Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hiçbişey düşünmene gerek yok. rahat ol bence. bende yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek. kimseye söylemedim doktora gideceğimi. yumurtalıklarıma sanci giriyor. korkuyorum valla

yumurtlama döneminde olmayasın

bende aynı durumdayım kasıklarım ve belim çok ağrıyor

dr a bidahaki ay gitcem adet gecikirse

hımm anladım belki üşütmüşsündür bakalım dr ne diyecek geçmiş olsun şimdiden

bi de seni ilk ben tebrik ettim ya burdan, ayrıca ona da mutlu oldum tolsenim

canım çok teşekkür ederim. beraber hayırlısıyla geçiricez meleklerimize kavuşuncaya kadarki süreyi... allah hepimizin bebeğini korusun isteyenlerede tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin. ramazan duası gibi oldu biliyorum ama ne yapiyim çooookkk duygusalım bu ara

dua etmezmiyim hiç allah sana da versin çarçabuk sağlıkla. canım benim sat 13 nisan akşamıydı ve genelde 29 ya da 30 da olurum ayrıca çok enteresan ama en son bebek çalışmamızda 1 mayıstaydı. benim dışımıda birçok kişi batları benden sonra olduğu halde öğrendi. ben öğrendiğim sürece kadar 2 kez kan testi ve defalarcada idrar testi yaptım. çünkü belirtilerim vardı. mesela 2 mayıs itibari ile midemde merdane döndürülüyormuş gibi bir hissim vardı. kendimi çok yorgun hissediyordum. kasıklarımda batmalar oluyordu ayrıca en önemlisi de ateşim çok yüksekti. en normal olduğu zamanda 37,4 civarıydı. normalde insanlar 38 de yatak döşek yatar bende tık yoktu(elektronik kulaktan ateş ölçen cihazla) bende hiç durmadam test yaptım. dr gittiğimde batım 1 gün geçmişti ve ulturasonda bile bebeğimi görmedi. ertesi gün test sonuçlarını alınca öğrendik. hala şoktayım. bence en az bat tan sonra 1 hafta bekle hiç moralini bozma. ayrıca bu ay olmasa bile gönlünü ferah tut allahım bir gün ol diycek ve olacak. dualarımız seninle

canım benım tesekkürler anlattıkların icin ..
ben bu ay rahım fılmı çektırdım sonrasında yumurtlama dönemıne girdim 3 gun boyunca gun aşırı ilişki verdı doktor yumurtlama dönemım bıttıkten 3-4 gun sonra tek bir ilişki yasadık bende ondan şüphelıyım belkıde o zaman hamıle kalmısımdır , idrar testım negatif cıktıgı için kan tahlılı yaptırmaktan cekındım acıkcası cunku cidden cok buyuk yıkım oluyor bende elimde degıl bu durum .
Bu ay göğüslerimdeki değişiklik diğer aylara göre cok farklı sadece uç kısımlarında şişme ve acıma uyusma hıssedıyorum ateşimde en düşük 37 derece, bende kendımı acayip yorgun hıssedıyorum bi toz bıle alsam acayıp yoruluyorum yanı bılemıyorum kafam acayip karısmıs durumda Bugün 13.00 de uyandım 11 saat uyumusum geceden ona ragmen akşam saat 20:15 te yattım az önce uyandım ve ateşimi ölçtügümde 37.2 ... Yatmadan önce kasıklarımda batmalar oldu adet olucam die düşündum ama hala tık yok şükür hayırlısıyla artık yarın kan tahlılı yaptırayım dıyorum canım haber verırım sanada Tesekkürler destegın icin Cok Öptüm senı fıstık... Allahım kücük minnoşunu kucagınada almayı nasip eder ınsallah saglıklı sıhhatli uzun uzun ömürler diliyorum size

hamişsin diye söylemedim zaten, ilerisi için konuşuyorum tatlım
dediğin plan programa gerek yok, o ne zaman ol derse o zaman oluyor, bunu çevremde çok gördüm, sen rahat ol, iltihaplar için ne kullanıyosun?
en son idrarımda intihap olmuşm 1 toz verdi suya katıp içtim
başka bişi yok şimdilik ilk evlendiğim zamanlar oldu

Toooolllllllllsseeeeeeennnnnnnn veee pppppeeeeerrrrsooonaaaaallllllllll tebriklerrr ikinize de sürpriz olmuş bebiş haberi bizler de çok sevindik emin olunn.. Allah ımmm tamamına erdirsin sağlık sıhhat içinde kucaklarınıza alın inşallahhhhh. kendinize iyi bakın yeğenelrizmize de :)):79::79:

kıalr ya birsey soracagım benim bat tarihim 10 mayıstı bende idrar da çıkmadı bende 13 mayısta kan testi yaptırdım ve negatif çıktı doktorda bana adetimi getirici ilaç verdi suanda onu kullanıyorum.ama mide bulantım hala devam ediyor.asırı uyku istegi ve yemek yeme var bende sizce kanda çıkmamış olabilirmi başka doktorada görünmelimiyim.birde adetim gelecegi zaman gögüslerimde acı olurdu ama bu ay sadece gögüs uçlarımda acı var....offfff kızlar ne yapayım simdi ben.

Son düzenleme:
haticem üzülme nolur bidaha ki aya kısmet Allahın taktiri bebeğim. inşallah bidahaki aya hamile kalırsın dua edelim.
inş.diğer ay olur.ama koleracım ben hala adet olmadımoffff doktorda hiç ilgilenmedi zaten adetimi getirecek ilaç verdi okadar.bu hafta içi başka dıktora gözükmek istiyorum içim hiç rahat degil

Kızlaaar, bi kaç gündür yoğundum yazamadım sizlere, herkes iyi galiba, ara ara okumaya çalıştım. Tolsen ve personall tebrik ederim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Tolsencim ne güzel bi süpriz olmuş sana.Allah bana ve isteyen herkese öyle güzel süprizler yaşatsın inşallah.
Bu arada biliyorsunuz perşembe kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı ama hala regl olmadım, çok gerginim yani olsa da bitsin bi an önce diorum önümüzdeki maçlara bakalım biz de Bugün de olmazsam yrn fln doktora gitmeyi düşünüyorum. Benden haberler bu kdr, ıy pazartesi bugün temizlik faslı var bende

Son düzenleme:

canım..günaydın..bence temizlik yapmadan bikaç gün daha bekle..beki geç yumurtlamışsındır...çünkü 4 gün gecikmişsin..belli mi olur:))
:92::92::92:

Günaydın arkadaşlar;

Sevser seni yakalyım dedim, evde net yok.Haftasonu giremedim haberde vermeyi unuttum.Şimdi bi msj attımda süre dolsun hemen yazcam sana :) Sen nasılsın ?

çok üzgünüm çoooook

tatlım sonuç kötü mü

tolsennn evet hatırlıyorum öyle dediğin. tolsenim yaa nasıl sevindim anlatamam hemen gözlerim doluverdi. canım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. çok sevindim çokkkk

inş.diğer ay olur.ama koleracım ben hala adet olmadımoffff doktorda hiç ilgilenmedi zaten adetimi getirecek ilaç verdi okadar.bu hafta içi başka dıktora gözükmek istiyorum içim hiç rahat degil

canım bak tolsenin başına ne gelmiş bence sen ilaç kullanma bellimi olur yaw ilgisiz dr lardan nefret ediyorum

Hamişler....
size bi soru....siz çalışmalarınızı nası gerçekleştirdiniz....her gün mü,,,,gün aşırı mı....tüm ay mı...sadece o hafta mı.... ben de sizin yaptığınızı yapıcam da ondan soriym dedim:))

ayyy tolsenn yaa çok sevindim canım yaaa sabah sabah aldığım en güzel haber bu sağlıklı mutlu ve şanslı bir bebek olması dileimle

günaydın...
nasılsınız kızlar benim biraz karnım ağırıyo...:97:

tolsenimm çok sevindim tatlım tebrik ederim..
personall seni tebrik ederim canım...

benimde dün karnım çok ağırdı kahverengi geldi az bişey sonra kesildi ama karnım ağrıyo olucam sanırım...:97:

tolsen senin yazını okuyunca umutlandım canım ya.bende yarın başka bir doktora gidecegim.önceki doktor hiç ilgilenmedi.kan testine baktı negatif dedi.adeti getirmek için ilaç verdi.adetinin3.günü gel hormon testi yapalım dedi ya hamileysem bendeki belirtiler hiç geçmedi çünkü bende adeti geçirici ilacı kullanmaya başladım.

Son düzenleme:
günaydııınnnn iki gündür takip edemedim geçmişi de okumadım henüz ama listeye baktım hemen sanırım tolsen hamile çooooookkk sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…