Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bunlar pek bir hamaratlar bugun , bizbize yiz....
hade anlat sen biseylerde kaynatalim

aayyy dün bi alışveriş merkezinde beşik gördük daha doğrusu oyun parkı ama üst kısmına bi aparat takmışlar 3-4 ay orada yatırabilirsin bebişi bi aparat daha var altını değiştirmek için oda takılıp sökülebiliyo ve bunların hepsi uzun bi sırt çantası haline geliyo tatile falan götürebilirsin rahatlıkla fiyatı da çok uygun koçiş hemen alalım dedi ama rengi yoktu haftaya getirecekler ayyy herşeye içim gidiyo valla

Kızlar benim kahverengi akıntılar için dr u aradım hemşiresi çıktı. Hemen gelmen lazım dedi. Saat 2,30 gibi çıkıcam. Bana dua edin nolur

ayyyy, kisss icin gittiyse hicc kacirma, bak aklin falan kalir, binpisman olursun, bizde cikardik bizim oglan dogmadan ,hatta hamile bile degilken bile almisligim var.vakti geldiginde onlari giydirmek nasip oldu sukur....canim kesene uyuyorsa hemen alll, begendigin herseyi alin ... ayy heyecanlandimmm walla, insallah bizde hamile kaliriz yakindada aliriz cicileri bizde , amiiinnn
Kızlar benim kahverengi akıntılar için dr u aradım hemşiresi çıktı. Hemen gelmen lazım dedi. Saat 2,30 gibi çıkıcam. Bana dua edin nolur

insallah önemli bisey cikmaz canimmm, dua edecegiz ...hayirlisi ne ise o olsun bitanem

sanırsam öle nurum

Ben bu yumurtlama olayını bir anlamadım. Ben daha öncede hamile kalmıştım 10 haftalıkken kalbi durdu. Adetten hemen sonra hamile kalmışım. Ama şimdi adetime 10 gün kala yumurtlama gerçekleşiyor. Anlamadım ne olur biri anlatsın.

Nerinosacııımm, hemşehriiimmmm nasıl gidiyorrrr canımm? İyimisin???

canımmm, yeni geldim eve, bu hafta çok yoğunum, adet öncesi sendromlar devam ediyor, biraz içim sıkılıyo, ne zaman gececek acaba?:26:
sen napıyosun canım, bak hala regl olmamaışsın, geç yumurtlamış olabilirsin, ben ümit görüyorum,inşallah dediğim gibi çıkar

inşallah bu alışvriş heyecanını bi kez daha yaşarsın hemde en kısa zamanda inşaallaaaaah valla insan bi tuhaf oluyo herşeyi almak istiyoo beşiğin sadece kırmızısı ve turuncusu varmış bizde turuncusunu sipariş verdik haftaya getirecekler evet yaa almazsam kesin aklımda kalacak

iki adetin arasinda yumurtan rahmine düser, ve o ara esinle birbiriniz ''cok severseniz'' yumurtan döllenir, ve gebe kalirsin.
aynen senin gibi benimde cocugum 17 haftalikken öldü, onun pesine bende hemen gebe kaldim , bu seferde 15 haftalikken cocugum öldü....her türlü ,herkese vesaire cattim,cadi olup ciktim,kendimi taniyamadigim zamanlar oldu.. cok sukur sana bisey olmamis tatlim , aman sukret
simdilerde sadece ve sadece cüleyrum
anladinmi azcik yumurtlama isini?:26:
hayat hikayemi yazdiysam , yalniz olmadigini hissettirmek icin tatlim

İnternette hesapladım ama geçen haftayı gösterdi ((( yanlışmıymış yani...

canımm her insanda farklılık gösterdiği gibi insanın kendisinde de her ay farklı döneme denk gelebiliyomuş stress hava değişimi vs etkiliyomuş senin belirtilerine göre ya yumurtladın yada yumurtlamak üzeresin bi kaç günü değerlendir derim

İnternette hesapladım ama geçen haftayı gösterdi ((( yanlışmıymış yani...
geç yumurtlama olabilir, bu ay olmazsa gelecek ay o hesaplayıcıya göre hareket edersen iyi olur
kaybını yeni okudum , çok üzüldüm, umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın

Son düzenleme:

inşallah canım benim inşallah..
bende okudum bir yerde ama emin olamadım...
dur geçmişe bir daha göz atayım ben..

personalll hamile .... önce test yapmıştı negatifti ona istinaden üzgünüm yazmıştı face e sonra adeti gelmeyin bir kaç tane daha yapmış hepsi pozitiffffff... sanırım ilk yaptığı testin son kullanma tarihi geçmiş sonradan görmüş

Çok teşekkür ederim. Bu arada sizede çok geçmiş olsun. Napalım kısmet inşallah en yakın zamanda sağlıklı bebişler verir Allahım bize. Gayet güzel anlatmışsınız ama dediğim gibi internette hesaplamam geçen haftayı gösteriyor ama akıntım bu hafta başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…