı haberi alırsam paylaşacağımnerisona harikasın bebeğim. adetine ne kadar kaldı
sağol canım, daha kan tahlili yaptırmadım ama darısı başına diyeyim yine de, en kısa zamanda hamiş olsun herkes inşallahNerisona tebrik ederimmmmm canım:)
sağol canım, daha kan tahlili yaptırmadım ama darısı başına diyeyim yine de, en kısa zamanda hamiş olsun herkes inşallah
sağol canım, daha kan tahlili yaptırmadım ama darısı başına diyeyim yine de, en kısa zamanda hamiş olsun herkes inşallah
canım sağol, 1 tane daha yaptım daha belirgin çıktı :)
yarın hemen gideceğim canım
tatlım bunu bugun yaptım, hala 6 gunum var, yarın doktora gidip hayırlı haberi alırsam paylaşacağım
destekleriniz için cok tesekkur ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin, 1 haftayı geçirmeden hamiş diyemiyorum kendime
hayırlı uğurlu olsun..bende beklemedeyim 18 aydır bebiş gelsin diye uğraşıyoruz ..belirti olarak tatlım akıntın arttı mı?
canım sen bakma benim bu kadar erken cıktıgına herkeste aynı olmuyor,olmamışsa da inşallah gelecek ya olsun canımmsağolasın dünki negatif sonuçtan sonra biraz hevesım kırıldı ama olsun..reglime daha 2 gün var ama yok birşey eminim,sonbraki aya inşallahhh,isteyen herkese versin Rabbim...
herşey zamanı gelince oluyor inan, tatlım benim daha adetime 6 gün var.5 de olabilir. akıntım hiç olmadı, birkaç gündür hafif hafif midem bulanıyor,canım ekşi çekiyor, ve istemeden 1 kilo verdim bugun de gayet iştahsızdım, göguslerim adet öncesi gibi, karnıma hafif kramplar giriyor belirtilerim bunlar...
daha doktora gitmedim canım,insallah saglıklı bir gebeliktir,sağolun.Allah isteyen herkese versin
canım sen bakma benim bu kadar erken cıktıgına herkeste aynı olmuyor,olmamışsa da inşallah gelecek ya olsun canımm
herşey zamanı gelince oluyor inan, tatlım benim daha adetime 6 gün var.5 de olabilir. akıntım hiç olmadı, birkaç gündür hafif hafif midem bulanıyor,canım ekşi çekiyor, ve istemeden 1 kilo verdim bugun de gayet iştahsızdım, göguslerim adet öncesi gibi, karnıma hafif kramplar giriyor belirtilerim bunlar...
daha doktora gitmedim canım,insallah saglıklı bir gebeliktir,sağolun.Allah isteyen herkese versin
hamişsindir inş canımm çok sevindimm inşş sağ salim atlatırsın süreçleri sağlıklı bir evladın olur bitanemm ilk hamiş haberimizi aldık inşş belirtilerin varmı neler azıcık anlat bakalım bizede yol gösterbenimde altı günüm var canımm ama ben pek umutlu değilim bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?