- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.301
kızlar bir su bardağı irmikten yapıyorsanız yarın paket margarinden biraz az yağ ve biraz da sıvı yağ ekleyebilirsiniz. bunu irmikle bir güzel kavurun. irmiğin rengi değişene kadar. bu arada kaynar 2 bardak suyun içine 1 buçuk su bardağı şeker koyup eritip. irmik kavrulunca ekleyin irmiğin için. sonra pilav yapar gibi... suyunu çekince kapat altını dinlendir
kızlar bir su bardağı irmikten yapıyorsanız yarın paket margarinden biraz az yağ ve biraz da sıvı yağ ekleyebilirsiniz. bunu irmikle bir güzel kavurun. irmiğin rengi değişene kadar. bu arada kaynar 2 bardak suyun içine 1 buçuk su bardağı şeker koyup eritip. irmik kavrulunca ekleyin irmiğin için. sonra pilav yapar gibi... suyunu çekince kapat altını dinlendir
aayyy sağol bebeeembi de sütle mi yapılıyodu yanlış mı hatırlıyorum acep:44::44:[/
sütle yapılanı bilmiorum ben bu helva o tatlı die geçio heralde
oyy bebişim basitmiş beee sağolasın gel akşam yemeğe al enişteyi de
tamamdır bebk atlayalım gelelim hemen sağolasın
almazmıyız hiç.hoş geldin aramıza canımbeni aranıza almıyor musunuz
merhaba arkadaşlarrrrrr
bu ay biz de bebiş istiyoruz
ilk denememiz olacak
24 yaşında 1 yıllık evliyim
hayırlı olsun inşallah ilk seferde tutarhoşgeldin aramızaa
beni aranıza almıyor musunuz
aayyy sağol bebeeem bi de sütle mi yapılıyodu yanlış mı hatırlıyorum acep[/
sütle yapılanı bilmiorum ben bu helva o tatlı die geçio heralde
hıımmm anlamışemmm
almazmıyız hiç.hoş geldin aramıza canım
hayırlı olsun inşallah ilk seferde tutarhoşgeldin aramızaa
ben kullanıyorum canım.folik asit ve demir ilacı.teşekkür ederim canım benimmm
hoşbulduk
inşallah ilk seferde tutar
folik asit kullanıyor musunuz arkadaşlar??
ben anneyimde hayatim, en son un helvasi yapmistim, irmik helvasini hatirlamiyacak kadar uzuunca bir zaman once yapmisim , ama sana Oktay usta tarifi yapistirayim
- canım acaip irmik helvası istedi yaw benimmm evde irmikim var nasıl yapıcam niki sen annesin bilrsin böle yemek işlerini güzelce dimi
ne konusalim hayatim, irmik tatlisina kadar geldik anliyacaginnikitam...hoşgeldin ben biraz yoğunum da
napıyonuz bakalım ne konuşuyonuz..
olsun hayatim, ne bilim ,igneye karsi pek bir soguk bakisim vardakız hamiş olduğumuzu nasıl ögrencez ozaman.gebelik testi almaktan eşime gına geldi
igne meraklısı degiliz nikitacım sadece kesin sonuç almaya çalışıyoruz. kan testi kesin sonuç veriyor.kendimizi umutlandırmaktansa test en güzeli
ben kullanıyorum canım.folik asit ve demir ilacı.
ben kullanıyorum canım.folik asit ve demir ilacı.
doktor mu önerdi
yoksa kendin mi başladın canım benimm
aynen bende öyle aklıma gelince içiyorum.bugunden itibaren düzenli kullanacagım inş.bende folik asit kullanıorum ama unutuyorum içmeyi yaa. çok önemliymiş ama o
ben anneyimde hayatim, en son un helvasi yapmistim, irmik helvasini hatirlamiyacak kadar uzuunca bir zaman once yapmisim , ama sana Oktay usta tarifi yapistirayim; Bir kap içinde yağla irimik; suda haşlanmış kabuğu çıkarılmış iç badem, ağır ateşte yavaş yavaş kavrulur. Bademler pembeleştikten sonra 1 bardak kaynamış süt helvaya katılır ve hemen suda eritilmiş şeker helvaya ilave edilir. Hafif ateşte suyu çektirilir. Helva çok kısık ateşe yerleştirilir, yarım saat sonra karıştırılır, servis yapılır.
ne konusalim hayatim, irmik tatlisina kadar geldik anliyacagin
olsun hayatim, ne bilim ,igneye karsi pek bir soguk bakisim vardakiyamiyorum size iste.
meraklisimisiniz derken; lafin gelisi oyle dedim....tabiki meraklisi degilsin canimmm aaaa ....
ama testler %99 guvenilir...
benm doktor önerdi günde 3 tane
aynen bende öyle aklıma gelince içiyorum.bugunden itibaren düzenli kullanacagım inş.
nikitam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?