Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

oyy bebişim basitmiş beee sağolasın gel akşam yemeğe al enişteyi de

aayyy sağol bebeeem bi de sütle mi yapılıyodu yanlış mı hatırlıyorum acep:44::44:

igne meraklısı degiliz nikitacım sadece kesin sonuç almaya çalışıyoruz. kan testi kesin sonuç veriyor.kendimizi umutlandırmaktansa test en güzeli

hayırlı olsun inşallah ilk seferde tutar hoşgeldin aramızaa

bizim arkadaş bir hesaplar yaptı yok haziran yok temmuz şu ayda doğsun falandı filandı derken rabbim öle bi ters köşe yaptıki. resmen senn bileceğin iş değil o benm bileceğim iş ne zaman istersem o zaman olur die. valla ilk sefer son sefer hiiç belli olmuo

1. canım acaip irmik helvası istedi yaw benimmm evde irmikim var nasıl yapıcam niki sen annesin bilrsin böle yemek işlerini güzelce dimi
ben anneyimde hayatim, en son un helvasi yapmistim, irmik helvasini hatirlamiyacak kadar uzuunca bir zaman once yapmisim , ama sana Oktay usta tarifi yapistirayim ; Bir kap içinde yağla irimik; suda haşlanmış kabuğu çıkarılmış iç badem, ağır ateşte yavaş yavaş kavrulur. Bademler pembeleştikten sonra 1 bardak kaynamış süt helvaya katılır ve hemen suda eritilmiş şeker helvaya ilave edilir. Hafif ateşte suyu çektirilir. Helva çok kısık ateşe yerleştirilir, yarım saat sonra karıştırılır, servis yapılır.
nikitam...hoşgeldin ben biraz yoğunum da
napıyonuz bakalım ne konuşuyonuz..
ne konusalim hayatim, irmik tatlisina kadar geldik anliyacagin
kız hamiş olduğumuzu nasıl ögrencez ozaman.gebelik testi almaktan eşime gına geldi
olsun hayatim, ne bilim ,igneye karsi pek bir soguk bakisim varda kiyamiyorum size iste.
igne meraklısı degiliz nikitacım sadece kesin sonuç almaya çalışıyoruz. kan testi kesin sonuç veriyor.kendimizi umutlandırmaktansa test en güzeli

meraklisimisiniz derken; lafin gelisi oyle dedim....tabiki meraklisi degilsin canimmm aaaa ....
ama testler %99 guvenilir...

hımmm bu çok uğraşmalı geldi bana oktay usta işte basit bi tarifi yokkigenede benimlen ilgilendiğin için çoook mersi bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…