- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.261
günaydın anne adayları
günaydın hanımlar...nasılsınız?
günaydınnn zuyalcim günaydınn hoşgeldin
günaydınn...
Günaydınn kızlar...
herkese gunaydinnnn, guzel anne adaylariiiNiki bebemmm günaydın sefAlar getirdin hoşgelmişsen kardeşş
allahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala ali seyidina muhammed ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin ya hannanu ya mennan ya hayyumu ya kayyum ya zelcelali velikram yarabbi yarabbi yarabbi verdiğin nimetlere binlerce kez şükürler olsun verdiğin dertlere ham olsun yarabbi benim ailemin ve sana inanan bütün müslümanların günahlarını affet bizim senden başka kimsemiz yok yarabbi hakkımızda hayırlı olan şeyleri gönlümüze razı kıl ve bize herşeyin hayırlısını nasip et yarabbim çocuğunuz olmasınıda hakkımızda hayırlı kıl ve hayırlısından bir çocuk nasip et eli ayağı azaları düzgün olsun kız erkek fark etmez allahına layık bir kul olsun peygamberine layık bir ümmet olsun anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun yarabbi çocuğu olmayıpta isteyen her kuluna nasip et yarabbi.Yarabbi bebekler cennet kokarmış o cennet kokusunu duymayı bizede nasip et yarabbi cennet annelerin ayağının altındaymış yarabbi bizlerede anne olmayı nasip et bizleri başkalarının yanında boynu bükük bırakma şu dört duvar içinde bizlere can yoldaşı olsun mutluluğumuza mutluluk katsın sessiz evimize neşe getirsin yarabbi senin gücün herşeye yeter biliyoruzki sen ol demediğin sürece olmayacak doktor ilaç tokaç hepsi bahane allahım bize senden başkasına el açtırma dualarımızı kabul et günahlarımızı affet sen esirgeyici ve bağışlayıcısın AMİN allahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala ali seyidina muhammed
herkese gunaydinnnn, guzel anne adaylariii
gunaydinn madamimm, caniminici yoldasimnaber?? iyimisin?
hosgordum, hosbuldummm, dolu buldum cok sukur, adaylar cogalmis, butun sayfalari yine okuyamadim, daha dogrusu yazmak icin sabirsizlandim....kiss 2.mokayi keskem icmeseydimmm...
az bi lavaboya gidem:83:
sende haaaa:)) içme dios şu mokayı yasak sana bak sonra bebişin olmas haaa
ne demiş atalarımız herşeyin fazlası zarar
topikimize yeni bi sürü arkadaş geldi bugün başka bi değşiklik yok o kaaaa...
bide ben seni çoooo özlemişitim o kaaaa
Koleracim. Beni listeden çıkarabilirsin. Bu gun geldi kırmızılar. Buayda olmadı hayırlısı boyleymis. Hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum
cocukken icirmezlerdi kahveyi,cocogun olmaz diye (bunu bikac kisi''den duymustum )
bende osledim madamcim seni,,nasilsin bakalim? berreyi gormustum bikac sayfa oncesi, nerde o?
bilmiyorum bebişim bana giderkene bişey demedi az durdu zaten çıktı koleramda yok bugün nerdeki doktoramı gitti acep bugünmüydü doktor randevusu onun ...
bende iyi işte ne olsun çok sıkıcı bugün bizim buralar eve gitmeyi iple çekiyorum bebişimmmm
sende ne var ne çok iyisen mi??:86::86:
madamcım hamilemisin şekerim sen
madammmimmm, sen bitanesin bilinmi??
ne guzel bir avatar yapmissin oyle?? o leylegin sapkasini seviiimmmm, tipe bakk, hazirlamis bohcasini, siparisi veren hatunlarin isimleride islenmis ustune...ayyy, cokkk tatlisin senn bilgemadamimmm
ayyy çok güzel omuş gerçekten
madammmimmm, sen bitanesin bilinmi??
ne guzel bir avatar yapmissin oyle?? o leylegin sapkasini seviiimmmm, tipe bakk, hazirlamis bohcasini, siparisi veren hatunlarin isimleride islenmis ustune...ayyy, cokkk tatlisin senn bilgemadamimmm
valla bitane olduğumu biliidim ama sende söyledin ya şimdi kesin bitaneyim ben nikitam elmalı turtam çilekli pastam benim sen ne güzel şeysin öle yawww
allahmı söyletti yoksa huhuuuuuuuuuuu ama bebişim öyle bişi hissetmiyorum 2 günüm kaldı batıma ama bu ay olmıcakmış gibime geliyor benim 6.his diyelim
bilgemadam benim ismimide yaz oraya bende istiyom bana ne bana nevalla bitane olduğumu biliidim ama sende söyledin ya şimdi kesin bitaneyim ben nikitam elmalı turtam çilekli pastam benim sen ne güzel şeysin öle yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?