- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.281
şimdik kızlar sabahtan beri yazıorum daha bi cevap alamadım. madem tecrübeli bayanlar var aramızda bana bi yardımcı olsunlar. benm bugün adetim biter heralde ama sabah ateşimi ölçtüğümde yüksek çıktı. noluo ki
nikitacım o hareketli resimleri nasıl koydun.bende koymak istiyorumda
oyleyim ivet (dermisim) tsk.ler canim ...tatli dile hic gelemem, mayisirim hemen
bak bak, leylegin kanatlandi madamim, ucuyor bize dogruu, pakket teslim edilir kismetse pek yakinda , cikarir bohcasindan minnoslari insallah ....geliiiiyoooorrrr
bence sen hafif usutmussun tatlim, yumurtan pirt diye atlamazki rahmine...yaniliyorsam birileri kulagimi ceksin!!! haftaya gibi olmasi lazimşimdik kızlar sabahtan beri yazıorum daha bi cevap alamadım. madem tecrübeli bayanlar var aramızda bana bi yardımcı olsunlar. benm bugün adetim biter heralde ama sabah ateşimi ölçtüğümde yüksek çıktı. noluo ki
anaaaaaaaaaaa aboooooooowwwwww seninkisi daha güsel amaaaa:84::84::84:
ateş konusunda ben biş anlamıyorum yaw iice kafam karışiii
iyiyi canım.sabırsızım bugun adetim gelmesi gerekiyordu gelmedi.vallahi kan testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum:)haticemm, guya seni takip edecektim burdan,,,, kizlarin sohbetinden soramadim seni kac sayfa boyunca...nasilsin?? nasil gidiyor??
ben bu resimleri gordugumde kendime caliyorum, yapistiriyorum kendi resimlerime,burda biz isarkadaslarla msn'deki gibi iletisim kurabiliyoruz, boyle hareketli resimler hos oluyor aramizda paylasmasi, bilgemadama cok guzel bir avatar yapmisti ,bu resmi aklima getirdi, cikaracagim birazdan,,madamin resminin devami havasi olur vede hos olur diye dusundum yani kendi resimlerime yapistirip,ordanda buraya yapistirdim
bencede canım iyice kafa karışıyor. en iyisi karambole sallamak
- canım acaip irmik helvası istedi yaw benimmm evde irmikim var nasıl yapıcam niki sen annesin bilrsin böle yemek işlerini güzelce dimi
ama sana şunu söylim ben bu ay ölçmüştüm ya son adetim bittiğinde 36..7 çıkmıştı ertesi hooooopp 36.1 e düştü sonraki gün 36.4 e çıktı gene ben kesin o zaman mımırtlamıştım
- canım acaip irmik helvası istedi yaw benimmm evde irmikim var nasıl yapıcam niki sen annesin bilrsin böle yemek işlerini güzelce dimi
bencede canım iyice kafa karışıyor. en iyisi karambole sallamak
aboooow bende bayılırım ne zamandır da yemiyorumbilen varsa bende isterim tarif
iyiyi canım.sabırsızım bugun adetim gelmesi gerekiyordu gelmedi.vallahi kan testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum:)
madamcım nasıl istedi, böle kavurularak yapılandan mı
canım ateş herkese göre değişiyormuş bende tam bilmiyorum ama adet bitimi başla bakalım her sabah al yumurlama dönemi ateş düşermiş sonra tekrar yükselirmiş öyle duymuştum sende bir döngüne bak bakalım hergün aynı saatte yataktan kalmadan ölç ateşini taki diğer adetine kadar okk
kız hamiş olduğumuzu nasıl ögrencez ozaman.gebelik testi almaktan eşime gına geldiyapma bee, ne kan testidir almis basini gidiyor..... amma igne meraklisiniz heee
fffffff....az sabr hayatim....insallah gonlunce olur, Rabbim siniyor biiziiiii
evet bebişim hani bu kandillerde annelerimiz yapardı kavurup içine su dökerlerdi o foşur foşur buharlaşırdı ne güzel anlattım deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?