Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Kızlarrr az önce dr dan geldim. Bebeğim daha çok minikmiş. Haftaya ultrasyona gircez. Dilerim buradaki herkes bu güzel duyguyu tadar. Belirtim yok diyenlere söylüyorum hala belirtim yok Kusmuyorum canım bişey istemiyo midem bulanmıyo. Herhangi bi değişikliğim yok. Ama hamileyim işte. O yüzden ben örnek olayım size sakın umudunuzu yitirmeyin sadece bekleyin. Hepinizi çokkkkkkk seviyorum. Işe yeni geldim. Evrakları toparliyim. Geçmişi okuyamıcam sanırım. Varmı değişiklikler bacılarımm

canım benimmm gözlerim dolu dolu oldu ya o kadar mutlu oldumki sana anlatamam.benim 5 günüm kaldı.hic belirtim yok.sadece gögüslerim cok sisti ve ucları kasınıyo.allah analı babalı büyütsün tatlısımmmmmmm

allah hayırlı şekilde bebişşini kucagına almak nasip etsin bende istiyorumm 1 senedir evliyim doktora da gitmedim daha ama ne bilimm

koleram belirtisiz insan varsa şu hayatta biri sen biri ben demekki ayy seni böyle dinliyorum ya içime bi umut düşüyor ama bende hala bişi yok 2 gün kaldı ama ha bira lavabodayım ha oldum ha olacak diye psikolojim pozuldu valla yaw

ben tahmin ettim hastanede olduğunu soranlarada söledim
senin için o kadar seviniyorum ki anlatamam yaaaa

Canim tebrik ederim seni! Rabbim saglik versin! Senin adina o kadar cok sevindim ki anlatamam. Suan hic belirtilerinin olmasi bana yine bi umut oldu. Bende de suan hic bi belirti yok, yani kasik agrilari falanda yok. Bakalim yarin doktorum ne dicek bana.

allah hayırlı şekilde bebişşini kucagına almak nasip etsin bende istiyorumm 1 senedir evliyim doktora da gitmedim daha ama ne bilimm

Güzelim eger 1 senedir olmuyorsa doktora gidip adetin 3. günü bi kan testi yaptirsan iyi olur. Cünkü tedaviye baslayincada hemen olacak diye bisey yok. Her gecen gün bosa senin icin. Bu yüzden ihmal etme derim ben canim.

çok çok çoooook mutlu ettin bizleri
rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canımm bizlere de dua et emii hamişlerin duası kabul olur:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…