Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bende kızlar size haftaya olumlu veya olumsuz cevap verecegim.adetimim gelmesi geçti bakalım hayırlısı.....dün idrar testi yaptım belki çıkar diye.negatifti.inş.kan testinde çıkar

sinek18 dün bende yemekteyken arkadasıma kahve falınabaktırdım.dilek tuttum tabiki dileğim belli
falım açılmadı fincanla tabak yapışmış arkadaş dileğin tutmuş dedi.aglayacaktım nerdeyse:)

kızlarrr sanırım bende hamileyim dun doktora gıttım kucuk bı kese gordu ama cok kucuk dedı kan tahlılıne de bakalım emın olalım dedı dun betahcg sonucu 103.89 cıktı . bugun doktorumla konusucam.sızce bu deger ıle kesın hamıleyım dıyebılırmıyım

koleracım sağ salim kucagına alırsın inş..sen hamişim diyince içimden aglayasım geldi sevinçten.allah iteyen herkese nasip etsin canım benim

ooyyyyyyy oyyyyy oyyyyyyyyyy hamişler çogalıyor.tebrik ederim canım benim....

ooyyyyyyy oyyyyy oyyyyyyyyyy hamişler çogalıyor.tebrik ederim canım benim....

çok sagol canım allahım en yakın zamanda senden de duymayı nasıp etsın ınsaallah allah ısteyen her kuluna nasıp etsın ...benımkınıde bıze bagıslasın rabbım ınsaallah degerlerı normaldır ıyıdır.cok karısıgım su anda bı degısık oluyo ınsan rabbım sanada yasatsın ınsaallah

Günaydın kızlaaaarr...

Sevgili nerinosacııım, canım seninki ne güzel bi tesadüf olmuş keşke benimde olsa ama gittikçe ümitlerim bitiyor karnımda hafif ağrılar başlıyor, öyle olur benim bi kaç gün öncesinden başlar. İnsan zaten inandığınan, ona bel bağladığından deil hep bi beklenti olunca istior hep ööle densin. Naptın doktor olayını karar verdin mi kime gideceğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…