Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bende 7 aydır deniyorum bu 7.ayım ama ben geçen teemmuzda 1.5 aylık bebek düşürdüm onada zor kalmıstım daha heyecanımı alamadan düştü yani geçen haziranda 8 ay uğrasmayla hamile kalmıstım bahar temizliği yapmıstım bütün halıları yıkamıstım kaldırmıstım motosiklete binmiştim hatta adetime 2 gün kala motosikletle denize giderken eşim bana ebru niye öyle eğik duruyorsun demişti kasıklarım ağrıyor demiştim hiç aklıma hamile olabileceğim gelmemişti çünkü 8 ay uğrasmıstık olmamıstıya bende o ay umudu kesmiştim sonra adet günüm geldi benden çok açık kahve akıntı geldi dahası gelmedi test yaptım negatif çıktı sonra aradan 2 gün geçti adetimde gelmedi benim adetim düzenlidir diye iyice şüphelendim tekrar test aldım evde bakınca negatif gibi görünüyordu büyüteçle annemin yakın gözlüğüyle camın kenarına gidip sağa sola aşağı yukarı kaldırdığımda sanki çokkkkkk silikkkk gölge gibi bi çizgi vardı annem sen sürekli teste baktığın için göz yanılması felan demişti okadar yanive ben hala bekledim hiç aklıma kan testi yaptırmak gelmemişti tabi bu arada benim kasık ağrılarım çoğaldı ve kahverengi lekelerim günde 2 kere çamasır değiştirmeye kadar devam etti adetim geçeli 7 gün olmustu bir daha idrar testi yaptım eveettttttt hamileydim bu sefer öyle büyüteç felan değil çıplak gözle görünen 2.çizgi çıkmıstı annee ben geliyorum diyordu heyecandan evin içinde elimde testle kaç defa dönüp durduğumu bilemiyorum 2 gün sonra gece kasıklarımda çok feci ağrıyla yatakla kıvranmaya basladım git gide artan bir ağrı beni terin suyun içinde bırakmıstı 15 dakika kıvrandıktan sonra.....gitti bebşim bu konuyu neden bu kadar uzattım biliyormusunuz olur ya benim gibi düşünemeyenler olur yasayan bilir derler doktor neden idrar testiyle vakit kaybettin dedi meğerse ben 1 haftadır düşüğüm baslamıs o kahverengi akıntı düşük baslangıcıymıs ve bunun ilacı varmıs yani kan testiyle öğreniphemen doktora gitseydim daha farkılıda olabilirdi allahtan hayırlısını diliyorum ....şimdi yeniden istiyoruz rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın

Cnm geçmiş olsun bende benzer şeyler yasadım ve iki düşük yaptım. Daha sonra doktora gittim genetik dahil olmak üzere bütün testlerim üniversite hastanesinde yapıldı. Sorun genetikmiş yani kanım pıhtılaşıyormuş. Bebeğe kan gitmediği için kahverengi akıntı daha sonra kanama ile düşük yaptım. Ama şimdi hergün kan coraspin kullanıyorum. Gebe kalınca da doktor kan sulandırıcı iğneye başlayacak. O yüzden doktora görünmeden bebek yapma. Bir daha aynı acıları yaşama.

tatlım hamilesin sen benimde ilk hamileliğimde böyle silik cıkmıştı emin olmak için bidaha yap sonrada kan testi yaptır dahata emin ol
canım sağol, 1 tane daha yaptım daha belirgin çıktı :)
ayyyy masallah masallahhh tabiki var anneşiiiiii ....hemen kan testiyle kesinleştir doktora git zaman kaybetme çok sevindim senın adına :90:
yarın hemen gideceğim canım
nerisona harikasın bebeğim. adetine ne kadar kaldı
tatlım bunu bugun yaptım, hala 6 gunum var, yarın doktora gidip hayırlı haberi alırsam paylaşacağım

destekleriniz için cok tesekkur ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin, 1 haftayı geçirmeden hamiş diyemiyorum kendime

arkadaşlar merhaba

ben de haamile kalmak isteyenlerdenim
:79::79::79::79::79::79::79:
dün itibari ile regl oldumm

liste tutuoyr musunuz:97::97::97:

bat'ım 31 mayıs:26::26::26:

ya nasipppppppp inşşalah bu ay olur:26::26::26:

allah bekleyen umut eden herkese versin inşallahhhh

sağol canım, daha kan tahlili yaptırmadım ama darısı başına diyeyim yine de, en kısa zamanda hamiş olsun herkes inşallah

hayırlı uğurlu olsun..bende beklemedeyim 18 aydır bebiş gelsin diye uğraşıyoruz ..belirti olarak tatlım akıntın arttı mı?

sağol canım, daha kan tahlili yaptırmadım ama darısı başına diyeyim yine de, en kısa zamanda hamiş olsun herkes inşallah

sağolasın dünki negatif sonuçtan sonra biraz hevesım kırıldı ama olsun..reglime daha 2 gün var ama yok birşey eminim,sonbraki aya inşallahhh,isteyen herkese versin Rabbim...

hamişsindir inş canımm çok sevindimm inşş sağ salim atlatırsın süreçleri sağlıklı bir evladın olur bitanemm ilk hamiş haberimizi aldık inşş belirtilerin varmı neler azıcık anlat bakalım bizede yol göster benimde altı günüm var canımm ama ben pek umutlu değilim bu ay

hayırlı uğurlu olsun..bende beklemedeyim 18 aydır bebiş gelsin diye uğraşıyoruz ..belirti olarak tatlım akıntın arttı mı?

herşey zamanı gelince oluyor inan, tatlım benim daha adetime 6 gün var.5 de olabilir. akıntım hiç olmadı, birkaç gündür hafif hafif midem bulanıyor,canım ekşi çekiyor, ve istemeden 1 kilo verdim bugun de gayet iştahsızdım, göguslerim adet öncesi gibi, karnıma hafif kramplar giriyor belirtilerim bunlar...
daha doktora gitmedim canım,insallah saglıklı bir gebeliktir,sağolun.Allah isteyen herkese versin

sağolasın dünki negatif sonuçtan sonra biraz hevesım kırıldı ama olsun..reglime daha 2 gün var ama yok birşey eminim,sonbraki aya inşallahhh,isteyen herkese versin Rabbim...
canım sen bakma benim bu kadar erken cıktıgına herkeste aynı olmuyor,olmamışsa da inşallah gelecek ya olsun canımm

inşallah hamilesindir canım benimmm

beklemek zor oluyor sonucu geçen ay ben de yaptırmıştım ka testi ama negatif çıktııı

inşallah pozitif olur seninkiii

dediğin gibi zamanı var herşeyin.valla burdaki hamile haberlerini alınca kendimmiş gibi seviniyorum inan allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güzelim ..darısı başımıza olsun

canım çok sağol az önce anlattım tekrar senin için de anlatayım: :)
midem 4-5 gundur hafif hafif bulanıyor
az yiyorum , kilo verdim
tatlıya karsı soğuk,eksiye sıcağım
akıntım hiç yok
kasık agrım ara ara ama az
gogus adet öncesi gibi gergin
hiç belli olmaz canım,kimi hiç hissetmezmiş,belirtin olmasa da 6 gun cok erken zaten,umudun, heyecanını yitirmeden bekle,iyi haberlerini bekliyorum

BAT 19 MAYIS bayanlar ben de bu ay bebek sahibi olmayı isteyenlerdenim bakalım göreceğiz kızlar. benim ikinci bebeğim olacak Allah kısmer ederse.Bİr oğlum var 4 yaşını bitirdi aralarında 5 yaş olsun istiyorum rahtsızlığım vardı iyileştim tam sırası dedik ama bakalım kısmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…