Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hemşerim sneğim naberrrr? bu fal olayına ben de şöle girmiştim. daha denemeler yeni bitmişti ki beni heyecan sarmaya başladı, internetten online kahve falı baktırdım, kahve ve şeker tercihimi yaptım,tıkladım bir de ne göreyim: erkek bebek yolda yazıyoo, ay ne sevindim anlatamam, inandığımdan değil ama sevindim, sonra da hamişliğimi öğrendim, inşallah sana da aynısı olur canım

ayol online kahve falı olduğunu da burdan duydum valla. online hamilelik testi de olsa ya

tebrik ederim koleracım allah tamamına erdirsin çooook sevindim.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarr

öğlen girmiştim siz var mıydınız bilmiyorum

24 yaşında, 1 yıllık evli, öğretmenim

bu ay ilk denememiz bebiş için

hayırlısı ilk aydan olur inşallahhh

sizler kaç aydır deniyorsunuz??

slm canim hosgeldin!

ben 6 aydir deniyorum ama 2 aydir tedavi görüyorum. Clomifen kullaniyorum ben. Bakalim yarin doktor terminim var sabahtan. Hayirlisi insaallah. dua edin bana

slm canim hosgeldin!

ben 6 aydir deniyorum ama 2 aydir tedavi görüyorum. Clomifen kullaniyorum ben. Bakalim yarin doktor terminim var sabahtan. Hayirlisi insaallah. dua edin bana

inşallah güzel geçer canım benimm

hayırlısı inşaalah
günaydın kızlar yardımm lütfen boğazlarım çok kötü konuşamıyorum bile şişmiş intihap falanda olmuş :S

geçmiş olsun :26::26:

mayısın ortasında kış olunca hasta olduk hep

canım benimmmm aminnnnnnnnn çok teşekkürler. inşallahhh bu ay hamile kalırsınn. benimde memeler dolgunlaştı iyice

allah hayırlı şekilde bebişşini kucagına almak nasip etsin bende istiyorumm 1 senedir evliyim doktora da gitmedim daha ama ne bilimm

inşallah canım benim teşekkür ederim. yumurtlama günü takibi yapıyomusun canım

bende senin için sevinicem inşallahhhh. öle belirti falan hikaye hiç kendini dinleme boşuna. ne zaman adet geçiyo o zaman başlıyo belirtiler. benim en belirgin belirtim ağlamaktı bide çok agresif olmuştum. hala adam gibi bi belirtim yok canım bişey istemiyo midem bulanmıyo arada kasıklarımda yanma hissediyorum. bide karnım kazınıyo çok acıkıyorum. bunlarda hamile kaldığımı öğrendikten sonra başladım madamım

çok teşekkür ederim canım benim. hiç kafanızı belirti aramaya yormayın kafaya takmayın kadın beyninde bişi varmış kafaya takınca olmuyomuş. allah hayırlısıyla en kısa zamanda hamiş olmanı nasip etsin...

çok çok çoooook mutlu ettin bizleri
rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canımm bizlere de dua et emii hamişlerin duası kabul olur:26::26:

aminnnnnnnnn canımmmmmmmmm zuyalim rabbim sana da nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnn

kızlar güzel duygu ama insan hareket etmeye bile korkuyo. yatakta bile kımıldamıyorum yaw. aman bişi olmasın die annelik duygusu işte :26:

bende buay çok kalmak istiyorum.çünkü 6 haziran evlenme yıldönümüm güzel haberi, esime hediye gibi vermek istiyorum

inşallah canım rabbim nasip etsin

bende bursa

tebrik ederim koleracım allah tamamına erdirsin çooook sevindim.

çok teşekkür ederim canımmm rabbim sana da nasip etsin

kızlar hepınıze gunaydın

günaydın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…