- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #3.361
Güzelim eger 1 senedir olmuyorsa doktora gidip adetin 3. günü bi kan testi yaptirsan iyi olur. Cünkü tedaviye baslayincada hemen olacak diye bisey yok. Her gecen gün bosa senin icin. Bu yüzden ihmal etme derim ben canim.
1 senedir evliyim ama düzenli ilişkimiz yoktu işten güçten yorgunluktan acaba diorum ondan kaynaklı olabilirmi yada günlerimi tutturamıyoruz bu yumurtlama dönemi denen zamana zaten kaafam hiç basmıo
1 senedir evliyim ama düzenli ilişkimiz yoktu işten güçten yorgunluktan acaba diorum ondan kaynaklı olabilirmi yada günlerimi tutturamıyoruz bu yumurtlama dönemi denen zamana zaten kaafam hiç basmıo
Düzenli adet görüyormusun? Görüyorsan kac günde bi görüyorsun söyle ben sana hesapliyayim?
Düzenli adet görüyormusun? Görüyorsan kac günde bi görüyorsun söyle ben sana hesapliyayim?
bayanlar görüşürüz madam gider evine irmik helvası yapacak koleram annem senin şimdi canın çekmez ama olsun bak hamiş değilim ama benimkisi bile çekiyor sende avucunu yala öyle derler hamişin canı çekince hemen yiyemezse avucunu yalasınmış
hepiniz kalın sağlıcakla esen kalın .....
gecen aya kadar düzzenliydi şöle sölim martın 2 nde oldum nisanın ilk günlerinde olmam gerekirken 26 martta bi daha oldum sonrada mayısın 3 nde oldum ve ilk defa böle bişey yaşıorum normal adet dönemlerim 28 günde bir oluodu hep
bayanlar görüşürüz madam gider evine irmik helvası yapacak koleram annem senin şimdi canın çekmez ama olsun bak hamiş değilim ama benimkisi bile çekiyor sende avucunu yala öyle derler hamişin canı çekince hemen yiyemezse avucunu yalasınmış
hepiniz kalın sağlıcakla esen kalın .....
AY bilgemadam biz senle ne kadar benziyoruz, benimde canım herşeyi çekiyor, durmadan yiyesim var keşke nedeni olsa, boşu boşuna yemiş olmasam.
Koleracm çok güzel ya, ne güzeldir eminim yaşadığın bu duygu. Allah nazarlardan saklasın.
Bugün birisi bana fal baltı, hemde erkek, bi arkadaşımız,'' bi süredir hep bişey istiosun olsun diye ama olmamış, olacak nasıl örnek verim mesela bebek istiosun olmuyor yakınlarda olacak'' demezmi ay bayılacaktım kalkıp öpesim geldi de çaktırmamak için hııı hııııı deyip geçtim, ümit fakirin ekmeğiymiş. Biz de kırmızıyı görene kadar bu ümitle yaşarız, Allah nasip edene kadar.
ammman be arkdaşım falamı inanıyorsun çocuk tabiki dicek evlenen bir insanın başka ne derdi olabilirki tabikide bebek
bende buay çok kalmak istiyorum.çünkü 6 haziran evlenme yıldönümüm güzel haberi, esime hediye gibi vermek istiyorum
merhaba kızlar evet evet bede mayıs ayında hamile kalmak istiyorumbir aydır denemeler var fakat sonuç yok
8 aydır çalışıyoruz ama ekmek yok:89::89::89::89::89:
yaw benim de evlilik yıl dönümüm 6 haziran inşallah öyle güzel haberi birlikte veririz
ayy işalahh .kaç yıllık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?