Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Güzelim eger 1 senedir olmuyorsa doktora gidip adetin 3. günü bi kan testi yaptirsan iyi olur. Cünkü tedaviye baslayincada hemen olacak diye bisey yok. Her gecen gün bosa senin icin. Bu yüzden ihmal etme derim ben canim.

1 senedir evliyim ama düzenli ilişkimiz yoktu işten güçten yorgunluktan acaba diorum ondan kaynaklı olabilirmi yada günlerimi tutturamıyoruz bu yumurtlama dönemi denen zamana zaten kaafam hiç basmıo

1 senedir evliyim ama düzenli ilişkimiz yoktu işten güçten yorgunluktan acaba diorum ondan kaynaklı olabilirmi yada günlerimi tutturamıyoruz bu yumurtlama dönemi denen zamana zaten kaafam hiç basmıo

canım adet oldugun günden itibaren say 12 14 16 18 20. günler diye biliyorum.bide beyaz uzayan akıntı oluyor.ozamanda anlayabilirsin canım.allah hakkında hayırlısını versin

Düzenli adet görüyormusun? Görüyorsan kac günde bi görüyorsun söyle ben sana hesapliyayim?

Düzenli adet görüyormusun? Görüyorsan kac günde bi görüyorsun söyle ben sana hesapliyayim?

gecen aya kadar düzzenliydi şöle sölim martın 2 nde oldum nisanın ilk günlerinde olmam gerekirken 26 martta bi daha oldum sonrada mayısın 3 nde oldum ve ilk defa böle bişey yaşıorum normal adet dönemlerim 28 günde bir oluodu hep

bayanlar görüşürüz madam gider evine irmik helvası yapacak koleram annem senin şimdi canın çekmez ama olsun bak hamiş değilim ama benimkisi bile çekiyor sende avucunu yala öyle derler hamişin canı çekince hemen yiyemezse avucunu yalasınmış

hepiniz kalın sağlıcakla esen kalın .....

kolay gelsin canım erken gidersem bende yapıcam şimdiden afiyet olsun
hayırlı akşamlar

Bak canim söyle oluyor: eger 28 günde bi görüyorsan hep bundan 14 cikaracaksin 28-14= 14 yani adetinin 14. günü yumurtlaman oluyo. 12, 13, 14, 15, 16 bu günleri iliskiye gireceksin. Eger 30 günde bir oluyorsan 30-14= 16 yani adetinin 16. günü yumurtlaman oluyo. Ama benim gibi hep düzensiz se hesaplamasi cok zor. Bu yüzden de clomifen kullaniyorum ben. Umarim yardimci olabilmisimdir.

AY bilgemadam biz senle ne kadar benziyoruz, benimde canım herşeyi çekiyor, durmadan yiyesim var keşke nedeni olsa , boşu boşuna yemiş olmasam.

Koleracm çok güzel ya, ne güzeldir eminim yaşadığın bu duygu. Allah nazarlardan saklasın.

Bugün birisi bana fal baltı, hemde erkek, bi arkadaşımız,'' bi süredir hep bişey istiosun olsun diye ama olmamış, olacak nasıl örnek verim mesela bebek istiosun olmuyor yakınlarda olacak'' demezmi ay bayılacaktım kalkıp öpesim geldi de çaktırmamak için hııı hııııı deyip geçtim, ümit fakirin ekmeğiymiş. Biz de kırmızıyı görene kadar bu ümitle yaşarız, Allah nasip edene kadar.

ammman be arkdaşım falamı inanıyorsun çocuk tabiki dicek evlenen bir insanın başka ne derdi olabilirki tabikide bebek

bende buay çok kalmak istiyorum.çünkü 6 haziran evlenme yıldönümüm güzel haberi, esime hediye gibi vermek istiyorum

ammman be arkdaşım falamı inanıyorsun çocuk tabiki dicek evlenen bir insanın başka ne derdi olabilirki tabikide bebek

İnandığımdan diil arkadaşım yazdım işte ümit fakirin ekmeği imiş bir kaç gün içinde belli olacak o güne kadar da bu bana bi eglence, hoş bi beklenti olsun. Nasılsa beklenti var, e kaç aydırda hayal kırıklığı gerçi çok değil bu 3. ay ama zor geçiyor işte seninde bunu iyi anlaman lazım: Yoksa ona bel bağladığımdan diil.

8 aydır çalışıyoruz ama ekmek yok :89::89::89::89::89:

annaaamm kız o kadar çalışmaya karsın insan sabırsızlanır ben şimdiden adet günüm yaklaşınca acabalarla hefvesleniyorum...inşallah allahım aratmasın kimseye doktora falan gittin mi?birde kaç yıllık evlisin...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…