- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.241
evet ben ocakta kürtaj olmak zorunda kaldım nedenkiii belirtilen içinse ne yalan söylim herkeste farklı ben şimdi mesela şiddetli akıntı oldu vedehalsizlik oldu onun dışında pek belirti yaşamadım ama öğrendikten sonra hemen göğüsler şişti ve ağrıdı birde göğüs kısmındaki koyu renkler varya dahada koyulaşıyor dikkat edin ona...
bende canım 2003 te adanadan ayrıldım iş için önce 3 yıl izmir sonrada ankara doğalgaz işindeyim buraya geelince ailemde rahatladı yakın diye sık sık geliyorlar eşimle tanıştık ve bizde 2010da evlendik:)
ocak 21de kürtaj oldum aynıyız anlaşılan bebek 7 haftayı doldurmuştu ama kalbi durdu çok üzüldüm ama sağlık herşeyden önemli ben çok şiddetli grip olmuştum ateşler içinde 4 gün yattıktan sonra bebeğimi kaybettim doktorlar ilk gebeliklerde olabilir diyor ateşe yormadılar zaten sağlıksız ise vucut atarmış bebeği şimdi ilk aylar korunduk bu ayda çok aslında aklımda yoktu açıkcası mayıs için çalışmalara başlıcaktımmki süpriz yaptı çünki eşim doktor ve cerrah hep amiliyatlar ve nöbetlerden dolayı haftada 2 gün felan evde oluyor yumurtlamayı kaçırdık dedim ama sans insallah sanada sağlıklı bebişler verir allah ve istayen bu topikte dört gözle beklyen herkesin bebiş haberlerini en yakın zamansda alırız insallah canım .ailem adanada ablem orda öğretmen barış mançoda oturuyorlar sık sık giderim zaten bakarsın karşılaşırız bebişlerimizi arkadaş yaparız hadi bekliyorum hayırlı haberlerii okkk
canım allah ınsaallah saglıklı sıhhatlı tekrar nasıp eder dualarım senınle
canım allah tekrar saglıklı ve mutlu bır sekılde nasıp eder ınsaalah bebısıne kavusursun ben sunun ıcın sordum gebelık muayenesıne gıdıldıgınde doktor el ıle muayene yapıyormu yoksa yanlızca ultrasonla mı bakıyor
canım allah tekrar saglıklı ve mutlu bır sekılde nasıp eder ınsaalah bebısıne kavusursun ben sunun ıcın sordum gebelık muayenesıne gıdıldıgınde doktor el ıle muayene yapıyormu yoksa yanlızca ultrasonla mı bakıyor
canım elle muayene felan olmuyor korkutma gözünü.vajinal ultrasonla bakıyorlar.eğer gebeliğinin 5 .haftasındaysan yani erken dönemde karından ultrasonla kese gözükmediği için vajinal ultrasonla bakılıyor.ama eğer 6. Haftadaysa gebeliğin karından bakıyorlar. Gerçi bu doktorun yöntemine görede değişiyor. Bazıları 8. Haftada bile vajinal muayene yapabiliyor.ama elle felan yok yani
insallah canımm hadi ben seni ve burda isteyen butun arkadaşları bekliyorum kendim için sağlıklı olmasını sizler içinde tez sürede göbişlerinizin dolmasının diliyorumm beni yalnız bırakmayınnnn nolur elinizi çabukk tutun gelsin artık bebişlerrr...aminnnncnm bu çok buyuk bir tesadüf bende 8 haftalık bebegımı 21 ocakta kurtajla aldılar bende kahverengı lekeler vardı dr hap yazmıştı bebegın tutunması için ama olmadı bu defa da kalbı atmıyordu kısmet bakalım inşallah bende bu ay hamiş kalırım daberaber doğum yaparız annemler huzurevleri mahde otuuor cnm ben en çok aqualand e havuza gıderım bı de tabi karataştaki yazlığa inşallah bıyerlerde gorusuruz
canım gebelik muayenesine kan testi sonuçların ne kadar yüksekse ozaman git mesela 3000in üzerinde ilk muayene kese gözükmesi için sonra seni kalp atışların için çağırıyor normalde geç gidersen ultrasonla göbekten bakarlar görürlerse ne mutlu ama göremezlerse bebeği keseyi hatta kalp atışlarını alttan ultrasonla bakıyorlar insallah ogünleri görmek nasip olur herkese elle derken seni anlamadım elle karnını felan ellemez...???
kızlar normal kan tahrillerinde gebelik belli olurmu benden geçen 4 tüp kan aldırlar ama gebelik içinde istweseydim keşke ama aklıma gelmedi o kağıtlara bakarak gebelik varmı yokmu anlaşılırmı
kızlar normal kan tahrillerinde gebelik belli olurmu benden geçen 4 tüp kan aldırlar ama gebelik içinde istweseydim keşke ama aklıma gelmedi o kağıtlara bakarak gebelik varmı yokmu anlaşılırmı
belli olmaz cnm kan tahlılınde beta hcg de çıkar kesin sonuç
saol canım cevap verdiğin için
Kızlar ben şimdilik gidiyorum aranıza katılmaktan cok mutluyum hepınızı allaha emanet edıyorum haber aldıgımda mutlaka paylasıcam dualarınızı beklıyorum
allahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala ali seyidina muhammed ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin ya erhamerrahimin ya hannanu ya mennan ya hayyumu ya kayyum ya zelcelali velikram yarabbi yarabbi yarabbi verdiğin nimetlere binlerce kez şükürler olsun verdiğin dertlere ham olsun yarabbi benim ailemin ve sana inanan bütün müslümanların günahlarını affet bizim senden başka kimsemiz yok yarabbi hakkımızda hayırlı olan şeyleri gönlümüze razı kıl ve bize herşeyin hayırlısını nasip et yarabbim çocuğunuz olmasınıda hakkımızda hayırlı kıl ve hayırlısından bir çocuk nasip et eli ayağı azaları düzgün olsun kız erkek fark etmez allahına layık bir kul olsun peygamberine layık bir ümmet olsun anasına babasına vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun yarabbi çocuğu olmayıpta isteyen her kuluna nasip et yarabbi.yarabbi bebekler cennet kokarmış o cennet kokusunu duymayı bizede nasip et yarabbi cennet annelerin ayağının altındaymış yarabbi bizlerede anne olmayı nasip et bizleri başkalarının yanında boynu bükük bırakma şu dört duvar içinde bizlere can yoldaşı olsun mutluluğumuza mutluluk katsın sessiz evimize neşe getirsin yarabbi senin gücün herşeye yeter biliyoruzki sen ol demediğin sürece olmayacak doktor ilaç tokaç hepsi bahane allahım bize senden başkasına el açtırma dualarımızı kabul et günahlarımızı affet sen esirgeyici ve bağışlayıcısın amin allahümme salli ala seyidina muhammedin ve ala ali seyidina muhammed
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?