Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

günaydın anne adayları

günaydın hanımlar...nasılsınız?

günaydınnn zuyalcim günaydınn hoşgeldin

Günaydınn kızlar...

Niki bebemmm günaydın sefAlar getirdin hoşgelmişsen kardeşş
herkese gunaydinnnn, guzel anne adaylariii
gunaydinn madamimm, caniminici yoldasim naber?? iyimisin?
hosgordum, hosbuldummm, dolu buldum cok sukur, adaylar cogalmis, butun sayfalari yine okuyamadim, daha dogrusu yazmak icin sabirsizlandim....kiss 2.mokayi keskem icmeseydimmm...
az bi lavaboya gidem:83:

cokk güzel bir duaydı zaten duygusalım burnum aka aka ağlaya ağlaya okudum allah razı olsun dediğin gb kimsenin evini yuvasını kollarını boş bırakmasın allahım::::hepimize gitsin bu dua yeniden teşekkürelr arkadaşım..

sende haaaa:)) içme dios şu mokayı yasak sana bak sonra bebişin olmas haaa

ne demiş atalarımız herşeyin fazlası zarar

topikimize yeni bi sürü arkadaş geldi bugün başka bi değşiklik yok o kaaaa...

bide ben seni çoooo özlemişitim o kaaaa

Koleracim. Beni listeden çıkarabilirsin. Bu gun geldi kırmızılar. Buayda olmadı hayırlısı boyleymis. Hamile olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum

cocukken icirmezlerdi kahveyi,cocogun olmaz diye (bunu bikac kisi''den duymustum )
bende osledim madamcim seni,,nasilsin bakalim? berreyi gormustum bikac sayfa oncesi, nerde o?

madammmimmm, sen bitanesin bilinmi??
ne guzel bir avatar yapmissin oyle?? o leylegin sapkasini seviiimmmm, tipe bakk, hazirlamis bohcasini, siparisi veren hatunlarin isimleride islenmis ustune...ayyy, cokkk tatlisin senn bilgemadamimmm

cocukken icirmezlerdi kahveyi,cocogun olmaz diye (bunu bikac kisi''den duymustum )
bende osledim madamcim seni,,nasilsin bakalim? berreyi gormustum bikac sayfa oncesi, nerde o?

bilmiyorum bebişim bana giderkene bişey demedi az durdu zaten çıktı koleramda yok bugün nerdeki doktoramı gitti acep bugünmüydü doktor randevusu onun ...

bende iyi işte ne olsun çok sıkıcı bugün bizim buralar eve gitmeyi iple çekiyorum bebişimmmm

sende ne var ne çok iyisen mi??:86::86:

hmmm, anladim.

iyiyim bende ,sagolasin canimm. bildigin gibi, isteyim,calisiyoruz.
degisen birsey yok diyebilirim. sen anlat biseyler canim yaaa

madammmimmm, sen bitanesin bilinmi??
ne guzel bir avatar yapmissin oyle?? o leylegin sapkasini seviiimmmm, tipe bakk, hazirlamis bohcasini, siparisi veren hatunlarin isimleride islenmis ustune...ayyy, cokkk tatlisin senn bilgemadamimmm

valla bitane olduğumu biliidim ama sende söyledin ya şimdi kesin bitaneyim ben nikitam elmalı turtam çilekli pastam benim sen ne güzel şeysin öle yawww

valla bitane olduğumu biliidim ama sende söyledin ya şimdi kesin bitaneyim ben nikitam elmalı turtam çilekli pastam benim sen ne güzel şeysin öle yawww

oyleyim ivet (dermisim) tsk.ler canim ...tatli dile hic gelemem, mayisirim hemen
bak bak, leylegin kanatlandi madamim, ucuyor bize dogruu, pakket teslim edilir kismetse pek yakinda , cikarir bohcasindan minnoslari insallah ....geliiiiyoooorrrr

şimdik kızlar sabahtan beri yazıorum daha bi cevap alamadım. madem tecrübeli bayanlar var aramızda bana bi yardımcı olsunlar. benm bugün adetim biter heralde ama sabah ateşimi ölçtüğümde yüksek çıktı. noluo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…