- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.281
aman iyi ol canimmm, bebisin rahat etsin
haftasonu iyi gecti canimmm, keske hep haftasonu olsa
seninki nasil gecti ??
ağrıların nasıldı zuyalim ...
çok sıkmı oluyordu ağrın...:26:
ara ara altan batma oluyodu ama öyle çok sık değildi onun haricinde de karnım sancıyodu adet sancısı gibi bi saatte bi 5-10 dk falan yoklayıp gidiyodu 2 gün çektim ama bugün yok gibi bakalım inş olmaz da
inşallah gelmez canım inşallah...
benimde karnım ağrıyo...:26:
benim yoğun gelmiyo 2 damla bişi netten baktım bebek yerleşirken falan oluyomuş. Akıntı yoğunlaşıp kırmızıya döndüğünde düşük oluyomuş. Allah korusun yaa :26:
batına da az kaldı sanırım adet sancısı gibi mi canımmm belirti yokmu belirti??
Bebüşlerim acaip yoğunum noldu anlamadım böle bizim raporlar var onları düzenlemem gerek nikitam parem sağa didimki nassın damadım nassıı sen hiççç duymadın gene beni
şimdi biraz öğlen arası verip hemencicik gelecemmm see youuu
dün kahverengi leke gelmişti ama bugün yok sarıya döndü karnım sadece olucakmışım gibi ağırıyo...:26:
kızlar ben bugün doktora gidiorum. bakalım ne diyecek
hadi hayırlısı arkadaşımmmm
inşallah bi probelem yoktur. bu ağrılar psikolojik olabilir mi
benim 11 mayısta regl olmam gerekiyordu 4 gün geçince deliye döndüm sevinçten hamileyim diye. üstelik tüm hamilelik belirtilerim vardı. ama dün sabah hastalandımbu ay da olmadı anlayacagın. ama şunu söyleyebilirim psikolojimiz bizi cok yanıltıyor.
annem diyoki böyle durumlarda bebek tutunmaya çalışıyor ..... bir dahaki ay inşallah tutunabilir.
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Benim regl tarihim 26 mayıs. Adetime 10 gün var ama bugün acayip midem bulanıyor. Ateşimde var. ve akıntım fazlalaştı acaba bu benim yumurtlama dönemim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?