- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.241
hiçbişey düşünmene gerek yok. rahat ol bence. bende yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek. kimseye söylemedim doktora gideceğimi. yumurtalıklarıma sanci giriyor. korkuyorum valla
yumurtlama döneminde olmayasın
bende aynı durumdayım kasıklarım ve belim çok ağrıyor
dr a bidahaki ay gitcem adet gecikirse
bi de seni ilk ben tebrik ettim ya burdan, ayrıca ona da mutlu oldum tolsenim
gözün aydın tatLım cok sevındım Allah kucagına almayıda nasip etsın inşallah... benım sat bi takvıme göre 11 mayıs ı gösterıyor baska bır takvıme göre 13 mayıs ı gösteriyor benımde kafam karıstı 11mayısta test yapmıstım ama test negatif cıkmıstı hala adet olmadım doktorum kan tahlılı yaptırmamı istedı ama hala cesaret edipte gidemıyorum cok içim acıyor negatif cıktıgında adetım geldıgınde bu derece sıkılıp üzülmuyorum cok degısık bi psikolojı dua et canım benım ıcınde belki bende hamıleyımdır... Senı tekrar kutluyorum zafer bayragını kaldırdın
dua etmezmiyim hiç allah sana da versin çarçabuk sağlıkla. canım benim sat 13 nisan akşamıydı ve genelde 29 ya da 30 da olurum ayrıca çok enteresan ama en son bebek çalışmamızda 1 mayıstaydı. benim dışımıda birçok kişi batları benden sonra olduğu halde öğrendi. ben öğrendiğim sürece kadar 2 kez kan testi ve defalarcada idrar testi yaptım. çünkü belirtilerim vardı. mesela 2 mayıs itibari ile midemde merdane döndürülüyormuş gibi bir hissim vardı. kendimi çok yorgun hissediyordum. kasıklarımda batmalar oluyordu ayrıca en önemlisi de ateşim çok yüksekti. en normal olduğu zamanda 37,4 civarıydı. normalde insanlar 38 de yatak döşek yatar bende tık yoktu(elektronik kulaktan ateş ölçen cihazla) bende hiç durmadam test yaptım. dr gittiğimde batım 1 gün geçmişti ve ulturasonda bile bebeğimi görmedi. ertesi gün test sonuçlarını alınca öğrendik. hala şoktayım. bence en az bat tan sonra 1 hafta bekle hiç moralini bozma. ayrıca bu ay olmasa bile gönlünü ferah tut allahım bir gün ol diycek ve olacak. dualarımız seninle
en son idrarımda intihap olmuşm 1 toz verdi suya katıp içtimhamişsin diye söylemedim zaten, ilerisi için konuşuyorum tatlım
dediğin plan programa gerek yok, o ne zaman ol derse o zaman oluyor, bunu çevremde çok gördüm, sen rahat ol, iltihaplar için ne kullanıyosun?
kıalr ya birsey soracagım benim bat tarihim 10 mayıstı bende idrar da çıkmadı bende 13 mayısta kan testi yaptırdım ve negatif çıktı doktorda bana adetimi getirici ilaç verdi suanda onu kullanıyorum.ama mide bulantım hala devam ediyor.asırı uyku istegi ve yemek yeme var bende sizce kanda çıkmamış olabilirmi başka doktorada görünmelimiyim.birde adetim gelecegi zaman gögüslerimde acı olurdu ama bu ay sadece gögüs uçlarımda acı var....offfff kızlar ne yapayım simdi ben.canım benım tesekkürler anlattıkların icin ..
ben bu ay rahım fılmı çektırdım sonrasında yumurtlama dönemıne girdim 3 gun boyunca gun aşırı ilişki verdı doktor yumurtlama dönemım bıttıkten 3-4 gun sonra tek bir ilişki yasadık bende ondan şüphelıyım belkıde o zaman hamıle kalmısımdır , idrar testım negatif cıktıgı için kan tahlılı yaptırmaktan cekındım acıkcası cunku cidden cok buyuk yıkım oluyor bende elimde degıl bu durum .
Bu ay göğüslerimdeki değişiklik diğer aylara göre cok farklı sadece uç kısımlarında şişme ve acıma uyusma hıssedıyorum ateşimde en düşük 37 derece, bende kendımı acayip yorgun hıssedıyorum bi toz bıle alsam acayıp yoruluyorum yanı bılemıyorum kafam acayip karısmıs durumda Bugün 13.00 de uyandım 11 saat uyumusum geceden ona ragmen akşam saat 20:15 te yattım az önce uyandım ve ateşimi ölçtügümde 37.2 ... Yatmadan önce kasıklarımda batmalar oldu adet olucam die düşündum ama hala tık yok şükürhayırlısıyla artık yarın kan tahlılı yaptırayım dıyorum canım haber verırım sanada Tesekkürler destegın icin Cok Öptüm senı fıstık... Allahım kücük minnoşunu kucagınada almayı nasip eder ınsallah saglıklı sıhhatli uzun uzun ömürler diliyorum size
inş.diğer ay olur.ama koleracım ben hala adet olmadımhaticem üzülme nolur bidaha ki aya kısmet Allahın taktiri bebeğim. inşallah bidahaki aya hamile kalırsın dua edelim.
Kızlaaar, bi kaç gündür yoğundum yazamadım sizlere, herkes iyi galiba, ara ara okumaya çalıştım. Tolsen ve personall tebrik ederim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Tolsencim ne güzel bi süpriz olmuş sana.Allah bana ve isteyen herkese öyle güzel süprizler yaşatsın inşallah.
Bu arada biliyorsunuz perşembe kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı ama hala regl olmadım, çok gerginim yani olsa da bitsin bi an önce diorum önümüzdeki maçlara bakalım biz deBugün de olmazsam yrn fln doktora gitmeyi düşünüyorum. Benden haberler bu kdr, ıy pazartesi bugün temizlik faslı var bende
canım..günaydın..bence temizlik yapmadan bikaç gün daha bekle..beki geç yumurtlamışsındır...çünkü 4 gün gecikmişsin..belli mi olur:))
:92::92::92:
çok üzgünüm çoooook
herkese selam özellikle koleram sana :) mutlu haberi dün yani ayın 14ünde aldım evet ben de hamileyim şükürler olsun ki. bu arada ayın 13üne kadar yaptığım tüm testler negatifti. hatta 13ü akşam üstü dr gittim vaginal ulturason la baktı ve yok sana söktürücü yazıyorum hemen kullan dedi. bir de hormon testi istedi prolaktin - tsh ve beta hcg ertesi gün yani dün sonuçlar çıkınca öğrendik ve şok oldum. düşünsenize dr bana söktürücü yazdı ve hatta dediki çıkarçıkmaz al bu akşam başla. neyse allah bebeğimi korudu. aa bu arada batımda 12 idi biliyosunuz . neyse ayrıntıları yarın yazarım. hepinizi öpüyorum koleram özellikle seni hatırlarsan biliyorum sen hamileysen içime doğdu sayende bende hamile olacam demiştim
inş.diğer ay olur.ama koleracım ben hala adet olmadımoffff doktorda hiç ilgilenmedi zaten adetimi getirecek ilaç verdi okadar.bu hafta içi başka dıktora gözükmek istiyorum içim hiç rahat degil
herkese selam özellikle koleram sana :) mutlu haberi dün yani ayın 14ünde aldım evet ben de hamileyim şükürler olsun ki. bu arada ayın 13üne kadar yaptığım tüm testler negatifti. hatta 13ü akşam üstü dr gittim vaginal ulturason la baktı ve yok sana söktürücü yazıyorum hemen kullan dedi. bir de hormon testi istedi prolaktin - tsh ve beta hcg ertesi gün yani dün sonuçlar çıkınca öğrendik ve şok oldum. düşünsenize dr bana söktürücü yazdı ve hatta dediki çıkarçıkmaz al bu akşam başla. neyse allah bebeğimi korudu. aa bu arada batımda 12 idi biliyosunuz . neyse ayrıntıları yarın yazarım. hepinizi öpüyorum koleram özellikle seni hatırlarsan biliyorum sen hamileysen içime doğdu sayende bende hamile olacam demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?