Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aman iyi ol canimmm, bebisin rahat etsin
haftasonu iyi gecti canimmm, keske hep haftasonu olsa
seninki nasil gecti ??

cumartesi bol bol yattım dinlendim pazar günü hava güneşliydi kocişle güneşin tadını çıkardık aaaah aah hep haftasonu olsa keşke ama nerdeee iş iş iş
bu arada nerde bu kızlar yahu kimsecikler yok

ağrıların nasıldı zuyalim ...
çok sıkmı oluyordu ağrın...:26:

ara ara altan batma oluyodu ama öyle çok sık değildi onun haricinde de karnım sancıyodu adet sancısı gibi bi saatte bi 5-10 dk falan yoklayıp gidiyodu 2 gün çektim ama bugün yok gibi bakalım inş olmaz da

ara ara altan batma oluyodu ama öyle çok sık değildi onun haricinde de karnım sancıyodu adet sancısı gibi bi saatte bi 5-10 dk falan yoklayıp gidiyodu 2 gün çektim ama bugün yok gibi bakalım inş olmaz da

inşallah gelmez canım inşallah...
benimde karnım ağrıyo...:26:

benim yoğun gelmiyo 2 damla bişi netten baktım bebek yerleşirken falan oluyomuş. Akıntı yoğunlaşıp kırmızıya döndüğünde düşük oluyomuş. Allah korusun yaa :26:

bebeğim hemen doktora git. geçen bizim arkadaşın da öle olmuştu. doktora gitti hemen müdahale etmişler. iğne falan vurmuşlar. benm ilk düşüğümdede öle olmuştu ben gitmedim senn gibi düşünüop.

batına da az kaldı sanırım adet sancısı gibi mi canımmm belirti yokmu belirti??

dün kahverengi leke gelmişti ama bugün yok sarıya döndü karnım sadece olucakmışım gibi ağırıyo...:26:

Son düzenleme:
Bebüşlerim acaip yoğunum noldu anlamadım böle bizim raporlar var onları düzenlemem gerek nikitam parem sağa didimki nassın damadım nassıı sen hiççç duymadın gene beni

şimdi biraz öğlen arası verip hemencicik gelecemmm see youuu

duymammi, ama bir hata oldu sana cvp verirken...
senin sorunun icine koydum cevabimi
dikkat edejiyim bi dahaki sefere
madem gidiyosun, ne diye ce eee ediosun/??

nasılsınız kızlar ben ev kadınıyım ama çokta güzel değil ben muhasdbeciyim fabrikalarda falan çok çlıştım ama evde otyuruncada ev sıkıcı geliyor. yani kaadın milleti sürekli şikayetçi :)benim günümde buğün bakalım görelim .... mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.

inşallah bi probelem yoktur. bu ağrılar psikolojik olabilir mi

benim 11 mayısta regl olmam gerekiyordu 4 gün geçince deliye döndüm sevinçten hamileyim diye. üstelik tüm hamilelik belirtilerim vardı. ama dün sabah hastalandım bu ay da olmadı anlayacagın. ama şunu söyleyebilirim psikolojimiz bizi cok yanıltıyor.

annem diyoki böyle durumlarda bebek tutunmaya çalışıyor ..... bir dahaki ay inşallah tutunabilir.

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Benim regl tarihim 26 mayıs. Adetime 10 gün var ama bugün acayip midem bulanıyor. Ateşimde var. ve akıntım fazlalaştı acaba bu benim yumurtlama dönemim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…